... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Prosím o vysvětlení

15.10.2020 - 10:25Kkk
Dnes v noci se mi zdál sen, že jsem byla v ulici kde bydlí můj táta a byla tam partička kluků ve vchodě jedné ubytovny. Slyšela jsem střelbu, tak s nějakou holčinou od nich jsme se raději schovaly za barák, ale najednou jsme stály ve vchodě, kde se střílelo. Já stála u dveří a kluk se zbraní se rozeběhl ze dveří a mezi tím mě střelil do břicha. Utíkala jsem do obchodu, který byl při cestě do nemocnice (byla vzdálená asi 100m stejně tak jako ve skutečnosti). V obchodě mě jak kdyby nikdo neviděl, že jsem zraněná.. Objevila jsem se zpět u té ubytovny kde mě postřelil ten kluk a dal mi tam tu zbraň do ruky ať mu jí pohlídám. Z ruky mi jí hned ale vytrhla ta holčina od nich a řekla mi ať jdu do té nemocnice. Pistoli jsem jí předala a šla jsem opět do toho obchodu. Asi dva kluci z té ubytovny šli za mnou a já v obchodě potkala tátu s přítelem. Viděli jediný, že jsem postřelená, ale řekla jsem jim ať jdou jen za mnou, ale jakože mě neznají (bála jsem se, že je taky střelí). Táta najednou zmizel a přítel hned v obchodě koupil nějaké věci a že toho kluka co mě postřelil zabije. Ukázala jsem mu který to je. Druhý den jsme byli s těmi kluky u bazénu a já byla ještě pořád neošetřená.. a byl tam s námi můj kamarád, který dost často nějaké takové rvačky vyhrál, tak jsem mu řekla ,,vezmi ho s sebou prosím.." a pak jsem se probudila v slzách.
Nevím proč, ale mám v sobě hrozně nepříjemný pocit .. :3:

Příspěvky v diskuzi (0)

Tato diskuze je zatím prázdná.

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA