Hlavní stránkaBoční panel
19.2.2014 - 18:46 | ija | |
Zdálo se mi o mé švagrové ,která už je 15 let mrtvá . Byli jsme na hřbitově a ona mi ukazovala červené lodičky na vysokém podpatku měla je na nohou . I vtom snu jsem věděla , že už je mrtvá . Normálně si sny nepamatuji , ale tento byl jiný . A dnes jsem byla v Tesku u anděla a ty samé lodičky tam měli . |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
4.3.2014 - 12:02 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Zvláštní že mrtví jdou s modou A tobě se ty lodičky líbí ? Možná se ti snažila říct že si máš užívat života a neodbývat se dokud můžeš |
4.3.2014 - 12:16 | | | |||
marhon | ||||
no já nevim, nevyznám se ve snech, ale myslim si, že to zas bude nějaký sexuální symbol. lodička, vysoký podpatek a červená... jen ten hřbitov to nějak kazí, ale tak schválně, jdu hledat, protože mě tahle kombinace docela zajímá. - boty- jednoznačný ženský sexuální symbol, který je schopen i primitivní sexuální síly orientované vně; je třeba na symbol pohlížet z hlediska duality, protože i boty jsou použitelné v páru - nosit nové hezké: zaručený zájem potencionálních partnerů o snícího. - červená: city a emoce, vztek, sexuální závislost; červenobílá je nadějí, neboť emoce prostupuje sílící čistota. - vidět příbuzné a známé, kteří jsou ve skutečnosti mrtví: jeden z fascinujících fenoménů posmrtného života není pouhou vzpomínkou, ale významným poselstvím nevědomí, které snícímu sděluje důležitou informaci nebo urovnává nevyřešené citové vztahy či dokonce naznačuje lidskou existenci v nepřetržitém koloběhu zrozování. hřbitov - pozitivní symbol vyřešených konfliktů a definitivního odkládání psychických břemen zvěstuje naději, protože mysl nezatížená minulostí nalézá štěstí v klidu a míru - deprese či stísněný pocit ze hřbitova: strach před odkládáním psychických břemen, strach z řešení konfliktů, strach z nicoty nebytí (řešením je stažení pozornosti od předmětů i vztahů světa a otočení do vlastního nitra) třeba to bude umět někdo pospojovat. mě to připadá docela dobrý. teda, nevim jestli si vdaná nebo ne, ale mě to připadá, jako upozornění, najít si přítele nebo člověka, co bude "opětovat city", jak se říká a bude dobře. | ||||
Upraveno: 4.3.2014 - 12:28, marhon |
4.3.2014 - 12:22 | | | |||
Háňa | ||||
Pohřbila jsi snad už dávno své holčičí, trochu rozmarné touhy ? Líbí se ti lodičky a místo abys šla a koupila si je, tak řešíš, kam bys je nosila a jestli máš na sebe něco, k čemu by se ti hodily ? .... a jestli je vůbec potřebuješ Potřebuješ ..... nutně | ||||
Upraveno: 4.3.2014 - 12:23, Háňa |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |