Hlavní stránkaBoční panel
13.2.2014 - 12:35 | Smazaný uživatel (Libas) | |
Opravdu sou taková hrozba ? Můžem je prý nasbírat všude Ale jak poznáme že nám v těle škodí právě paraziti ? Tady je pár příznaků ZNAKY, KTERÉ UKAZUJÍ, ŽE MÁTE PARAZITY -strnulost, pocit vyčerpání po celou dobu (chronická únava) -deprese, zapomnětlivost, nedostatek zaostření na věc(neschopnost důkladného soustředění), mlhavé myšlení -silná touha po mastných jídlech a sladkostech, mnoho vypečených,křupavých věcí a pečiva,ovocných džusů a alkoholu -konzumace více než normálně a přitom pocit hladu -zažívací problémy a plyny,nadmutá břicha, zácpa nebo průjem -syndrom dráždivého traktčníku(IBS) -palčivý pocit v žaludku(pálení žáhy) -chudokrevnost nebo nedostatek železa-červy způsobují ztrátu krve a tím chudokrevnost a nedostatek železa -problémy s hubnutím nebo naopak neschopnost nabrat váhu -bolesti svalů a artritida-stejně jako bolesti v zádech,ramenech a stehnech -problémy s pletí jako kopřivka,loupání kůže,dermatitida s puchýřky, akné, vředy, boláky, ranky,záněty a otoky -alergie bez zjevné příčiny -svědění v uších,nosu a řiti -časté bakteriální nebo virové infekce -kvasinkové nákazy, které se vrací zpět -krvácení dásní -bolesti hlavy -nervozita nebo úzkost,podráždění-odpadní látky od parazitů dráždí nervovou soustavu a to má za následek úzkost a nervozitu -rychlý tep, srdeční bolest -nespavost, vícenásobná probouzení během noci(zvláště mezi 2-3 hod.) -skřípání zuby a slintání během spánku, neklid, tmavé kruhy pod očima -transmandibularní syndrom čelisti(TMJ) -narušený imunitní systém- parazité snižují imunitní systém(aby byly lépe nerozpoznatelní) -stálé kašlání a nachlazení -potravinové alergie, citlivost na potraviny, nesnášenlivost nebo přecitlivělost na znečištění( kouř, chemikálie, parfémy, atd..) -nechutenství -sexuální dysfunkce u mužů- menstruační problémy u žen | ||
Upraveno: 13.2.2014 - 14:36, |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
Celkem stránek: 4 | ||||
1234 |
13.2.2014 - 12:39 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Když to čtu mám pocit že mám skoro všechno Tak sem si našla ještě tohle a trochu se mi ulevilo česnekuju často ------------------------------------------------------------- Tito otravní živočichové prospívají v kyselém prostředí a mají tendenci se v těle aktivovat za úplňku nebo když je nov. Recepty z bylinných prostředků, jako je hřebíček, pelyněk, slupka ořešáku černého a fenykl, jsou dostupné v obchodech a dají se použít k odstranění parazitů. Běžné věci lze k jejich odstranění využít také, třeba ricinový olej, fíky, semena tykve, čerstvý česnek nebo kajenský pepř. I zelená slupka vlašských ořechů je známá tím, že parazity a červy zabíjí. Po tisíce let platily vlašské ořechy za výjimečné jídlo, protože mají podobný tvar jako mozek i jako střeva. Zařazujte tyto potraviny pravidelně do svého jídelníčku a vaše tělo bude silné, parazité v zásaditém prostředí nepřežijí. Při likvidaci parazitů se také osvědčila některá elektronická zařízení (Zapper apod.). Když máte parazity, na emocionální úrovni to značí problém vymezení hranic: kdo vás zneužívá, odčerpává energii a jakým záležitostem se vyhýbáte? Duchovně parazité souvisí s popíráním těla. Pokud svému tělu nedůvěřujete nebo k němu máte odpor, uvolňujete místo různým nefyzickým bytostem, aby mohly vstoupit a obsadit to, co vy nechcete. | ||||
Upraveno: 13.2.2014 - 12:40, |
13.2.2014 - 13:15 | | | |||
Mortina | ||||
Smarjaaa...tak to ja musim bejt zaneradena uz od malicka ...tak teda nevim....ale uz se mi to s tema cervama zacina pozdavat jako hooodne rozsirenej hoax |
13.2.2014 - 13:21 | | | |||
Miki | ||||
Když jsem měla tasemnici, nic z toho mě netrápilo, jen bolest břicha A že to byla káča dlouhá, skoro 10m asi čím menší parazit, vím větší problémy |
13.2.2014 - 13:26 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Mortina | ||||
Tak tak ale jistota je kulomet .Odteď přikusuju česnek i ke krupičné kaši |
13.2.2014 - 13:27 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Miki | ||||
Takovej ťutínek . Škoda že sem nejde dát ta fotka jak ho máš poskládanou v tý pětilitrový zavařovačce |
13.2.2014 - 13:29 | | | |||
Harryeta | ||||
Zítra jdu na mikrobiologické měření jako podklad pro plasmový generátor... Tak sem pak dám seznam :+))) |
13.2.2014 - 13:31 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) | ||||
..no zvířatka se běžně odčervujou..tak se budeme odčervovat taky nééé |
13.2.2014 - 13:32 | | | |||
Freja » Harryeta | ||||
Jako že seznam všech breberek,co Tě okupují? |
13.2.2014 - 13:33 | | | |||
Harryeta » Freja | ||||
No, na mikrobiologii mi naměří, co všechno za parazity mám v těle, seznam odnesu k paní, co má plasmový generátor a ona podle něho nastaví vlny a pak se nechám ovlnit |
13.2.2014 - 13:34 | | | |||
Glimmer Man | ||||
Uprav si nadpis diskuze - mezera se dělá za čárkou, nikoliv před čárkou. A ještě by měla být asi čárka před "že". A nejlepší bude, když bude místo první čárky dvojtečka nebo pomlčka. Je třeba, aby to tady taky nějak vypadalo... |
13.2.2014 - 13:48 | | | |||
ila | ||||
Ony ty příznaky sedí i na spoustu dalších nemocí - hlavně co se týká těch zažívacích problémů. taky jsem o parazitech četla nedávno na netu - jeden článek vyloženě senzacechtivý. http://zena.centrum.cz/zdravi/domaci-lekar/clanek.phtml?id=773057 A pak odpověd pana Jonáše: http://zena.centrum.cz/zdravi/novinky/clanek.phtml?id=774332 |
13.2.2014 - 14:43 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Glimmer Man | ||||
Se polepším ,slibuju |
13.2.2014 - 14:43 | | | |||
Mortina | ||||
By mi docela zajimalo, jak presne je chytnu...pac jestli sou prenosny nejakym intimnim kontaktem treba, tak to si je necham prepocitata, pak se necham odvlnit, pak bude jeden nocni vecirek a muzu jit znova |
13.2.2014 - 14:44 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
No,jestli chováš nějakou zvěř,tak to máš natuty (včetně chlapa) | ||||
Upraveno: 13.2.2014 - 14:44, Freja |
13.2.2014 - 14:47 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Jestli i zalezi na tom, jak moc je chovanej muz chlupatej, tak to musej mit moji cervici hlavicky jak padesatikoruny |
13.2.2014 - 14:53 | | | |||
Sem se právě dočetla že všude ,na klikách ,v tramvaji . |
13.2.2014 - 14:54 | | | |||
Harryeta » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Tys měla dycky kliku... |
13.2.2014 - 14:57 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Harryeta | ||||
No jo ,to sem to ale ještě nevěděla |
13.2.2014 - 15:04 | | | |||
Mortina » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Pde dneska pprochazim zdi a chodim pesky Hele a to jako prolezou kuzi nebo musim ty kliky a tramvaje olizovat? |
13.2.2014 - 15:05 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Já myslím,že určitý procento dostaneš i se stravou,takže olizování klik klidně vynech. |
13.2.2014 - 15:06 | | | |||
To druhý bude jistější |
13.2.2014 - 15:10 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Freja | ||||
Se ani nemusíš snažit, sou zkrátka všude . Nejmenovaná paní doktorka píše toto : Každý je má. Jsou na dveřních klikách, nákupních vozíkách, dom.zvířatech.....dokonce když si s někým potřesete rukou může do vás převést půl miliónu organismů(nejvíce se uchovávají za nehty). |
13.2.2014 - 15:16 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » ila | ||||
Ten druhej článek se mi líbí konečně o tom někdo píše rozumně . |
13.2.2014 - 15:22 | | | |||
Harryeta » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Mě se hlavně líbí ty odpovědi v diskusi... |
13.2.2014 - 15:29 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Myslis jako s jakoukoliv stravou nebo neumyty ovoce, nedovareny maso a tak? |
13.2.2014 - 15:33 | | | |||
Harryeta » Mortina | ||||
a hlavně: tatarák! |
13.2.2014 - 15:38 | | | |||
ila » Mortina | ||||
Jo - přesně tak - tepelně špatně uprvené maso, nemyté ovoce ..ale to je přece stará věc . Proto byly svého času i úplně zakázené tataráky ... ted už se sice mohou dělat, ale je nutné mít maso z kontrolovanéoho chovu ( otázka je, zda to všichni dodržují) Našla jsem na netu: K infekci může dojít mnoha způsoby: * Přímým i nepřímým kontaktem s infikovaným jedincem (sexuální kontakt nebo stolice) *Autoinfekcí, např.: svědění v anální oblasti, škrábání může uvolnit vajíčka, která vniknou pod nehty * Přenosem z matky na ještě nenarozené dítě * Kontaminované společné objekty (kliky dveří, zábradlí, ale i bankovky, mince apod.) * Podlaha znečištěná lidskými nebo zvířecími fekáliemi * Konzumací syrového nebo polosyrového kontaminovaného masa * Konzumací syrových ryb * Z kontaminované pitné vody * Konzumací kontaminovaného ovoce nebo zeleniny |
13.2.2014 - 15:43 | | | |||
ila » Mortina | ||||
Infekce prostřednictvím kontaminovaných zvířat Infikovat se od domácích zvířat je velmi snadné. Veterináři požadují, aby majitelé svá zvířata odčervili každé 3 měsíce. Ale jsou zde možnosti, jak se infekci vyhnout. Zvíře skutečně každé 3 měsíce odčervit, přitom v prvním měsíci každý týden. Nezkrmovat žádné syrové maso nebo vnitřnosti. Syrové maso a kosti před zkrmováním na 12 hodin zmrazit. Po dobu 8 dnů od odčervení všechny výměšky (mimo moč) zvířete spalujte a zahrabejte. Pokud bylo odčervení efektivní, zvíře vyloučí parazity ve výkalech nebo zvracením. Nenechte si olizovat obličej. Jazyk je přesně ten nástroj, kterým zvíře přichází do kontaktu s výkaly nebo vlastním anusem. Poté, co jste se mazlili se zvířetem, si před jídlem řádně umyjte ruce, vajíčka parazitů mohou ulpět na chlupech zvířete. No - já zvěř pravidelně odčervuji, používám preventivně přípravky proti blechám ( protože blechy jsou přenašeči tasemnice) - ale i přesto věřím, že jsem od nich nějakého parazita chytla ( nebude to ale ani tasemnice, ani škrkavka ) ... co nadělám, bez zvířat by mi bylo smutno A když si vzpomenu, kolik koček jsem jako dítě měla u babičky v posteli a pořád jsem je muckala a chovala - tehdy se neodčervovalo ani neodblešovalo ... ty jo - kdoví, co v sobě vlastně všechno mám ale zatím žiju a jsem docela zdravá . | ||||
Upraveno: 13.2.2014 - 15:51, ila |
13.2.2014 - 15:49 | | | |||
ila | ||||
A tomuto docela věřím - bo to mám vyzkoušené http://hobby.idnes.cz/deti-zijici-se-psem-maji-lepsi-imunitu-dx6-/hobby-mazlicci.aspx?c=A120710_092209_hobby-mazlicci_bma |
13.2.2014 - 16:25 | | | |||
Mortina » Harryeta | ||||
V tom pripade si cervy ponecham, bo ho miluju! ...a sushi taky! | ||||
Upraveno: 13.2.2014 - 16:43, Mortina |
13.2.2014 - 20:19 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Harryeta | ||||
jo...tatarák a červený víno je moje hobby.... ale červi ze mně ještě nelezou.....a ani nikdy nepolezou, páč v prach a popel se obrátím.... |
13.2.2014 - 20:24 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Mortina | ||||
hlavně prej nesmíš olizovat chlupatý chlapy..... |
13.2.2014 - 20:25 | | | |||
Smazaný uživatel (dexter) » ila | ||||
Třeba starej zavináč. Kontaminovaný zvíře je svinstvo. |
13.2.2014 - 20:30 | | | |||
Pithecanthropus erectus » ila | ||||
A když si vzpomenu, kolik koček jsem jako dítě měla u babičky v posteli a pořád jsem je muckala a chovala - tehdy se neodčervovalo ani neodblešovalo ... ty jo - kdoví, co v sobě vlastně všechno mám ale zatím žiju a jsem docela zdravá xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx my si navymýšlíme tolik chorob a neduhů, že nakonec umřem na ty vymyšlený.... |
13.2.2014 - 21:37 | | | |||
Mortina » Pithecanthropus erectus | ||||
No, jenze v tom sem zrovna nejleppciiii |
13.2.2014 - 21:46 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Mortina | ||||
ale ty jsi ve všem !!!! |
14.2.2014 - 11:24 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Pithecanthropus erectus | ||||
Teda vy dva máte chutě Jsem si radši upekla pořádně ořechovou bábovku .Jdu na ně přírodně |
14.2.2014 - 12:59 | | | |||
Harryeta | ||||
Čekala bych na měření všechno, krom tohodle: NIC! Vůbec nic...žádná mikrobiologie, všechny orgány čistý...žádný těžký kovy. Paní P. ze mě byla úplně hotová...v tom nejlepším slova smyslu :+) |
14.2.2014 - 13:19 | | | |||
Miki » Harryeta | ||||
A mě napadlo, na mega parazita si nikdo netroufne V dobrým, samozřejmě |
14.2.2014 - 13:21 | | | |||
ila » Pithecanthropus erectus | ||||
No právě ... na netu vždycky něco "zaručeného" vylítne , pořádně se to přifoukne a lidi se z toho můžou pár měsíců pominout Určitě je ale nutné dodržovat hygienu , odčervovat domácí zvěř, necpat se masem z pochybných zdrojů ( třeba nekontrolovaná divočina) . |
14.2.2014 - 13:23 | | | |||
ila » Harryeta | ||||
Taky jsem jednou na takovém měření byla - paní mi pak řekla, že jsem před lety prodělala nějakou zoonakazu . Bylo tehdy zajímavé, co jsem se prostřednictvím měření o svém těle dozvěděla. |
14.2.2014 - 14:16 | | | |||
10_GOTO_10 » Harryeta | ||||
gratuluji Můžeš k tomu pls. napsat více? Kde to dělají a jak ta diagnstika probíhá? Jinak s parazity zkušenosti moc nemám - blechy z kocoura na mne nelezou (i když mu v kožichu občas nějákou zahlédnu ). Často si je však od nás odnáší návštěvy |
14.2.2014 - 14:19 | | | |||
Smazaný uživatel (alassea) » Harryeta | ||||
A ta pani je doktorka?kde to vlastne mozem zistit ,co v sebe mam?takze na plazmu sa nechystas ,ze? |
14.2.2014 - 14:29 | | | |||
Harryeta » 10_GOTO_10 | ||||
Já chodím k paní tady v Brně. Není lékařka, má certifikaci na řízenou detoxikaci MUDr. Jonáše. Mikrobiologii a jinou zátěž v těle měří přístrojem Salvia a přes počítač. Hodně známá paní v Brně, která se tím zabývá je Ing. Bláhová. Na netu jsou na ni různé názory, ale já jsem ji doporučila jednomu svému příteli a byl s ní velmi spokojen - odstranila mu z těla chlamydie, které nereagovaly na několik dávek antibiotik. když je mikrobiologie nameřená, seznam parazitů předám jiné paní, která v Brně provozuje plasmový generátor a ta mi naprogramuje vlny přesně na to, co mi bylo v těle naměřeno... |
14.2.2014 - 22:17 | | | |||
ikica » Miki | ||||
Miki,mňa by zaujímalo,či tú pásomnicu v zaváracom pohári ukazuješ aj návštevám... Celkom by to sedelo k debatám o politikoch ,veď cudzopasník ako cudzopasník,nie? |
14.2.2014 - 22:18 | | | |||
10_GOTO_10 » Harryeta | ||||
ď ..kouknul jsem na tu inženýrku.. tady se o ní také píše -plus- kontakty na další poradce. http://www.antihel.estranky.cz/ |
15.2.2014 - 8:05 | | | |||
Miki » ikica | ||||
jasně, ukazuju dokonce i v restauraci, když jdem na tatarák |
15.2.2014 - 8:19 | | | |||
marhon » Miki | ||||
s tebou se tak někdy pudu někam najíst. jedině osamotě, v chatce s chlebem, paštikou a knížkou. |
15.2.2014 - 13:03 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Harryeta | ||||
A fungovalo jim to ? Ne já vím že ty si šikulka zdravoučká jen sem si šťouchla GRATULUJU |
4.10.2014 - 0:12 | | | |||
zuzanka | ||||
tak to mě překvapilo, většinu z těch příznaků mám taky! :-O te´d jsem to zkoušela trošku "vygůglovat" a najel mi nějaký přípravek wurm-ex, má tu někdo nějaké zkušnosti? |
1234 |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |