Hlavní stránkaBoční panel
29.9.2015 - 13:43 | Freja | |
Jsem dneska četla,že jak se nám údajně prodlužuje život a tzv.produktivní věk (posunutý odchody do důchodu), tak se i zvyšuje věk prvorodiček a není už ojedinělý,že si páry pořizují děti mezi 40 a 50. Asi to není úplně ideální pro dítě ani pro matku,ale většina žen si pozdní těhotenství pochvaluje. Co myslíte,jaká je pro vás horní hranice pro to,mít ještě dítě? ![]() |
![]() ![]() | 29.9.2015 - 13:57 | | | ||
Jani | ||||
Nevím. Ale vidím, že moje 50ti letá kamarádka je sice babičkou, ale má druhou dceru ještě na základní škole a než s ní olítá všechny mimoškolní aktivity a napíšou úkoly a td.,tak je tak vorvaná, že se sotva vleče a netouží po ničem jiném, nežli po klidu. Asi je to případ od případu, taky jak náročné má zaměstnání, jakou má dotyčná fyzičku, jak se zapojuje manžel, jak fungují hlídací babičky ..... ![]() |
![]() ![]() | 29.9.2015 - 20:01 | | | ||
Harryeta | ||||
Dřív jsem byla proti pozdnímu těhotenství...říkala jsem si: když budu mít dítě v 35, tak až mu bude 20, tak mně bude 55...a to mi přišlo děsně moc... ![]() Ovšem vzhledem k tomu, že teď je mi 38, tak už tak sama k sobě striktní nejsem...a mám pocit, že v 55 budu na prahu zralosti ![]() ![]() |
![]() ![]() | 30.9.2015 - 8:57 | | | ||
Freja » Harryeta | ||||
No,tohle mi přijde ještě v pohodě. Ale co kdyby Ti bylo třeba 65? Je to už věk???Moje máti v tomhle věku je dost čilá,furt někde tůruje,studuje Universitu třetího věku,hrabe se v záhonech a ještě se při tom stihne hádat s dědkem ![]() |
![]() ![]() | 30.9.2015 - 9:00 | | | ||
Freja » Jani | ||||
V padesáti už asi člověk moc šancí na hlídací babičku nemá.... ![]() Ačkoliv...sedmdesátka dneska taky není o "nemohoucím stáří".... |
![]() ![]() | 30.9.2015 - 9:22 | | | ||
Harryeta » Freja | ||||
šťastná to žena!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 30.9.2015 - 9:23 | | | ||
Harryeta » Freja | ||||
To nevim, to Ti řeknu, až počnu v pětačtyřiceti... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 30.9.2015 - 11:06 | | | ||
Baruška.Bára | ||||
Píšu jenom svůj vlastní názor, ale myslím si, že je to věc každé ženské... Na druhou stranu su taky ženská a rozhodla jsem se v mládí, že dítě prostě chcu až ve 30...a ejhle,ono to vyšlo ![]() ![]() Popravdě svejm dětem říkám, že jesi přijdou za 10 let s tím, že čekaj rodinu, tak budu jásat... Já chcu bejt super babi a chcu si svejch vnuků ještě užít... Ti moji tu šanci neměli ![]() |
![]() ![]() | 30.9.2015 - 11:53 | | | ||
Freja » Harryeta | ||||
Nebo Ti to řeknu já ![]() ![]() |
![]() ![]() | 30.9.2015 - 11:56 | | | ||
Freja » Baruška.Bára | ||||
Tak možná by babičky mohli zastoupit ti starší sourozenci ![]() Takže Ty ve čtyřiceti pomýšlíš už na vnoučata.... ![]() |
![]() ![]() | 30.9.2015 - 17:15 | | | ||
Budd2 » Freja | ||||
Jen abyste to pak obě nezaměnily za "co já si počnu ?!" ![]() |
![]() ![]() | 1.10.2015 - 9:06 | | | ||
Baruška.Bára » Freja | ||||
Víš, Frejo, teď ti napíšu dvě historky. Ta jedna je ze včera, kdy jsme šli s dětma (8 a 10 let) pouštět draka. Samozřejmě nelítal, páč já su na totok asik ťulpas ![]() ![]() ![]() Ta druhá...to ani není historka, prostě někdy mě ti moji prťavci tak rozpláčou, ať už smíchy nebo dojetím, že jim na to vždycky řeknu:"Já vážně nevím,co jsem dělala do té doby, než jsem vás měla. To jsem se asik musela hodně nudit." ![]() No a tímhle vším jsem jenom chtěla říct, že dítě je prostě dar a je jedno, jestli ho má dvacítka nebo "stará rašple" ![]() A pak taky.....hrozně moc gratuluju a přeju hodně zdraví a štěstí ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.10.2015 - 10:28 | | | ||
Kupte si draka v Lidlu,ten lítá vždycky ![]() ![]() Ale jelikož moje 22 letý miminko už se mnou draka pouštět nechodí,tak chodíme s přítelem.Taky je to první drak,co mi lítal.... ![]() Můj syn si svýho dědečka taky neužil,přestože jsem ho měla ve 23 letech,protože můj táta brzy umřel a exmanželův otec se o vnuka nikdy moc nezajímal....a taky vím,že mu chyběl,ale takhle to halt někdy chodí,ať jsi rašple nebo děvucha v rozpuku,je to jedno ![]() Jinak já Ti teda taky gratuluju a přeju hodně štestí a zdraví ![]() A jestli to teď vypadá,že Freja zabřezla,tak hlásim,že teda ne ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.10.2015 - 11:22 | | | ||
Harryeta » Freja | ||||
Uáááááááááááá ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.10.2015 - 13:24 | | | ||
Freja » Harryeta | ||||
Co tu řveš,jak schizofréňa?? ![]() Co neni,může bejt ![]() |
![]() ![]() | 1.10.2015 - 13:57 | | | ||
Baruška.Bára » Freja | ||||
Však on je z Lidla...asik ňákej pokaženej ![]() |
![]() ![]() | 1.10.2015 - 14:27 | | | ||
A nemáte pokaženej větr? ![]() |