... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Máme tady jaro

3.3.2014 - 8:55Renata9871
oficiálně sice začne až za pár dní, ale já ho cítím, jupííí

cítím se ale taky unavená, přežraná, zatuhlá a nesexy, proto se ptám - máte nějaké jarní očistné a startovací kůrečky ?
Co děláte pro své zdraví, ladný bok a jiskru v oku ?

Já piju každé jaro kopřivy, ale na ty ještě musím přece jenom, počkat...

(toto téma sice na najdise tutově loni jelo, ale stejně si o tom ráda znovu počtu :4: )

Příspěvky v diskuzi (9)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Freja
3.3.2014 - 14:29
0|0

Freja
Tak letos mne to ještě nechytlo,dyk teprva byl Masopust,není brzy? :18:
Ale užívám momentálně něco na srovnání Ph organismu a drahé svojí třetině jsem věnovala k Valentýnu ženšenový kapky...
A vzhledem k tomu,že jsem si včera koupila dvoje jarní šaty,tak očekávám pokles teploty o 20 stupňů a následně sněhovou vánici :5: :42:
Háňa
3.3.2014 - 22:47
0|0

Háňa
Jo, je tady :6: :48: ... už to samo o sobě mi k tomu, abych se cítila úžasně, stačí :26: .... a když jsem v pohodě, nadšená, kochající se každým nádechem toho jarního vzduchu a ptačím štěbetáním, jsem zároveň krásná, takže žádnou kůru nedělám :4: ... jediná kůra pro mě je, vylézt ráno rovnou z postele na zápraží, pít kafe a čumět na jarní svět :4: ... to mě rozzáří na celý den :34:
Upraveno: 3.3.2014 - 22:48, Háňa 
10_GOTO_10
3.3.2014 - 23:20
0|0

10_GOTO_10
jj, je to tak - na zahradě už nám kvetou první sněženky :1:
co se kůry týče, tak mne stačí se nepřežírat navečer (což se mi přes dlouhé zimní večery nedařilo :22: :5:) a chodit na delší prochajdy, k čemuž to počasí co je ted vyloženě láká :1:
Háňa
4.3.2014 - 0:33
0|0

Háňa » 10_GOTO_10
Nám zase krokusy - a nezmaři sedmikrásky :48: už asi 14 dní ... a už lezou tulipány a růže mají pupeny :6:
Růžová
4.3.2014 - 12:39
0|0

Růžová
...už dva týdny plánuju, že si nasadím nějak půst...aspoň na den...zatím zůstává u plánu, disciplína asi ještě spí :2:

...nene :23: ...já plánuju na jaro celej detox od Partykový...jen, co někde najdu ten postup...kdysi jsem to absolvovala, už je to dýl, pak jsem se dvakrát stěhovala a někde je...takže ho najdu, vytáhnu irigátor...a posviští to...:31:
charri
4.3.2014 - 12:41
0|0

charri
Taky jsem se radovala, že zima už táhne do pryč a bude jaro, dokud o sobě nedalo vědět pořádnou jarní virózou :30: která se mě drží zuby,nehty a možná i chapadly....
Růžová
4.3.2014 - 12:42
0|0

Růžová » Háňa
...krokusy miluju...jarní sedmikrásky teda taky, ale ty krokusy, fascinujou mě tvarem...nám na zahrádce nikdy moc nešly, ale cestou do školy mi jich rostlo hodně, různě v trávě, to jsem se vždycky kochala...joooo, to byly časy... :25:

...jsem si na Tebe minulý týden vzpomněla...před domem u stromu seděl kos a něco si tam zobal, možná kosová, nepoznám to, a neodlítl ani když jsem šla kolem, jen seděl a koukal...takovej miloučkej byl :1:
Háňa
4.3.2014 - 14:17
0|0

Háňa » Růžová
Jo, Růženka říkala vloni, když mi zjišťovala, co je to za kytičky, že zase nerostou všude ... taky je miluju.
Co se týká kosů, kos má žlutý zobák a je úplně černý. kosová ne spíš šedivá a zobák nemá žlutý
Miluška medvídková
19.3.2014 - 12:43
0|0

Miluška medvídková
Jelikož si hovím v posteli (válím se po operaci), tak bych taky uvítala nějakou radu, jak se zmátořit. Jednak po narkoze jsem jak pitová (i jindy), pak bych potřebovala snížit tlak na rozumnou míru a taky cholesterol, kterej mi najednou vystoupal na 7. Práškama se cpu, ale něco účinného, přírodního kromě česneku, kterej nesnáším, by nebylo? :4:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -