Hlavní stránkaBoční panel
3.3.2014 - 8:55 | Renata9871 | |
oficiálně sice začne až za pár dní, ale já ho cítím, jupííí cítím se ale taky unavená, přežraná, zatuhlá a nesexy, proto se ptám - máte nějaké jarní očistné a startovací kůrečky ? Co děláte pro své zdraví, ladný bok a jiskru v oku ? Já piju každé jaro kopřivy, ale na ty ještě musím přece jenom, počkat... (toto téma sice na najdise tutově loni jelo, ale stejně si o tom ráda znovu počtu ) |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
3.3.2014 - 14:29 | | | |||
Freja | ||||
Tak letos mne to ještě nechytlo,dyk teprva byl Masopust,není brzy? Ale užívám momentálně něco na srovnání Ph organismu a drahé svojí třetině jsem věnovala k Valentýnu ženšenový kapky... A vzhledem k tomu,že jsem si včera koupila dvoje jarní šaty,tak očekávám pokles teploty o 20 stupňů a následně sněhovou vánici |
3.3.2014 - 22:47 | | | |||
Háňa | ||||
Jo, je tady ... už to samo o sobě mi k tomu, abych se cítila úžasně, stačí .... a když jsem v pohodě, nadšená, kochající se každým nádechem toho jarního vzduchu a ptačím štěbetáním, jsem zároveň krásná, takže žádnou kůru nedělám ... jediná kůra pro mě je, vylézt ráno rovnou z postele na zápraží, pít kafe a čumět na jarní svět ... to mě rozzáří na celý den | ||||
Upraveno: 3.3.2014 - 22:48, Háňa |
3.3.2014 - 23:20 | | | |||
10_GOTO_10 | ||||
jj, je to tak - na zahradě už nám kvetou první sněženky co se kůry týče, tak mne stačí se nepřežírat navečer (což se mi přes dlouhé zimní večery nedařilo ) a chodit na delší prochajdy, k čemuž to počasí co je ted vyloženě láká |
4.3.2014 - 0:33 | | | |||
Háňa » 10_GOTO_10 | ||||
Nám zase krokusy - a nezmaři sedmikrásky už asi 14 dní ... a už lezou tulipány a růže mají pupeny |
4.3.2014 - 12:39 | | | |||
Růžová | ||||
...už dva týdny plánuju, že si nasadím nějak půst...aspoň na den...zatím zůstává u plánu, disciplína asi ještě spí ...nene ...já plánuju na jaro celej detox od Partykový...jen, co někde najdu ten postup...kdysi jsem to absolvovala, už je to dýl, pak jsem se dvakrát stěhovala a někde je...takže ho najdu, vytáhnu irigátor...a posviští to... |
4.3.2014 - 12:41 | | | |||
charri | ||||
Taky jsem se radovala, že zima už táhne do pryč a bude jaro, dokud o sobě nedalo vědět pořádnou jarní virózou která se mě drží zuby,nehty a možná i chapadly.... |
4.3.2014 - 12:42 | | | |||
Růžová » Háňa | ||||
...krokusy miluju...jarní sedmikrásky teda taky, ale ty krokusy, fascinujou mě tvarem...nám na zahrádce nikdy moc nešly, ale cestou do školy mi jich rostlo hodně, různě v trávě, to jsem se vždycky kochala...joooo, to byly časy... ...jsem si na Tebe minulý týden vzpomněla...před domem u stromu seděl kos a něco si tam zobal, možná kosová, nepoznám to, a neodlítl ani když jsem šla kolem, jen seděl a koukal...takovej miloučkej byl |
4.3.2014 - 14:17 | | | |||
Háňa » Růžová | ||||
Jo, Růženka říkala vloni, když mi zjišťovala, co je to za kytičky, že zase nerostou všude ... taky je miluju. Co se týká kosů, kos má žlutý zobák a je úplně černý. kosová ne spíš šedivá a zobák nemá žlutý |
19.3.2014 - 12:43 | | | |||
Miluška medvídková | ||||
Jelikož si hovím v posteli (válím se po operaci), tak bych taky uvítala nějakou radu, jak se zmátořit. Jednak po narkoze jsem jak pitová (i jindy), pak bych potřebovala snížit tlak na rozumnou míru a taky cholesterol, kterej mi najednou vystoupal na 7. Práškama se cpu, ale něco účinného, přírodního kromě česneku, kterej nesnáším, by nebylo? |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |