Hlavní stránkaBoční panel
20.1.2016 - 22:08 | Mortina | |
No, že se mi občas zadaří sem se už párkrát pochlubila...že cizí neštěstí nejvíc potěší, to je taky známí a že je tu mrtvo, je jasný....když se to spojí, proč bych vám sem zas něco nenapsala. ![]() Sobota začala tradičně...5.20 budík, v 5.40 se stále přemlouvám k vyhrabošení se z postele. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() V práci sobotní idylka -tj klídek, sem tam někomu kafe, klid...v 11.10 se ovšem idyla změnila v peklo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Večer sem se po takovýhle šichtě odpotácela jen silou vůle s myšlenkou, že drahýmu musim do lékárny jít pro něco na "rýmičku a kašlíček" (kašel má furt, tak hnusnej, že se nevyspíme ani jeden ačkoliv se odkýbloval do obýváku)...když už sem teda dorazila do toho Tesca, vlezla sem i tam, že něco koupim...tohle, tohle, tohle, flašku vína (musim se přeci nějak odměnit), pisklu oliv...a ejhle, maj dětský výživy v akci...no tak šup s nima...aha, při šesti kusech sou za dvacku....košik těžkej jak svině...u kasy...400 něco...je mi horko (to je ta nová zimní bunda k ježíšku a ty hlášený mínus 19, který se samozřejmě nekonaly a jen já idiot vyrazila v aljašce ![]() ![]() Na informacích samozřejmě NEVÍÍÍÍ...a že teda asi jak je to každý jinej druh a tak dále blablabla....no budiž, nechce se mi to řešit...chce se mi domů, chce se mi otevřít láhev růžovýho, chce se mi nakrájet si ten sýr a načnout tu pikslu oliv a sednout si k televizi a na všechno se vykašlat. Cestou domu mi došlo, že žádný že jinej druh...cestou domu mi došlo, že když je to do hajzlu všechno v jednom obrovským regálu ve kterým sou jenom AKCE, takže to tak prostě je...a že když teda nikdo NEVÍ, že mám vědět já...no nic...tři kila u kasy sem uchránila...ale stejně mě louskli...aspoň o to kilo na těch jejich blbejch akcích...až mi někdo mávne letákem s akcí a slevama před xichtem, zmuchlám to do koule a někam mu to nacpu...kam to se uvidí... ![]() |
![]() ![]() | 21.1.2016 - 12:58 | | | ||
Jani | ||||
1. Taky sem si všimla, že už sem od Vánoc nikdo nechodí....jestli to každýho přez svátky tak sebralo ![]() 2.Aby ti to nebylo líto, např. v Kauflandu jsme v informacích každý druhý nákup, ne, že nikdo nic neví, ale myslím, že ten bordel v cenách na regálech je promyšlená strategie........ 3.Tři vnoučata s rodičema si jeli odpočinout přez svátky na hory s plnou penzí, v ceně však byla bohužel i salmonelóza, ještě chodí na výtěry..... ![]() 4.Manžel pro mne jel k mému tátovi, cestou je malý kruháč, jezdí hodně opatrně a ještě nikdy neboural, nicméně vůbec neviděl auto a vletěl do něho....nikomu se nic nestalo....nemáme auto, druhý účastní pomačkané dveře..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 21.1.2016 - 20:44 | | | ||
Mortina » Jani | ||||
Nikoho to nijak nesebralo...shlukujou se na facebooku a zbytek je zpět na najdise...taky sem tam nakoukla a něco napsala ale nějak mi to leží v žaludku ![]() Taky si myslim...nevědět je nejlepší...dnes a denně ti vidim u svojí kolegyně...jen se nemůžu rozhodnout jestli je fakt tak blbá nebo má tu strategii tak vypilovanou ![]() Tý jo...tak to je dovolená...dostali nějakou náhradu? Jinak já v tomhle počasi odmítam odjakživa jezdit...na sněhu nejsem dobrej řidič a nevěřim ani ostatním... |
![]() ![]() | 21.1.2016 - 21:27 | | | ||
Jani » Mortina | ||||
no jo, náhradu, to mě nenapadlo, jen jestli to nebude nějak složité, dcera se třema dětma, rozestavěným baráčkem a dlouho v práci.....neví, kam dřív skočit.....ale řeknu jí to ![]() |
![]() ![]() | 23.1.2016 - 14:42 | | | ||
Budd2 | ||||
Jako s kozačkama na traktorech zkušenosti nemám ![]() |
![]() ![]() | 23.1.2016 - 18:54 | | | ||
Freja » Budd2 | ||||
To je zajímavý s tím tescem,že je to všude stejný...to jim to nalejvaj do hlav už při přijímacím pohovoru nebo coo? ![]() |
![]() ![]() | 24.1.2016 - 15:47 | | | ||
Budd2 » Freja | ||||
Zajímavý na tom je, že takhle to funguje v českém Tescu. V Anglii prý tohle ani náhodou (nebo spíš jedině náhodou, rozhodně ne programově) |
![]() ![]() | 25.1.2016 - 8:08 | | | ||
Harryeta | ||||
To jsem se nasmála, až se umakartové jádro otřásalo v základech... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 25.1.2016 - 8:13 | | | ||
Harryeta » Mortina | ||||
Čék si dá dva dny voraz...a nejednou to tady frčí... vypadá to, že jak vytáhnu paty z baráku, tak se všichni uvolní a začnou se bavit... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 25.1.2016 - 9:39, Harryeta |
![]() ![]() | 25.1.2016 - 9:20 | | | ||
Mortina » Jani | ||||
Slozity neslozity...neni to tak davno co byla v Plzni v nejaky jídelně afera ze z jidla tam melo vetsi mnozstvi lidi salmonelu...a zabejvala se tim i policie...takze to zas neni tak jakoze na mavnuti ruky... |
![]() ![]() | 25.1.2016 - 9:26 | | | ||
Mortina » Budd2 | ||||
Bojkot je fajn ale kdyz mas 7 dni za sebou prac.dobu 8-20 a potrebujes i lekarnu moznosti nemas ![]() ..a ty kozacky zkus...a pak nam o tom napis ![]() |
![]() ![]() | 25.1.2016 - 9:31 | | | ||
Mortina » Harryeta | ||||
Sem si rikala kde se couras s kartama ![]() |
![]() ![]() | 25.1.2016 - 9:53 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
Normálně dvacátýho vyložila ODKLÁDÁNÍ a zbytek odložila na neurčito ![]() |
![]() ![]() | 25.1.2016 - 9:53 | | | ||
Freja » Budd2 | ||||
Jsem ani nevěděla,že to je britskej řetězec... |
![]() ![]() | 25.1.2016 - 9:57 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Proste se na to vysrala...receno spravne cesky ![]() |
![]() ![]() | 25.1.2016 - 10:00 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Tak to ja nahodou vim...neb sem v roce tusim 92 dovezla z GB flasku whisky co mela na ceduli mimo jine Tesco...a vezla sem ji pysne s pocitem exkluzivity znackovyho piti ![]() |
![]() ![]() | 25.1.2016 - 10:07 | | | ||
Harryeta » Mortina | ||||
Neserte mě!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beztak to tu nikdo nečte... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 25.1.2016 - 10:20 | | | ||
Freja » Harryeta | ||||
už jo,šípkový růženy se probraly ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |