Hlavní stránkaBoční panel
16.1.2014 - 16:10 | Player | |
..nebo jinak - její předpovědi, vyšly vám? |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 16:46 | | | ||
goldi20 | ||||
Plájo...inu, nic nejde na stoprocent, ani ta numerologie. Mám ji ráda, přečtu, vypočítám si to, zamyslím se, a uvidím. Bylo spoustu věcí, které seděli jak pr... na hrnec, ale taky věci, které jaksi ne. ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 17:06 | | | ||
Nuna | ||||
Numerologie je jediná věc,do které nešťourám. Vrcholem pro mě bylo přečtení knihy Dana Millmana "Čísla života" na základě které jsem si prozkoumala rozbory všech lidí,které znám,řekla jsem "jo,to sedí" a tím to pro mě skončilo. Těžko bude moct s čísly pracovat někdo,kdo má problém přečíst trojciferné číslo,že jo ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 17:30 | | | ||
Mortina | ||||
No..spis zpetne. ![]() A dost me zaujalo, ze numero se prakticky shoduje s astro...aspon co sem zkoumala....takze se cloveku chce rict ASI TO BUDE PRAVDA. ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 18:39 | | | ||
Růžová | ||||
...mě to fascinuje, takže tomu teda si věřím...vnímám, jak se mění energie při přechodu z vibrace do vibrace...jak jsme rozdílní, v duchu svých osobních čísel...jo, baví mě to sledovat...![]() ...a upřímně, obdivuju všechny životní dvojky, protože to, co cítím a zažívám v téhle roční vibraci je pro mě nesmírně náročné... ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 19:10 | | | ||
Harryeta | ||||
Já jsem osoba důvěřivá...já v podstatě věřím všemu, co mi kdo nakuká... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 19:52 | | | ||
Háňa | ||||
U mě dobrý ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:12 | | | ||
Mitea - Timea | ||||
Verím..vesmír je plný císiel a vibrácií..Baví ma,je obohacujúca ,zaujímavá, doplnuje astrológiu..v podstate to bola kedysi jedna veda,az potom ju rozdelili,aby si ju ludia nedávali do súvislosti..boli to pravdy,co chceli pred ludmi skryt... Rokmi sa mi len potvrdzovali charaktery,vibrácie rokov a pod..dá sa z nej vypocítat vsetko,podobne,ako z astrológie,ktorá je pre mna tazsia a tú sa budem ucit este asi dalsie zivoty.. Numeralógia mi hodne pomohla pochopit druhých i seba..je to moj psychologický poradca,ktorý sa nikdy nemýli...ako nase srdce ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:34 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
Mně vyšly dokonale....když byla v žákajdě pětka, bylo zcela jístý , že si budu muset dát noviny do kalhot.... ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:34 | | | ||
Růžová » Mitea - Timea | ||||
...krásně řečeno, Mitejko... ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:35 | | | ||
Růžová » Harryeta | ||||
...všemu, joooo...jsi vtělený mistr OSHO... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:37 | | | ||
Harryeta » Růžová | ||||
...právě proto! ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:40 | | | ||
Růžová » Harryeta | ||||
...jojo...kukání by Ti šlo...no, mně koneckonců taky... ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:44 | | | ||
Harryeta » Růžová | ||||
ne BY Ti šlo...vono mi jde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:45 | | | ||
Freja » Harryeta | ||||
To by mohl říct každej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:48 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Freja | ||||
Tak mně vzbuďte až tu bude odkaz.... ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:53 | | | ||
Harryeta » Freja | ||||
eee...eee...já já už asi musim....mějte se! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:54 | | | ||
Clanci | ||||
Plus-mínus to sedí.. ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 11:28 | | | ||
Player » Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
Jo - mě tohle dala naše ex Tasha. nejdřív jsme si dávali hrozně přes hubu na téma žárlivost a nevěra,pak jsme se zkamarádili,takže mne zrentgenovala - a prej dobrý. ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 11:37 | | | ||
No - právě proto jsem to dal sem. Já to budu moci zhodnotit až zpětně. Ale zdá se, že ano. Ona mě předpověděla jinými slovy smrt otce a pak přechod do devíti nejlepších let v životě. Tak teď bych měl být ve třetím,čtvrtým roce této extáze. je to? Snad ano. |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 11:41 | | | ||
Harryeta » Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
širokoúhlá? myslíš jako rozcapená? ![]() ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 11:49 | | | ||
No jo,tak ona ti numerologie neřekne, kolik budeš v březnu brát a zda v dubnu nešlápneš do psího hovna. ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 13:56 | | | ||
ila | ||||
Dnes byl dost zajímavý rozhovor s "karmoložkou-numeroložkou v časopise Záhady... jen tak cvičně jsem spočítala data narození různých členů rodiny - a dost mě zamrazilo... čísla 4,8, 29 ..7 - tj. čísla malé a velké karmy ( sedmička dle ní to není až tak štastné číslo,jak se obecně traduje) ,se u členů rodiny vyskytují - a bohužel se projevují hodně negativně. Má tyhle stránky: http://ocista-tela-duse.cz/hannah/ https://www.facebook.com/hannah.nesvadba ( znáte ji někdo?) | ||||
Upraveno: 17.1.2014 - 13:57, ila |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 14:05 | | | ||
Freja » ila | ||||
Už jsem jí taky objevila ![]() http://www.povedomi.cz/diskuze/diskuze.php?tema=116&strana=2 |
![]() | 19.1.2014 - 16:32 | | | ||
Smazaný uživatel (Ahajas) | ||||
Půl na půl :D ale to by bylo nadýl :) Ps: zdravíím ;) |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 12:44 | | | ||
alky | ||||
No, numerologii jsem taky hodně baštila a i ta kniha od Dana Milmanna mě zaujala, stejně jako astrologie aj. vědy, jenže jsem zjistila, že to má i své záludnosti... Totiž, že se na to někteří lidi upnou tak, že jim to řídí celý život, každý den a oni vlastně žijou se strachem, co zase bude... nebo nebude... A tvoří svůj život tím pádem velmi omezeně. Jsou ovšem velmi světlé výjimky, jako třeba Nuna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nojo, věřme si čemu chceme, jen se přitom nebojme, asi tak to mám ... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 13:38 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
mi vychází životní číslo jedenáct......prej že: Jedenáctky bývají často léčitelé, jasnovidci a astrologové tož sakra ani jeden z nich nejsu..tak co vlastně jsu?.... ![]() a nepište že srandovní Píťa....to vím.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 13:48 | | | ||
Harryeta » Pithecanthropus erectus | ||||
Nejseš, protože nechceš...:+)))) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 13:49 | | | ||
Freja » Pithecanthropus erectus | ||||
Si to sečti a jsi obyčejná dvojka ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 13:58 | | | ||
Harryeta » Freja | ||||
:+))))))))))))))))))))))))) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 14:06 | | | ||
alky » Freja | ||||
Jenže některé numerologie dvojku řeší a jiné ale 11 nechtějí sčítat, a teď "babo raď" (to je obecné oslovení, Frejo, ne Tebe ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 14:10 | | | ||
Freja » alky | ||||
Já se taky jedný baby ptala,jestli bych si tu svojí dvaadvacítku nemohla sečíst na čtyřčičku a prej ne ![]() Ale jinak máš pravdu,někdo sčítá,jinej ne...já jsem třebas teď v 11 roce. A dočetla jsem se toto: Ponaučení osobní roční vibrace čísla jedenáct mohou být velmi duchovní povahy a lidé k sobě pod jejich vlivem mohou přitahovat inspirační energii na vyšší úrovni, a tou pak dál inspirovat jiné. Tato ponaučení, či příležitosti se učit, se zpravidla objevují v bouřlivých situacích, které nastávají vždy v prvních třech měsících období, tedy do tří měsíců po vašich narozeninách. Pokud jste dočetli až sem, víte o mé skepsi, s jakou se dívám na drobné rozdíly mezi vibracemi jedenáctky a dvojky. Pokud existuje nějaký aspekt, který mi dokazuje, že mezi nimi skutečně reálný rozdíl je, pak je to tenhle. V první čtvrtině osobní roční vibrace čísla jedenáct dochází ke zlomu, který se v období osobní roční vibrace čísla dvě nedostavuje; pak, když se zvířený prach znovu usadí, ubíhá následujících devět měsíců roku jedenáctky v klidu a pohodě až podezřele připomínajících rok dvojky. ![]() | ||||
Upraveno: 31.1.2014 - 14:10, Freja |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 14:24 | | | ||
alky » Freja | ||||
A je to ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 16:08 | | | ||
prej 11 a 22 se nemají sčítat....píšou..... Číslo naší životní cesty zjistíme, když sečteme celé datum narození a následně jej zredukujeme na finální čísla 1 až 9. POZOR! Existují dvě výjimky, které se nakonec nesčítají – čísla 11 a 22, protože jde o tzv. čísla mistrovská. Ano, čteš dobře MISTROVSKÁ !!!!! padni na kolena bídný červe...!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 31.1.2014 - 16:13, Pithecanthropus erectus |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 16:10 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Harryeta | ||||
co vykládáš? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 16:57 | | | ||
Freja » Pithecanthropus erectus | ||||
Asi těžko,když jsem 22 ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 17:11 | | | ||
jeho nositel je rovněž považován za "starou duši" jako číslo 11. Heč a já jsem starší..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 23:18 | | | ||
Mortina » Pithecanthropus erectus | ||||
Se nevytahuj prcku....jedenactku ma gde gdo.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 23:41 | | | ||
Háňa » Freja | ||||
Pokud sčítám, odpovídá to ![]() | ||||
Upraveno: 31.1.2014 - 23:44, Háňa |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 23:44 | | | ||
Háňa » Pithecanthropus erectus | ||||
Já jsem to přepsala ... nemá smysl to tu nějak moc do hloubky rozebírat - rozmyslela jsem si to ![]() | ||||
Upraveno: 31.1.2014 - 23:45, Háňa |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 23:46 | | | ||
Už jsi přežil staletí, myslím, že přežiješ i to ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 23:47 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Háňa | ||||
jj ![]() |
![]() ![]() | 31.1.2014 - 23:51 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Mortina | ||||
já nevím jak gdo, ale já mám u Bati poctivou osmičku..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 0:06 | | | ||
Já mám u Bati taky osmičku ...... kdyby se teda sčítalo ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 1.2.2014 - 0:06, Háňa |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 0:15 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
Sis co to tu scitate? ![]() |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 0:24 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
švestky s hruškama .... celkem máme osm kusů ovoce ... zatím ![]() |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 0:26 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
Ja nemam ani pecku...beeee.... ![]() |
![]() ![]() | 6.2.2014 - 10:29 | | | ||
Kocour_Mivik | ||||
Zdravím všechny spoludiskutující, mnohé znám i z jiných stránek. Numerologie patří aspoň z mého hlediska k dost rozporuplným esoterickýn oborům. Některé závěry mě z hlediska takro "postižených" lidiček se zdají být trošku nefér. Posloužím příkladem, někteří z vás jej asi znají. Současná absence čísel 3,4 a 8 v numeroskopu ukazuje človíčka velmi mírně, ale velmi mírně méněcenného. Patrně jde o moji mylnou představu, ale pokud někomu chybí praktičnost, není manuálně zručný, měl by oslňovat intelektem, ale numerologie to vidí jinak. Nepřipadá mi to úplně správné a mé nitro se mírně rozpaluje. Uvítám vaše názory. Přeji všem krásný předjarní den, Kocour Mivik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 6.2.2014 - 11:02 | | | ||
Freja » Kocour_Mivik | ||||
No,nebrala bych to tak tragicky (jsou to přesně ty čísla,která chybí mě ![]() Dokonce si ani nemyslím,že by mi chyběla praktičnost,jen jsem se to musela naučit...Co se týče chybějící osmičky,tak dejme tomu,že jsem nikdy nepřišla na chuť matematice,fyzice,analytická chemii a podobným logickým vědám...to mi fakt nejde,ale že bych si kvůli tomu připadal méněcenná(ač velmi mírně ![]() ![]() Ale třeba to vyvažujou moje zemský planety ![]() ![]() |
![]() | 6.2.2014 - 11:14 | | | ||
Smazaný uživatel (zua) » Freja | ||||
..tak se hlásím do klubu 3,4,8 i když já tam teda mám ještě jedno chybějící číselko ![]() | ||||
Upraveno: 6.2.2014 - 11:14, |
![]() ![]() | 6.2.2014 - 11:14 | | | ||
Freja » Smazaný uživatel (zua) | ||||
No,taky nejsem úplně levá ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |