... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

6. března 2014 - DOBRODRUŽSTVÍ

6.3.2014 - 9:17Harryeta
DOBRODRUŽSTVÍ

Dobrodružství je cesta do neznáma. Skýtá spoustu nástrah, nebezpečí a nejistot. Ale je to také jediná možnost, jak povyrůst. Nemusíme plánovat velkou výpravu, abychom dobrodružství zažili, je všude – při práci na nějakém projektu, ve vztazích, doma či v přírodě, v nás samých. Stačí se jen spojit s dětskou zvědavostí a začít pátrat: Kdo ve skutečnosti jsem? Jaké jsou mé touhy, kvality a stíny? Co se stane, když udělám tohle? Dítě to prostě chce zkusit, nechce o tom číst a poslouchat rady dospělých. Chce to všechno prozkoumat samo!

Páže Duhy nás dnes zve do energie hravé zvědavosti a dětského dobrodružství. Zkusme dnes něco udělat jinak. Zahoďme mapy, plány a návody a rozhodněme se pro neznámou cestu místo vyšlapaných steziček. Pokud budeme sami sobě průvodci, nemůžeme se nikdy ztratit ani v tom nejtemnějším lese. A nejen to. Pokud jsme na těchto dobrodružných výpravách v kontaktu sami se sebou, s naší hravou částí, která si s hladovými vlky nedělá příliš velkou starost a tím, co aktuálně cítíme, je jedno, jakou cestu si vybereme. Vždy nás dovede ke štěstí, protože si ho nosíme s sebou.

Krásný dobrodružný den!

Příspěvky v diskuzi (12)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Harryeta
6.3.2014 - 9:17
0|0

Harryeta
https://www.facebook.com/pages/Samandra-Osho-Zen-Tarot/163327123868102
Harryeta
6.3.2014 - 9:17
0|0

Harryeta
Libas, já myslím, že dneska se do toho můžeš pustit! :6: :10: :10:
Smazaný uživatel6.3.2014 - 9:24
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Harryeta
Jdu na to ,výsledek ti pak radši povykládám :10:
Růžová
6.3.2014 - 10:38
0|0

Růžová
...zase dělat věci jinak???...to jsou furt samý změny a jinakosti...jeden už je z toho celej flexibilní... :2:

...ale jako jo...za duhou já kráčím ráda...zrovna včera šel přes náměstí pán s duhovým deštníkem a už jen ten pohled stál za to...jaký to pak musí bejt, když člověk do tý duhy vleze...určitě krásnýýýý...:24:
Harryeta
6.3.2014 - 10:47
0|0

Harryeta » Růžová
:+) :44:
jediné, co je konstantní, je změna... :6: :44:
Smazaný uživatel6.3.2014 - 11:27
0|0

:6: :6: :6: jo další tabu padlo :24: :25: :41:
Miluška medvídková
6.3.2014 - 18:31
0|0

Miluška medvídková
opět přesné - dětská hravost dnes opět ve mě zvítězila, vlezla jsem do našeho nádherného nového obchůdku s retro věcmi a koupila si nový krásný rámeček na dvě staré fotky. Jakou radost jsem z toho měla! Ovšem nebezpečí veliké tam na mě číhalo, neboť mi toto nestačilo, koupila jsem ještě závěsné textilní srdíčko a mají tam tak krásnou modrou! klícku. Ale prchla jsem..... :6:
Růžová
6.3.2014 - 20:23
0|0

Růžová
...hele, tak dneska to bolelo...docela...i jsem plakala...no, fňukna...to by člověk neřekl, že dobrodružství může být i plakat veřejně...prostě jinak, než normálně...jinak teda žádnej vodvaz to nebyl...to jen pro informaci, jak taky může vypadat dobrodružství... :1:
Harryeta
7.3.2014 - 8:55
0|0

Harryeta » Růžová
Taky se podělím se svým včerejším dobrodružstvím.

Vylil se mi do kabelky šampon! A protože nejsem žádnej troškař, tak proč ne rovnou tři čtvrtě láhve od Syossu! :6:

To bylo dobrodrůžo to všechno čistit :+))) Strávila jsem nad tím víc jak hodinu, ale řekla bych, že jsem to ustála s grácií - se šamponem, co jsem vylila z kabelky, jsem si umyla hlavu a zbytek nechala na příště a nakonec jsem měla radost, že mi voní kabelka! :6: :10: :10: :10: :44:
Smazaný uživatel7.3.2014 - 9:28
0|0

Jo děvčata ,to já si vyhrála daleko líp :5:
Zase sem se vypravila do sklepa .
Vytáhla sem z něj ty dvě dětský kola ,co nikdo už nechce a starou expanzku . To ještě bylo dobrý jenže pak sem si vzpoměla že pán ve sběrně říkal BEZ GUM. Tam sem našla nářadí a z toho malýho kola sem oddělala kolečka celý .Protože ty by se mohly hodit :7: A z toho většího šla přední pneumatika sundat pěkně ale zadní ne a ne povolit .Nikdo doma aby mi pomoh.
Tak sem to zkusila přestřihnout nůžkama na plech,to lanko v okrajích je prostě kvalitní a nejde šmiknout .
Sem to nějak naložila tak jak to bylo a JELA do sběrny .
Na dotaz pána v kovošrotu, proč sem to nesundala všechno ,sem odpověděla , vždyť tam máte ocelový lanko a usmála se .
Vyvalil oči a potichu to zvážil a zaplatil :10:
Upraveno: 7.3.2014 - 9:29,  
Harryeta
7.3.2014 - 10:25
0|0

Harryeta » Smazaný uživatel (Libas)
Hustý! .+))))))))))))
Krásná lekce...:+)

jinak, zcela praktická...taky jsem měla takový sklep, v Plzni. Zdědila jsem ho po původní majitelce...roky jsem tam ani nevkročila, protože jsem byla přesvědčená, že pod tím strašným bordelem musí být minimálně zakopaná mrtvola! Když jsem byt prodávala, dostal se mi do ruky letáček s úklidovou firmou...za docela směšný peníze cca 2 tisíce (směšný jako poměr práce/výsledek) ten sklep vyklidili, odvezli všechno od starých oken až po suť, která tam zůstala po částečné rekonstrukci, a vypiglovali tak, že mi bylo líto, že jsem to neudělala už dávno... :44:
Smazaný uživatel7.3.2014 - 10:46
0|0

Díky praktickou sem už dělala .dokonce sem při jednom stěhování i vyměnila sklep abych ho nemusela vyklízet :7: :14:
Teď to mám jako součást jednoho procesu :4:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze