Hlavní stránkaBoční panel
4.2.2014 - 20:29 | Mermaid of Carribbean | |
já nevím ja už snad ani jiný lidi nepotkávám.. co se to sakra děje????? kolegové, partneři, studenti.. a co víc, ani jedni mi úplně nesednou raci mě dusí svojí závislostí a vodnáři iritují svou nezávislostí.. a furt dokola a bum teď zas.. už rok a půl doslova v kuse |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
4.2.2014 - 20:43 | | | |||
Růžová | ||||
...taky mívám období...první byli štíři...dlouho, dlouho...pak blíženci - ty jsem pochopila docela rychle...a teď mám mix...raky - miluju, lvy - to už je složitější... ...no...a Váhy...muži - taky kolem mě poslední dobou lítaj...ale nějak se nemůžou rozhodnout... ...ale když tak přemýšlím...ti štíři mi zůstali...aspoň štírský ascendenty... |
4.2.2014 - 20:45 | | | |||
Pithecanthropus erectus | ||||
Pořiď si lva.... |
4.2.2014 - 23:48 | | | |||
Mermaid of Carribbean » Pithecanthropus erectus | ||||
jo lvi jsou super, bohuzel se ke mne ted pro samy vodnare nedostanou |
5.2.2014 - 5:40 | | | |||
movvin | ||||
Asi je třeba zamyslet se nad tím proč si tvoje duše právě přeje potkávat tyto lidičky. Nic není náhoda jak jistě víš. Takže asi tě mají něčemu naučit a když tě to irituje, tak jsi na to kápla, to je přesně ono co potřebuješ Teď jen poznat v sobě proč a zpracovat si to. |
5.2.2014 - 12:53 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Mermaid of Carribbean | ||||
jak to nebudeš regulovat, budeš mít za chvíli v koleně vodu..... |
5.2.2014 - 13:58 | | | |||
Player | ||||
Já mám rád oboje. Raci jsou úžasní do týmové práce.Poctiváci bez nadnesených ambicí. A vodnářskej mám asc. ,takže s nima musim držet basu. Ale lva si nepořizuj. Leda že miluješ arénu a toreadory. |
5.2.2014 - 16:07 | | | |||
Miluška medvídková | ||||
haha, já zase mám snad karmické potkávat samé kozorožky! je to docela příšerné, musím říct.... |
5.2.2014 - 18:30 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Player | ||||
Tsssss. prd víš....... Lvi jsou náhodou mírumílovná zvířátka.... PS:( počkej až se potkáme, tak tě zakousnu) |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |