Hlavní stránkaBoční panel
1.8.2015 - 9:17 | Mortina | |
Pro rejpaly : tady nemíním rozebírat jak sobě najít lehkou ženu. ![]() Podle čeho ste vybírali matraci? Prodejcům se mi moc věřit nechce, jejich priorita je prodat a né moje záda. Mě přestala moje vyhovovat, tak se asi budu muset poohlídnout po něčem jiným. Vždycky sem kupovala tu "nejtvrdší" ale teď z ní začínám bejt otlačená - přitom není stará (cca 2 roky) a tak si řikam, že je asi něco špatně...jenže mám strach koupit nějakou vyloženě měkkou, páč z tý mě dycky bolely záda...takže teď jako co? ![]() A taky se teda přiznám, že za ní nemínim vyvalit 15 tis...to jako taky upe ne. ![]() Vlastně nevim na co bych se měla "zaměřit"...kterej materiál a tak...prostě pjekéjka. ![]() |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
![]() | 1.8.2015 - 10:30 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Zeptej se v poradně tety Morti ![]() |
![]() | 1.8.2015 - 10:50 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Osobně bych doporučil tuto postel: https://www.insportline.cz/10434/trampolinovy-set-insportline-froggy-pro-366-cm |
![]() ![]() | 1.8.2015 - 16:07 | | | ||
Budd2 | ||||
Co já vím, tak se matrace prodávaly podle váhy. Teda člověka chrupkajícího. Ikea tě nechala si je vyzkoušet - jako dobrý, ale spát na ní celou noc může bejt trochu jiný a přes noc tě tam nenechaj ![]() Není dobrá ani moc měkká ani tvrdá. Měla bys mít rovně páteř když si lehneš na bok. To je asi dobrý aby skouknul někdo druhý. |
![]() ![]() | 2.8.2015 - 11:45 | | | ||
Mortina » Budd2 | ||||
Tu soucasnou sme prave kupovali v Ikee pac odtamtud je cela postel...rovne pater...to abych si namalovala na zadech fixou caru aby to bylo poznat ![]() ![]() |
![]() ![]() | 3.8.2015 - 12:06 | | | ||
10_GOTO_10 | ||||
muhehe - otlačená...jako princezna na hrášku ![]() ..tak tedy dovol, abych se také vyjádřil a trochu Tvé strádání přebral i na sebe, neb s matracema mám teď bohaté zkušenosti ![]() Jestli se Ti zdá moc tvrdá už v obchodě, určitě ji neber. Já udělal tu chybu, že jsem si pořidíl pružinové, kapsičkové - prý "Ferrari, co se spaní týče".. a protože jsem ve Ferrari ještě nejel, chtěl jsem vyzkoušet. To jsem ale netušil, že "sporťáky" mají obecně trochu tužší podvozek i pružení (aby řidič lépe "cítil", po čem jede ![]() V prodejně to bylo docela OK, ležel jsem hezky na tvrdém a matrace se i hezky houpala - už jsem si na ní představoval to noční eldorádo ![]() ..no a po pár dnech mám z ní otlačená ramena (spím na boku)...i kyčle mne začaly bolet (..a teď už ani nevím, na co bych si vám ještě mohl postěžovat a zanaříkat si, jak je to v prdeli ![]() ![]() Takže po nemalé investici se teď dycky musím tak po dvou-třech dnech jít zase prospat na ty staré, proležené matrace a trochu se zregenerovat, než si seženu ještě najakou čabraku/žíněnku, kterou bych to současné lůžko trochu "zjemnil". Není to vůbec jednoduché, neb postel mám 200x230 - takže vše je atyp. Teď ještě zvolit - tentokrát snad již správně, tu vrchní vrstvu - váhám mezi futonem (jakési východní řasy) -vs.- paměťovou pěnou...nějaké zkušenosti? ![]() |
![]() ![]() | 3.8.2015 - 21:50 | | | ||
Mortina » 10_GOTO_10 | ||||
Tak von má přesně stejný potíže a směje se mi. ![]() ![]() ![]() Jinak to je přesný...otlačeniny hlavně na kyčlích...ráno se musim v pelechu protahovat jak kočka abych se rozhejbala...a čim dýl spim, tim je mi hůř. ![]() Už si nepamatuju co přesně je tohle za matraci...vim jen, že když jí svlíknu tak je tam prachobyčejnej vrstvenej molitan (nebo to tak aspoň vypadá) a má takový jakože vystříhaný hroty nebo jak bych to popsala...prostě žádný hi-tech to nebude. Paměťovou pěnu nemůžu posoudit - respektive na matraci...mám polštář a ten je super ![]() |
![]() ![]() | 3.8.2015 - 22:04 | | | ||
Jani » Mortina | ||||
Dnes ráno jsem měla otlačenou hlavu ![]() Naštěstí to nebylo matrací..............zapomněla jsem si sundat z vlasů sponku ![]() |
![]() ![]() | 3.8.2015 - 22:15 | | | ||
Freja » Jani | ||||
![]() |
![]() ![]() | 3.8.2015 - 22:18 | | | ||
Mortina » Jani | ||||
No a když ráno piješ kafe...nepíchá tě v pravým oku náhodou? ![]() |
![]() ![]() | 4.8.2015 - 6:37 | | | ||
Jani » Mortina | ||||
Někdy v pravým, někdy v levým.....to je zvláštní ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 4.8.2015 - 6:45, Jani |
![]() ![]() | 4.8.2015 - 8:35 | | | ||
charri » Mortina | ||||
Zkus si molitanem obalit kyčle ![]() ![]() Ale jinak by možná stačila taková ta tenkovrstvá matrace na tu starou, a nejlíp z paměťové pěny, kolegyně měla stejný problém, otlačené všechny klouby, koupili tu vrstvu (ono se to nějak jmenuje, jen nevím jak) a má klid ![]() ![]() |
![]() ![]() | 4.8.2015 - 8:44 | | | ||
charri | ||||
Tak už vím, jmenuje se to buď renovační podložka, nebo krycí podložka nebo přistýlka, ale koukala jsem, že to taky není nic levného, skoro jako další matrace ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 4.8.2015 - 9:25 | | | ||
Mortina » charri | ||||
No nejhorsi je ze prej poznas az tak za mesic jestli ti matrace vyhovuje ![]() ![]() |
![]() ![]() | 4.8.2015 - 9:27 | | | ||
Mortina » Jani | ||||
To neni pocasim...to je zavazna choroba - lzickytida. ![]() |
![]() ![]() | 4.8.2015 - 10:17 | | | ||
charri » Mortina | ||||
Až za měsíc? tak to je pech ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 4.8.2015 - 11:13 | | | ||
Mortina » charri | ||||
No tak dik.no...v ikee prodavaj matrace srolovany do tvrdyho valce s vycucnutym vzduchem...to ti reknu uz podle fotky, ze na tom se nevyspim ![]() |
![]() ![]() | 4.8.2015 - 11:14 | | | ||
Jani » Mortina | ||||
![]() |
![]() ![]() | 4.8.2015 - 12:29 | | | ||
charri » Mortina | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 4.8.2015 - 13:17 | | | ||
Mortina » charri | ||||
Treba ti pak.Ikea posle special skolenyho cucace vzduchu. ![]() |
![]() ![]() | 4.8.2015 - 13:51 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
nějakýho echt brethariána ![]() |
![]() ![]() | 5.8.2015 - 12:58 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
No jasne...pozvala bych ho na hostinubo.peti chodech ![]() |
![]() ![]() | 7.8.2015 - 10:21 | | | ||
charri | ||||
Milá této Morti, vJysku mají akci na ty matracové podložky z paměťové pjeny, jen 1500 Káčé ![]() |
![]() ![]() | 19.6.2016 - 18:23 | | | ||
Peta1 » Mortina | ||||
Jestli máš tyhle potíže, tak si vyzkoušej někde v krámu lehnout na matraci z paměťové pěny. Jak to funguje mrkni třeba na https://www.covybrat.cz/nejlepsi-matrace/ . Ale určitě si ji prvně vyzkoušej a hned ji nekupuj. Já měla kdysi mizernou matraci a tady na ty se spí krásně. |
![]() ![]() | 19.7.2016 - 11:10 | | | ||
besthero | ||||
Ahoj, tak já vybíral matraci na http://panmatraci.cz/ , také jsem z prvu nevěděl, ale ochotně mi poradili a doporučili matraci, se kterou jsem spokojený. Chtěl jsem tvrdší, ale ne zase uplně tvrdou. Matrací je více druhů, například pružinová, či pěnová. Já osobně mám pěnovou asi za 6 tisíc. Vyvaroval bych se určitě matracím jako jsou Dormeo a spol., za tu cenu se to určitě nevyplatí (mimochodem měl jsem možnost i tyhle vyzkoušet). Takže kdo vybírá matraci, zkuste jim napsat své požadavky a oni vám nějaké doporučí. ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2017 - 16:10 | | | ||
Osmnactka18 | ||||
Zdravím, ráda bych doporučila obchod, kde jsem si koupila úplně úžasnou matraci, protože lidé jsou často vůči nákupům na internetu paranoidní, obzvlášť u zboží takových rozměrů. :-) Takže mrkněte na https://www.modernispani.cz/ , výběr je obrovský, ceny přijatelné |
![]() ![]() | 7.11.2017 - 15:24 | | | ||
ilukas25 | ||||
Je třeba si uvědomit, že člověk v posteli stráví opravdu třetinu života. Za auto, ve kterým tráví třeba jen 2 hodiny denně je shopnej utratit statisíce, ale postel kde je 4-5x déle nedá ani pár tisíc. Jenže souhlasím, že dneska něco vybrat aby to bylo opravdu kvalitní není snadný. Asi nejlepší je zajít do specializovaný prodejny, tam ti pak poradí s matrací přesně podle váhy a dalších parametrů. Pak jsou třeba tipy na internetu jako na http://www.testkvality.cz/test-matraci/ kde se můžeš inspirovat. |
![]() ![]() | 28.12.2018 - 23:06 | | | ||
Petrhrib » Osmnactka18 | ||||
No to se mi líbí. Ale přijde mi lepší hledat spíš z nezaujatých zdrojů, kde je více firem a možností na jednou. Doporučím teda svoji alternativu https://www.arecenze.cz/test-matraci/ |
![]() ![]() | 11.1.2019 - 13:23 | | | ||
ilukas25 | ||||
Tady najdeš tipy na nejlepší matrace, jako inspirace dobrý. https://www.rankito.cz/nejlepsi-matrace/ |
![]() ![]() | 3.6.2020 - 13:59 | | | ||
Terka.hork | ||||
Zdravím! Já jsem si koupila matraci tady :) https://comfortmatrace.cz/katalog/ Ceny fakt super! A na blogu mají články jak si matraci vybrat :) ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |