Hlavní stránkaBoční panel
25.2.2014 - 13:13 | Mihule | |
Máš na dně pravdu jak víno a je to pravda drahá pálí mně po ní žáha a na to dno se dostat když lákáš do tenat je jako vypít celej vinohrad máš pravdu když mi říkáš je šílenství zdarma milovat musím se výhodným nabídkám spíš asi věnovat skrz prázdnou láhev vidím jak přes lupu dost rozmazaně tu nejasností kupu a zřetelně jen co jsem viděla i tak máš pravdu pravd já nejsem rychlovlak jsem lokálka na slepý koleji vagón na víru, lásku, naději jsem malá škaredá a stará a trochu dochází mi pára máš pravdu jezděj i vlaky rezavý tak nalej jednu... na zdraví |
![]() ![]() | 25.2.2014 - 13:51 | | | ||
Glimmer Man | ||||
Jsem si tak udělal rozbor a je to plný divnejch věcí... Když je to pravda drahá a pálí po tom žáha, tak mě někdo obral, protože mi prodal draho nekvalitní víno. Je otázka, jestli to vlastně vůbec bylo víno. "Je šílenství zdarma milovat" - to je zase lákání k prostituci. No... tady soudit nebudu. A zbytek - jsem malá škaredá a stará... Když to celý sečtu, tak z toho vychází, že klíčovou postavou je malá, škaredá a stará houmlesačka, která chlemtá dražší krabicák a vydělává si na něj kdovíjak a myslí si, že pije luxus, a žije tak sebeklamu... Takže nic moc inspirativního v tom nevidím. ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 25.2.2014 - 13:53, Glimmer Man |
![]() ![]() | 25.2.2014 - 16:19 | | | ||
Mitea - Timea | ||||
![]() ![]() Nech utopí sa zial duse v casi vína.. ![]() | ||||
Upraveno: 27.2.2014 - 10:52, Mitea - Timea |
![]() ![]() | 25.2.2014 - 19:24 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Glimmer Man | ||||
To není rozbor básně, ale rozborka samopalu…. ![]() ……náš češtinář by tě za něj v y k o p a l ze dveří třídy…. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 25.2.2014 - 20:06 | | | ||
Glimmer Man » Pithecanthropus erectus | ||||
Kdyby literatura nebyla společná s mluvnicí, tak bych taky z češtiny propadnul a sotva dokončil základku... Tohle mi nikdy nešlo. A dost mě štve, že mě s tím otravovali. Stejně tak dějepis. Kdyby ze mě raději udělali lepšího matematika nebo chemika, mělo by to smysl. Fakt si myslím, že by se na školách mělo třídit. ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 25.2.2014 - 20:06, Glimmer Man |
![]() ![]() | 25.2.2014 - 20:26 | | | ||
Freja | ||||
Týjo ![]() |
![]() | 27.2.2014 - 8:10 | | | ||
Smazaný uživatel (silentium) | ||||
![]() ![]() ![]() ... mžouráš v tom pravdy zákalu kde jsou ty schody nahoru k božskému světlu v nebesích kde nestudí ani sníh ve stínech třpytí se rezivě místní lokálky koleje nastupte bude dnes dobrý den sveze vás s vůní naděje |
![]() ![]() | 27.2.2014 - 10:52 | | | ||
Mitea - Timea » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
![]() ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |