... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Výpověď o životě a umírání

29.1.2014 - 15:59alky
Není to můj příběh, ale zapůsobilo to na mne tak silně, že se chci s vámi o to podělit, tak jestli se sem smí vložit video, zkusím to:

http://www.youtube.com/watch?v=Dc387u-AUk8&feature=share&list=PLAI1nBv6S6kUrT3p8ADvVXefMIFIpYu53&index=4

Příspěvky v diskuzi (150)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Celkem stránek: 3
123
Mitea - Timea
29.1.2014 - 20:27
0|0

Mitea - Timea
:44: :48: skúsenosti zo zivota sú najcennejsie :48:
Tulinka
29.1.2014 - 21:39
0|0

Tulinka
Pozrela som si to video.Mam aj ja skusenost.Mala som okolo 8-9 rokov a ja som bola dost vazne chora.V ten cas zomrela moja starka,ktora lma milovala.Den po jej pohrebe prisla kumne v bielom plasti,ze prisla pomna.Sedela som v posteli,ze este nechcem ist a ze sa bojim ist s nou.Potom som aj ja vazne ochorela a uz somm bola v takom stave,ze si moja rodina mysleli,ze zomieram.Bola som v takom polobdelom stave ale pokojna a len som videla moju maminu plakat a kricat,ze zomieram a starke sa modlili pri mne.Vobec nechapala preco placu a mne bolo dobre.Uz si tak nepametam uplne pocity ale viem,ze ma nic nebolelo a len som sa rozpravala s duchmi.Nakoniec som sa z toho dostala.IBa teraz som sa dozvedela,ze zalezalo na mne ci ostanem.mala starka od boha povolene,ze ak budem chciet odist tak mozem.Posledne v rodine som bola skoro pri kazdom,ked zomierali tak som to videla a bola pri nich.
alky
30.1.2014 - 9:02
0|0

alky » Tulinka
Prožila sis hodně brzy zkušenost s NDE neboli blízkosti klinické smrti. Je to pravděpodobně zkušenost, která Ti pomáhá nebát se nějak moc smrti (asi i proto ta přítomnost u umírajících v rodině) a nejspíš se Ti ještě v životě zúročí... přijde mi, že tam někde v této oblasti bys mohla najít svoje sebeurčení, ale samozřejmě je to jen na Tobě. Ale to poznáš, až a jestli přijde čas :34: :12:
Smazaný uživatel30.1.2014 - 10:31
0|0

Smazaný uživatel (Libas)
To je tak jednoduchá a přitom neskutečně nádherná výpověď :12: Mě u ní probíhali v těle neuvěřitelný pocity
Děkuji za ni moc . Dala mi víc než některý přednášky :41: :12: :34:
Smazaný uživatel30.1.2014 - 10:57
0|0

Smazaný uživatel (silentium)
Přemýšlím, jestli jsme ten dar, že je nám dovoleno rozhodnout se, že ještě neodejdeme, dostali od našeho "strážce" či je výsledkem vůle celého vesmíru. Vím, že to není úplně v přímé souvislosti s tématem, ale podotkl bych, že tou možností dotknout se vlastní smrti dostáváme něco....co nyní nedokáži pojmenovat.
Upraveno: 30.1.2014 - 10:58,  
alky
30.1.2014 - 15:39
0|0

alky » Smazaný uživatel (Libas)
I mně , i mně bylo zvláštně, Libuško :48:
alky
30.1.2014 - 15:47
0|0

alky » Smazaný uživatel (silentium)
Podle mne je to vždycky rozhodnutí duše, protože pokud nenastal náš skutečně "konečný čas odchodu", máme i v tomto svobodnou vůli. Můj duchovní průvodce k tomu říká, že třeba dítě se vrátí pod dojmem vzpomínky na koloběžku nebo mičudu, které si ještě dost neužilo, ať se to zdá jakkoliv legrační a asi i neuvěřitelné. Ale pokud nezemřeme už tedy definitivně(plamínek svíčky našeho života ještě nedohořel), stále jsme tam"" i se svou vůlí a zbytečkem ega (které nám pak pomohou třeba o tom vyprávět..), ještě nejsme "za řekou", po jejímž překročení už není návratu, to se pak už vrátíme Domů a staneme se součástí Boha, dokud nepřijde čas našeho dalšího vtělení.... :11: :12: :49: :34:
Smazaný uživatel30.1.2014 - 18:44
0|0

Smazaný uživatel (silentium) » alky
Ano, hezky napsáno a Tvůj duchovní průvodce ví co říká, pokud jsme se úplně neztratili a nezatratili světlo, duše nám návrat nabídne..:34:
Tulinka
30.1.2014 - 19:19
0|0

Tulinka » Smazaný uživatel (silentium)
Ak ma dusa prejst touto skusenostou a prezit vlastnu smrt a pocitit splynutie s bohom,precit tu lasku bezpodmienecnu vedome.Skor berem,ze to mala v plane ale mala sa vratit.Vsetko je na Bohu ci povoli ostat dusi alebo nie.To zavisi na jej vyvoji a ci by jej to pomohlo este ostat tu.Nemyslim,zeby to zaviselo na nas alebo nasich sprievodcov
alky
30.1.2014 - 20:09
0|0

alky » Smazaný uživatel (silentium)
Děkuji :34:
alky
30.1.2014 - 20:17
0|0

alky » Tulinka
"Všetko je na Bohu" - jenže dnes je doba, kdy díky transformaci už daleko více můžeme začít chápat všecko, včetně Boha, úplně jinak - vymaňovat se z duality, neoddělovat se od Boha, vnímat více a více, kdo jsme - už jsem to někde psala, co mi přišlo před léty skrze srdíčko - Jsme střípky Boží v šaty těla odění :12: :34: :24: a On si skrze nás prožívá vše, úplně vše a dal nám k tomu svobodnou vůli. I proto to vypadá tak, jak to dnes vypadá a je zase na nás, zda a jak to zvládneme :11: A je tu spousta pomocníků a pomoci Boží - ve smyslu nabídky a ve smyslu "Boží pojistky" :48:
šamanka.Janka
31.1.2014 - 12:59
0|0

šamanka.Janka » Tulinka
:44: :44: :24:
šamanka.Janka
31.1.2014 - 13:01
0|0

šamanka.Janka » alky
Ano, to máš také pravdu, ale duše má svůj plán, dohodu s bohem a přesně ví kdy nastal její definitívní čas k návratu domů
Glimmer Man
31.1.2014 - 13:06
0|0

Glimmer Man » šamanka.Janka
To je zajímavý... takže když se dneska někdo rozhodne, že skočí z mostu, tak vlastně všechno to bylo dávno v plánu a dohodnutý...??

A ještě zajímavější je, když spadne letadlo... to se jako tolik duší synchronně dohodne na stejným termínu?
Freja
31.1.2014 - 13:21
0|0

Freja » Glimmer Man
No,tak u toho letadla bych tomu i věřila,to je zásah zvenčí... :4:
Ale u sebevrahů...?
Glimmer Man
31.1.2014 - 13:29
0|0

Glimmer Man » Freja
To těžko... viz případ hokejovýho týmu před pár lety v Rusku... to se jako duše domluví, že piloti udělají chybu?

A nebo Titanic? Domluvili se, že se popluje rychle a nebude se dbát výstrahy před ledovci (nebo jak to bylo) a ty duše, které se s nimi nechtěly domluvit, tak půjdou do záchranejch člunů??

A nebo adepti na Darwinovi ceny? To si duše předem vybrala, že jednoho dne bude velký nemehlo?
Pithecanthropus erectus
31.1.2014 - 13:32
0|0

Pithecanthropus erectus » Glimmer Man
Hele...a fejsu se dá domluvit všechno..... :10: :10: :10: :10:
Freja
31.1.2014 - 13:40
0|0

Freja » Glimmer Man
No,představ si to,jako když se díváš na mraveniště...to logiku má,že věci zdánlivě nesouvisející se odehrajou podle nějkýho plánu.Jako když plácneš klackem podélně do mraveniště.Z tvýho pohledu je to záměr,ale ten mravenec na jednom konci mraveniště souvislost s ostatníma na druhým konci nevidí.

Hele,já bych se nerada dostala do dobaty o synchronicitě nebo podobných věcech,ale co se týče plánu duše,tak tohle mi připadá pravděpodobnější,než že někomu rupne a odkráčí do věčných lovišť z vlastní vůle...tam si myslím,že je "plán duše" porušen.A troufla bych si tvrdit,že na to má každej nárok,i když mě asi někdo bude chtít kamenovat...
Freja
31.1.2014 - 13:41
0|0

Freja » Pithecanthropus erectus
:10: :10: :10: :14:
Glimmer Man
31.1.2014 - 13:47
0|0

Glimmer Man » Freja
No já na duše ani na plány nevěřím. Podle mě to je jen fantazie. A ti mravenci ji zřejmě takovou nemají. Takže se s tím klackem budou muset vypořádat po jejich. Určitě se nezačnou modlit nebo meditovat.

Hmmm, to jsi ještě neviděla nikoho odkráčet z vlastní vůle?

A co třeba oběti násilných činů? To bylo vlastně jejich plán, že je někdo odkouhne? :31:
Freja
31.1.2014 - 13:52
0|0

Freja » Glimmer Man
No,právěže viděla.Proto to píšu.
Oběti násilných činů...to máš jako třeba oběti genocidy,teoreticky by mohly souviset s karmou národa a pod.

Když na duši nevěříš,tak proč to řešíš? :5:
alky
31.1.2014 - 13:53
0|0

alky » šamanka.Janka
To nejsme ve sporu, jde spíš o princip, zda se stále cítíme oddělení "od Boha" a podle toho používáme pojmosloví. Nechápej to prosím tak, že se o něco přu, každý to má tak, jak mu to právě odpovídá :34:
Glimmer Man
31.1.2014 - 14:00
0|0

Glimmer Man » Freja
Proč ne?? Zajímá mě, jak na to někdo přišel... Diskutuji a sdílím názory... :6:
Freja
31.1.2014 - 14:03
0|0

Freja » Glimmer Man
No,ty cesty jsou tak různý jako lidi.Někdo z channelingu,někdo od svých průvodců(andělů),někdo z regresí,někdo z OOBE....a zajímavý je,že každej má ty informace trochu jiný... :5:
alky
31.1.2014 - 14:03
0|0

alky
K plánu duše - tak já to vnímám tak, že duše, pokud to není úplně první inkarnace, jde do dalších inkarnaci s "balíčkem z minula", dalo by se říct - a to je to určující, proč se rodí, kam se rodí, komu se rodí... dá se to nazvat plánem, ale asi tak, řekněme "rámcovým", řekněme, že duše jaksi i "počítá" s tím, že okolnosti se mohou měnit, a to i dramaticky, ale i to je v tom "rámci" té které duše. A záleží hodně na tom, jak si během jednotlivých inkarnací vypěstujeme třeba svoji pevnou vůli či jiné vlastnosti, jak se rozhodujeme atd. Bývá to většinou ovšem vysoké procento, že že se chováme "předpovídaně", protože měnit se směrem k poznání, a tím zvyšovat možnost radikální transformace, bývá pro naše ego, které nás v životě provází, něco ohrožujícího, a proto nabízí a láká do různých odboček... Ale to už by bylo na jinou debatu :34:
Glimmer Man
31.1.2014 - 14:09
0|0

Glimmer Man » alky
Hmmm, já jsem zase vybádal, že "duše" a všechny tyhle teorie, jsou jen produktem fantazie, kterou nastartovalo ego, který prostě nedokáže ze svýho principu přijmout, že jednou přijde konec. Takže jeho podstata mu velí přijmout, stvořit, namluvit si cokoliv... jen ne tohle. Proto je těch směrů už tolik, že se člověk v tom i ztratí... každou chvilku vymyslí někdo něco novýho nebo upraví to starý.

Taková sebeobrana ega...
Freja
31.1.2014 - 14:12
0|0

Freja » alky
Mno...ale to by byla hezká debata,pojďme ji založit. :13: :1:
alky
31.1.2014 - 14:33
0|0

alky » Glimmer Man
Tohle je spíš pro lidi - jak se to říká - materialistického světonázoru, inu synu... Heleď a na reinkarnace věříš, že by na nich mohlo něco být? Nebo žijeme jen jednou a vše je výplod mysli? Otázka to teda je... teda, momentálně a už dlouho to mám jinak, ale chápu i toto pojetí :34: Byly doby, kdy jsem se na totéž ptala sama sebe tisíckrát... a hledala a hledala, až začaly přicházet odpovědi, nejdřív zlehka, hodně vnitřně, protože v okolí toho tenkrát moc nebylo.. A jsem ráda, že jsem našla... (našli našli, moji rádcovééé)a nejkrásnější zjištění je, že Bůh má skutečně rád humor, protože jej vymyslel, není totiž kdo jiný, kdo by - nejen humor - vymyslel... co když sám Bůh je Všemyšlenka a my jsme jeho děti, stvořené myšlenkou, kterou pak vyslovil - a na počátku bylo Slovo... :34: Takhle se dá filosofovat dlouze, ale nejdůležitější je, když toho zvnějšku má člověk už moc, ba dost, sednout si sám se sebou a .... a to už je na každém z nás :34:
alky
31.1.2014 - 14:34
0|0

alky » Freja
Příštěěěě :25: nebo ji založ, já teď musím běžet, pak se podívám a možná připojím :7: papa, vypínám :48:
Freja
31.1.2014 - 15:03
0|0

Freja » alky
Já už dneska budu jen tupě zírat :5: :46:
Smazaný uživatel31.1.2014 - 16:08
0|0

Smazaný uživatel (silentium) » Glimmer Man
No jo, Ego, ale kde se tato věc vzala? Asi se shodnem, že to asi není jen výplod mozku - tedy myšlenka. Už braní Ega na vědomí je tedy z hlediska matérie na pováženou... :11:
Tulinka
1.2.2014 - 9:58
0|0

Tulinka » alky
Transformace je premna premena.Zobudzame sa a nachadzame nase prave ja nasu pravu bozsku podstatu kto sme.Lenze nemyslim,zeby sme si predlzili zivot.Ked pride cas tak odideme.Co pises ano,boh cez nas preziva nase skusenosti a ako to vnimame a precitujeme.Vravi sa,ze vsetko je hra a na nicom nelipnut.Vsetko je iluzia.Nikdy sme neboli od boha odeleni,len sme ho neprecitili.Teraz prisiel cas navrat k bohu a nasemu pravemu ja. Kristovo vedomie.
šamanka.Janka
1.2.2014 - 12:32
0|0

šamanka.Janka » Glimmer Man
ne tam jde o rozhodnutí člověka. Já psala na to že když se někdo vráti z druhého břehu , to je to že ještě nenadešel čas duše. Jinak každy má svou svobodnou volbu , já se sebevraždou nesouhlasím a to ze 2 důvodů, 1. vždy se dá vše nějak vyřešit a sebevrah si neuvědomí kolik bolesti a smutku tady zanechá a také si neuvědomí následky do další reinkranace pro něj. 2. Sám jsem si život nedal , tak nemám právo si ho vzít. Co se tyka pádu letadla, může to byt dohoda duší, také mohou zapracovat negativní síly. To je u každého případu individuální i když se to z našeho pohledu zdá těžké pochopit. Můj názor je ten, že když příde náš čas a je jedno jak, zkrátka se vrátíme domů, ale to je jiné než sebevražda.
šamanka.Janka
1.2.2014 - 13:09
0|0

šamanka.Janka » alky
Ahoj, vždyt jsem ti psala že máš pravdu, s tím odělením od boha, máš moudré rádce,jenom dodávám, že to je spousta věcí u toho, zda se člověk s druhého břehu vrátí, pokud to není sebevrah, plán duše to znamená dohoda duše s bohem kdy se vrátí domů.
šamanka.Janka
1.2.2014 - 13:12
0|0

šamanka.Janka » alky
karmu máš danou, stou duše jde sem, plán duše je dohoda duše s bohem, kdy a jak se vrátí spět, jaké situace, zde prožije aby si uuvědomila, naučila se a také odčinila karmu. Tomu já říkám stav bez mozku. Jelikož naše tělo spojené s duší prožívá emoce i bolest, to duše tam nahoře nevidí a těší se čím vším projde.
šamanka.Janka
1.2.2014 - 13:15
0|0

šamanka.Janka » Glimmer Man
Chápu tvé pojetí a přesvědčení. Já s dušema komunikuji, chodí za mnou i zemřelí lidé a vidím je. Myslím , že pravou pravdu pochopíme až jednou naše fyzické tělo odejde. Mimochodem , ego již nemám.
alky
1.2.2014 - 13:50
0|0

alky » Tulinka
:34: :34: :34:
alky
1.2.2014 - 13:51
0|0

alky » šamanka.Janka
Já to vnímám jinak, ale to nevadí :11:
Pithecanthropus erectus
1.2.2014 - 15:19
0|0

Pithecanthropus erectus » alky
Každý to vnímáme jinak, protože jsme na periferii poznání ,a je to zatím otázka toho, kdo a čemu chce věřit, kdo k čemu má blíž.Nikdo z nás nemůže říct - tak a tak to je a šmytec- Pro nic nejsou relvantní důkazy, byť se mnohé nevysvětlitelné věci dějí a my pro ně jen nemáme vysvětlení.A nemusí to být jen věci, řekněme metafyzické…….Kolik je nevysvětlitelných věcí pro nás i současnou vědu jenom na naší Matičce, přesto že si je můžeme vyfotit , osahat, změřit….A proto když hledám vysvětlení , nechávám si vždy rezervu na ono - všechno je jinak ……..
:18:
Pithecanthropus erectus
1.2.2014 - 15:21
0|0

Pithecanthropus erectus » šamanka.Janka
Dokážu si představit i tvoji komunikaci s dušemi, za předpokladu, že nejde o komunikaci verbální a že slovo- vidím , neznamená vidět očima ale cítit.Všechno ve vesmíru , je vlastně energie,tedy i my jsme jakýsi energeický „ balíček“ , čili energetické sekupení mnohých vibrací, které nám dává svoji jedinečnost ( duše?)….pokud tělo fyzicky odumře, část energie se přemění v jinou a zůstatková energie se svými jedinečnostmi může zůstat nadále přítomná.Senzitivní jedinci ji mohou vnímat a na energetické úrovni se snad i „dorozumívat“…. Je jisté, že člověk na svém počátku, když byl ještě těsně spjat s přírodou, byl vybaven mnohými „nástroji“, které nechal časem v sobě utlumit a vyhasnout.
Možná by stálo za to, si přečíst alespoň předmluvu ke knize Hvězdy Ťan Šanu, kde je popsána osobnost a schopnosti V.V. Lenského, jehož zkušenosti i vědecké závěry využívaly třebas i americké tajné služby……zkusím to opsat a později to tady nahodím… :4:
alky
1.2.2014 - 15:40
0|0

alky » Pithecanthropus erectus
... jak řekl moudrý rabín na smrtelné posteli - "A všechno je jinak"... :34:
Pithecanthropus erectus
1.2.2014 - 15:47
0|0

Pithecanthropus erectus » Pithecanthropus erectus
Vasilij Vasilijevič Lenský - Hvězdy Ťan Šanu

Autorem knihy je osobnost, jejíž jméno se v kruzích Kremelského a Pentagonského vedení tajných služeb, kosmonautů, diplomatů, vysoce postavených důstojníků armády a výzkumných pracovníků tajných laboratoří vyslovovalo jen šeptem.Výsledkem jeho vědecké práce je celé pokolení mnohapolárních prostředků (současné technické prostředky jsou dvoupolární povahy: elektrické napětí, magnetické pole, anoda-katoda….)
Rezultáty jeho experimentů jsou unikátní: levitace objektů v prostoru, vzájemné pronikání předmětů skrze sebe, řízení růstu biosystémů, telekineze, studená jaderná reakce a mnoho dalších.
V zemích bývalého SSSR, Indii, USA ,Izraeli je známý zakladatel školy rozvíjení rezervních možností TAGLAR, která je syntézou psychotechnik Orientu a technologiemi západu.Je známý i jako spisovatel, skladatel a vědec.
Pochází ze sibiřského bohatýrského rodu.Jako dítě projevoval neobyčejné vlastnosti.Stádo krav které pásl, ho poslouchalo na rozkazy vydané jen v jeho myšlenkách.Vlaštovky poletovaly přelétaly ze stromu na strom podle jeho přání.Rozuměl řeči zvířat, viděl skrze stěny, předvídal události dřív, než se udály.V mládí se se díky svým fenomenálním schopnostem dostal do kontaktu s japonskými samuraji, šamany, ujgurci, dungany, lámy v klášterech, jogíny i představiteli různých náboženství.Svoje mládí prožil v horách Ťan Šanu , v klášterech Číny a Tibetu, ve zlatých dolech Jakutska a na dalších místech, pro běžného smrtelníka nedostupných.Po návratu do západní civilizace, si osvojil západní vědní obory na univerzitách.Postupně na principech a metodách vědy zopakoval to, co vyzkoumal přímo na sobě. Vytvořil syntézu psychotechnik Východu s vědeckým přístupem Západu.
Je zakladatelem mnohapolárnosti, revoluční vědu o člověku, jako biosystému.Demonstroval ohromující fenomény lidských rezervních možností v laboratorních podmínkách, publikoval víc než stovku vědeckých prací.Protokoly experimentů potvrdili lékaři, fyzici, výzkumní pracovníci, důstojníci armády.V současnosti autor knihy vede lekce v různých zemích světa.

Tak a teď můžeme mudrovat :30:
Upraveno: 1.2.2014 - 16:18, Pithecanthropus erectus 
Pithecanthropus erectus
1.2.2014 - 15:48
0|0

Pithecanthropus erectus » alky
i Werich.... :6:
Pithecanthropus erectus
1.2.2014 - 16:13
0|0

Pithecanthropus erectus » Tulinka
Asi nedokážu polemizovat s většinou zde napsaných příspěvků, jelikož na mně hovoří mi neznámou řečí, nerozumím mnohým pojmům, nedokážu si nic pod jejich významy představit, mohu je jen respektovat.Jisté je to, že všemi příspěvky prochází něco velmi důležitého a to je víra.Je jedno čemu člověk věří a jen hlupák se jí může vysmívat, protože právě víra otevírá v každém z nás přístupy pro vesmírnou pozitivní energii , která nám umožňuje uskutečňovat své sny a cíle.Přesně jak to píše P.Coehlo - Vesmír stojí při nás když jdeme za svými sny,jakkoliv hloupé by se mohly zdát….
A tohle si všichni ověřujeme každý den…..obdařeni dobrou náladou a pozitivismem, se nám daří vše ,co vezmeme do ruky….. a zase naopak obklopeni negativní energíí, špatnou náladou, si říkáme, že na posranýho i hajzl spadne……a nedaří se nám nic……

Není to tak? :4:
a proto :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34: :34:
Smazaný uživatel1.2.2014 - 17:12
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Freja
Sebevrazi svůj úkol vzdali a tak si ho v dalším životě zopakují :49:
alky
1.2.2014 - 17:12
0|0

alky » Pithecanthropus erectus
OK :11: :34: :12: :34: :48:
Smazaný uživatel1.2.2014 - 17:16
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Glimmer Man
I tohle je zkušenost a třeba jen proto aby ji zažili zase z druhé strany :49:
Smazaný uživatel1.2.2014 - 17:23
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Glimmer Man
A jak to cítíš když vynecháš ego ?
Freja
1.2.2014 - 17:33
0|0

Freja » šamanka.Janka
No,já nevím,milá zlatá,co by sis počala bez Ega.Dejme tomu,že Tě neovládá,ale máš ho :4:
Pithecanthropus erectus
1.2.2014 - 17:36
0|0

Pithecanthropus erectus » Freja
podle mně ...ego je já...
....."duše" jsem také já.....

v čem je chyba?.... :4: nebo rozdíl....
123

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022