Hlavní stránkaBoční panel
3.3.2014 - 18:26 | Saly | |
Stretla som sa informáciami o karmických číslach, ktoré predstavujú najťažšiu, ťažkú a malú karmu. Niektoré zdroje uvádzajú ako karmické čísla: 4,7,8 a 29 iné zdroje zas hovoria o číslach: 2,4,7,8 Zaujímalo by ma čo obnáša hlavne karmické číslo 7, ak by mi vedel niekto vysvetliť, či je rozdiel ak ho má niekto ako deň, mesiac, rok narodenia alebo životné číslo. Dík |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
3.3.2014 - 21:26 | | | |||
terere | ||||
ahojky...trochu do tohoto oboru jen nakukuju,protože je to hodně časově náročné,ale podle karmanoložky,která založila toto studium je 7 číslem malé karmy a znamená nasměrování na ezoteriku a duchovno,další význam jsou potíže v partnerství,manželství,..můžou vznikat úrazy...opatrně s penězi,je zde tok peněz od nás... je ale ještě třeba říci,že celá karma se vypočítává z dat všech rodinných příslušníků,neboť přebíráme karmu po svých rodičích,je nutný složitý výpočet,včetně narození i úmrtí a pak se z toho nezblázni |
3.3.2014 - 21:47 | | | |||
Mitea - Timea | ||||
Ja viem o 4,8,9...a to sedí.. |
4.3.2014 - 5:29 | | | |||
Saly » terere | ||||
to je celá veda tá karmická numerológia No ak sa berú do úvahy aj čísla z dátumu narodenia rodičov, tak to ďakujem pekne... samé karmické 8 a 7 , aj súčet dňa, aj mesiac, aj rok ... |
4.3.2014 - 8:24 | | | |||
Freja » Mitea - Timea | ||||
No,já sis zas z kurzu pamatuju,že určitě 29. |
4.3.2014 - 14:49 | | | |||
karamel » Háňa | ||||
super den 8 měs. 4 rok narození 5 žívotní číslo 8 jak říkáš lehce nabyl lehce pozbydeš...tvrdě vyděláš pochopíš, jen životními slomy...ale štěstí je tvůj kamarád... |
4.3.2014 - 18:32 | | | |||
Mitea - Timea » Freja | ||||
Mozes o tej dvadsatdevine nieco napísat.prosím ?...vyhladám aj v knihách..goodmanovej a iných,ale nieco také z kurzu by ma zaujímalo..díki |
4.3.2014 - 19:58 | | | |||
Freja » Mitea - Timea | ||||
No já vím jen,že 29 je číslo nejtěžší karmy a to jak v datu narození,tak i jako životní (před sečtením).A taky,že lidi s dnem narození 20-29 nejvíce podléhají stresům. Ale jak to má Goodmanová Ti nepovim,tu jsem ani nečetla. |
5.3.2014 - 7:32 | | | |||
Saly » Freja | ||||
Čítala som práve v časopise "Záhady života" č.2 článok od Hannah Nesvadbovej, že najťažšia karma je dvojka (2). Veľkú karmu majú 4 a 8 a malú karmu nehodovosti má 7. Tá dvojka nechápem kvôli čomu je najťažia karma, ako k tomu došla | ||||
Upraveno: 5.3.2014 - 7:34, Saly |
5.3.2014 - 7:42 | | | |||
Freja » Saly | ||||
Nojo,tak o něčem psát musej Taky nechápu,proč zrovna dvojka... |
5.3.2014 - 12:55 | | | |||
Mitea - Timea » Saly | ||||
No super..o dvojke len viem,ze je nerozhodná,rozpoluplná a komplikuje si sama zivot,ale ako o karmickom císle som o nej nepocula...nakoniec vsak kazdé císlo je karmické,ktoré si vyberies..len tie najtazsie sú záhul.. |
5.3.2014 - 18:58 | | | |||
raduza.s | ||||
Mám 29 ve dni narození-nejtěžší karma..29,jako životní číslo-totéž..pak 8 jako těžkou karmu rodinnou,zděděnou..a žiju nechala jsem si udělat karmicko-numerologický rozbor od Karmoložky Hannah Nesvadba,poradila čeho se mám vyvarovat,čím jsem byla v min.životě,co jsem zdědila po rodičích..atd...Je výborná,doporučuji..i její knihy a mohu sem dát i její webovky,budete-li mít zájem |
5.3.2014 - 19:06 | | | |||
Háňa » raduza.s | ||||
Hannah znám ... ale zajímalo by mě, čím jsi byla v minulém životě, jestli to není tajný ... zvědavá, no | ||||
Upraveno: 5.3.2014 - 19:07, Háňa |
5.3.2014 - 19:44 | | | |||
raduza.s » Háňa | ||||
Byla jsem pěkná svině..vládkyně všech moří ..No prý jsem velela několika státům..ale špatně,asi jsem i zabíjela ..byla jsem zlá a lidi mě neměli rádi a pak mě oběsili..No vysvětlilo by se tím,proč jsem tedka spíše samotář a introvert,mám strach s lidí a zároveň mám pocit,že musím všem pomáhat..ajiné podobné úchylky,keré mám..tak teďka už víte,kdo jsem ..nejsem z toho nadšená,ale snad se mi v tomle životě daří to všechno zlé..splácet.. | ||||
Upraveno: 5.3.2014 - 22:00, raduza.s |
5.3.2014 - 19:45 | | | |||
raduza.s » raduza.s | ||||
Jo a taky se tím vysvětluje,proč nesnáším roláky a cokoli na krku.. |
5.3.2014 - 19:46 | | | |||
Miluška medvídková | ||||
měla jsem tu paní na Fb v přátelích, ale je hodně plná ega, už jsem ji nechtěla číst. V záhadách čtu ty články, ale říkám si, že je to už trochu moc překombinované, to by se musela polovina národa pořád jen bát. Ostatně, já mám taky ty velké karmy 4, i můj muž, otec, maminka, když se tak ledacos posčítá, to by se pak jeden zbláznil. Radši žijme a radujme se, ze strachu bychom jen blbli na kvadrát! |
5.3.2014 - 19:55 | | | |||
raduza.s » Miluška medvídková | ||||
No Miluško,teď právě procházím obdobím,kdy mi na rozum přichází podobné myšlenky,s tím egem..Ano,ve svém oboru je výborná,ale chybí mi tam občas lidství..Nejprve jsem z jejího rozboru byla nadšená,pak jsem ale byla v těžké depresi..potom jsem si to sama v sobě ujasnila,vzala si z jejího přednesu(protože je namluvený)pouze to podstatné a už z toho nešílím..Ale musím se přiznat,že mě to dost vzalo a týden jsem byla z toho hodně špatná.. |
5.3.2014 - 23:57 | | | |||
Háňa » raduza.s | ||||
To nesnáším taky |
6.3.2014 - 14:27 | | | |||
raduza.s » Háňa | ||||
No tak ses možná taky houpala na provaze,jako já.. |
6.3.2014 - 18:27 | | | |||
Miluška medvídková » raduza.s | ||||
přesně tak! |
6.3.2014 - 23:40 | | | |||
Háňa » raduza.s | ||||
To nevím, ale víc mi vadí představa sekání hlav, než věšení ... tak bůhví ..... ale já byla určitě hodná v minulém životě, protože tenhle mám vyloženě za odměnu datum narození tak sice nevypadá, ale jestli tohle je ta moje těžká karma, tak to nevím - kdybych ji neměla, tak asi žiju v ráji Co se týká Hannaha a jejího ega ... jo, ale to neřeším, to je její - mě zajímá karmologie, a v tom je skvělá | ||||
Upraveno: 6.3.2014 - 23:44, Háňa |
7.3.2014 - 0:28 | | | |||
raduza.s » Háňa | ||||
Ano,s tím souhlasím,je..Ale pořád je to jen něčí teorie,ikdyž mi přijde velmi logické skoro vše,co se od ní dozvím..Ale co my víme,jak to opravdu je..S jistotou o těchto věcech nemůže mluvit nejspíš nikdo... |
7.3.2014 - 17:56 | | | |||
právě, každý z nás může tvrdit cokoliv, jen to umět prosadit na správných místech. Ha, sečtu ti tohle a tohle a znamená to tohle, dej si bacha a zalez do díry a klepej se....asi tak. |
7.3.2014 - 20:03 | | | |||
A tak já jsem to spíše myslela obecně..Ono v těch jejích studiích je hodně rozumného a pokud se někdo k ní obrátí pro pomoc,třeba,jako jsem to udělala,může mu v lecčems otevřít oči.jako třeba mě...Ale..všeho s mírou a proto jsem se jí přímo zeptala,jestli při všech těch číslech, věří ještě na lásku..odepsala mi,že nevěří..myslím,že je to smutné..a že je to už trochu posedlost,žít jen čísly.... | ||||
Upraveno: 7.3.2014 - 22:28, raduza.s |
7.3.2014 - 22:04 | | | |||
terere » raduza.s | ||||
si dovolím vsuvku,není to o tom,že bys ses měla hroutit,na všechny informace,které k nám přichází je vždy ta správná doba,jestli jsi tu informaci dostala teď,protože jsi jí chtěla a nevíš si s ní rady,nebyla jsi ještě připravená...když jsme už do tý jámy vstoupily,tak dostaneme náklad a je na nás jak s ním naložíme,když to nedáme,hodí nás to zpět na start a začínáme od začátku... jenže, jenže jsme trochu víc netrpělivé a chceme vědět a to je ta naše povaha,takže výsledek se dostaví... není v tom nic jiného nežli zvědavost a netrpělivost buď v klidu,co má být je zapsáno,takle jsi dostala návod,čeho se vyvarovat...i když je to na tvrdo,je to návod,tak se neboj a přej si,to půjde |
7.3.2014 - 22:22 | | | |||
raduza.s » terere | ||||
už jsem v klidu,došlo mi to..jen to chtělo čas..jo,věřím,že to půjde..co půjde,ono už to jde!! | ||||
Upraveno: 7.3.2014 - 22:23, raduza.s |
7.3.2014 - 22:25 | | | |||
terere » raduza.s | ||||
ty seš holka šikovná,jsem to tušila...jen si nás tu zkoušela |
7.3.2014 - 22:53 | | | |||
Háňa » raduza.s | ||||
Však jo - taky to beru s rezervou ... jako všechno | ||||
Upraveno: 7.3.2014 - 22:55, Háňa |
8.3.2014 - 20:37 | | | |||
raduza.s » terere | ||||
ále houbec,nikoho nezkouším,sama ze sebou mám co dělat si připadám,že procházím celoživotně furt nějakýma zkouškama..A čekám,kdy mě kdo zas kde tasí | ||||
Upraveno: 8.3.2014 - 20:54, raduza.s |
9.3.2014 - 10:01 | | | |||
člověk projde pár kurzy, všelijaké energie, snaží se vyčíst poselství z hvězd, čísel atd., až pak docela pozdě, skoro hodně pozdě zjistí, že nic z toho není podstatné....Stačí číst v sobě a přírodě. |
9.3.2014 - 10:30 | | | |||
Háňa » Miluška medvídková | ||||
9.3.2014 - 16:56 | | | |||
Svatá pravda A ještě k tomu přidám jeden moudrý citát: Vím,že nic nevím..Sokratés... |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |