... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Co je malý, to je krásný. Že?

6.2.2014 - 0:07Player
Lidi si to prostě pletou.

Ženy víc milují urostlé, vysoké muže. Hm. Ale víte, co nevýhod tohle skrývá? Nejsem žádnej drobeček - mám dost přes metr osumde...a víte,jak trpím v divadle,autobuse,letadle..se svýma dlouhýma nohama? Do auta lezu jak do tanku. A ta gravitace. Velkej muž něco váží a gravitace ho rve k zemi o to víc.

Muži milují velká prsa...ale myslíte si, že žít s půldruhakilovejma balónama ve podprdě je nějaká slast? Oč by se každé lépe žilo z pevnejma jedničkama? A krom toho - zase ta gravitace,že?

Lidi milují velké domy. Ale velké domy = velké prostory = mnoho věcí (zpravidla nepotřebných) a každá chce minimálně otírat prach a udržovat. Velké domy chtěj velké zahrady, velké zahrady stojí velkou práci a velká práce huntuje tělo.

Lidé milují velké mzdy. Jenže - máte-li velkou mzdu , všechno haraburdí vám padá do klína. Těžko se můžete na něco těšit, když všechno je hned doma. A potom - velká mzda nikdy není dost velká a jen zřídka kdy je rychle vydělaná. Takže život až v příštím životě - ale hernajs, co s tím mamonem v hrobě?

Holky řeknou - větší penis=lepší penis. Ale než se 3 dcl krve přestěhujou z mozku dolů, ...a pak,nasedněte na něj,když máte dírku tak tak jak propisku...

Pro mě však jsou výjimky. Líbí se mi Velký Vůz a Velká Medvědice.

Příspěvky v diskuzi (25)

Freja
6.2.2014 - 8:04
0|0

Freja
Hmmm,tak já si myslím,že je zlatej ten střed....
Tak samozřejmě ,že muži se mi taky líbí vyšší,ale chodila jsem i s prckem,byl o něco menší,než já a já byla tááák zamilovaná :25: :25: jako nikdy... :7:

Tak ono to ve velikosti asi neni :5:
juditadurynska
6.2.2014 - 9:40
0|0

juditadurynska
Díky, skvěle jsi mne pobavil. :10:
P.S. Líbí se mi malí medvědi. :26:
Růžová
6.2.2014 - 9:41
0|0

Růžová
...ne...ne a ne a ne...a nebo jooooo????... :9: :10: :10:
Pithecanthropus erectus
6.2.2014 - 10:12
0|0

Pithecanthropus erectus
Ono je to Plájo dost individuální…..je pravda, že většina mužů je zatížená na pořádnej náklad na hrudi…..nevím proč,ale mně to třeba eroticky dost odpuzuje, protože tahle nadílka ztrácí vlivem své váhy ten překrásný tvar, který příroda prostě vymákla až k dokonalosti jak erotické , tak i estetické.Ten bonmot - akorát do ručičky- má své opodstatnění, protže ten tvar si člověk může vychutnat nejen vizuálně , ale hmatem což je dvojnásobná rozkoš.A to nemluvím o znehodnocení časem.Když byla móda „bez“ a pod tričkem se rýsovala malá, byť povadlá prsa, pořád to neztrácelo svůj sexappal, pořád to probouzelo fantazii, kdežto když se ta mohutnost otlouká o břicho, tak spíš člověk odvrátí zrak.Já se prostě jen divím, jak jsou i mladičké ženy posedlé touhou mít velká prsa a podstupují nepochopitelné silikonové plastiky ,který mají v konečném výsledku nepřirozený balónový tvar.Spíš bych chápal ty, které si potřebují prsa zmenšit a to nejen ze zdravotních důvodů.

Jestli malej nebo velkej…na tohle téma už bylo tolik „ kašpárkovských“ polemik, že to nemá smysl ani rozvádět…..spíš bych řekl, že ani jeden extrém není dobrej.Nemyslím, že by ženy až tak příliš kladly důraz na mužovu velikost, protože většinově ženy vnímají milostný akt v daleko širším pocitovém měřítku , než jen tu koitální část.Ostatně ta potřebná velikost je daná oboustrannými „parametry“ ,protže ve velkým prostoru se ztratí i pořádnej macek.

V podstatě ta střední cesta ve všem co člověk užívá,zaručuje mnohem větší trvanlivost , než se držet extémů.Jak se říká, jez do polosyta pij do polopita, takže ani velkej barák ,ani velká výplata nepřináší to pravé uspokojení ,protože v okamžiku kdy se tyhle sny splní, už je to o ničem, člověk si rychle zvykne a na povrch se dostanou spíš ty nevýhody a hlavně jakási hodnotová prázdnota. :4:
Player
6.2.2014 - 10:15
0|0

Player » Pithecanthropus erectus
Je fakt,že kdybych se u kotníku uřízl,asi by se mi žilo jednodušeji.
Pithecanthropus erectus
6.2.2014 - 10:17
0|0

Pithecanthropus erectus » Player
tak až to u kotníků uřízneš ,pamatuj že o ten zbytek je tu zájemce.... :6: :6: :6: :6:
Mortina
6.2.2014 - 11:34
0|0

Mortina
Zajímavéééé...
Mi to příde, že potřeba vše NEJ (tj, i pocitová - líbí se) pramení z toho, že je to jakási známka "luxusu"...něco co nepotřebuješ a přesto to máš...
Něco ve smyslu, že za války - nebo jindy, když byl hlad letěly macandy...dneska když hlad neni, je trend mít v pase tak 35 cm...v Africe kde je povšechně spíš hlad furt letěj ty macandy... :2:
Freja
6.2.2014 - 11:50
0|0

Freja » Mortina
35 v pase? :5: Řekal bych,že třetina ženských to má přes stehno... :10:
Mortina
6.2.2014 - 11:56
0|0

Mortina » Freja
Já přes biceps. :25: :10: :10: :10: :10:

No já nevim, kolik maj ty vyžlata v televizi v pase...sem se vo to nijak nezajímala... :36:
10_GOTO_10
6.2.2014 - 12:05
0|0

10_GOTO_10
hihi...jóóó :44:
V souvislosti s touhou po "megalomanství"...jsem si vzpomněl na článek jednoho biologa, kde se toto rozebíralo ve vztahu "co se líbí" a "a co je ještě funkční".

Vyšel z toho závěr, že i zvířata mají tendenci jít tzv. "proti přírodě" a pudově ignorují smysluplnost některých rozměrů - až na úkor vlastní reprodukce :33:

Např. samice ptáků vždy vyhledávaly to největší vejce na které se pak usadily - což zkoušeli pomocí sádrových atrap.
I když bylo vajčko zcela nesmyslně(až dvojnásobně!) veliké oproti samičce, samička si přesto vybrala to nejnejnejvětší, že se na něm pak sotva udržela a snažila se z něj vysedět mládě.

Proč to tak je se vlastně neví (prostě máme všichni něják naprogramováno, že když je nějaký znak "žádán", pak jej máme snahu vyhledávat v co "největším provedení" i když je to už pak třeba i na úkor funkčnosti :5:
Budd2
6.2.2014 - 13:14
0|0

Budd2
no jasně,vééélký dům,hektarová zahrada a na ní minimálně dvoumetroví betonoví trpaslíci :5:
Freja
6.2.2014 - 13:24
0|0

Freja » Budd2
:10: :10: :10: :10:
lovec
6.2.2014 - 19:14
0|0

lovec » Budd2
Mě stačí zahrada akorát a malý caravan, trpaslíky si nechte, ale na dvoumetrový kopřivy budu pyšný :6: .
Nuna
6.2.2014 - 20:46
0|0

Nuna
..to já Velkou medvědici vyloženě miluju.. :24: :2:

..ale s dovolením se mi taky líbí velké penisy.. páč já si to můžu dovolit :10: :2: ..
movvin
7.2.2014 - 5:35
0|0

movvin
Ještě, že jsou lidi každej jinej, co? :5: Co človíček to jiná škála hodnot :34:
karamelan
7.2.2014 - 15:57
0|0

karamelan » movvin
jo, jo máš pravdu. Ale nadpis potvrzuji, co je malý to je milý a všeho chtít přiměřeně. :5: :10:
10_GOTO_10
7.2.2014 - 16:00
0|0

10_GOTO_10 » Nuna
:10:
Já Velkou medvědici nikdy nemůžu najít (hledal jsem zatím jen na obloze :33: )
..ale zase nemám (vůbec) rád malé boty...(tlačí) :5:
Háňa
7.2.2014 - 16:01
0|0

Háňa
Pro mě co je malý, jako kdyby nebylo, protože už blbě vidím :31: ... takže krásu čehokoli malého já neocením :4:
Upraveno: 7.2.2014 - 17:03, Háňa 
Tulinka
7.2.2014 - 16:21
0|0

Tulinka
Nechcel ssi napisat,ze maly ale sikovny?Pretoze krasu kazdy moze vnimat inac ale sikovnost to splna ucel :4: :6:
Kiára
7.2.2014 - 19:56
0|0

Kiára
Tak z toho co jsi vyjmenoval chci akorát tu velkou mzdu Plájo, to ostatní je nepodstatné. Chlapy si podle výšky určitě nevybírám a vše ostatní mi vyhovuje tak akorát. Prostě zlatá střední cesta. :4:
allinone
13.2.2014 - 14:06
0|0

allinone
a čo potom taká žena 180cm, s dlhými nohami a nízkym prijímom?? :5:
Upraveno: 13.2.2014 - 14:06, allinone 
allinone
13.2.2014 - 14:07
0|0

allinone » Tulinka
:44: si trafila
allinone