Hlavní stránkaBoční panel
1.2.2014 - 11:00 | Smazaný uživatel (anja) | |
Chlápek přišel do Lidlu a chtěl dvě plechovky krmení pro psa. "Máte psa, pane?" ptá se prodavač. "Jasně, že mám!" "Promiňte, pane, ale podle nového nařízení EU budete muset dokázat, že máte psa, než vám prodám psí žrádlo." Chlápek s frustrovaným výrazem ve tváři zmizel, o půl hodiny později se objevil znovu a na vodítku táhl svého psa: "Tady je!" "Děkuji mnohokrát, tady máte ty dvě plechovky." O pár dní později přijde chlápek znovu a chce dvě plechovky krmení pro kočky. "A máte kočku, pane?" "Jasně, že mám!" "Promiňte, ale podle nového nařízení EU mi ji musíte ukázat než, vám pro ni prodám krmení." Chlápek vyběhne z krámu, za chvíli je zpátky a před prodavačem za ocas zvedne kočku. "Děkuji vám, pane, zde je vaše krmení." Další den se chlápek opět objeví v krámě a postaví před prodavače krabici od bot s malou dírou ve víku. Prodavač se ptá: "Dobrý den, co pro vás mohu udělat?!" "Strčte prst do té díry." Tak prodavač opatrně strčil prst dírou do krabice. "Teď ho vyndejte a řekněte mi, jako co to vypadá!" Prodavač vytáhl prst a znechuceně si jej prohlédl: "Uf, vypadá to jako hovno..." "Taky že je! A vzal bych si dvě roličky toaletního papíru." |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 11:24 | | | ||
Mortina | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() Panebože na nebi! ![]() ![]() ![]() ![]() Tak takovej konec sem fakt nečekala. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 16:34 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
když fekální tak fekální..... ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=KlU3ksKax90 |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 17:22 | | | ||
Mortina » Pithecanthropus erectus | ||||
Na to ani koukat nebudu. ![]() |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 17:33 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Mortina | ||||
ty nemáš ráda Izera? ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 17:34 | | | ||
No, ten mi nevadí ale co já vim, co tam najdu, když napíšeš "fekální"...do dneška mám divoký sny z videa co mi poslala Miki, kde byla na závěr zesjaná celá místnost až po strop. ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 1.2.2014 - 17:35, Mortina |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 17:44 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Mortina | ||||
no hlavně žes ji nemusela uklízet..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 17:54 | | | ||
Ani smykem...bych to radši podpálila.... ![]() |
![]() | 1.2.2014 - 17:59 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) » Pithecanthropus erectus | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 19:50 | | | ||
10_GOTO_10 » Mortina | ||||
pro Boha živýho Panno na nebesích až po strop? ..a snad to ještě ke všemu nebylo péčko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 20:59 | | | ||
Mortina » 10_GOTO_10 | ||||
Este toho trochu ![]() To bylo nejaky "vtipny" lekarsky vysetreni konecniku...doktori se pak klouzali az na chodbu ![]() |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 21:02 | | | ||
Miki » Mortina | ||||
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dAn4M0Qk7iQ |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 21:04 | | | ||
Mortina » Miki | ||||
Naastesti sem tu z mobilu, takze se mi to nepusti ani vomylem ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.2.2014 - 21:18 | | | ||
Miki » Mortina | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() | 2.2.2014 - 11:02 | | | ||
karamelan » Miki | ||||
jo jo, ten je nezapomenutelný, sem tam se chlapů zeptám jestli pálili čonkinku ![]() ![]() |
![]() ![]() | 2.2.2014 - 11:07 | | | ||
marhon » Mortina | ||||
tak tohle sem zažila ve fakultní nemocnici v plzni. nebylo to vyšetření, ale jedna stará pani se zácpou. vtipný to teda nebylo, ani chování sester, ani přistup doktorů, ani práce "uklizeček", v uvozovkách, páč s uklizečkou tahle postava neměla co dočinění, ani odvedená práce. teda, ona celkově odvedená práce z týhle nemocnici, ve všech sférách, včetně stravování, stála za ... přesně to, co ta "uklizečka" rozmatlala po podlaze a nechci vědět, kde všude. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |