Hlavní stránkaBoční panel
3.3.2014 - 21:27 | Smazaný uživatel (bubobubo) | |
Milí přátelé, byla jsem požádána,abych celou akci jaksi uspořádala a jelikož Táňa byla má blízká přítelkyně, tak jsem se tohoto ráda zhostila. Celá akce bude zahájena v restauraci Mediterrano v Ústí nad Labem ve 12.00 hod. http://www.mediterrano.cz/ Po té, co se uvítáme, posedíme, popovídáme, případně se seznámíme a poobědváme, tak se volně přesuneme k řece Labe. Tam se uskuteční poslední rozloučení, jelikož Tánička si vždycky přála podívat se k moři, ale tento svůj sen nestihla uskutečnit, tak budou zakoupené rudé růže, podle počtu účastníků a po zapálení červené svíce, která byla taktéž její nejmilejší, položíme květiny do vody a každý věnuje Táně v mysli to, co jí například nestihl říci. Bude následovat přesun na hrad Střekov, je tam restaurace a zjišťovala jsem, že v té době bude již možná i prohlídka hradu.Je tam i krásná vyhlídka. http://www.hradstrekov.cz/ Zde je seznam těch, kteří přijdou a hlaste se vy, kteří jste tak ještě neučinili, aby se zajistil počet míst v restauraci a zakoupily květiny.Děkuji lovec,bubobubo s dcerou,Freja,Háňa,Mickeys, Hanka1948,Růžová, Sluník,Rotan,Mihule,Šílenka,Samota, Pampeliška,Drahuška Ještě bych doplnila,že Ruda(lovec) nabízí nocleh každému, kdo ho bude potřebovat. | ||
Upraveno: 10.4.2014 - 20:21, Freja |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
Celkem stránek: 3 | ||||
123 |
3.3.2014 - 22:55 | | | |||
Háňa | ||||
Krásně jsi to vymyslela A co se týká noclehu, i u nás je možnost, samozřejmě, kdyby bylo zájemců víc | ||||
Upraveno: 3.3.2014 - 22:58, Háňa |
4.3.2014 - 6:44 | | | |||
Mortina | ||||
4.3.2014 - 7:20 | | | |||
Růžová | ||||
...děkuji... |
4.3.2014 - 8:36 | | | |||
Freja | ||||
Jééé,ahooj |
4.3.2014 - 8:38 | | | |||
Smazaný uživatel (hanka1948) | ||||
Také se s tím noclehem přidávám akorát že by musel do Děčína což je 26km pár minut vlakem.Mám sice 1 pus jedna ale dva lidi by se ještě vyspali už tu byla v loni i Cifr. |
4.3.2014 - 15:34 | | | |||
lovec | ||||
Moc děkuju Romčo , sám bych to líp neřekl . |
4.3.2014 - 19:24 | | | |||
kačka-helča | ||||
předběžně se hlásím |
4.3.2014 - 20:46 | | | |||
Smazaný uživatel (bubobubo) » kačka-helča | ||||
Už jsem tě tam připsala. |
4.3.2014 - 20:47 | | | |||
Freja » Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
To už je 20 lidí...sáfra,kam to nacpem? |
4.3.2014 - 20:53 | | | |||
Smazaný uživatel (bubobubo) » Freja | ||||
Klíííd sestro. Ruda říkal,že ti schopnější mohou spát na té kulaté židličce u klavíru. |
4.3.2014 - 20:58 | | | |||
No,ale já myslela,do který hospody U mne se tak tři lidi taky vyspí,to by asi problém nebyl... |
4.3.2014 - 21:02 | | | |||
No do té,která je uvedena nahoře.Zítra mám telefonický den,tak tam cinknu a objednám nás tam,aby nám někdo nevyfoukl termín a nezbral nám to tam.Otázkou zůstává,zda chcete ven,nebo dovnitř,protože i venkovní posezení je tam kryté a v půli dubna už je teplo. |
4.3.2014 - 21:07 | | | |||
No právě,já to tam znám,to bude stůl jako kráva A venku se moc nesedí,co já vim...no uvidíš,co ti řeknou |
4.3.2014 - 21:10 | | | |||
Ale né,jako kráva né,kráva přece není dřevěná. |
4.3.2014 - 21:11 | | | |||
Nojo,dřevěnej je jen kůň |
4.3.2014 - 21:19 | | | |||
Ráno moudřejší večera. Zítra dám vědět: "Jakpak jsme dnes pochodili...",pakliže dokážeme připustit,že dnes psané dnes ,bude vlastně zítra. Tato filozofická myšlenka vznikla za podpory tišících léků proti bolesti vyhřezlé plotny,tak mě prosím omluv a pokud dokážeš odolat,dále ji prosím nerozvíjej. |
5.3.2014 - 3:52 | | | |||
samota | ||||
Romí,ani nevím,kdo mě tam připsal,ale moc děkuju. Každopádně semnou to není až tak jisté-mám pouze vycházky 3h dopoledne a 3h odpoledne a nejde s tím nic udělat už jsem to zjišťovala.. Tak že se s tebou pokusím dál a podrobněji domluvit přes vzkazíky | ||||
Upraveno: 5.3.2014 - 4:29, samota |
5.3.2014 - 10:34 | | | |||
Smazaný uživatel (bubobubo) » samota | ||||
Opsala jsem lidi ze seznamu,který jsem obdržela. Dobrá tedy,tak to ve vzkazníku na tajňačku dořešíme. |
5.3.2014 - 11:18 | | | |||
Tak v restauraci už s námi počítají. |
5.3.2014 - 11:33 | | | |||
Óóóó,výborně |
5.3.2014 - 11:39 | | | |||
Ještě mi zavolají po druhé hodině,aby se domluvili podrobnosti.Takže nějaká zvláštní přání? |
5.3.2014 - 12:33 | | | |||
Bude striptér? |
5.3.2014 - 12:40 | | | |||
No já nevím jak ty,ale když obědvám,tak by mi nějaký nahatý floutek,mrskající mi nádobíčkem před obličejem vcelku překážel v požitku přijímání potravy. Ovšem zeptám se,pokud je to tvé přání. | ||||
Upraveno: 5.3.2014 - 12:42, |
5.3.2014 - 12:48 | | | |||
Mitea - Timea | ||||
Ja to este upresním...zatial len na 50 %...je to predsa len hrozne daleko,co som netusila |
5.3.2014 - 12:55 | | | |||
Ty furt myslíš na žrádlo přeci se tam jen nenajíme a nepoběžíme Zeptej |
5.3.2014 - 13:01 | | | |||
Néé furt néé...,ale v tomto případě zkrátka požitek rozděluji. Buďto nejdřív jídlo a pak erotika a nebo naopak,ale obojí dohromady,to bych vjemově nestíhala. No počkej,fakt se zeptám a řeknu tvé ctěné jméno,že to je na tvé přání,jistě tě mnoho lidí v Ústí zná.... |
5.3.2014 - 13:02 | | | |||
Smazaný uživatel (bubobubo) » Mitea - Timea | ||||
Ok,ale bylo by to skvělé,kdyby se Ti zadařilo dorazit. |
5.3.2014 - 13:06 | | | |||
Mitea - Timea » Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
Ja velmi chcem..len cesta skoro na celý den tam a celý den spät... |
5.3.2014 - 13:07 | | | |||
Smazaný uživatel (bubobubo) » Mitea - Timea | ||||
Však bys mohla přespat .Výše jsou napsány nabídky na nocleh,jen si vybrat. Tím myslím,že by nejspíš nikomu nevadilo,kdybys dojela už v pátek a odjela v neděli. | ||||
Upraveno: 5.3.2014 - 13:08, |
5.3.2014 - 13:13 | | | |||
V Mediterranu mě znají pod jménem Lank to přežiju |
5.3.2014 - 13:14 | | | |||
Určitě! |
5.3.2014 - 13:27 | | | |||
Hm,to jsi mi neřekla,že se převlékáš někdy za muže? Mám k tomu příběh:Minulý týden dorazil synkovi balíček,myslí si,že je čaroděj a tak si naobědnal nějaké propriety za docela slušnej obnos,ale od té dopravní služby,která ráno zavolá a očekává,že ve stanovený čas prostě budeš na ubikaci čekat,až se jim uráčí,což vzhledem ke svému věku ještě potomek nevěděl.No a nebyl doma,byl na prázdninách u otce a tak mě požádal,zda bych celou záležitost jaksi vyřešila.Tak jsem mu řekla,ať mi jen cinkne,až oni budou volat jemu,že ten den dorazí,abych věděla.Stalo se...den D nastal a u našich vrátek zabrzdilo auto s balíčkem,když jsem vylezla,tak ten pán na mě chvíli nechápavě koukal,když už nechápavě koukal chvíli,která mi přestala připadat jako chvíle,tak jsem mu řekla: "Vezete balík,nebo co?". Šel se pohrabat v kufru,balíček našel a chtěl podpis,tak jsem se podepsala a on začal ještě nechápavěji koukat na ten podpis.Tak mu povídám:"Děje se něco?" a on že ještě neví,že si to utřídí v hlavě a začal hovořit. Že když ráno volal,zvedl mu to muž,nebo spíš ještě mladý muž podle hlasu,který ho ujistil,že bude doma a balík převezme,když k nám dorazil,vylezla žena,tak si tak nějak utřídil v hlavě,že to tedy asi bude syn té ženy,no a nakonec tedy očekával,že se podepíši příjmením,které má tedy asi i ten syn a já se podepsala tím druhým,volím dle nálady a někdy tam hodím obé. No celé mu to asi přišlo už úplně podivné a tak zavolal zpátky synovi,který mi zase potom zavolal a zdělil mi:"Dokonale jsme ho zmátli mami,volal jestli předal balík na správné místo,sice si teď bude myslet,že jsem travestita,kterej neví,jak se jmenuje,ale dobrý..." | ||||
Upraveno: 5.3.2014 - 13:30, |
5.3.2014 - 16:12 | | | |||
lovec » Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
Nemusí nic vybírat, postel má zajištěnou už dlouho u mě. Je to poslední volná postel, zbytek nocležníků, pokud jsou zvyklí na svůj polštářek a peřinku, si přivezou své, ideální bude spacák, ale jak bývá u nás zvykem, je už pak jedno, kam kdo padne . A počítá se s tím pátek - neděle. | ||||
Upraveno: 5.3.2014 - 16:16, lovec |
5.3.2014 - 16:27 | | | |||
Smazaný uživatel (bubobubo) » lovec | ||||
No to napiš jí a né mě. |
5.3.2014 - 16:27 | | | |||
Tak ti bude muset stačit,když se svlíknu já. |
5.3.2014 - 17:07 | | | |||
Háňa » Mitea - Timea | ||||
Jsem ochotna pro Tebe přijet do Prahy, adoptovat tě, vzít pak do Ústí a zase zpátky do Prahy ... jestli ti to pomůže ... spát samozřejmě u nás můžeš ... klidně týden, když budeš chtít | ||||
Upraveno: 5.3.2014 - 17:23, Háňa |
5.3.2014 - 17:09 | | | |||
Romčo, Mitea to ví, stejně jako Ostrava . |
5.3.2014 - 17:12 | | | |||
A Ostrava je kdo?Tu nemám v seznamu???? Jsem tak vtipná dneska,to že jdu za chvíli do práce asi... |
5.3.2014 - 17:14 | | | |||
To já moc vtipu nemám, ráno jsem chtěl jednoho ing. hodit do pece, nebo aspoň shodit z patra . |
5.3.2014 - 17:17 | | | |||
Tak to bys měl navštívit vedlejší diskuzi a trošku na sobě máknout kámo. Hele už plánuješ dovolenou,místo toho,aby sis dělal z lidí špekáčky? |
5.3.2014 - 17:19 | | | |||
Týden před a týden po srazu, mám hlášeno |
5.3.2014 - 17:21 | | | |||
Tak to tě chválím... |
5.3.2014 - 17:23 | | | |||
Bude moc práce, nevím, kolik toho stihnu . |
5.3.2014 - 17:27 | | | |||
Ty se z tý práce jednou po . |
5.3.2014 - 17:30 | | | |||
Nepo , neboj, ale rád bych do Prahy za vnukem, pak ještě pár návštěv, co už dlouho volají, zajít na zahradu a pokecat s klukama od ryb, je toho dost |
5.3.2014 - 17:36 | | | |||
Návštěva je taky práce? No každý to máme jinak,já to respektuju. Třeba můj otec nikdy a nikam nechodí na návštěvu,protože ho to otravuje,je mu to nepříjemné,bere to jako zdvořilostní povinnost,tedy asi v podstatě chodí na návštěvu rád,asi jako někdo do práce,ale já si stejně spíš myslím,že si uvědomuje,že mu smrdí nohy a tak si kolem toho udělal takovouhle polívku,aby se na to nepřišlo. |
5.3.2014 - 18:16 | | | |||
Tak mohu říkat "aktivita" , tedy radostná aktivita , moc milá aktivita, dost často se té aktivity vracím dobře unavený ,ale u vnuka činím vyjímku, počkám, až vyroste , bude mi skvělý parťák . |
5.3.2014 - 18:29 | | | |||
Háňa » lovec | ||||
Tomu říkáš práce, jo ? |
5.3.2014 - 18:41 | | | |||
lovec » Háňa | ||||
Aktivita jako aktivita |
5.3.2014 - 21:33 | | | |||
Miryko | ||||
Tak já bych se s prominutím a vzhledem k okolnostem, ze seznamu hostů odhlásila.S Rudou jsem to konzultovala písemně a uvidíme,jak se věci vyvrbí.Děkuji za pochopení S pozdravem Milina-Miryko Miryková |
123 |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |