Hlavní stránkaBoční panel
8.6.2015 - 11:26 | Smazaný uživatel (JurajJanosik) | |
Co mne tu například zaujalo jsou hroby. Buď kámen a nebo kříž. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
Celkem stránek: 2 | ||||
12 |
8.6.2015 - 11:29 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Myslím že úžasné místo k "poslednímu" odpočinku. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
8.6.2015 - 11:29 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
A tady je celkový pohled na kostel. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
8.6.2015 - 11:34 | | | |||
Je tu hodně míst kde není signál na mobilní telefon. To je dobře nebo špatně? Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
8.6.2015 - 11:37 | | | |||
Ta voda za mnou je moře. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
8.6.2015 - 14:19 | | | |||
Freja » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
To je moc nezký místo,ten kostelík s cintorínem... |
8.6.2015 - 15:03 | | | |||
ila » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Je to v Norsku? Norské hřbitovy jsou hezké, nejsou přeplácané umělým pestrobarevným kvítím jako ty naše . Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
8.6.2015 - 15:04 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » ila | ||||
Nevím, ale připadá mi to jako stejný styl. |
8.6.2015 - 15:08 | | | |||
Aha,myslela jsem, že jsi to fotil ty . |
8.6.2015 - 15:11 | | | |||
Nefotil. To vypadá až nějak moc civilizovaně...okolo...je tam nějaký "panelák" |
8.6.2015 - 15:17 | | | |||
Tos nefotil ty?Ty fotky,cos sem hodil? |
8.6.2015 - 15:20 | | | |||
...sem se asi blbě vyjádřila. Ty fotky co vkládáš - jsou z Norska? Tu co jsem vložila já, z Norska je - myslím se město jmenovalo Elverum. A tohle je Røros Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
8.6.2015 - 15:21 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Freja | ||||
Fotil. Ale nějak jsem si myslel že se mne Ila zeptala na tu svou fotku.... A vrtalo mi hlavou , jak na to přišla? |
8.6.2015 - 15:23 | | | |||
Po reakci Freji už mi to došlo. Ano to je přímo v Rosendalu https://www.youtube.com/watch?v=ERYTEaqCRZQ |
8.6.2015 - 15:24 | | | |||
..no aspoň,že tě to zarazilo... |
8.6.2015 - 15:27 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Freja | ||||
Musím si hlídat asi své reakce. V sobotu mne bývalá kolegyně potkala v obchodě. Zeptala se mne: Ahoj co děláš? Odpověděl jsem: Ahoj, stojím tu před tebou a mluvím s tebou. Ona: A jak se máš? Já: Dobře , možná... Ona: Ty to nevíš přesně? Já.: Nevím. Tak mi řekni něco, co víš přesně? Ona: Nic nevím přesně! Já: Tak vidíš! | ||||
Upraveno: 8.6.2015 - 15:35, |
8.6.2015 - 15:29 | | | |||
Příroda v Norsku je naprosto okouzlující , a tolik odstínů zeleně, že to snad není možný ( no nakonec je ) A fjordy.. a vodopády ... a sobi na silnici |
8.6.2015 - 15:31 | | | |||
Tady potkávám jeleny na silnici. Kouzelný je to třeba za denního světla ve dvě ráno. Ty barvy když kulminuje jaro jsou úžasné. Je to tu jako v animovaném filmu. No a když začne ve vyšších polohách tát do vodopádů sníh a led a voda je napěněná ..no to je kráááása... https://www.youtube.com/watch?v=nBKzfD91Cc0 Tady v tom videu je ten kostelík ... | ||||
Upraveno: 8.6.2015 - 15:35, |
8.6.2015 - 15:42 | | | |||
No je fakt, že absence tmy je divná a pro našince nezvyklá. Člověk furt čeká, že se setmí ..a ono z toho šera začne svítat Video je |
8.6.2015 - 15:44 | | | |||
Videa jsem nedělal já. Převzal jsem to z "tvojítrubky" Mne to v létě vyhovuje. když se pohybuji v náročnějším terénu, nemusí mne honit čas. Stále vidím na cestu. | ||||
Upraveno: 8.6.2015 - 15:46, |
8.6.2015 - 15:51 | | | |||
A jak se ti při tom neustálém světle spí? Asi je to o zvyku, že? |
8.6.2015 - 15:59 | | | |||
Mám v ložnici totálně zatemníno. Jen je divný, když jdu třeba v půl jedenácté v noci před spaním venčit psa a svítí sluníčko. |
8.6.2015 - 16:10 | | | |||
Je to možná divný, ale jsem ráda, že žiju v krajině, kde je den - dnem a noc - nocí . Nevím, zda by si na tu netmu zvykla. Možná až za dlouhou dobu. |
8.6.2015 - 16:20 | | | |||
Já jsem z toho nadšený. Tady to není totiž - půl roku tma - půl roku světlo. Světlo kulminuje koncem jara a začátkem léta. Na konci září se stmívá už v půl sedmé. V zimě se stmívá tak po čtvrté odpoledne. No a když končí zima, tak co se týče světla ve dne, tak to jde velice rychle ku předu. |
9.6.2015 - 12:17 | | | |||
A ještě z jiného úhlu pohledu... Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
9.6.2015 - 12:19 | | | |||
Z té hory za kostelem rád fotografuji západy slunce.... Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
9.6.2015 - 12:20 | | | |||
Jde o vystihnutí správného okamžiku.... Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. | ||||
Upraveno: 9.6.2015 - 12:21, |
9.6.2015 - 12:22 | | | |||
A ještě jeden podobný.... Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. | ||||
Upraveno: 9.6.2015 - 12:22, |
9.6.2015 - 12:23 | | | |||
Mám rád i "díry v nebi" ..... Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
9.6.2015 - 13:47 | | | |||
Fotky jsou fakt nádherný. Jak říkáš, je to o správném okamžiku. Zajímavé je to se zvířaty...kolikrát si říkám,jakou pěknou fotku našeho psa jsem udělala a když se pak na ni mrknu,místo psa je na fotce jen kousek ocásku | ||||
Upraveno: 9.6.2015 - 14:29, ila |
10.6.2015 - 11:06 | | | |||
Rád chodím podél řeky Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
10.6.2015 - 11:07 | | | |||
A postupně se blížím k mému oblíbenému místu. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
10.6.2015 - 11:08 | | | |||
Toto místo mi nikdy nezevšední. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
10.6.2015 - 11:13 | | | |||
Cesta zpátky je fajn přes zámecký park. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
10.6.2015 - 11:15 | | | |||
Je tam klid , zpívají tam ptáci. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
11.6.2015 - 20:15 | | | |||
Tak po 18 té hodině příjemně vysvitlo slunce. Vzal jsem psa a šli jsme... Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
11.6.2015 - 20:17 | | | |||
Bezvětří, 15 stupňů. Tady úplně jinak vnímá teplotu než v Čechách. Mám pocit jako by bylo minimálně 20 stupňů Vzal jsem to kolem "mé" pláže... Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
11.6.2015 - 20:20 | | | |||
Minulé léto jsem si moře a pláž úžasně užil. Moře mělo asi tak přes měsíc teplotu kolem 25 stupňů. Poprvé v životě jsem si užil moře na delší dobu. Za komunistů moje rodina nesměla do zahraničí. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
11.6.2015 - 20:22 | | | |||
Minul jsem přístav, kde mi do oka padla tato malá hezká plachetnice. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
11.6.2015 - 20:25 | | | |||
A ulicemi městečka jsem pomalu kráčel do přírody... Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
11.6.2015 - 22:49 | | | |||
gucumatz | ||||
Moc hezký fotky. |
11.6.2015 - 23:41 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » gucumatz | ||||
Tady asi ani nejde špatná fotka udělat. |
12.6.2015 - 13:54 | | | |||
Vždy se rád zastavím na mostě a pozoruji řeku. Zde je pohled kde se vlévá do moře. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
12.6.2015 - 22:52 | | | |||
No a když se na mostě otočím na druhou stranu, uchvátí mne pohled, odkud řeka přitéká. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
12.6.2015 - 22:54 | | | |||
Kolem této řeky směrem do hor velice rád chodím. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
12.6.2015 - 22:55 | | | |||
Občas už jsou místa kolem řeky již někým obsazena. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
12.6.2015 - 22:57 | | | |||
A na konci dne pozoruji západ slunce. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
13.6.2015 - 20:48 | | | |||
Dnes mne napadlo podívat se k jezeru Fonnabu. Jede se tam kolem vodopádu u kterého vždy rád zastavím. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
13.6.2015 - 20:53 | | | |||
Na druhé straně jezera je vidět "jazyk" ledovce. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
13.6.2015 - 20:57 | | | |||
..a trochu jiný pohled... Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
13.6.2015 - 21:02 | | | |||
Cesta k jezeru podél řeky. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
12 |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |