... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Sobotní hustokrutá idyla

20.1.2016 - 22:08Mortina
No, že se mi občas zadaří sem se už párkrát pochlubila...že cizí neštěstí nejvíc potěší, to je taky známí a že je tu mrtvo, je jasný....když se to spojí, proč bych vám sem zas něco nenapsala. :14:

Sobota začala tradičně...5.20 budík, v 5.40 se stále přemlouvám k vyhrabošení se z postele. :33: Nebudu popisovat kde co ale mimo jiné ranní venčení...narazila sem sněhule a vyrazila....ehm, dobrýýýý...dneska to neklouže, nemusim si dělat rezervu na cestu do práce, můžu jít rychle...po venčení sem si doma přezula boty (sbohem rozume) a hned za vrátkama sem hodila takovou tlamu, že se divim, že mi klika, na který sem zůstala viset nezůstala v ruce. :22: Jako kterej debil vymyslel kozačky s "traktorovou" podrážkou který kloužou jako svině, to by mě fakt zajímalo. :21: :21: :21:
V práci sobotní idylka -tj klídek, sem tam někomu kafe, klid...v 11.10 se ovšem idyla změnila v peklo. :14: Dorazila paní Jarmila, kterou sem po první hodině interně překřtila na Lunda Jarmila....kdo neví - dělám v kasínu, máme tam něco jako hrací automaty, do kterejch si lidi strkaj prachy a já jim je vyplácim, pokud chtěj vybrat. Takovej výber obnáší mé zvednutí ze židle, dojití s klíčem k příslušnýmu stroji, vyplacením, počkáním na vylezivší tiket, navrácení k baru, vyplacení peněz, zapsání do papírů. :31: Za první hodinu Lunda Jarmila vybrala desetkrát...desetkrát sem se zvedla, došla otočit klíčem, vyplatila, šla zpět na místo zapsala atd atd....k tomu si dala tři kafe, čtyři koly...zkrátka a dobře co tři minuty něco chtěla...a k tomu mlela a mlela a mlela...neskutečně nepříjemným skřehotavým hlasem vyprávěla co mohlo a nemohlo přijít....o 5 hodin, 17 minut později...o 32 vyplácení pozdějí...o dalších 10 kokakol později, o 25378 vymyšlených způsobů jak jí zabít vzala moje profesionalita za svý a na její "no tak sem to prohrála všechno, překročila sem svojí mez" sem jí ledově a nenávistně odvětila, že NEJEN SVOJÍ :9: :9: :9: :9: :9:
Večer sem se po takovýhle šichtě odpotácela jen silou vůle s myšlenkou, že drahýmu musim do lékárny jít pro něco na "rýmičku a kašlíček" (kašel má furt, tak hnusnej, že se nevyspíme ani jeden ačkoliv se odkýbloval do obýváku)...když už sem teda dorazila do toho Tesca, vlezla sem i tam, že něco koupim...tohle, tohle, tohle, flašku vína (musim se přeci nějak odměnit), pisklu oliv...a ejhle, maj dětský výživy v akci...no tak šup s nima...aha, při šesti kusech sou za dvacku....košik těžkej jak svině...u kasy...400 něco...je mi horko (to je ta nová zimní bunda k ježíšku a ty hlášený mínus 19, který se samozřejmě nekonaly a jen já idiot vyrazila v aljašce :30: ) a tak pokladní podávám litr a hážu věci do tašky...vrací mi 200 a něco...jako byla sem fakt hodně mimoň ovšem neni to nějak málo....zarazila sem se, koukám na ty bankovky co mi dala ale nejsem schopná vyslovit CO je špatně i když vim, že něco jo....koukám na ní, ona na mě, mě na ruce...nechápe....pak spustí...účet je 400 něco a vy ste mi dala 1000, takže zpátky je to 500 něco...a já NO PRÁVĚ!...v tu chvíli se jí rozsvítilo (a i mě - už sem věděla co je špatně :6: ) že mi místo pětikila dala dvoukilo...ježišpardonomlouvámseblablabla...ok, ale prosim vás, sem se chtěla zeptat...tady ty výživy ty by měly bejt za dvacku kus při (kujva těžkejch) šesti kusech...ona samozřejmě neví...asi néééé když se to tak nenapočítalo a že teda na informace. Achjo...Informace samozřejmě na druhým konci než já potřebuju a momentálně asi tak kilometr a půl ode mě...no nic, dojdu tam, protože to mi jako fakt zajímá....
Na informacích samozřejmě NEVÍÍÍÍ...a že teda asi jak je to každý jinej druh a tak dále blablabla....no budiž, nechce se mi to řešit...chce se mi domů, chce se mi otevřít láhev růžovýho, chce se mi nakrájet si ten sýr a načnout tu pikslu oliv a sednout si k televizi a na všechno se vykašlat.
Cestou domu mi došlo, že žádný že jinej druh...cestou domu mi došlo, že když je to do hajzlu všechno v jednom obrovským regálu ve kterým sou jenom AKCE, takže to tak prostě je...a že když teda nikdo NEVÍ, že mám vědět já...no nic...tři kila u kasy sem uchránila...ale stejně mě louskli...aspoň o to kilo na těch jejich blbejch akcích...až mi někdo mávne letákem s akcí a slevama před xichtem, zmuchlám to do koule a někam mu to nacpu...kam to se uvidí... :15:

Příspěvky v diskuzi (17)

Jani
21.1.2016 - 12:58
0|0

Jani
1. Taky sem si všimla, že už sem od Vánoc nikdo nechodí....jestli to každýho přez svátky tak sebralo :30:
2.Aby ti to nebylo líto, např. v Kauflandu jsme v informacích každý druhý nákup, ne, že nikdo nic neví, ale myslím, že ten bordel v cenách na regálech je promyšlená strategie........
3.Tři vnoučata s rodičema si jeli odpočinout přez svátky na hory s plnou penzí, v ceně však byla bohužel i salmonelóza, ještě chodí na výtěry..... :3:
4.Manžel pro mne jel k mému tátovi, cestou je malý kruháč, jezdí hodně opatrně a ještě nikdy neboural, nicméně vůbec neviděl auto a vletěl do něho....nikomu se nic nestalo....nemáme auto, druhý účastní pomačkané dveře.....
:2: :3: :4: :6: :12: :29:
Mortina
21.1.2016 - 20:44
0|0

Mortina » Jani
Nikoho to nijak nesebralo...shlukujou se na facebooku a zbytek je zpět na najdise...taky sem tam nakoukla a něco napsala ale nějak mi to leží v žaludku :36:
Taky si myslim...nevědět je nejlepší...dnes a denně ti vidim u svojí kolegyně...jen se nemůžu rozhodnout jestli je fakt tak blbá nebo má tu strategii tak vypilovanou :10:
Tý jo...tak to je dovolená...dostali nějakou náhradu?
Jinak já v tomhle počasi odmítam odjakživa jezdit...na sněhu nejsem dobrej řidič a nevěřim ani ostatním...
Jani
21.1.2016 - 21:27
0|0

Jani » Mortina
no jo, náhradu, to mě nenapadlo, jen jestli to nebude nějak složité, dcera se třema dětma, rozestavěným baráčkem a dlouho v práci.....neví, kam dřív skočit.....ale řeknu jí to :6:
Budd2
23.1.2016 - 14:42
0|0

Budd2
Jako s kozačkama na traktorech zkušenosti nemám :5: , ale s Tescem už několik, takže tenhle supermarket z principu bojkotuju. Zkušenost 1 - stejná jako Tvoje, u pokadny jiná cena než na regále. 2 - Potřeboval jsem levný talíř do práce - na regále talíř za 29,- OK. U pokladny už za 129,-. Třetí nákup, jen pro jistotu, že to není náhoda. DVD za 49,- kontroluju na čtečce čárového kodu 49,- -OK. U pokladny za 69,-. Na informacích jednání ve stylu no jo, tak si toho všimnul. Hodila s kyselým ksichtem dvacku a ani se nenamáhala nějakým "omluvte nás" natož aby někom zavolala aby tu cenovku na regále změnili. Můj závěr : Tesco záměrně okrádá lidi ve velkém stylu.
Freja
23.1.2016 - 18:54
0|0

Freja » Budd2
To je zajímavý s tím tescem,že je to všude stejný...to jim to nalejvaj do hlav už při přijímacím pohovoru nebo coo? :3:
Budd2
24.1.2016 - 15:47
0|0

Budd2 » Freja
Zajímavý na tom je, že takhle to funguje v českém Tescu. V Anglii prý tohle ani náhodou (nebo spíš jedině náhodou, rozhodně ne programově)
Harryeta
25.1.2016 - 8:08
0|0

Harryeta
To jsem se nasmála, až se umakartové jádro otřásalo v základech... :10: :10: :10: :10: :10: :44:
Harryeta
25.1.2016 - 8:13
0|0

Harryeta » Mortina
Čék si dá dva dny voraz...a nejednou to tady frčí... vypadá to, že jak vytáhnu paty z baráku, tak se všichni uvolní a začnou se bavit... :36: :14: :16:
:10: :10:
Upraveno: 25.1.2016 - 9:39, Harryeta 
Mortina
25.1.2016 - 9:20
0|0

Mortina » Jani
Slozity neslozity...neni to tak davno co byla v Plzni v nejaky jídelně afera ze z jidla tam melo vetsi mnozstvi lidi salmonelu...a zabejvala se tim i policie...takze to zas neni tak jakoze na mavnuti ruky...
Mortina
25.1.2016 - 9:26
0|0

Mortina » Budd2
Bojkot je fajn ale kdyz mas 7 dni za sebou prac.dobu 8-20 a potrebujes i lekarnu moznosti nemas :22:
..a ty kozacky zkus...a pak nam o tom napis :10:
Mortina
25.1.2016 - 9:31
0|0

Mortina » Harryeta
Sem si rikala kde se couras s kartama :10:
Freja
25.1.2016 - 9:53
0|0

Freja » Mortina
Normálně dvacátýho vyložila ODKLÁDÁNÍ a zbytek odložila na neurčito :5:
Freja
25.1.2016 - 9:53
0|0

Freja » Budd2
Jsem ani nevěděla,že to je britskej řetězec...
Mortina
25.1.2016 - 9:57
0|0

Mortina » Freja
Proste se na to vysrala...receno spravne cesky :10:
Mortina
25.1.2016 - 10:00
0|0

Mortina » Freja
Tak to ja nahodou vim...neb sem v roce tusim 92 dovezla z GB flasku whisky co mela na ceduli mimo jine Tesco...a vezla sem ji pysne s pocitem exkluzivity znackovyho piti :10:
Harryeta
25.1.2016 - 10:07
0|0

Harryeta » Mortina
Neserte mě!!!! :10: :10: :10: :10: :10:
beztak to tu nikdo nečte... :36: :36: :47:
Freja
25.1.2016 - 10:20
0|0

Freja » Harryeta
už jo,šípkový růženy se probraly :5:

Nejnovější články