Hlavní stránkaBoční panel
16.1.2014 - 19:48 | Mitea - Timea | |
Práve cítam a kniha ma velmi zaujala..je to o samoliecení a je skutocne dobrá,obohacujúca kniha storocia,cize liecenie transformacne...Cítal niekto ?? Skúsal tie 4 cviky liecivého kódu ??? Ja zacínam a rada by som to s niekým prebrala.. ![]() |
Celkem stránek: 2 | ||||
12 |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:12 | | | ||
Miki | ||||
Mám ji doma docela dlouho, ale ještě jsem se do ní "nezažrala" ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:16 | | | ||
Mitea - Timea » Miki | ||||
A nechce sa ti zacat ?? Budeme konzultírovat ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:19 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Miki | ||||
...to mně přivádí na myšlenku...což ji tak potřít uzeným...? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:26 | | | ||
karamelan » Pithecanthropus erectus | ||||
můžu posloužit, zrovna máme vyuzeno ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:37 | | | ||
Miki » Mitea - Timea | ||||
Dobře, připravím si ji do kuchyně, čtu u jídla ![]() Dcera už ji četla, pro zajímavost se ji zeptám ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:38 | | | ||
Miki » Pithecanthropus erectus | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:39 | | | ||
nefertari | ||||
Myslíš tu od Lloyda? Tiež mám ale ešte som sa do nej nezačítala,přetože mám rozčítané dalšie tri,nestíhám | ||||
Upraveno: 16.1.2014 - 20:40, nefertari |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:41 | | | ||
Miki » nefertari | ||||
Já jen dvě ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:44 | | | ||
dáme si to jako zlepšovák u různejch vydavatelství, ne?....to pak teprv bude obrat...bestseler nebestseler.... ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:46 | | | ||
nefertari » Miki | ||||
![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:46 | | | ||
myslíš, co žánr, to jiné jídlo? Jiná vůně? ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:47 | | | ||
Mitea - Timea » nefertari | ||||
Ano,tú od Loyda ![]() ja som mala uz vcera prvé cvicenie a mám rozne výsledky.. Rada by som to z niekým komentovala..navyse,chcela by som liecit aj iných,ak mi to pojde..rezonujem s tým na 100 percent!!!! ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:48 | | | ||
Miki » nefertari | ||||
Mám to tak, čím lepší jídlo, tím lepší čtivo, takže v obýváku a u postele mám takový "lehčí" ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:48 | | | ||
Freja » Miki | ||||
Já mám tři až čtyři knížky rozečtený běžně kolik let ![]() Myslíte,že je to nezdravý? ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:52 | | | ||
nefertari » Mitea - Timea | ||||
No tak ako to tak vidím nezostáva mi iné než sa pustit i do tej štvrtej knižky ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:52 | | | ||
Harryeta » Freja | ||||
Jako odborník na danou problematiku prohlašuji, že to je naprosto v pořádku :+))) |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:53 | | | ||
no vidíš jak seš kreativní....vegoušům by to mělo vonět po senu, metroušům po pitralonu....zamilovanejm po Chanelu č. 5.... mám pokračovat? |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 20:54 | | | ||
nefertari » Miki | ||||
No já bych to taky kombinovala tím jídlem,ale vzhledem k tomu že potřebuji spíše odložit nějaké přebytky,zůstane u té duchovní potravy ![]() |
![]() | 16.1.2014 - 21:01 | | | ||
Smazaný uživatel (silentium) » Mitea - Timea | ||||
Troufáš si - léčit jiné ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 21:05 | | | ||
alky | ||||
Před časem šlo toto video, poslechni si, Mitejko: http://youtu.be/Il4-yvFdGZs (dost souzním s jeho názorem, víc než s názorem paní) ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 21:09 | | | ||
nefertari » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
Mno,ono to je trošku jinak ![]() | ||||
Upraveno: 16.1.2014 - 21:09, nefertari |
![]() | 16.1.2014 - 21:30 | | | ||
Smazaný uživatel (silentium) » nefertari | ||||
Nelišíme se v názoru, jen Ty jsi už u "ověřených" nemocných. Nastálá nemoc je možná rada či varování podvědomí... a školní medicína má pádné prostředky aby to varování prozatím zahnala (někdy ji pomůže i krátkodobé se ponoření do sebe), ale když je zas dobře vracíme se do bývalých zvyků... a pak se síla nové nemoci znásobí a už to často nebývá jen varování (myslím, že podvědomí nás chrání před námi a klidně nás při tom i zabije)...zapaluji svíčku za ty jež se uviděli pozdě. | ||||
Upraveno: 16.1.2014 - 21:34, |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 22:45 | | | ||
Mitea - Timea » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
Ano,chcela by som ludom ukázat,aký fantastický samolieciaci zdroj majú v tele a liecit ich,kým si to neosvoja..len tak uveria.Budem sa liecit najprv sama,potom rodinu a potom sa ukáze..Bola som chorá a hned po prvom dni cvicenia sa cítim dobre..proste to funguje..a odporúcam vrelo túto knihu kazdému,kto má problémy zo zdravím..Je to jednoduché,ako Je to ocista od blokov,zlých vzorcov myslenia atd..V knihe sa píse,ako to funguje..je to podla mna objav storocia..myslím ten kód...lebo to,ze máme svojho doktora vo svojom vnútri sme vedeli,ale nevedeli sme,ako ho aktivovat...a preto je to pre mna úzasné.Knihy kupujem spontánne,vzdy kúpim takú,co má ku mne príst..samozrejme okrem tých,ktoré sú mi odporúcané..a ja teraz odporúcam túto..nevnucujem,len odporúcam..kto verí,ten sa uzzdraví.. ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 22:47 | | | ||
Mitea - Timea » alky | ||||
Dakujem Ali..dobré video ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 22:51 | | | ||
Mitea - Timea » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
tento kód,sú to 4 jednoduché cviky udrziava zdravie,a nie len to,skludní sa mysel a upokojí vnútro..je to prevencia proti stresom a to je velmi dolezité..ak nemás stres,nemusí ti podvedomie dávat najavo symptomy,ze nieco je zle..takze vlastne predídes stresom i chorobám... |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 22:56 | | | ||
Mitea - Timea » Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
Nie nenasla..Nás imunitný systém lieci,ale nie na 100 percent..sú tam blokády,výkyvy..a ten kód cistí a posilnuje imunitný systém na vsetkých úrovniach.. ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 23:08 | | | ||
Cez ten kód prúdi liecivá energia do styroch centier,aby si si precistila a posilnila imunitný systém..lekári ho posilnujú tabletkami a ty si ho mozes posilnovat svojimi rukami,prstami,...más v nich anténky energie..snád si uz pocula o liecení rukami,sú vodicmni..ani sa nedotýkas svojho tela.. Bubi,ale ja nechcem v tejto diskuzii niekoho presviedcat...ver mi ![]() Sama som len na zaciatku,ale prvé cvicenie zabralo.Este dnes v práci ma zalievali vlny tepla a cítim sa vynikauco...proste to naskocilo ![]() |
![]() ![]() | 16.1.2014 - 23:22 | | | ||
Nie,toto cvicenie je nové..nie je to bezné liecenie rukami...toto objavil jeden lekár,respektíve dostal vizualizáciu. |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 5:24 | | | ||
movvin | ||||
Miteiko, nečetla jsem a ani tu diskuzi, proto se omlouvám jestli jsi to tu už psala. Zajímalo by mě kdo to napsal. Děkuji |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 5:31 | | | ||
movvin » Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
Bubo, taky jsem jí nečetla. Ale řekla bych, že lidsvo jako takové je za ta tisíciletí zanešené nábaly civilizace, výchovy, náboženství a jinými vlivy, které sami nevidíme, protože jsou pro nás přirozeností, ve které jsme vyrůstali a byli vychováváni. A ty je potřeba odstranit. Tak si to vysvětluji a koresponduje mi to i s jinými metodami , jako třeba RUŠ, EFT atp. Ale mohu se mýlit ![]() |
![]() | 17.1.2014 - 8:00 | | | ||
Smazaný uživatel (silentium) » Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
Samoléčení z vlastního instinktu - jak píšeš je dobrý začátek. Ale jistá možnost informovanosti od někoho, kdo je dál vůbec neuškodí. Je samozřejmě na otázku, jestli jeden autor opravdu konečně přišel na hlavní moudro života, nebo zhrnul moudra minulá nebo jen přejmenoval již popsané - to se ale bez vyzkoušení nedovíme. ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 9:52 | | | ||
Mitea - Timea | ||||
Ak budem mat cez víkend cas,tak Vám nieco o tom napísem..je to prosté a jednoduché..skoda,ze sa sem nedajú vlozit fotky..ale predsa aspon textom Vám priblízim nieco o tých kódoch... nepísala by som to sem,keby som to na vlastnej kozi neodskúsala a to uz som v mojom zivote odskúsala vselico..Preco to nevyskúsat ?? zaberie to pár minút denne..a autor píse,ze to zaberie na kazdého...som toho dokazom..Preco si neobohatit svoje vedomie ?? nikdy nevieme,co v zivote zaberie a kedy to budeme potrebovat... ![]() |
![]() | 17.1.2014 - 9:56 | | | ||
Smazaný uživatel (zua) | ||||
..Mitej tak já jí teda četla a je to už hoooodně dlouho..a tak už si moc nevybavuji co tam bylo..možná když přeletím pár stránek tak mi to sepne ![]() ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 18:22 | | | ||
Len autosugesce to nie je,aj ked je to samozrejme samoliecenie,ako som spomínala. Cítala si to celé alebo vyskúsala ?? Dík,ze si to sem dala,aspon si mi usetrila prácu cez sobotu a nedelu. ![]() Autosugescia je samozrejme súcastou tých kódov,vsak je to samoliecenie...a zadarmo a funguje..zo dna ![]() |
![]() | 17.1.2014 - 18:45 | | | ||
Smazaný uživatel (silentium) » Mitea - Timea | ||||
Vlastní prožitek je nepřenosný, co jsi mohla pro druhé udělat jsi udělala. Užij si své otevření a vychutnej nadšení, je to známka mládí. ![]() |
![]() | 17.1.2014 - 19:31 | | | ||
Smazaný uživatel (alassea) | ||||
Mitea,pred nejakými dvomi mesiacmi som na internete pozerala knižky,ktoré si objednám a túto som si tiež vybrala,ale keďže by z toho vtedy vyšla obrovská suma ![]() ja som sa dostala ku knižke o autopatii od čského doktora /Jiří Čehovský - Uzdrav se s autopatií/ tiež zaujímavá a jednoduchá metóda samoliečenia,ale treba k nej nejaké pomôcky doobjenať a to som zatiaľ neurobila...skúsim si objednať ten kód |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 19:59 | | | ||
nefertari | ||||
Plním sľub,zatiaľ teoria som na 120 stránke ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 20:58 | | | ||
Ingrid,ruhá polovica bude zaujímavejsia a zaujímavejsie,ako na internete.. a hlavne si to odskúsaj..!!! najprv,akoze sa nedeje nic a na druhý den ides v normálnom zauzívanom dni a zrazu sa zastavís...klapne ti,ze sa cítis vynikajúco a si plnsia energie..ja som sa navyse vyliecila... co mna najviac zaujalo,ze to lieci aj na podvedomej úrovni a lieci vsatky destruktívne a zlé spomienky..ani o tom nevies,len pocítis.. Dovod,preco bol tento kód odhalený az v roku 2004,bol mozno te,ze sme doteraz nemali vedomosti na pochpenie toho,co funguje..Vcera som sa dozvedela,ze vyliecil aj poskodenú DNA.. Ingrid,potom mi písni prosím..na tvoj úsudok som velmi zvedavá.. ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 21:00 | | | ||
Mitea - Timea » Smazaný uživatel (alassea) | ||||
Bejby,prídi ku mne a ja ti ju poziciam...zabijeme dve muchy jednou ranou ![]() ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 21:15 | | | ||
Samozrejme,že sa potom vyjadrím,mám ju už asi tak polroka,doporučenú jedným fajn kamarátom,ale akosi som sa nemala k tomu čítaniu,až ten podnet od Teba bol rozhodujúci ![]() |
![]() ![]() | 17.1.2014 - 21:39 | | | ||
Tulinka | ||||
Pocula som uz otom ale ma to neoslovilo,pretoze skor mam blizie cez energie.Zase ale neodmietam.Kazdy si hlada co je pre neho najblizsie.Milka rada si precitam tvoje poznatky a skusenosti.Mozno daco najdem aj pre seba |
![]() ![]() | 18.1.2014 - 21:02 | | | ||
Pokračujem,zatiaľ stále teória strana 206,je tam vlastne všetko,co sdieľam,i podľa vlastných skúsenosti práce s ľudmi za 24 rokov ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2014 - 21:04 | | | ||
Som tusila..vobec ma to u Teba neprekvapuje .. ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2014 - 22:59 | | | ||
Miki » Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
No však to je v pořádku ![]() ![]() A pokud mám info, jak na to, díky za to ![]() |
![]() ![]() | 19.1.2014 - 11:00 | | | ||
Freja | ||||
Safra,já si tu knížku snad koupim... ![]() |
![]() | 19.1.2014 - 15:50 | | | ||
Smazaný uživatel (alassea) » Mitea - Timea | ||||
Mitea,už ju mám doma ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 19.1.2014 - 15:52, |
![]() ![]() | 19.1.2014 - 18:25 | | | ||
Mitea - Timea » Smazaný uživatel (alassea) | ||||
Mám radost ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.1.2014 - 20:37 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Mitea - Timea | ||||
Pokud je tou autosugescí myšleno jen to, že si naporučím že chci být zdravý, tak je to málo.Mohu ale potvrdit, že pokud člověk dokáže bez sebeobelhávání analyzovat, jaké jsou jeho stresy a z čeho pramení, dokáže se z nich vymanit, pak je to větší polovina úspěchu.Autosugescí je možné se pozitivně naladit a dodat víry v uzdravení....a když je k tomu ještě nějaká jiná silná pozitivní motivace(nemyslím tím strach z vlastní smrti ,ten je právě nežádoucí), pak je velká pravděpodobnost vymanit se ze spárů nemoci.Je to moje osobní zkušenost.Nejen že jsem se tak zbavil rakoviny a jsem už 16 let bez recidivy, odrazilo se to velmi pozitvně i na mém celkovém zdraví... ![]() |
![]() ![]() | 19.1.2014 - 20:53 | | | ||
![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.1.2014 - 21:01 | | | ||
I na tvoje Marjánko ![]() ![]() |
12 |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |