... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Symbolický sen

20.2.2014 - 10:32Mysterious
Zdálo se mi o vzdáleném místě, nějaká letní restaurace nebo chata s terasou. Terasa se zřítila v podstatě téměř na mě i s lidmi. Říkala jsem všem ať volají záchranku, zatím, co jsem šla zachraňovat zasypané. Ostatní ovšem čuměli, i když měli mobily po ruce. Pak jsem jim říkala, ať mi tedy mobil půjčí, když už neumí zavolat, tak jsem volala 911, ale také jsem se nemohla dovolat. Už jsem byla z toho vytočená a unavená. Nakonec jsem řekla "a víte co,však i vaše povinnost je lidi zachránit a nejen blbě čučet, tak si poraďte sami. A vykašlala jsem se. Nakonec jsem seděla někde v zeleném údolíčku, pode mnou nějaké jezero. Takový příjemný obraz kraje. Vznikl u toho zjevu název "roklička" a kaplice nad Jizerou. Neznám takové názvy. Kaplice je v jižních Čechách, Roklička je u Lázní Bělohrad.
Upraveno: 20.2.2014 - 22:41, Mysterious

Příspěvky v diskuzi (13)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
allinone
20.2.2014 - 12:01
0|0

allinone
jezero - viditelných citů a emocí, jež si uvědomujeme (vše ve vodě viditelné), a skrytých, dosud nevědomých emocí (vše ukryté v hlubinách jezera)

- poklidné stojaté vody jezera: sebeuspokojení se současnou náplní mysli, se současným stavem vědomí, ale pozor - tato činnost stejně jako stojatá voda může vést k zahnívání citů

nemáš niekedy v realite pocit, že musíš všetkých zachraňovať? :4: ..asi by si sa mala na to vykašlať, nech si ľudia žijú svoje životy. Niekedy im môžeme pošepkať smer cesty, ale nútiť ich nemôžeme, musíme pripustiť ich voľbu. :34:
(takto vnímam tvoj sen)

tiež som mala nedávno sen, akoby ľudia konali bez rozmyslu, akoby nemali vlastnú vôľu, rozum...akoby ich niekto ovládal.
Išli napr.autom cestou lesom a zrazu v rýchlosti šup mimo trasu a čudovali sa sami, čo robia?? A ja som v tom sne bola bezmocná, len som krútila hlavou, čo to robia, kam ten svet speje? :30:
Mysterious
20.2.2014 - 12:55
0|0

Mysterious » allinone
Já mívám prorocké sny. A někdy ty názvy je třeba analyzovat,města,data apod.Také jako zdravotník byla moje povinnost zachraňovat. Prostě je to tak, že mívám cit na hrozby katastrof či nehod apod., mám k nim blízko.A musím říct, že vídám lidi tak, že se distancují od toho, když někdo potřebuje první pomoc a záchranu života. Stejně se vždy ptají po lékařích a sestrách, když k něčemu dojde.Nejde o to, že mám potřebu někoho pořád zachraňovat, ale jde zamezit ztrátám na životech i skrze prorocké sny.Tohohle jsem chtěla vždy využít a tohle se mi mohlo povést a třeba takové věci vedou i k odměnám,k větší úctě.

O vodě se mi zdálo úplně živě, pak jsem tentýž obraz viděla, když byly povodně. Myslím, že by kolikrát šlo varovat lidi včas. Takhle zachránila i svého muže skrze prorocký sen o nehodě v autě nějaká žena. Snažím se přijít tomu na kloub.A někdy jde vydedukovat ještě navíc ve spojení s osobami a místy i třeba datum havárie. Mě se málem povedla megavěc, která by pro mě znamenala velký úspěch, ale bohužel se u druhých projevily překážky a nespolupráce, takže nakonec tato mohutná vize přišla vniveč ač jsem ji udržovala 20 let v paměti. Otázka je, proč už jsem to tenkrát viděla, že ty dotyčné osoby budou zřejmě klíčové, ale zároveň na překážku, že zastíní můj cíl.
movvin
20.2.2014 - 13:46
0|0

movvin
Řekla bych, že ti ten sen ukázal, že opravdu nemusíš dělat to co se od tebe očekává. Nemusíš být ta jediná zodpovědná co všechno zařídí a oběhá. Můžeš si jen tak sednout a kochat se... on se ten svět nezboří.
movvin
20.2.2014 - 13:50
0|0

movvin » Mysterious
Aha tak tady je zakopaný pes. Myslíš, že pokud máš prorocké sny, tak máš povinnost zachraňovat. A odkud bereš tu jistotu, že to tak je? A úctu si získáš jedině tím, že jí budeš mít sama k sobě. Pokud ne, tak jí nebudou mít ani druzí.
Mysterious
20.2.2014 - 16:29
0|0

Mysterious » movvin
No, byl to můj sen být takhle nápomocná, abych nebyla tím "ničím", který si nesplní svůj sen, kdy má veškerý potřebný potenciál, ale nic z toho nevyužije. Samozřejmě, že některé věci by znamenaly také prestiž,možnou odměnu. Udělat něco, co mě těší, protože mám kolem sebe lidi, kteří taková data záchrany pouze vytáhnout a zneužít pro sebe. A já bych třeba konečně už něco ve svůj prospěch. Jinak bych se těmi sny nezabývala, ale je v nich zakódováno mnoho budoucích událostí. Vždy se později projevily reálně. Díky tomu jsem mohla i vsadit na Velkou pardubickou a vyhrát pořádnou sumu peněz.
Budd2
20.2.2014 - 18:20
0|0

Budd2 » Mysterious
Jen co si já pamatuju - tohle už je třetí web,na kterém řešíš to samé...furt dokolečka - ONI mě nechtějí (nechtěli) poslouchat a JÁ to věděla.A přitom dokážeš být tak hluchá ke všem,kdo Ti k tomu v dobrém něco řekli.
Už jsem zticha a k tomuhle tématu se nebudu vyjadřovat,dospěl jsem k názoru,že to nemá smysl :33: :46:
Mysterious
20.2.2014 - 20:57
0|0

Mysterious » Budd2
A proč to řešíš Ty? Tady běží různé sny, které mají různou symboliku. Každý si je vykládá po svém. Myslela jsem, že někdo příjde na reálnější výklad. Třeba se v dotyčných místech zrovna něco stane. Já ta místa neznám. Někomu to může třeba něco připomínat.
Možná, že každý přikládá přílišný význam symbolů jako voda, podle toho či je kalná či čistá ke zdraví apod. Ale také to může znamenat reálně, že je to prostě sen, který varuje,že bude povodeň.
Možná má ten sen význam i ten, že by si sami lidi měli všímat, komu je třeba pomoci nebo nebýt ignorantní, potom se diví, že se stane tragédie, potom brečí. Ale jelikož se děje pravý opak, vidím lidi reálně jako ignorantní společnost. Zřejmě kdyby byli k něčemu a citliví, tak by bylo i méně tragédií. A nejlepší je, že se potom, co to sleduji nas... a říznu s tou záchranou, ovšem stejně vidím, že se ničeho nechytají, takže o čem to je?
:9:
Budd2
20.2.2014 - 22:02
0|0

Budd2 » Mysterious
protože si to hodila do diskuze :5:

význam toho snu musí být jasný každému,kdo četl ty Tvé minulé...já jen,že by ses mohla zamyslet jestli třeba taky něco neignoruješ :4:
Mysterious
20.2.2014 - 22:39
0|0

Mysterious » Mysterious
Našla jsem výraz roklička - patří to k rokli, je zrádná, kdy, co krok, možný sesuv a zřícení. Takový název patří ke skalám v Českém Švýcarsku. Skalní stěna Terasa a Lavice patří někde k Tisé, k Dubským skalám. V údolí Roklice je také skála Zlatá Kaple. Možná se tam někdo zřítí, kdo ví. Já po skalách nelezu.
Nad Jizerou je také několik kaplí a kapliček. Také to může znamenat jako rock -skála a Rokytnice nad Jizerou, tam nějaké kaple jsou. Já ale už bezpochyby na hory nezavítám a ani do těchhle končin. To raději ta přehrada či jezero. Možné je, že se to týká nějaké zříceniny hradu. :1:
Upraveno: 20.2.2014 - 22:43, Mysterious 
movvin
21.2.2014 - 5:35
0|0

movvin » Mysterious
:44: no super to je bezva :5: Já jen, že opravdu tu povinnost nemáš, nic nemusíš. Víš dělat něco přes moc.... jen proto, že se to ode mně očekává. Tam byl nejspíš ten podtext toho snu. Jinak to to máš, umíš to je nádhera... jen to chce trochu sladit s osobníma potřebama, tak aby to všechno bylo v souladu s tvou duší :26:
Mysterious
21.2.2014 - 10:32
0|0

Mysterious » movvin
No to ne. Také si mohu vybrat mezi takovými poselstvími snů, které alespoň stojí za námahu. :5:
Nevím, proč to vidím ve snech, zřejmě o tom budu později někde číst ve zprávách. Je mi líto, když se někomu něco stane později, ale já nejsem placená za to se namáhat, to je fakt. Nakonec, však mě také nikdo před žádnými nebezpečími nevaroval, ani nepomohl.
Četla jsem o tom, proč vidí senzitivní člověk více katastrofy, než nějaké štěstí. Je to hrubozrnná energie, kterou dokáže více organismus rozpoznat, než vibrace štěstí. Je více zachytitelnější.
Budd2
21.2.2014 - 11:16
0|0

Budd2 » Mysterious
Ty bys fakt neměla tolik číst (a když už,tak ne ten duchovní bulvár :33: )

Je radio citlivější na stanici F1 nebo na FM+ ?
Mně,jako technikovi,taková otázka přijde přihlouplá.Prostě je citlivější na to,co si naladíš - funguje to totiž na principu rezonance - jestli máš představu o co jde.
Mysterious
21.2.2014 - 12:19
0|0

Mysterious » Budd2
Jenže vážený techniku,jsi možná technický talent na principu levé mozkové hemisféry, ale nemůžeš ji uplatnit na věci ryze pravé hemisféry. Nikdy jsem nečetla "duchovní bulvár", ale zkušenosti těch, kteří měli bohatou praxi v těchto věcech a byli kdysi o ni ještě ochotni se podělit. Dnes už takoví zadarmo nic neřeknou a právě dnes je samý duchovní bulvár. Ještě nikdo nevysvětlil moc podvědomí nebo lépe řečeno, nikdy ho nerozlouskne celé, ale ty už tady máš jasno ve všem :22: :10:
No já si určitě neladila cíleně nic. Ale o mozkových vlnách už řeč byla, o rezonanci, frekvencích. Také nevysvětlíš, že má někdo spontánní telegnózii za bdění na vzdálené místo, kde se něco děje, že by se tak naladil.
Podle mě energie adrenalinu (ohrožení života)je mohutnější, než energie obyčejná, je to síla úděsu, smrti. Podvědomí si údajně přirovnává podobné zažité zkušenosti. Proto něco takového v prostoru zachytí. Když je někdo senzitívní, může to lépe rozpoznat, zanalyzovat. Jenže, jak vysvětlíš, že se to stane dejme tomu až za půl roku či x let v daném místě. Proč to nemají ti, kterých se to v daných místech týká.

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -