Hlavní stránkaBoční panel
25.2.2014 - 0:10 | Mermaid of Carribbean | |
Tanec s Beranem je jako západ slunce nad ránem je jako horkost v kloubech kyčelních je jako na jazyku ostrý líh je jako hrubá síla odstředivá a ještě hrubší přitažlivá střevíčky metr nad zemí když odnese mě tam kde spí modravý svetr když se stmí muž s pevným stiskem všechno smí ![]() | ||
Upraveno: 25.2.2014 - 0:12, Mermaid of Carribbean |
![]() ![]() | 25.2.2014 - 5:24 | | | ||
Růžová | ||||
...inspirováno realitou???... ![]() ![]() ...osobně bych dala přednost tanci s Vodnářem... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 25.2.2014 - 13:59 | | | ||
Mermaid of Carribbean » Růžová | ||||
tanec s vodnářem je jako koupati se se snářem po zemi pluje lehce volně do klína vpluje dobrovolně tu dobrou vůli každá zná co na plese je líbezná pak osamocená princezna ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 27.2.2014 - 15:57, Mermaid of Carribbean |
![]() ![]() | 25.2.2014 - 15:36 | | | ||
Růžová » Mermaid of Carribbean | ||||
...to joo, to se mi líbí... ![]() ![]() ...děkuji... ![]() PS: jsem si Tě na tom plese ani nevšimla ![]() | ||||
Upraveno: 25.2.2014 - 15:37, Růžová |
![]() ![]() | 25.2.2014 - 20:13 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
Znamení už lezou krkem, cožpak zkusit tanec s vlkem..? ![]() Karkulka poradí ti ráda… ještě teď jí bolí záda z divoké té jízdy mezi keři… třeba ti též svěří, že za polibek vlk se v prince změní v rozechvění, jiné cesty není… „Chyť se děvče za ocásek, proskočíme lesní zásek, pak už jenom dvě, tři kličky, hnedle budem u babičky.“ A už před chaloupkou stojí. Políbit se vlka bojí…. „Nebudu jak ňáká husa “ v okamžiku mlaskne pusa, cinkne to jak spadlá mince vlk se rázem změnil v prince. Zálibně se na něj kouká, jak už to tak bývá…. Vtom princ do ouška jí brouká „Karkulko pusť se !! Babička se dívá…… ![]() ![]() |
![]() ![]() | 25.2.2014 - 23:38 | | | ||
Mysterious » Pithecanthropus erectus | ||||
![]() ![]() He, he, he..si zkuste zatancovat s Váhou, to je věčné kymácení ze strany na stranu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 26.2.2014 - 5:25 | | | ||
Mortina » Pithecanthropus erectus | ||||
Povidala Stirka stirce, ze tajemstvi je prej v dirce. Zaslechla to Racice, Joj to byla vichrice! Tyhle reci vulgarni, pry ji hruzu nahani. Pripletla se k tomu Vaha, co na to rict chvili vaha. Nez se k slovu dostane, Lev tu praci zastane, jenom line neco zarval, kdopak by se s timhle babral. Ryba mlci, neni divu, rano, vecer, porad v lihu. Byk ten zas hned premejsli, co ten Beran zamejsli. Tvari se dost urputne, vyhruzne a nehnute. Vodnarka jen lehce tanci, vi, ze takhle uvnitr janci. Blizenec, ten nesmi chybet, hlavne aby zas byl videt. Jenze zas nic nechape, tenhle den uz popate. Panna, ta je trpeliva, vi, ze tak to byva. Ockem jenom pomrkava, na Strelce co viru daava, ze nejlepsi reseni, prijde v mziku vazeni. Uz dorazil Kozoroh, neni zadny neznaboh. Rozhledne se , stroze pravi: Na hlavu jste, nejste zdravi! Tajemstvi je, pratele V direce - jenze klicove. ![]() |
![]() ![]() | 26.2.2014 - 7:35 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() Mě hned naskočil v hlavě obraz,jak mi šeptáš cosi o dírce a puritánská račice Hříšnice je z toho celá vopupínkovaná ![]() |
![]() ![]() | 26.2.2014 - 9:25 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Jak vystrachala? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 26.2.2014 - 10:18 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
To jsi vymyslela ? Ty brďo, super ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 27.2.2014 - 8:24, Háňa |
![]() ![]() | 26.2.2014 - 10:23 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
Noo...nejvíc práce mi dalo vzpomenout si na všech dvanáct znamení...normálně sem si nemohla vzpomenout na pannu. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 26.2.2014 - 10:36 | | | ||
Růžová » Mortina | ||||
...to jeeeee... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 26.2.2014 - 10:36 | | | ||
Růžová » Freja | ||||
...puritánská račice Hříšnice...nominuju na vtip dne... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 26.2.2014 - 10:39 | | | ||
Mortina » Růžová | ||||
Mno...přiznám se, že za každým znamením sem někoho "viděla"...ale u račic mi napadla především Lu, což je ovšem totéž ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 26.2.2014 - 13:56 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
No leda že plakát tygra! ![]() Tak to koukám,že máš taky rybky šouplé do šuflíku s alkoholínkama ![]() ![]() Dobrá říkanka ![]() |
![]() ![]() | 26.2.2014 - 18:05 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Nic nikam nestrkám...todle byl momentální nápad. ![]() |
![]() ![]() | 27.2.2014 - 8:22 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
Ale Berana jsi teda dost odflákla, ti musím říct ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 27.2.2014 - 8:25, Háňa |
![]() ![]() | 27.2.2014 - 15:34 | | | ||
marhon » Mortina | ||||
teda, já na tom konci viděla úplně jasně Agryla ![]() .... dyť já vim. Argylla. ![]() |
![]() ![]() | 27.2.2014 - 15:35 | | | ||
marhon » Pithecanthropus erectus | ||||
teda Píťo, přemýšlím, jestli ten vlk po proměně měl šaty nebo ne. ![]() | ||||
Upraveno: 27.2.2014 - 15:36, marhon |
![]() ![]() | 27.2.2014 - 16:00 | | | ||
Mermaid of Carribbean » Mortina | ||||
takze moje trpelive slunce v panne ceka na optimalni reseni strelce na asc. ![]() to se mi libi ![]() zajimave pojeti, dekuji ![]() |
![]() ![]() | 27.2.2014 - 17:42 | | | ||
Harryeta » Mortina | ||||
seš právem hustá!!! :+)))) |
![]() ![]() | 27.2.2014 - 17:50 | | | ||
Pithecanthropus erectus » marhon | ||||
Nebuď detailistka......copak já vím jestli mají princové poklopec, nebo gatě na půl žerdi?..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 27.2.2014 - 18:52 | | | ||
marhon » Pithecanthropus erectus | ||||
no, já si jen říkala, že ten vlk asi taky oblečenej neni. ale je pravda, že žabí princ se proměnil i se šatama. ale vlkodlak asi zas ne. ![]() asi se moc dívám na scifi a málo na pohádky. ![]() |
![]() ![]() | 27.2.2014 - 19:18 | | | ||
Pithecanthropus erectus » marhon | ||||
šiši ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.3.2014 - 3:56 | | | ||
Mortina » marhon | ||||
Jj toho sem presne mela na mysli. ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |