Hlavní stránkaBoční panel
26.2.2014 - 1:53 | šamanka.Janka | |
Terapie SRT čistí všechny minulé životy i současný. Čistí se všechny programy a bloky na duši i podvědomí, zároveň se pak čistí pamět buněk těla. Po terapii se provádí léčení: odblokování čaker, srovnání energií Jing a Jang.Posílí se aura a dodají barvy. Vždy se rozkryjí 2 až 3 minulé životy kde si duše vytvořila nejvíce bloků. Na rozdíl od regresivní terapie,nebo konstalací , SRT řeší vše na jednou a bez emocí a bolesti. Lze dělat i na dálku. Za 10 let své praxe mám skvělé výsledky. Nejdále jsem SRT dělala v Africe. Je nutné upřimně říci, pomáha to změnit život, jenom člověk musí chtít sám, pokud nechce nepomůže nic.Myšleno tak, že můžeme chodit po všech nmožnych terapiích a léčeních, pokud nebudeme na sobě pracovat, tak nám nepomůže nic. Já to přirovnávám:Před SRT vaše duše i podvědomí byla jako ubrus posety mnoha kostičkami, po SRT je ubrus bílý, záleží na vás co jsi na něj prostřete. Co to jinak přináší na pozemském životě? Velkou změnu, zklidnění, vyčištění závistí , strachů a mnoho dalších věcí, to je individuální.Celkové ulehčení všech situací a cesta vyřešení dlouhodobých problému. Také mnohé věci které by jste si museli prožít tím vymizí. Těším se na vaše dotazy. |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
26.2.2014 - 7:37 | | | |||
Freja | ||||
Jakou má záruční lhůtu? |
26.2.2014 - 20:27 | | | |||
šamanka.Janka » Freja | ||||
To záleží na každém, u někoho na doživotí u jiného třeba až se dočistí tak měsíc. Pokud člověk opět spadne do negace, závisti a nepřejícnosti, ukládá si tyhle energie spět do podvědomí a duše. |
27.2.2014 - 1:12 | | | |||
Neferlin | ||||
SRT řeší vše na jednou a bez emocí a bolesti Hmmm... jestli je to tak, tak ti lidé musejí být kamenní... |
27.2.2014 - 11:45 | | | |||
Pithecanthropus erectus | ||||
............Je nutné upřimně říci, pomáhá to změnit život, jenom člověk musí chtít sám, pokud nechce nepomůže nic...... ................................................ V podstatě jsi přesně popsala placebo efekt, protože duševní hygiena je dostupná každému a splní tentýž účel.Pokud někdo chce, dobere se duševního a potažmo i fyzického zdraví, a pokud toho někdo není schopen,vyhledává berličky, kterým chce věřit.Základem duševní hygieny je především víra v sebe a ta pokud absentuje, pak je ji třeba nahradit vírou v cosi jiného, tedy placebo, ať už se jmenuje jakkoliv. Z toho, co jsi popsala není jasné, na jakém principu je terapie založena.....čistí se, léčí se,posílí se aura, dodají se barvy......JAK ? Připadá mi to jako...neboj človíčku, svěř se nám do rukou a my z tebe uděláme nového člověka, čistého jak lilie..... |
27.2.2014 - 15:12 | | | |||
šamanka.Janka » Neferlin | ||||
Ne nejsou kamenní. Je to očista energetická jemnohmotná. |
27.2.2014 - 15:17 | | | |||
šamanka.Janka » Pithecanthropus erectus | ||||
Ne není čisty jako lilie. To co si odžít dle plánu duše musí to si odžije. Pokud vím tak duše je jemnohmotná a aura také. Pokud máš o to bliší zájem najdi si to na netu. Jinak je to energetické čištění a já nepsala aby jste se mi svěřovali do rukou.Provádí to mistr Saint Germen, takže se to dá vyčistit najednou. Jinak se SRT provádí přes vyšší Já. Je to vlastně odstranění všech programů na duši a podvědomí energetickym čištěním. Tím se také odstraní různe fobie , atd atd. |
27.2.2014 - 15:28 | | | |||
Freja » šamanka.Janka | ||||
No,myslím,že tyhle "zkratky" stejně člověku pomůžou leda v nějaký akutní situaci nebo když chce sám na sobě zapracovat a je ochotný na tom opravdu dlouhodobě makat,jinak jsou to vyhozený peníze.... |
27.2.2014 - 16:52 | | | |||
Neferlin » šamanka.Janka | ||||
To vím taky, ale nejde mi na rozum, že když se léčí bolesti, že to nebolí.... Blok vznikne z velmi emoční situace... někdy k tomu stačí jen jeden život a někdy se to nasčítá po několika životech a pak vznikne... A není to, že se párkrát píchnem do prstu... Ta duše to má prožitý a v sobě nastřádaný... Tak když se to má "rozpustit" a upravit, tak to asi bolet bude a emoce tam taky budou... Nebolelo by jí to, leda že by byla v narkóze... Vím o čem mluvím... Kdysi mi známá taky čistila pomocí SRT a bez emocí a bolesti to teda nebylo... Ať je to jakékoli čištění... | ||||
Upraveno: 28.2.2014 - 1:07, Neferlin |
27.2.2014 - 16:56 | | | |||
Smazaný uživatel (alassea) » šamanka.Janka | ||||
v poslednej dobe som už nemala chuť na žiadne staré bolesti a nedoliečené rany,viem,že toho mám ešte na čistenie mnoho a to mi práve bralo energiu,či sa to vôbec dá zvládnuť za jeden život,keď si predstavím,že narodením beriem na seba bolesti celého rodu a tých narodení mám za sebou veľa....tak som sa v decembri na SRT objednala-práve pre tú emocionálnu nezainteresovanosť-neviem to posúdiť,či je to skratka,ale liečiť sexuálne zneužívanie v mnohých minulých životoch -na to nemám silu -a možno to ani nie je úplne nutné-to precítenie až do dna,možno stačí,keď dôjde k pochopeniu...mám ale teraz po tom taký pocit,že mi je to všetko jasnejšie | ||||
Upraveno: 27.2.2014 - 17:09, |
27.2.2014 - 17:41 | | | |||
Pithecanthropus erectus » šamanka.Janka | ||||
no nevím jak jsi to myslela, ale psala jsi, že máš v tom desetiletou praxi a léčila jsi až do Afriky.Tedy lze předpokládat že tyhle terapie praktikuješ. Energetické čištění je i duševní hygiena...jelikož energeticky v těle všechno souvisí se vším ( a nejen v těle), pak pozitivní energie uvolněná tím ,že si uděláš pořádek v sobě, tedy v hlavě,bude mít stejné, nebo podobné blahodárné účinky.To je naopak moje třináctiletá praxe..... |
27.2.2014 - 18:39 | | | |||
Harryeta » Pithecanthropus erectus | ||||
Duševní hygiena je základ... Ale je fakt, že na některá témata prostě nejsme schopni sami nahlédnout... a je skvělý, že existuje tolik různých metod a tolik různých úhlů pohledů, ze kterých si vybere každý, kdo chce v sobě něco srovnat, vyčistit, poléčit, atd... Pro někoho je to třeba SRT |
2.3.2014 - 9:47 | | | |||
juditadurynska » šamanka.Janka | ||||
Kdo je mistr Saint Germen ( nebo Germain?) ? |
3.3.2014 - 13:59 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Smazaný uživatel (alassea) | ||||
Taky to tak cítím ,zatím se ještě čistím ale i za tu chvíli jsem pochopila hodně věcí . |
3.3.2014 - 14:01 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Harryeta | ||||
A na některý věci ani nechceme pohlédnout ,takže kroužíme pořád dokola |
3.3.2014 - 14:04 | | | |||
Harryeta » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
anebo :+)))) |
4.3.2014 - 10:35 | | | |||
šamanka.Janka » juditadurynska | ||||
Mistr Saint Germen je bytost světla nanebevzety mistr , stejně jako Ježíš Kristus. Byl kdysi člověkem, který dosáhl osvícení a nanebevzetí. Je to bytost světla která nám pomáha v duchovním rozvoji. |
4.3.2014 - 10:37 | | | |||
šamanka.Janka | ||||
Děkuji všem za vaše názory, je zajímavé sledovat různe stupně pohledu. |
4.3.2014 - 19:09 | | | |||
Pithecanthropus erectus » šamanka.Janka | ||||
Nic ve zlým.....já teda mám respekt k tomu, čemu a v co druhej věří, ale přijde mi, že ve svých příspěvcích používáš zjednodušené argumenty ve smyslu neotřesitelné pravdy kterou tady konstatuješ.Potěšilo by mně víc respektu k tomu, že ledasco může být taky jinak.....v opačném případě mi to zavání demagogií...... |
5.3.2014 - 16:09 | | | |||
šamanka.Janka » Pithecanthropus erectus | ||||
Já píši pouze ze své vlastní praxe. Promin jestli nevolím jinak slova, jinak to napsat nejde. Respektuji každého člověka i jeho duchovní cestu i energie i volbu. Také je to zde o názorech a diskuzích. Pokud bych někoho nerespektovala, tak se s ním hádám a to jsem nikdy nedělala , ani na Najdise. Omlouvám se pokud to takhle cítíš. Na druhou stránku já si z toho nědělám výčitky, je to vnímání a cítění každého jednotlivce a je to tak správně.A není to jenom víra, po 10leté práci mám z pětné ohlasy, ale to již rozvádět nebudu. Cely můj příspěvek byl o tom, že jsou věci mezi nebem a zemí a je i nějaká pomoc. Je na každém jak to přijme, pochopí, nebo vůbec ne. Je to tak v pořádku. |
6.3.2014 - 18:44 | | | |||
Miluška medvídková | ||||
možná, že když něčemu věříme, že to pomáhá, už ta energie léčí, co myslíš? Ty vibrace mají takovou sílu. Musí se tomu ale opravdu hodně věřit, stejně jako reiki. Věřím, že jakákoliv prosba a poděkování přináší vždycky léčení problémů. Už to, když si uvědomím nějaký problém, nějakou vinu, ať moji nebo něčí v mém žití, ve mě vyvolává potřebu na tom nějak pracovat, snažím se to "vyléčit" a to pak opravdu jde. SRT jsem se učila v Praze, koupila si knihy atd., ale po dvou letech mi přijde to trochu absurdní, že se dá ta situace, možná karma, vyléčit tak rychle jen za pomoci kyvadla. Spíš to musíme v sobě pořádně a upřímně odsloužit, odprosit, odpustit..... |
6.3.2014 - 22:43 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Miluška medvídková | ||||
Ale vždyť po SRT probíhá u člověka čištění ,není to jen tak. |
7.3.2014 - 17:55 | | | |||
Miluška medvídková » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
nojo, ale spíš si to jenom myslíme, ne? Je na to nějaký důkaz? Jen víra tvá tě uzdravila..... |
7.3.2014 - 22:04 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Miluška medvídková | ||||
Víra tam je taky |
9.3.2014 - 9:59 | | | |||
Miluška medvídková » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
to máš pravdu, ta především. |
16.3.2014 - 11:00 | | | |||
šamanka.Janka » Miluška medvídková | ||||
uvedu ti Miluško příklad z praxe, přišel ke mně pán po rakovině, po ozařování uzlin, ohluchl na levé ucho, lékaři řekli trvaly stav. Není věřící a alternatívním mu léčení nevěří. Přišel proto že jeho známe jsem pomohla , tak mu řekla at to skusí alespoň ze zvědavosti. Po SRT terapiji a léčení které trvalo 14 dní pán normálně slyší. Jinak při SRT se pracuje s kyvadlem, ale není to kyvadlo co čistí duši a léčí, jsou to mocné energie bytostí světla a karmu se mnou čistí Ježíš. |
17.3.2014 - 9:11 | | | |||
Miluška medvídková » šamanka.Janka | ||||
tak to bych teda taky potřebovala, na jedno ucho skoro neslyším! |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |