Hlavní stránkaBoční panel
15.1.2014 - 19:37 | Mitea - Timea | |
Zrkadlo diskuzií.. Je to len moja myslienková, psychická úvaha,ktorá ma casto sprevádza pri cítaní diskuzií.. Nemyslím len tento web,ale vseobecne... Konverzácia je ako "stretnutie",v ktorom úcastníci vobec nemusia mat spolocné ciele ci východiská. Pozorujem,ze stací, ze sa spolu "bavia"... ze sa vobec dokázu spolu "bavit" a pokial to dokázu,vzdy je nádej na cokolvek.. Intelektuálny ci dusevný rozvoj, estetický zázitok, politickú dohodu,zábavu a tak dalej.... V diskuziách sa jej úcastníci nevenujú vázne skúmaniu a problematike,lebo vlastne niet vobec ziadnej "pravdy",ktorú treba objavit, ziadneho tvrdenia,ktoré treba dokázat, ziadneho záveru,ku ktorému treba dospiet.... Nemalo by íst o to,aby sa navzájom presviedcali ,alebo vyvracali si svoje názory a preto výstiznost ich výrokov nezávisí od toho, ci hovoria stále v jednom stýle.. mozu sa lísit bez toho, aby sa rozchádzali v názoroch. Clovek je bytost konverzujúca "homo conversationis° ![]() Samozrejme netreba si blokovat cestu k skúmaniu v podobe "tézy "je to velké obohatenie,vidiet roznymi ocami... ![]() Za najväcsiu aroganciu povazujem,nechat niekoho zúcastnit sa diskuzie a potom ho odbavit komentárom, ze "to je tvoj názor a mozes si ho nechat..." ![]() ![]() Som toho názoru,ze moderátor,co vedie diskuziu,ktorý je presvedcený len o svojej pravde nemoze priniest nikomu osoh, ale ani ten, kto je presvedcený o jedinej "svätej pravde" ![]() Nevadí mi osobné presvedcenie, ktoré pochádza z roznych zdrojov,ako viera, veda, osobná skúsenost...apropó,príspevky z vlastnej skúsenosti ja osobne mám najradsej... ![]() Pre mna nie je jediným cielom "konsenzus" ale moze to byt niekedy jednoducho pozitok z toho,ze som podebatila... pozitok z toho,ze sme bytosti.ktoré sa dokázu spolu bavit takmer o vsetkom,ved je to super vyhodnocovanie a triedenie násich myslienok,názorov a reci....a hlavne príjemne sa pritom zabavit.. ![]() Mitea To ja len tak...lezím a cítam si vás,ako rozprávku ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:01 | | | ||
kolacek | ||||
Mííťo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:04 | | | ||
Miki » kolacek | ||||
Hergot Kolajdo, ty nejsi tak blbá, jak děláš ![]() PS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:07 | | | ||
Mitea - Timea » kolacek | ||||
Tak uvazujem aj ja..som rada,ze je to zrozumitelné a este k tomu v slovencine ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:09 | | | ||
kolacek » Miki | ||||
No že Maruš,taky jsem se toho lekla ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:12 | | | ||
Miki » kolacek | ||||
To neva, budu tě milovat při všech tvých duchovních i duševních procesech, prostě pořád ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:14 | | | ||
kolacek » Miki | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:14 | | | ||
kolacek » Mitea - Timea | ||||
Je mi slastou ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:25 | | | ||
Miki | ||||
Díky za srdeční příspěvek ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:29 | | | ||
kolacek » Miki | ||||
No to neumím,tak daleko ještě nejsem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:29 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:30 | | | ||
karamelan | ||||
Mitejko krásně jsi to napsala a souhlas i s kolajdou, je tu vždy jen tak dobré počtení a když chci tak do toho " kváknu " ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:45 | | | ||
Tulinka » kolacek | ||||
Pozri sa neviem kto je duchovny,lebo aj on ma svoj nazor ako vnima svoju pravdu.Ked nechce menit nazor a stoji si za svojim tak nemusi hned byt hadavy.Skor berem,ze ma mozno taku skusenost a nemoze pochopit iny nazor.Preto ho necham a ked vidim,ze su ine nazory tak reagujem na tie.Vysvetlim,ze ked budem mat taku skusenost,mozem potom potvrdit jeho pravdu.Vsetko zalezi na kazdom ako to vnima a pocituje.Myslim,ze najdise padlo na erotike a fotkach tak nemyslim,ze by pre nich to padlo.Lenze ako citam pises o tolerancii.V tom ano treba respektovat sa navzajom.Preto nebudem hladat preco padlo najdise,lebo tam bolo viac toho a nie hadzat na jednu skupinu. |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 20:58 | | | ||
Tulinka | ||||
Milka to je tvoja uvaha a citim tam smutok.Mozno kazdy sme iny a pri niektorych asi mame mat viac pochopenia a ked aj napise,ze to si nechaj tak vnimam,ze sa boji ineho nazoru.Ked sa tam zapajaju ini tak reagujem na ich komenty.Vies,niekedy aj ked skocia tak znamena,ze vnutri citia,ze sa drzia niecoho co maju aj tak pochybnost.Vies kolkym to pomohlo? Poznam aj osobne a po case sami priznali.Lenze chapem ta.Vies sme ludia a preto vzdy budu medzi nami taki.Preto asi mame na sebe pracovat aby sme dokazali aj s takymi vychadzat alebo aby nas to neranilo.Potom ani take uvahy nebudu.Mam rada kazdu temu a ked citim,ze by som mala chut sa niekym hadat alebo presadzovat tak radsej som tisko a citam vase komenty |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 21:00 | | | ||
kolacek » Tulinka | ||||
No ano,stát si za svým můžu,ale u mě to funguje jinak:řeknu svůj názor,za kterým si stojím,a dál se neangažuju,jen čtu názory ostatních,a téměř vždy dojdu k poznání,že ten můj názor se dá upravit,ovšem u lidí,kteří hlásají,že jsou v jiným levelu,to prostě není možné,a tvrdě tu svoji pravdu obhajují,a když píšu tvrdě,tak tím myslím,že jsou i sprostí a zlí.Podle mě opravdu duchovní člověk je ten,kterej trpělivě,a bez emocí vysvětluje a ne přikazuje.To je jen můj názor. |
![]() | 15.1.2014 - 21:01 | | | ||
Smazaný uživatel (hanka1948) » kolacek | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 21:10 | | | ||
Mitea - Timea » Tulinka | ||||
Tulinka,nie som smutná,práve naopak...akosi si nepochopila,co som chcela vyjadrit,to jadro..sú to moje pocity,názory a samozrejme sa nemozu ztotoznovat s tvojimi...Vobec nemierila tá diskuzia na najdise..pre mna je to minulost,uz to neriesim...to jadro celého je,ze podstatné je,ze sme spolu a uzívame si to..o tom to je... ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 21:17 | | | ||
Tulinka » kolacek | ||||
Neviem kto je v inom leveli a co je to vlastne.Pretoze nikto nie je dokonaly a kazdy ma svoju pravdu.Myslim,ze sa ucime navzajom a stale sa da niecomu priucit.Rada si vypocujem iny nazor a ked mi to nieco hovori tak sa nd tym zamyslim.Nic neodmietam a hadanim sa nic nevyriesi.Zase ani ze budem sudit. |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 21:27 | | | ||
Tulinka » Mitea - Timea | ||||
Milka pochopila som,ze to boli tvoje pocity,dala si do nich svoje myslienky a city.Chces sa bavit a zaroven vymienat nazory. Ked idem do hlbky tak tam citim smutok moja,lebo citis,ze akoby sa opet opakovalo,ze zase tu bude niekto presadzovat svoj nazor a zase pridu hadky.Vies moja potom by ta taka uvaha a tvoj pocit nenasmeroval na tuto temu.Mna tesi,ze su tu ludia,ktorych mam rada a mozem s nimi si tu pisat.Poviem si svoj nazor a pohlad.Tesi ma,ked citam viac nazorov a ze sme kazdy iny.To sa mi paci a zasmejem sa aj nad takymi,ktori chcu si presadit len svoj,pretoze ako sa toho drzia a stale maju chut pisat otom istom. |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 21:30 | | | ||
Tulinka | ||||
Rada citam tvoje pismenka a dokonca vzdy v nich najdem nieco pre seba.To je jadro premna. ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 21:55 | | | ||
Miki » kolacek | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 21:56 | | | ||
Mortina | ||||
Hezkééé...ale mám problém...vzala sem si to osobně a zpytuju svědomí, kdy sem do někoho něco násilím vtloukala. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 22:33 | | | ||
Miryko » kolacek | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 22:42 | | | ||
Mortina » Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
No...když o tebe se někdo musí postarat...aby ses rozvíjela víš? ![]() |
![]() ![]() | 15.1.2014 - 23:08 | | | ||
Mitea - Timea » Mortina | ||||
Morti,tak ja sa tu rozlievam,ako rieka Ganga o význame textu a ty rozoberás svoje písmenkáááá..ach jo,uz si dnes podojila ?? ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 3:09 | | | ||
Háňa » Miki | ||||
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 3:15 | | | ||
Háňa » Miki | ||||
... tak ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 16.1.2014 - 3:15, Háňa |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 6:07 | | | ||
Mortina » Mitea - Timea | ||||
Javor! A to si tak nebr...mi to proste tak napadlo no....ale napsala si to pelkne, to zas jo. ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 15:05 | | | ||
Player » kolacek | ||||
Zavřel to na Najdise kvůli hrozbám žaloby. Tam byl problém. |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 15:18 | | | ||
kolacek » Player | ||||
Hm,v tom případě by mě zajímalo,z čí strany ty hrozby padly. |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 15:22 | | | ||
kolacek | ||||
Promíň Míťo,vím,že to nemáš ráda,a slibuju,že už z mé strany o najdise nepadne ani slovo ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 16:11 | | | ||
Player » kolacek | ||||
Nejdříve anonymní hrozby , pak dokonce jakási ochrana autorizovaných děl. To už bylo na hraně. |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 16:32 | | | ||
charri » Mortina | ||||
Do mě jsi na Pastvinách vtloukala, že ti nemám šahat na klíče a uklízet je, když se válejí v jídle ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 17:03 | | | ||
Nuna | ||||
..mám z Tebe poslední dobou čím dál větší radost Mitejko.. ![]() ..jako úplně neumím definovat "proč" a "jak",ale z většiny mě zalije hřejivý pocit,když Tě někde vidím...co čteš..co píšeš.. co sdílíš.. ..tak toliko k Tvému příspěvku.. ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 17:22 | | | ||
Mitea - Timea » Nuna | ||||
Dakujem.. momentálne je moja láska Jaroslav Dusek..to je prvý chlap,ktporého sa neviem nasýtit ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 17:37 | | | ||
movvin » Mitea - Timea | ||||
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 18:24 | | | ||
Miki » Mitea - Timea | ||||
Měla jsem tu čest a radost s ním, po jeho vvystoupení, dát řeč. Byl sice jen v trenkách a bos (což je při vystoupení často) a opravdu jsme se od plic zasmáli ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 21:01 | | | ||
Mortina » Player | ||||
A taky jedna prakticky konkrétní od jednoho "najdisáka"... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 17:40 | | | ||
kristinka5 | ||||
To je hezky napsané ![]() ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 17:41 | | | ||
kristinka5 » kolacek | ||||
Teda Kolajdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 17:45 | | | ||
kolacek » kristinka5 | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 17:55 | | | ||
kristinka5 » kolacek | ||||
Nikam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 18:02 | | | ||
kolacek » kristinka5 | ||||
ne,ne,ne a ne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 18:07 | | | ||
Mortina » kolacek | ||||
Naaahodou...Kolajda umi, kdyz chce...a nazivo bejva i drzaaaa! ![]() |