Hlavní stránkaBoční panel
26.1.2014 - 9:01 | karamelan | |
zdálo se mi o různých hřbitovech ,jeden byl ze samých mramorových destiček naskládaných hustě za sebe, jeden byl takový, že hroby byly postele no necítila jsem se příjemně. Co to znamená? |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
26.1.2014 - 10:51 | | | |||
šamanka.Janka | ||||
mohlo by se jednat o tvé zasunuté nedořešené věci, ze všech životů. |
26.1.2014 - 13:07 | | | |||
marhon | ||||
nevyznám se ve snech, ale když občas něco hledám, tak zjišťuju, že cokoli spojené se smrtí je vlastně dobré, že jako odchází něco..., že se vzdáváme něčeho, jakoby špatného... no neumim se vyjádřit. a tady je ještě ten špatný pocit z toho snu, tak bych si myslela, že je to strach ze změn...? byla sem zvědavá a hledala sem hrob a i tady mi to tak vyznívá. teda, fakt sem byla jen zvědavá, možná by mi to někdo vysvětlil, jak je to s tim ukončením něčeho... Hrob -ve spojitosti s vlastní osobou (být v hrobě, jméno na hrobě a podobně): naděje pro budoucnost, neboť snící se vzdává sám sebe a v prožitku smrti ega rozpozná existenci skutečné individuality -kopat, vidět kopat: brzy odložíme další tížící břemeno a opět se nám bude lehčeji kráčet životem -prázdný: předzvěst vyřešených konfliktů a skonu starých názorů -vše, co do hrobu uložíme, co k hrobu dáváme, toho se v denním vědomí dobrovolně vzdáváme -hrob neznámého vojína: snící cítí potřebu něčeho se vzdát, aby opět nastolil klid v rozbouřené duši, aby přání nejitřila nezhojené rány, jen ještě neví, čeho by se měl vzdát -dávat květiny na hrob: marné touhy vrátit minulé; snící by si měl uvědomit, že útěchu nalezne ve svém srdci Hřbitov -pozitivní symbol vyřešených konfliktů a definitivního odkládání psychických břemen zvěstuje naději, protože mysl nezatížená minulostí nalézá štěstí v klidu a míru -deprese či stísněný pocit ze hřbitova: strach před odkládáním psychických břemen, strach z řešení konfliktů, strach z nicoty nebytí (řešením je stažení pozornosti od předmětů i vztahů světa a otočení do vlastního nitra) -další podobné symboly: hrob, hrobka, hrobař -psí: umrtvené pudy | ||||
Upraveno: 26.1.2014 - 13:13, marhon |
26.1.2014 - 15:38 | | | |||
karamelan » marhon | ||||
díky, možná je to něco z toho, mrtvé jsem neviděla, jen desky a tak, no uvidíme |
26.1.2014 - 19:24 | | | |||
Mitea - Timea | ||||
Dostanes smutnú správu o nejakej udalosti z ktorej moze íst aj o dedicstvo...Drzím palceky |
27.1.2014 - 8:33 | | | |||
karamelan » Mitea - Timea | ||||
jejda, teď jsi mě vyděsila, to snad ani raději ne |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |