Hlavní stránkaBoční panel
1.2.2014 - 16:32 | Mitea - Timea | |
Táto téma ma hodne zaujíma..dávam sem jeden odkaz a ak máte nieco o lucidných snoch alebo astrálnom cestovaní,pridajte..rozne názory sú ako kniha,ktorá otvorí tú nasu knihu zivota.. ![]() http://cestacloveka.sk/2014/01/30/astralni-cestovani-a-lucidni-sneni-tomas-poutnik-na-setkani-gosarniku-7/ |
![]() | 2.2.2014 - 0:15 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Sem to zkoušela ale vždycky zaspím jak to dopadne ![]() http://astral.ic.cz/lucidni-sneni/jak-lucidne-snit.htm |
![]() | 2.2.2014 - 0:18 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Ten mladík vykládá moc pěkně ,jen mi tam pořád něco chybělo ![]() |
![]() ![]() | 2.2.2014 - 11:52 | | | ||
Freja » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Ono to vyžaduje pravidelný trénink,jako všechno ![]() Můžu doporučit skvělou knížku od S.La Berge-Lucidní snění.. |
![]() ![]() | 2.2.2014 - 13:07 | | | ||
Tulinka » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Skor by som povedala,ze to hovoril vseobecne,chybalo mi tam osobne pocitujuce skusenosti.Take nieco mi tam chybalo,zacala som pocuvat a dlho som nevydrzala.Nevedel ma zaujat pocitujuco.Keby sme pochpili tak v astrali nic nie je kristovo,pretoze to sme si vytvorili nasimi myslienkami a svojimi strachmi.Tie energie od nas cerpaju a tym ich zivime.My mame cerpat z kozmu,kristovo vedomie |
![]() | 2.2.2014 - 15:51 | | | ||
Smazaný uživatel (Ethne) | ||||
Cestování mimo tělo mě fascinuje, nedávno jsem četla výbornou knihu Robert A. Monroe "Cesty mimo tělo.". Video s Tomášem jsem viděla, je to tak měsíc zpátky a nadchlo mě. Taky už jsem se pokoušela.. skončilo to vždy stejně-usnula jsem a nepamatuju si vůbec nic. ![]() |
![]() | 2.2.2014 - 16:06 | | | ||
Smazaný uživatel (Ethne) » Smazaný uživatel (Ethne) | ||||
V knize je podrobně popsáno, co se člověkem děje, když tělo opouští a pod., také podrobné popisy těchto cest. Ovšem je jedna věc, která mě přes všechno nadšení jaksi brzdí a to je strach, který je nutno překonat a držet v rozumných mezích.. i o něm Monroe ve své knize píše. |
![]() ![]() | 2.2.2014 - 16:09 | | | ||
Mitea - Timea » Smazaný uživatel (Ethne) | ||||
Wau..dík za typ na knihu.. ![]() velmi ma to tiez fascinuje,vodnárske experimenty sú proste moja súcast ![]() kedysi som nieco podobné skúsala silvovou metódou,ale dostala som strach..nebola som pripravená.. Dnes by som uz asi bola.. ![]() | ||||
Upraveno: 2.2.2014 - 20:39, Mitea - Timea |
![]() | 2.2.2014 - 16:15 | | | ||
Smazaný uživatel (Ethne) » Mitea - Timea | ||||
Budu se těšit na první příspěvky z cest ![]() Já doufám, že mě nadšení neopustí do doby, než budu mít prostor experimentovat. A taky vím, že je nutno zapracovat na tom strachu. ![]() |
![]() ![]() | 2.2.2014 - 21:12 | | | ||
Player | ||||
Za poslední rok jsem si to přehrál asi 4 x ,prozože to není jedinej pořad o vnímání reality. A nejhorší na tom je, že je toho moc. Jakoby se to dělilo na sekty. Astrální cestovatelé , šamani , ayahuasca , atd atd. Já to pozoruju z odstupu, zajímá mě to, ale je to celé až příliš individuální. Na druhou stranu i zde se mluví o jedenácté dimenzi a to není žádný blábol https://www.youtube.com/watch?v=9BMkkUyQcvI |
![]() | 2.2.2014 - 21:31 | | | ||
Smazaný uživatel (Ethne) » Mitea - Timea | ||||
http://zivotni-energie.cz/mimotelni-zazitky-astralni-cestovani-postrehy-a-dojmy.html![]() |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 5:40 | | | ||
movvin » Mitea - Timea | ||||
Mitejko, Robert napsal tři knihy na toto téma. Všechny mám a všechny jsem četla. Absolvovala jsem i víkendový seminář (vlastně dva) co se opírá o jeho základy. A musím říct, že to chce opravdu hooodně cvičit, než se někam dostaneš. Nemám žádné zkušenosti s pomocnými látkami (houbičky, tráva...)všechno bez berliček. Jinak musím přiznat, že pokud se někam dostanu, tak mám problém se sebekázní, takže defakto lítám samou radostí jak splašená a ve finále z toho pak nic moc nemám ![]() |
![]() | 3.2.2014 - 9:08 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) » Tulinka | ||||
Že jo ,jak kdyby vykládal o něčem co jen slyšel . ![]() |
![]() | 3.2.2014 - 9:10 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) » Freja | ||||
Děkuju,podívám se po ní ![]() |
![]() | 3.2.2014 - 9:18 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) » Smazaný uživatel (Ethne) | ||||
Tak už vím proč vždycky usnu nejsu přespaná ![]() Ne vážně asi člověk musí být dostatečně vyspanej aby při tom uvolnění neusnul .A já to zkouším dycky před spaním ![]() Dobrej článek ![]() |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 9:30 | | | ||
Tulinka » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Nemozem to tvrdit ale mam skusenost s astralnym cestovanim.Ci som potom tuzila alebo skusala? NIE.Bolo to samo od seba.Nebudem tu rozpisovat vsetko ale zazivam to uz dlho a vtedy,ked som az moc precitena.Posledne som bola mimo tela,ked som mala tazsie dni.Vtedy som pozerala z hora na seba ako dolu lezim schulena a drzala som nieco v rukach,Mojej aure este boli tmave jemne flaky.Videla som sa hore dokonca tvar akoby som sa pozerala do zrkadla a zaroven som sa videla dolu.Tam hore som pocuvala,ze kde mamm este vycistit a ukazoval mi a radil kde mam bloky.Tam hore sa to udialo.Obaja sme pozerali tam dolu na tu schulenu a to som bola ja tiez.Vtedy aj som precitila velku bolest.To mi vytahovali z ruk co som drzala.Niekedy zase som videla ine bytosti takych malych ale moc mi nebolo prijemmne.Mali velke oci a telo take male ako zvieratko.Lenze zalezalo v akom stave a myslienky som mala.Poznam tie pocity a co sa dialo.Lenze nikdy som to nemala zaujem alebo by som to chcela. |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 9:32 | | | ||
Tulinka » Tulinka | ||||
Nechcela som otom moc hovorit ale ked som videla to video tak preto som to napisala.Preto som reagovala tak |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 9:49 | | | ||
Údajně je to nejlepší při odpoledních šlofících ![]() Ale možná pro začátek stačí,když si natáhneš ráno budík o půl hodiny dřív,než vstáváš a pokusíš se vpomenout si přesně na to,co se i zdálo.Nebo si dej k posteli zápisníček a sny si vždycky zapiš... ![]() |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 10:10 | | | ||
No,moment...na lucidní snění musíš spát ![]() Abys nepletla dohromady dvě různý věci... |
![]() | 3.2.2014 - 12:20 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) » Tulinka | ||||
Máš zajímavé zkušenosti ,Já většinou vidím - vnímám hvězdy a sebe jako dítě ![]() |
![]() | 3.2.2014 - 12:21 | | | ||
Tsss ![]() ![]() ![]() Si dát budík o půl hodiny dřív by bral manžel jako pokyn k jinné ranní činnosti .To už bych si nevzpoměla na nic ![]() ![]() |
![]() | 3.2.2014 - 12:23 | | | ||
No jo no vždyť já ani pořádně nevím co chci ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 14:13 | | | ||
Mitea - Timea » movvin | ||||
Jednu knihu od Roberta som cítala,ale mala som ju pozicanú,nepamätám si názov...robila som uz rozne experimenty,ale chcem sa posunút dalej..dost ma tá téma chytila.. Dík za tipy...tie knihy pozriem na webe ![]() |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 14:14 | | | ||
Mitea - Timea | ||||
Zacnem este pár otázkami o vedomom snení.. Experimentujete s tým nejako ?? Napríklad výlety do alternatívnych,paralelných realít,programové astrálne cestovanie,konzultácie s duchovnými pomocníkmi,predkami ,sebaliecenie atd..? Vo vedomých snoch casto hladáme symboliku,ktorá nám má poradit,varovat nás,alebo nieco naucit.. Alebo svoje sny len prezívate ?? ![]() |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 14:15 | | | ||
Mitea - Timea » Tulinka | ||||
Tuli,dakujem,ze si sa podelila o zázitok ![]() ![]() Tieto sny sú u kazdého iné,a preto ma zaujíma,ci majú aj iní ludia skúsenost.. |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 14:34 | | | ||
Freja » Mitea - Timea | ||||
No,ale já bych vůbec nemíchala lucidní snění s astrálníma výletama (OOBE),to je docela matoucí,takovejhle dotaz ![]() |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 15:04 | | | ||
Tulinka » Mitea - Timea | ||||
Milka dokonca som to nemala v snoch,dokonca cez den som videla jasne bytost,ktora kumne prehovorila,Bola som bdela a len som lezala a pozerala tv.Iba som vuidela biely okruhly opar a to sa otvorilo a v tom hlava,ktora prehovorila kumne.To som nemusela ist hore.Keby som mala vsetko tak by bol roman.Jedine ti mozem povedat,ze ked ides hore tak akoby to bola skutocnost a pametas a vidis jasne vsetko.To si ako normalne zazila.Pritom som nic nerobila a ani nic necitala cestovat do astralu a ani nechcela |
![]() | 3.2.2014 - 15:40 | | | ||
Smazaný uživatel (alassea) | ||||
pozerala som to video,je zaujímavé,ten chalan je zaujímavý ![]() ![]() Lucidné sny máva už dlhšiu dobu moja 15.ročná dcéra,pošlem jej to video,mohlo by jej to pomôcť správne to použiť,keď už to má...ja si veľmi málo pamätám sny,ale ten snový denník-to ma zaujalo,to by som skúsila,sny sú veľmi zaujímavý nástroj poznania.Raz som totiž začala pozorovať svoje sny podľa knihy-myslím František Veselý-práce se sny,Mitea,ty ho poznáš,neviem si spomenúť na jeho prezývku z najdise ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 3.2.2014 - 16:43, |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 21:25 | | | ||
Mitea - Timea » Freja | ||||
Viem Frejo,ale moze sa tá debata rozsírit,vzhladom na to,ze na lucidné nikto nereaguje...a myslím,ze tu vela ludí s nimi skúsenosti nemá..neviem upravit status.. ![]() |
![]() ![]() | 3.2.2014 - 21:28 | | | ||
Mitea - Timea » Smazaný uživatel (alassea) | ||||
Ano poznám ho....vdaka jeho knihe som sa posunula o kus dalej.. ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |