... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Náhledy v Hudebním

20.1.2014 - 23:46gucumatz
Nešlo by prosím udělat,když někdo do hudebního koutku vloží odkaz z You Tube,aby se zobrazil náhled klipu?
Bylo by tak hned jasný,o co jde.

Příspěvky v diskuzi (10)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Glimmer Man
21.1.2014 - 7:14
0|0

Glimmer Man
Šlo by cokoliv.

Zase tak lehký by to nebylo. Musí se převést odkaz na jinej... Teoreticky pak je i pár jinejch cestiček, kterýma by to šlo, a to jsem se nad tím zamýšlel jen minutu.

Ale technicky o to ani tak nejde... byla by to zajímavá výzva. Budiž.

Problém vidím ten, jak bude vypadat diskuze, když bude v každým příspěvku nějaký video? Bude se to načítat pomalu a bude to dost nepřehledný. Ale to je jen můj pocit.

Ale aby bylo jasný o co jde, tak by stačilo to tam prostě a jednoduše napsat. A ne jenom vlepit odkaz.

Nicméně popřemýšlím do budoucna... teď toho mám v plánu na vylepšení vcelku dost. :13:
Mortina
21.1.2014 - 8:22
0|0

Mortina » Glimmer Man
Sem mu přesně chtěla napsat...nebuď lemra a dopiš to tam. :10:
Hele Gučíku, vim, že sme si na ty náhledy zvykli ale mě osobně spíš vadili....ale stejně tak mi vadí jakýkoliv vide, u kterýho nic neni...diskuze s "co myslíte?" a odkazem na video sou pro mě jak uzamčený.... :38:
Glimmer Man
21.1.2014 - 8:34
0|0

Glimmer Man » Mortina
Jo... to si myslím taky... diskutovat vkládáním odkazů mi přijde trochu "chudý". :44:
Mortina
21.1.2014 - 8:48
0|0

Mortina » Glimmer Man
No...a další věc...aspoň pro mě...když sem tu z mobilu, jůtrubku si nepustim...kdybych aspoň věděla vo co go, dám si to do sledovanejch...ale takhle? Peču na to...a diskuze třeba zapadne... :45:
Smazaný uživatel21.1.2014 - 9:31
0|0

Smazaný uživatel (silentium)
Diskuse, omezena na zkopírování odkazu s přidaním otazníku vyvolává odpověď typu :44: nebo :45:. U hudby je to asi díky Youtube pochopitelné, ale v jiných tématech? Ano, sdílíme odkazy - ale nepíše se v titulce webu něco o sdílení vědomostí? Možná nejsem dnešní, přece FB takto pouze na rychlých odkazech úspěšně funguje, ale nebylo myšleno Podvědomí jako opravdu diskusní? S tím, že bude ponechán prostor i nově příchozím - myslím, tím, že na každé téma nebude odpověď někoho místně zavedeného ve smyslu "je to prostě takhle (a kdo má jiný názor má nějaký problém)" - tento postup stal částečně i za koncem diskusí v Najdi a zmrtvení Zjardova fóra...jen můj pocit bez náznaku výčitky, případné odsudky a nesouhlas beru. :34:
Pithecanthropus erectus
21.1.2014 - 10:04
0|0

Pithecanthropus erectus » Mortina
taky se mi nechce otevírat odkazy typu - co vy na to?.....aniž by bylo zřejmý o co tam jde a jak je to dlouhý.Když čtu diskuze a měl bych si pustit deset odkazů, byť pětiminutovejch, tak tu strávím mládí...teda staří.... :3: Řeším to tak, že si počkám až se o tom rozproudí diskuze ze který poznám jestli je to něco zajímavýho pro mně..... :4:
Mortina
21.1.2014 - 10:13
0|0

Mortina » Pithecanthropus erectus
No...ale zdá se, že takhle to dělaj všichni...takže tři :36: diskuzí, kde se nic neděje... :45:
A taky se mi zdá, jak sou ty nově založený napravo, že fakt unikaj pozornosti...
Upraveno: 21.1.2014 - 10:14, Mortina 
Glimmer Man
21.1.2014 - 10:14
0|0

Glimmer Man » Mortina
Možná je to tím, že nejsou nalevo, ale napravo... :5:
Mortina
21.1.2014 - 10:15
0|0

Mortina » Glimmer Man
Šiš...sem to už opravila...levá pravá se mi plete odjakživa...měls vidět ten adrenalin v autoškole...učitel ze mě byl celej jurodivej. :10:
gucumatz
21.1.2014 - 22:43
0|0

gucumatz » Glimmer Man
Naprosto dokonalý a přitom jednoduchý řešení. :44:
Jsem LAMA,že mně to nenapadlo. :22:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN