... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Blázen + měsíc

24.2.2014 - 10:23toy
Včera mi vyšla ve výkladu kombinace BLÁZEN + MĚSÍC.. Ptala jsem se karet na výsledek určité záležitosti a karty ukázaly SLUNCE.. nechápala jsem to, co v tomto případě znamená šťastný a ochranitelský konec. Tak jsem se, já naiva, ptala dál... a Karty řekly - blázen.. stále jsem kroutila hlavou, tak jsem si řekla ještě o kartu - Měsíc.. a už tomu myslím rozumím, ale jak to působí na vás??

Ne neměla jsem pouze balíček atu, měla jsem celý tarotový balíček. Ale v konci padaly pouze atu...

Příspěvky v diskuzi (5)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Aristoni
24.2.2014 - 17:44
0|0

Aristoni
Víš,ono je to těžké odpovídat,když nevíš otázku a máš to vyjmuté z výkladu.Jinak bych řekla,že je to o partnerství,kde se rozhoduje o něčem novém a třeba i o dítěti. :23:
toy
24.2.2014 - 18:01
0|0

toy » Aristoni
ne, je to konec příběhu, ten příběh by měl skončit pozitivně (což tedy v kontextu konkrétního příběhu nechápu, ale budiž) - a já nechápala, co to je to "pozitivní" - tak jsem tahla dál a byl tam Blázen, ten má dva významy, tak jsem to potřebovala upřesnit - byl tam Měsíc. .. tedy negativní, stinná stránka blázna..Hodina mezi psema vlkem..
Rekalpituluji: dobře to dopadne, bude volný jak blázen - a s pošramocenou psychikou.. to je můj výklad konce jednoho z příběhů...
Aristoni
24.2.2014 - 18:05
0|0

Aristoni » toy
Mi to připadá jak hádanka :3: To opravdu nejde takhle se ptát na karty. :22:
toy
25.2.2014 - 10:06
0|0

toy » Aristoni
Aristoni, promiň, není to můj příběh a ani si ho nikdo po mně nevyžádal, ale jsem zvědavá a tak se ptám jak dopadnou věci, které se nyní hodně diskutují na veřejnosti a jsou hodně sledované.. :)
Tak ten příběh nechci tady nějak víc rozebírat, jen vztah uvedených karet.. co to všechno může znamenat.
Rinada
28.2.2014 - 20:50
0|0

Rinada » toy
Slunce - taky může prezentovat pýchu, sobectví, záleží na povaze jedince.
Blázen-Měsíc někdo s nereálnou představou, iluzí, nebo vírou v neexistující. Někdo, kdo si jde za svým hlava, nehlava, záleží mu jenom na něm samém, je schopen klamat a zastírat pravdu, aby dosáhl svého.

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -