Hlavní stránkaBoční panel
26.1.2014 - 11:29 | Mitea - Timea | |
MERLINOVA MYSTICKÁ PŘEDPOVĚĎ OD 28.1. DO 4.2 Týden od 28.1. do 4.2. bude především ve znamení zaměstnání a práce, ale také novou nadějí a ukotvení, např. vztahu nebo mezilidských vztahů, neboť je pod znamením karty "KOTVA". Bude se vše řešit ohledně zaměstnání, ať už kolegiální vztahy na pracovišti, vaše samostatnost, která může ukázat, co ve vás vězí, vaši kreativitu a tvořivost, ale také vám může přinést úspěch, může se vám navíšit vaše práce, ale také poukazuje na to, že se máte vyvarovat přílišné hektičnosti, na co si máte dávat pozor, že vás čeká štěstí,ale některé také například ukončení pracovního poměru. Řešit se také budou vztahy s přáteli, můžete mít pocit, že máte kolem sebe přátele, kteří vám dodávají sílu a energii, můžete si dělat starost o přátele, ale stejně tak i oni o vás. Pokud se rozhodnete v tomto týdnu řešit záležitosti na úřadech, připravte se na drobné nepříjemnosti a nevstřícnost, které se ale nakonec obrátí ve váš prospěch a vše bude zdárně a šťastně vyřešeno. Pozor si ale dejte na své osobní věci, díky roztržitosti můžete o ně přijít, pozor na drobné krádeže nebo zapomnětlivost. nejasnosti, které vás mohly již delší dobu trápit, mohou zázračně vymizet a projasnit se, stejně tak i zdravotní obtíže, pokud se s nimi již delší dobu trápíte. Můžete čekat veselé telefonáty, radostná překvapení, ale také vás mohou čas od času potrápit určité pochybnosti, že vše se děje tak jak má, nežehrejte na osud, ale uvědomte si, kde jste např. v minulosti chybovali. tento týden také může být ve znamení kolísavých energií nebo se vám může zdát, že je vaše energie redukována na určitý stupeň, proto se zbytečně nepřepínejte, více odpočívejte, všechny starosti a nejasnosti pominou, nedorozumění se vyřeší a vzhledem k tomu, že nastoupil i nový rok koně, můžete se těšit na začínající změny ve vašem životě... S láskou Merlin a ja Vám prajem,aby ste vsetko ustáli |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
26.1.2014 - 11:50 | | | |||
Růžová | ||||
...hmmm...to vypadá na zajímavý týden... |
26.1.2014 - 12:34 | | | |||
atraM | ||||
Kdopak je Merlin? |
26.1.2014 - 12:40 | | | |||
šamanka.Janka | ||||
díky, nechávám vše plynout. Také tenhle cely rok je o řešení vztahů, jak partnerských , tak s přáteli, rodiče, děti. Je důležité si v tomhle roce uvědomit, že nemáme páchat dobro, ale věnovat se sami sobě, jít do svého nitra a spracovat to co máme. Pomáhat blížnym to ano, ale na ukor sebe. V podstatě se budou řešit závislosti ve vztahích. Držme si palečky at vše zvládnem ,bez velké bolesti. |
26.1.2014 - 15:39 | | | |||
Aristoni | ||||
Docela zajímavá předpověď |
26.1.2014 - 15:41 | | | |||
Aristoni » šamanka.Janka | ||||
Tohle mě zaujalo "nemáme páchat dobro". Víš,že si to poslední dobou říkám?Stále na to dobro doplácím. |
26.1.2014 - 18:08 | | | |||
šamanka.Janka » Aristoni | ||||
páchat dobro já vnímám pomáhat a snažit se pomáhat na ukor sebe. Dá se to říct i tak že se snažím vyhovět každému a neberu ohled na sebe, také pomáhat tam kde o to nestojí.Poslouchej víc sama sebe, své pocity , to souvisí s tělema svou intuici to tě povede duše. |
26.1.2014 - 21:44 | | | |||
Neferlin | ||||
Tak to je krásný! Jak ví, co zrovna řeším? | ||||
Upraveno: 27.1.2014 - 1:30, Neferlin |
27.1.2014 - 0:57 | | | |||
Aristoni » šamanka.Janka | ||||
Prostě jsem zjistila,že když dělám něco pro druhé a s láskou,peklem se mi odmění a tak jsem na rozcestí,jestli mi to stojí za to?Jednou jsem stávkovala,stejně to vyhráli,protože vědí,že jsem člověk,který se rozdá.Já už jiná nebudu,ale občas vytáhnu růžky,neboj. Děkuji |
27.1.2014 - 8:46 | | | |||
Freja » šamanka.Janka | ||||
Zajímavé....jak obšlehnuté od Blechové... A Ty máš tu informaci odkud,jestli se můžu zeptat? |
27.1.2014 - 14:25 | | | |||
Budd2 » Aristoni | ||||
to je jako bys s láskou krmila krokodýly a divila se,že si vždycky ukousnou i kousek ruky ...a že jim ale budou Tvoje růžky nahánět hrůzu |
28.1.2014 - 20:09 | | | |||
Jyotis | ||||
hm, myslím, že to sedí, už to nabíhá v plné síle :D |
28.1.2014 - 21:16 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
To je velmi zajímavé . Já jsem ráda že ten kůň s tím pohne |
28.1.2014 - 23:55 | | | |||
šamanka.Janka » Freja | ||||
Kdo je Blechová? Já vše co píši píši z vlastní zkušenosti, učila jsem se vlastními chybami a pomáhala jsem také na ukor sebe. veškeré informace čerpám od svých duchovních průvodců, své duše. |
29.1.2014 - 0:34 | | | |||
Neferlin » šamanka.Janka | ||||
Kamarádka mi vždycky říkala... dělej jen to co Tě baví... jak Tě to začne unavovat a vyčerpávat... není to to správně... A pomáhej jen těm, kteří si o to řeknou... Pod to se klidně podepíšu |
29.1.2014 - 7:45 | | | |||
Freja » šamanka.Janka | ||||
Jé,omlouvám se,já klikla špatně...měla jsem na mysli to proroctví na tenhle rok.Blechová čerpá z channelingu,tak jsem chtěla vědět odkud Ty. | ||||
Upraveno: 29.1.2014 - 7:45, Freja |
3.2.2014 - 22:48 | | | |||
šamanka.Janka » Freja | ||||
není se proč omlouvat , zeptala si se a já odpověděla.Všechny informace co mám pochází od mích duchovních průvodců, jsou to andělé, nanebevzetí mistři |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |