Hlavní stránkaBoční panel
6.2.2014 - 15:32 | Smazaný uživatel (alassea) | |
Zahliadla som v nejakej diskusii o alternatívach liečeniach príspevok-(myslím od Harryety) v ktorom dotyčná náznakom spomenula plazmový generátor tak sa chcem spýtať ctených prispievateľov-máte skúsenosti? neviem sa dopracovať k viac informáciám ako len to,že to likviduje parazity.Myslím,že za tým bude ešte niečo viac výrobcovia príliž moc neprezradia,pretože zákony eur.únie čičo nedovoľujú to a ono.../aspoň mne na moju otázku použitia napísali,že na parazity a ostatné inštrukcie pri predaji |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
7.2.2014 - 10:11 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) | ||||
..na něco takového jsem objednaná..takže až si projdu tak určitě napíšu |
7.2.2014 - 10:30 | | | |||
Glimmer Man » Smazaný uživatel (zua) | ||||
A smím se zeptat na důvod objednání? Jako na který potvory konkrétně je to dobrý... to já neměl ani páru, že něco takovýho existuje. Něco jsem přečetl, moudrej nejsem. Ale já čtu jen letmo... |
7.2.2014 - 10:41 | | | |||
Freja | ||||
Moje máti byla na vyšetření plazmovým generátorem tady: http://www.avasa.cz/terapeuti/id/2/henrieta-horvathova Dostala pak celkem obsáhlou diagnostiku-naměření zátěže,toxiny,mikrobiologický nález a doporučení na léčení Joalis přípravky,doporučení na stravování a cvičení.... |
7.2.2014 - 10:42 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) » Glimmer Man | ||||
..se uvidí co mi najdou za breberky ..já to mám spíš kvůli ekzému..nevím jestli je to stejný přístroj..ale tady se to prý zkoumá podle slin nebo krve..tak až si tím projdu určitě písnu ..kamarádka na to chodí..a můžu říct, že jí to prospívá...je ti najednou taková vylízaná a dokonce i psychicky vyrovnaná...tak uvidíme co to bude dělat..sama jsem zvědavá |
7.2.2014 - 11:01 | | | |||
Pithecanthropus erectus | ||||
těch metod je víc....třeba Zapper http://zapper.ic.cz/ já jsem postavil podle návodu dva kousky, byly přijaty pozitivně, ale pak už jsem to nesledoval, takže dlouhodobé výsledky nemám. |
7.2.2014 - 11:01 | | | |||
Glimmer Man » Smazaný uživatel (zua) | ||||
Aha, to je na diagnostiku? |
7.2.2014 - 11:07 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) » Glimmer Man | ||||
..jj no prostě tam příjdeš plivneš do kelímku a podle toho ti to rozebere co v tom tvém tělíčku je za breberky ..ono to pak podle nějakých vln ty breberky umí likvidovat..ale víc teda napíšu až se na to dostanu a víc to probádám |
7.2.2014 - 11:16 | | | |||
Harryeta | ||||
Moje zkušenost je následující. Byla jsem u ženy, která se zabývá řízenou detoxikací (dr. Jonáš, Joalis) a v počítači má i sekci na měření parazitů. Takže mi naměřila celkový obraz toho, co mám v těle (malárie, škrkavka, candida, plísně plicích...). Pak jsem se objednala k paní, co provozuje plazmový generátor a předala jí seznam sraček, co mám v těle, ona se mi ozvala cca za tři dny a dohodly jsme termíny. Docházela jsem do místnosti, kde byl plasmový generátor a tam strávila většinou tak hodinu (moje "diagnoza" byla asi na 4 sezení). Funguje to tak, že přes počítač nahraje do plasmového generátoru frekvence, které ničí konkrétní naměřené parazity. Po kůře jsem šla na přeměření a pak ještě asi na dvě sezení. Shodou okolností se budu příští týden objednávat zase na celkové měření, dělám to tak jednou za rok... |
7.2.2014 - 11:47 | | | |||
Smazaný uživatel (alassea) | ||||
jeeej,super za odpovede a určite budem moc rada,keď napíšete po absolvovaní...čiže ten generátor nevie zistiť,čo za parazity máme v tele?on ich len odstráni? v poslednej dobe veľmi zle vidím ,všetky tie úkazy,čo vidím v očiach sú vraj parazity-je to dosť nepríjemný pocit,myslím,že jak všetko so všetkým súvisí,ja si to predstavujem tak,že ak je v tele nejaké miesto oslabené /taká tá diera v aure/ tak sa tam ľahko dostanú paraziti-aj privtelenci a podobné entity a ten plazmový generátor by myslím mohol veľmi pomôcť celkovému zdravotnému stavu a počula som,že to mení DNA-spomienky v nej uložené....to je niečo čo by ma zaujímalo,ale zrejme je to ťažko overiteľné. |
7.2.2014 - 12:08 | | | |||
Miki » Harryeta | ||||
a přitom vypadáš tak skvěle třeba to je díky těm miloučkým parazitům, který tě mají rádi |
7.2.2014 - 12:25 | | | |||
Harryeta » Miki | ||||
že by mě drželi pohromadě??? :+)))))))) |
7.2.2014 - 12:27 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) » Smazaný uživatel (alassea) | ||||
..právě že zjistí co to jsou za paraziti.. a pak je odstraní |
7.2.2014 - 13:08 | | | |||
Freja » Harryeta | ||||
Žiješ v láskyplné symbioze se svými parazity,kteří Tě milují,jelikož jsi skvělá hostitelka....úžasnej vztah |
7.2.2014 - 14:13 | | | |||
Miki » Harryeta | ||||
No právě, taky je to možnost Zbavíš se jich a bude tě půl |
7.2.2014 - 14:28 | | | |||
Harryeta » Miki | ||||
hahá, to bych byla konečně štíhlejší než Ty!!! :+))) |
7.2.2014 - 14:35 | | | |||
Miki » Harryeta | ||||
sakra, kdo ví jestli nemám další tasemnici A když se parazitů zbavíš, ukážou ti je? Aspoň nějaký |
7.2.2014 - 14:42 | | | |||
Harryeta » Miki | ||||
nene, generátor Tě pouze ozáří, pak to vylučuješ přirozenou cestou...to jest kudy chodíš, tudy trousíš |
7.2.2014 - 15:49 | | | |||
10_GOTO_10 » Pithecanthropus erectus | ||||
ahoj, jsem k tomu našel něco i tady www.zapper.cz/cs/plazmovy-generator-rpz-14-rife-system Docela tam rozporují funkčnost homemade přístrojů (Teslova cívky) - podle mne je u nich problém s potřebným vyzařovaným výkonem, který z té 9V baterie prostě nedostaneš. Zapper uvádí špičky až 7kW a efektivní(tedy "trvalý/průběžný") výkon jde přes 200W - a to už dovede "uvařit" lecos. Jak to popisují, to fungovat může - podobně jako mikrovlnka dokáže "ohřát" vodu, tenhle přístroj rozkmitává buněčné membrány pomocí elmag. rezonance. Jak se ale (předem) změří to pásmo rezonanční frekvence (které je velmi úzké), to jsem moc nepochopil (ví to někdo?). |
7.2.2014 - 16:09 | | | |||
Miluška medvídková » 10_GOTO_10 | ||||
tak mi to přijde, jako že nás to vevnitř převaří, má někdo vůbec vyzkoumané, jaké to má vedlejší účinky? |
7.2.2014 - 17:38 | | | |||
karamelan » Miluška medvídková | ||||
cha a není to jen chyták na prachy? řeknou ti co máš, pak tě párkrát převaří a pak ti řeknou co z toho odešlo. No a nevidíš z toho nic, jen prázdnou peněženku |
7.2.2014 - 18:18 | | | |||
Pithecanthropus erectus » 10_GOTO_10 | ||||
to se normálně vypočítá.....ta přesnost +- 10% není rozhodující (rozptyl součástek) Já jsem to stavěl na klasické 555 v Cmos provedení.Je dobré si elektrody chytit přes vlhkej ubrousek, pak je účinnost ještě větší.Pokud mi bylo zprvu řečeno, byla s tím naprostá spokojenost, i když já mám fůru výhrad.....vadí mi ta univerzálnost, protože na různý plísně, houby a podobný jiný věci přece nemusí jedna frekvence fungovat stejně....ale slíbil jsem to vyrobit, tak jsem to vyrobil.Výrobek, jako takový ,představuje hodnotu cca 300 kč, ale je problém s těmi elektrodami...použil jsem je ze staré kuchyňské baterie...( mosazná, pokovená trubka. S těmi výkony co uvádíš, nevím...prostě je cítit slabý brnění, rozhodně o dost menší,než induktor na plný pecky, kterej jsme jako kluci zkoušeli...dal se koupit v hračkářství. |
7.2.2014 - 18:22 | | | |||
Pithecanthropus erectus » karamelan | ||||
no to nepřevaří.....skoro to necítíš, teda já jen hodně slaboučce...senzitivní jedinci to vnímají víc..... Jinak ta cena, kdyby se to postavilo na divoko, bez krabičky, a bez těch elektrod, tedy jen ta elektronika ,tak se vlezeš do stovky......Ta cena co uvádějí 2500 Kč je přemrštěná...... |
7.2.2014 - 19:15 | | | |||
Budd2 » Pithecanthropus erectus | ||||
Mluvíte každý o něčem jiném.Plazmový generátor není Zapper. Zapper je laditelný frekvenční generátor s obdélníkovým průběhem napětí cca +-15V a má dvě elektrody.Pracuje tak,že se naladí na frekvenci bakterie,kterou má zlikvidovat -ta je experimentálně nalezená - pro různé druhy se dají najít spávné frekvence na netu.Někde jsem viděl i video,jak se rozvibrováním protrne buněčná stěna a bakterie chcípne - trochu se mi ale nelíbí,že její vnitřek se vyleje do krve(nebo tam,kde se zrovna nachází)-to už pak musí imunitní systém uklidit.Výkon je celkem malý,ale zase cíleně využitý. Plazmový generátor je jiná výkonová třída a podle parametrů bych tipoval,že to bude rušit všechny radiové frekvence v blízkém okolí - jak to ale likviduje parazity si netroufám říct. |
7.2.2014 - 19:22 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Budd2 | ||||
jo promiň......já si ten jeho odkaz nerozkliknul, mluvil jsem o tom svým...takže abych to napravil...postavil jsem na požádání Zapper podle původního schematu Dr. Clarkové.Od tý doby byla zkonstruována celá řada inteligentních Zapperů s řiditelnou frekvencí a střídou a s návodem, pro který problémy náleží určitá frekvence.....ten plazmovej je zase další pokrok v této oblasti.Ale já s tím žádný osobní zkušenosti nemám. |
7.2.2014 - 19:44 | | | |||
10_GOTO_10 » Budd2 | ||||
jj, koukal jsem, že ten "zapper" od Pit.Er. pouští el. impulzy přímo do těla. ..asi přes nějaký generátor, kterým se upravuje tvar signálu. Plazma gen. kolem sebe šíří plazmu (nabité částice s vysokou energií) - léčená osoba tedy nic nedrží ale je přímo ozařována pulsující plazmou (opět v příslušné frekvenci). Nicméně furt nevím, jak se ta frekvence pulsů dá určit (jestli experimentálně) - do vody nasypu nějaké sračky, pak přelaďuji a koukám co se s nimi děje, nebo něják jinak(výpočtem)?? ..tak hele už vím, je to tady popsané a docela zajímavě: http://www.zapper.cz/cs/vyzkum/royal-raymond-rife "Rife měl k dispozici svůj originální seznam frekvencí získaný pečlivou metodou ladění generátoru zvukového kmitočtu současně s pozorováním patogenního vzorku pod jeho unikátním mikroskopem." hmmmm...docela zajímavé, pro mne navíc doposud naprosto neznámá věc. ..si to asi půjčím a vyzkouším - může s tím být celkem i prča |
7.2.2014 - 21:58 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Harryeta | ||||
Ha dám si na tě pozor |
7.2.2014 - 23:29 | | | |||
marhon » Harryeta | ||||
ozářená koza. nebo králík? |
7.3.2014 - 22:38 | | | |||
Smazaný uživatel (alassea) | ||||
tak v pondelok som objednaná na plazmu dám potom vedieť |
27.5.2014 - 16:48 | | | |||
charri | ||||
Vytahuju starou diskusi, která mi vyběhla na google, když jsem zadala "plazmový generátor" a ptám se, mimo Harry má někdo další pozitivní zkušenost? |
28.5.2014 - 17:13 | | | |||
Smazaný uživatel (alassea) » charri | ||||
neviem,či pozitívnu už druhý mesiac ma trápi herpes niečo sa asi pohlo a možno je aj dobre,že to lezie von parazitov mi namerali veľa na plazme som bola tri krát a na budúci týždeň idem kôli tomu herpesu a potom sa znovu nechám premerať.Asi sa to fakt musí robiť pomaly-pozvoľna,aby telo zvládali vynášať odpadky |
28.5.2014 - 17:15 | | | |||
Smazaný uživatel (alassea) » charri | ||||
charri,ja mám pocit,že tá plazma by mala fungovať aj na tú boreliózu |
30.5.2014 - 13:32 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) » Smazaný uživatel (alassea) | ||||
..tak u nás teda není přímo plazmový generátor, ale říká se tomu Bikom (Biorezonanční metoda)jde o to, že se zjistí jaké breberky má člověk v těle, bloky, plísně a já nevím co ještě...byla jsem na tom už 2x a můžu říct, že cítím změnu. Už 5 let se nemůžu zbavit určité breberky (ATB úplně zbytečné) po tomto sezení opravdu pomalu mizí. Dokonce jsem měla v těle i začínající boreliózu..vím, že jsem měla klíště a né jedno...a to mi taky tímto přístrojem paní zjistila a pomocí vln odstraňuje..není to na jedno sezení..jdu tam tak 1 za 2 měsíce..některé mršky jsem už na 2 sezení neměla..ty co se dokážou držet jako klíště jsem ještě odstraňovala..a určitě ještě budu. |
31.5.2014 - 17:07 | | | |||
charri » Smazaný uživatel (alassea) | ||||
Taky si to myslím a už jsem objednaná akorát jsou delší čekací doby |
2.6.2014 - 13:13 | | | |||
Vlaďka | ||||
chodím i s dětmi na plazmu i zapper, podle potřeby, na něco to bylo super, s jiným to zase ani nehnulo... asi jsem to vzala jako všelék a potom přišlo takové nějaké zklamání, že se zázrak nekonal... ale celkově doporučuju |
31.1.2015 - 20:19 | | | |||
Bejmurat » Pithecanthropus erectus | ||||
Tak to bych mohl jako Zapper použít přímo generátor funkcií, který mám v práci. Ale myslím, že na výstupu je max. 5V, tak tam asi budu muset dát zesilovač (podle Dr. Clarkové má být 9 V). Akorát nevím, jakou frekvenci zadat, když je každá tabulka frekvencí jiná, pro moji boreliózu Dr. Clark udáva 380 KHz a podle CAFL je tam asi 20 hodnot, ve kterých se nevyznám. |
9.12.2016 - 19:27 | | | |||
erik | ||||
Nejdříve doporučuji zajít si na celkovou analýzu, kde dostanete diagnozu. V detoxikačním centru vám vše dál vysvětlí, jak postupovat a sestaví vám potřebné frekvence. Pak už je na vás jestli si přistroj koupíte na e-shopu, někde přístroje i půjčují. Ja mohu doporučit www.biorezona.cz , je to nejen detoxikační centrum, ale mají také eshop s přístroji. |
19.12.2016 - 18:57 | | | |||
Ruda | ||||
S rodinou jsem na plazmový generátor chodil do biorezonančního centra. Přístroje čistí z těla těžké kovy, různé chemické látky, viry, plísně a bakterie. Celkový pocit z plamy máme dobrý, děti jsou méně nemocné, téměř vůbec, zlepšila se ji imunita a ženě to pomohlo na bolesti hlavy a už není tak unavená. Celkově se cítíme lépe. |
6.1.2017 - 7:36 | | | |||
Freja » 10_GOTO_10 | ||||
Dej vod toho radši pracky pryč, ještě jim to rozbiješ! |
6.1.2017 - 7:37 | | | |||
Freja | ||||
Harrýsku, jak často se na ten plazmátor chodí? Třikrát týdně? |
9.1.2017 - 16:46 | | | |||
Harryeta » Freja | ||||
tak jednou týdně já to absolvovala obden u Cilky v Lisabonu a vlastně jsem jenom spala...pro tělo je pak zbavování se těch mrtvolek dost náročný, lymfa běží na plný obrátky... |
10.1.2017 - 17:46 | | | |||
Freja » Harryeta | ||||
A kolik opakování, když jednou týdně? |
10.1.2017 - 21:51 | | | |||
Harryeta » Freja | ||||
záleží na počtu patogenů...obvykle tak 5 sezení. |
11.1.2017 - 13:46 | | | |||
Freja » Harryeta | ||||
dík kvík |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |