Hlavní stránkaBoční panel
21.9.2015 - 13:39 | Baruška.Bára | |
Stejně jako nerada chodím v terénu podle mapy, tak i nerada vařím dle kuchařek... Tak jsem si holt dnešní recept vymyslela a ono to kupodivu vůbec není špatný ![]() KOHOUTEK ÁLA JÁ ![]() 1 větší cibulku orestujeme dozlatova na slunečnicovém oleji přidáme maso z kohouta a oprančíme jej z obou stran jakmile toto máme,přisypeme 1 větší červenou papriku nakrájenou na čtverečky 1 polívkovou lžíci Mahá koření (je v tom mletý kmín,hořčičné semínko a koriandr) a promícháme Po chvilce přilejeme asi 1/2 litru zeleninového vývaru (maso musí být ponořené, takže záleží na velikosti kohouta) pokud je vývar slabý,tak přisolíme, já dala čajovou lžičku na to trošku pepře a kari koření Kdo se bojí "tlakáče" jako já ![]() V tuto chvíli maso vytáhneme a vykostíme. Pokud někdo chce, tak rozmixuje omáčku, ale já ráda kousky zeleniny, takže mi to nevadilo. Do omáčky přilejeme "majdu" z 2 lžic Hrašky a dvakrát tolik mléka (nebo stačí voda a mouka) Necháme povařit dvacet minut a nakonec podáváme. Já si k tomu udělala rýžové těstoviny. Zdobíme Nivou a čerstvou paprikou. A je to mňamka ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |