Hlavní stránkaBoční panel
5.7.2015 - 6:42 | Jani | |
Neumím si vysvětlit, proč to dělají. Každoročně se koupu na zahradě v bazénu spolu s okřídlenými mravenci, vždy mají mraveniště hned vedle bazénu a po desítkách se vrhají do vody.............nemám ty červený plavky, ale jinak si připadám jako "pobřežní hlídka". Ale všechny se mi nepodaří zachránit....... ![]() |
![]() ![]() | 5.7.2015 - 8:47 | | | ||
Miki | ||||
Klidně je nech utopit, tihle okřídlení pohlavní jedinci po svatebním letu stejně umírají ![]() Asi se chtějí před smrtí umýt ![]() |
![]() ![]() | 5.7.2015 - 9:34 | | | ||
Jani » Miki | ||||
Fakt ? tak tím se to vysvětluje..... ![]() |
![]() ![]() | 5.7.2015 - 10:05 | | | ||
Miki » Jani | ||||
Jinak by to asi nedělali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Já bych mravencům v bazénu přidržela ještě hlavičku pod vodou ![]() |
![]() ![]() | 5.7.2015 - 10:45 | | | ||
Jani » Miki | ||||
Porád lepší, nežli mít v krku žihadlo...........včelky se občas taky topí, většinou se na sluníčku zmátoří...........každý rok mi nad bazénem poletovala vážka, ale letos se neobjevila, škoda, byla krásná i jsem si ji chtěla vyfotit, ale nepočkala na mě..... ![]() |
![]() ![]() | 8.7.2015 - 10:56 | | | ||
Freja » Miki | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() | 8.7.2015 - 17:09 | | | ||
Háňa | ||||
U nás je to podobné - každou chvíli tam někdo krauluje. Asi mají žízeň. Ale pítko je k dispozici a i jsem jim to řekla, kde je a že je pro ně ... nedají si říct, a nedají ![]() Ale jen některé druhy - třeba včely, vosy, čmeláci a ptáci chodí způsobně do pítka - nikdo z nich v bazénu často neskončil, jen opravdu výjimečně - pták zatím nikdy ... tak asi je to stejné jako s lidmi - někomu stačí naznačit a druhý si musí rozbít hubu, aby prozřel ![]() | ||||
Upraveno: 8.7.2015 - 17:11, Háňa |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |