... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Schumacher . Vyhraje?

2.2.2014 - 22:12Player
Pravda - já ho jako jezdce příliš nemiloval , asi mi vadilo, že vyhrával jak naprogramovanej robot.

Přesto - nyní mi přijde - když říkají - že už nikdy to nebude on tak,jak jsme ho znali - cítím se okraden. Vadí mi to.

Příspěvky v diskuzi (6)

alky
2.2.2014 - 22:47
0|0

alky
Proč se cítíš okraden, copak jsi ho vlastnil? Jistě je to velká tragédie pro všechny jeho blízké i fanoušky, ale jen se ptám, proč jsi použil zrovna slovo "okraden"...
Mortina
2.2.2014 - 23:13
0|0

Mortina
...sem zaslechla kousek rozhovoru s nejakym doktorem a ten rikal, ze sportovci sou zvykly makat, maj silnou vuli a vetsi regeneracni schopnost dikyzivotnimu drilu na kterej soou uvykly...a ze to ma vliv i na tuhle rovinu - ze to telo je proste tak nastaveny, takze sice zkusenost je, ze takovy zraneni je fatalni nicmene, ze u nej vidi vetsi sanci...

Ale bylo to jen hypoteticky pac to nebyl "jeho" doktor...
Player
3.2.2014 - 8:39
0|0

Player » alky
Země je domovem (dočasným) všech duší. Bydlím zde taky a berou mi ho. :5:
alky
3.2.2014 - 9:58
0|0

alky » Player
To souhlasím, že Země je dočasným domovem pro duše, které se na ni vtělí, ale pořád nechápu to vlastnictví - "berou MI ho" a kdo "oni" berou? Jsme Jednota individualizovaná do jednotlivých střípků, které mají právo i odejít z inkarnace. Nevím, jak vnímáš princip zákona příčiny a následku, a co my víme, z jaké příčiny si přitáhl to, co se mu stalo. Nemyslím teď vybočení z dráhy a ani proč vybočil, protože pod tím vším je ta hlubší příčina. Ale to odbočuji z původního dotazu na vlastnění kohokoliv kýmkoliv... Ale ano, lze Ti porozumět, proč se cítíš okraden, jen přidávám tu svou otázku a svůj pohled... :34:
Upraveno: 3.2.2014 - 10:00, alky 
Mortina
10.9.2014 - 1:59
0|0

Mortina
Dneska probehlo ve zpraavach, ze byl propustenej do domaciho osetrovani...to mi zni dost nadejne...
movvin
10.9.2014 - 5:32
0|0

movvin
Hmmm zajímavé, a že se necítíš okraden o ty tisíce jiných lidí o kterých se nepíše :22:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -