Hlavní stránkaBoční panel
24.2.2014 - 10:23 | toy | |
Včera mi vyšla ve výkladu kombinace BLÁZEN + MĚSÍC.. Ptala jsem se karet na výsledek určité záležitosti a karty ukázaly SLUNCE.. nechápala jsem to, co v tomto případě znamená šťastný a ochranitelský konec. Tak jsem se, já naiva, ptala dál... a Karty řekly - blázen.. stále jsem kroutila hlavou, tak jsem si řekla ještě o kartu - Měsíc.. a už tomu myslím rozumím, ale jak to působí na vás?? Ne neměla jsem pouze balíček atu, měla jsem celý tarotový balíček. Ale v konci padaly pouze atu... |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
24.2.2014 - 17:44 | | | |||
Aristoni | ||||
Víš,ono je to těžké odpovídat,když nevíš otázku a máš to vyjmuté z výkladu.Jinak bych řekla,že je to o partnerství,kde se rozhoduje o něčem novém a třeba i o dítěti. |
24.2.2014 - 18:01 | | | |||
toy » Aristoni | ||||
ne, je to konec příběhu, ten příběh by měl skončit pozitivně (což tedy v kontextu konkrétního příběhu nechápu, ale budiž) - a já nechápala, co to je to "pozitivní" - tak jsem tahla dál a byl tam Blázen, ten má dva významy, tak jsem to potřebovala upřesnit - byl tam Měsíc. .. tedy negativní, stinná stránka blázna..Hodina mezi psema vlkem.. Rekalpituluji: dobře to dopadne, bude volný jak blázen - a s pošramocenou psychikou.. to je můj výklad konce jednoho z příběhů... |
24.2.2014 - 18:05 | | | |||
Aristoni » toy | ||||
Mi to připadá jak hádanka To opravdu nejde takhle se ptát na karty. |
25.2.2014 - 10:06 | | | |||
toy » Aristoni | ||||
Aristoni, promiň, není to můj příběh a ani si ho nikdo po mně nevyžádal, ale jsem zvědavá a tak se ptám jak dopadnou věci, které se nyní hodně diskutují na veřejnosti a jsou hodně sledované.. :) Tak ten příběh nechci tady nějak víc rozebírat, jen vztah uvedených karet.. co to všechno může znamenat. |
28.2.2014 - 20:50 | | | |||
Rinada » toy | ||||
Slunce - taky může prezentovat pýchu, sobectví, záleží na povaze jedince. Blázen-Měsíc někdo s nereálnou představou, iluzí, nebo vírou v neexistující. Někdo, kdo si jde za svým hlava, nehlava, záleží mu jenom na něm samém, je schopen klamat a zastírat pravdu, aby dosáhl svého. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |