Hlavní stránkaBoční panel
7.6.2015 - 15:16 | Mortina | |
Vypadá to zajimave ...zřejmě v kině smůla ale pokud to nebude stát ranec tak dvd si koupim ...když už mi tenkrát ten koncert nevyšel ![]() |
![]() ![]() | 23.6.2015 - 10:16 | | | ||
Freja | ||||
![]() No,ale samozřejmě jsem zapomněla název knihy a dámy evidentně nevěděly,která bije a hledaly Cobaina v autorech ![]() Ráno to povídám holkám v práci a přiznám se,že jsem knihovnice označila za "pipky"...no a kolegyně mi pak nesměle povídá: Můžu ti něco říct???Já taky nevim,kdo je Cobain. ![]() No,tak já si fakt myslela,že nemůže někdo neznat tohohle pána ![]() |
![]() ![]() | 23.6.2015 - 12:18 | | | ||
Budd2 » Freja | ||||
Čemu se tak divíš ? Podle mě ho zná jen malé procento lidí. A taky už je dvacet let po smrti, pro mladší ročníky pravěk ![]() |
![]() ![]() | 23.6.2015 - 12:31 | | | ||
Freja » Budd2 | ||||
No,to ale nejsou zrovna mladý ročníky,krom toho třeba moje dítě Cobaina zná.... Týjo....však Mozart už taky prdí do hlíny dlouho ![]() ![]() ![]() ![]() Njn,před zhruba asi pěti lety mne překvapilo,že málokterej středoškolák zná Kainara,natož Hraběte..... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 23.6.2015 - 13:02 | | | ||
Budd2 » Freja | ||||
Tak ty starší znaj Matušku a Simonovou, nějakej Cobain prošel kolem nic bez povšimnutí stejně jako třeba Chinaski ![]() Mozarta zná asi víc lidí, ale jen podle jména - protože ho měli ve škole. A taky díky filmu. Víc o něm ví lidi jako Ty, kteří ho zařadili do všeobecného přehledu, nebo fandové vážné hudby (a těch zas tolik není). Ti zas neznají Evu Farnou - tak mezi mladšíma budou za dinosaury ![]() No, chci tím říct, že se ničemu nedivím a nikomu nemám za zlý (případně jeho za blbce) když zná jen to, co ho zajímá ![]() |
![]() ![]() | 23.6.2015 - 13:26 | | | ||
Freja » Budd2 | ||||
No,asi máš pravdu,ale mě to furt přijde divný.... ![]() ![]() ![]() Mě třás taky nezajímá zeměpis a vim,kde jsou Krkonoše ![]() |
![]() ![]() | 23.6.2015 - 14:24 | | | ||
Harryeta » Freja | ||||
tak ZA PRVÉ!!! Knihovnice nejsou pipky!!! ![]() ![]() ![]() ![]() a ZA DRUHÉ!!! Knihovnice neprodávaj knihy v knihkupectví!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 23.6.2015 - 14:29 | | | ||
Freja » Harryeta | ||||
Ješiš,tak prdón ![]() Takže ,když to nejsou knihovnice,tak jsou to obyč.prodavačky?To by leccos vysvětlovalo... Ale Ty jistě znáš Kurta Mozarta,že? ![]() ![]() |
![]() ![]() | 23.6.2015 - 15:16 | | | ||
Harryeta » Freja | ||||
Jasně! za mýho mládí byl populární nápis na tričko: I (obrázek srdce) mrtvej Cobain ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 24.6.2015 - 14:15 | | | ||
gucumatz » Harryeta | ||||
S tím si dovolím souhlasit . ![]() Znám osobně dvě knihovnice. Tebe a svou mamku. Díky ní,jsem jako malej nelítal na hřišti za míčem, ale ležel jsem v knížkách. ![]() Teda na hřiště jsem taky někdy zašel. Když z Veselí nepřišlo do Zlukova nic zajímavýho. ![]() Joa Kurta znám. ![]() | ||||
Upraveno: 24.6.2015 - 14:19, gucumatz |
![]() ![]() | 2.7.2015 - 14:05 | | | ||
Freja » gucumatz | ||||
Kurt je Joe? ![]() ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |