... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

VYROVNÁNÍ - POUSTEVNÍK

6.3.2014 - 15:18Aristoni
VYROVNÁNÍ (SPRAVEDLNOST)
Chraňte se zjednodušujících soudů a snažte se porozumět. Buďte spravedliví a jednejte s rozvahou, protože to, co vyšlete, se vám vrátí. Budete možná postaveni před obtížné rozhodnutí, které musíte pečlivě zvážit. Když si uchováte vyvážený postoj a převezmete odpovědnost za svou situaci, dokážete odhodlaně bojovat za to, čemu věříte. :6:
Co vás v denním životě vyvádí z rovnováhy? :4:
Co se stane, když ztratíte svůj "střed"? :4:
TĚŠÍM SE NA VAŠE NÁZORY :46:

Příspěvky v diskuzi (10)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Smazaný uživatel7.3.2014 - 11:07
0|0

Smazaný uživatel (zua)
..krásná karty rovnováhy,harmonie a jasných myšlenek pro mě silná energie .. a co mě vyvádí z rovnováhy..někdy kupa práce, ale učím se nešílet z toho a hezky si to rozvrnout tak, abych byla v pohodě :5: a zvládla to
Upraveno: 7.3.2014 - 11:07,  
Aristoni
8.3.2014 - 23:40
0|0

Aristoni » Smazaný uživatel (zua)
Hezky napsáno. :49: Tuto kartu vždy beru jako odměnu i jako trest,co uděláš se ti jednou vrátí.Takže,když budeš líná a ta práce nemá nohy,taky že neuteče,ale z jiné strany příjde překvápko a to dost drsné.Až po čase zjistíš,že to bylo k tvému dobru. :6: Kdysi jsem tuhle kartu neměla ráda,zdála se mi dost tvrdá na moji letoru,po čase jsem zjistila,že ji vykládám dost často a dost jsem o ni přemýšlela.Objevovala se mi,když jsem si neuměla najít svůj střed,tak dlouho mi chodila až jsem si ji namalovala a meditovala nad ní.Ta odpověď přišla z jiné strana než jsem čekala a v prvé chvíli mě napadlo,že jsem si tohle nezasloužila,jenže pak jsem přišla na to,že jsou lidé,kteří mají strach a tím ti uškodí. :8: :46:
Rinada
10.3.2014 - 7:56
0|0

Rinada
Spravedlnost
- z rovnováhy mně vyvede i banalita, záleží na tom v jakém duševním rozpoložení jsem. :6: :4:
- co se stane, když ztratím svůj střed?... koukám ho rychle najít ...spočítám to sobě i těm co mně vykolejili. :12: :14:
Smazaný uživatel10.3.2014 - 8:16
0|0

Smazaný uživatel (zua) » Aristoni
..jj ty meditace jsou úžasné...nacítit se na ty energie, vstoupit si do ní :44: :7:
Aristoni
19.3.2014 - 23:35
0|0

Aristoni
Astrologicky je Spravedlnost spojena se znamením Váhy, které jsou proslulé svou touhou po harmonii a spravedlnosti, vytříbeností, citem pro umění a také velkou váhavostí při rozhodování. Váha potřebuje nekonečně mnoho času, aby se rozhodla co nejsprávněji. Jsou to lidé, kteří touží po klidu, míru a rovnováze, i kdyby toho měli dosáhnout skrze násilí. S tímto znamením jsou spojeny partnerské vztahy - manželské, ale i vztahy obchodní, právní a smluvní. :49:
KDYŽ SE PTÁTE TŘEBA NA LÁSKU - A vyjde tahle karta,může to být i manželská smlouva. :25:
Je to vůbec karta o uzavírání smlouvy,pozor si musíte dát,když vedle stojí špatné karty. :9:
Jestli ještě něco chcete k téhle kartě,tak pište.Jinak jdeme k Poustevníkovi. :46:
Aristoni
23.3.2014 - 17:21
0|0

Aristoni
POUSTEVNÍK :49:
Karta IX Poustevník ukazuje snad nejznámější archetyp, starého, moudrého muže.
Obsahuje především stažení zpět, vnější klid, odloučenost, introverzi jako předpoklad, abychom se soustředili na to podstatné, abychom nechali vykrystalizovat vlastní priority. Symbolizuje tím fázi, v níž si člověk neodváděný vnějšími okolnostmi vše ujasňuje sám se sebou.

Životní úseky, které jsou charakterizovány Poustevníkem, patří k nejzajímavějším, nejcennějším a nejspokojenějším zkušenostem. Předpokladem ovšem je, že se člověk ochotně pustí do vnějšího klidu, a nevystaví se nesnesitelnému tlaku skrze marná očekávání a vnější úspěchy.

Uvolněnost, skromnost, příjemná forma pokory a vděčnosti vůči životu jsou cenné výsledky takové zkušenosti. Potud bychom měli Poustevníka následovat nejpozději tehdy, když se nám život přes největší shon a plnost událostí přece jen zdá fádní a povrchní nebo v hektickém shonu každodenního života riskujeme, že se sobě ztratíme a budeme strženi vírem událostí. Klid Poustevníka nenabízí žádný vnější lesk, ale hlubokou spokojenost bohatého, naplněného vnitřního života.

Každodenní zkušenost: Umět vypnout. Rozpoznání vlastních priorit. Být se sebou (a sami) spokojeni. V profesním nebo soukromém životě doba bez vnějšího lesku, v níž sbíráme síly.

Mám tuhle kartu ráda,po ní jsem nějak moudřejší a co je hlavní,mám ráda samotu. :1:
toy
31.3.2014 - 14:02
0|0

toy » Aristoni
Spravedlnost.. za vše dobré, co učiníš, budeš po zásluze potrestán.. to mi stále šlo hlavou a pak mi to kamarádka doplnila - ale boží mlýny melou, pomalu, ale melou, a jiste.. a mně to teprve došlo - že chci všechno moc hrr, hned.. a že susím počkat, že jsem na tento svět moc uspěchaná - a tak mě tato karta učí čekat..
Jinak dřív jsem si myslela, že mě jen tak něco z rovnováhy nevyvede, ale jak jde čas, tak vnímám spoustu věcí, maličkostí, aktivit, podnětů - které mě z rovnováhy vyvedou naprosto spolehlivě - a to je myslím dobře, protože právě toto odlišuje člověka od stroje a já si uvědomuji, že jsem člověk.. se všemi jeho chybami, nedokonalostmi, ae také s citem, radostí, vlastním já.. s lidmi kolem sebe......
toy
31.3.2014 - 14:06
0|0

toy » Aristoni
Postevník je pro mě symbolem časového úseku, ve kterém hledáme cestu, sami sebe, tedy svou cestu a třeba tím i cestu pro někoho jiného.. Doba hledání a nacházení, doba vnitřního klidu, sebeuvědomění sám sebe a svých potřeb..

A najednou se objeví světlo.. záblesk z poustevníkovy lucerny a.. my vidíme.. kolem je klid a najednou jasně uvidíme, co bylo dosud skryto, co jsme nějak nemohli vidět..

Tedy nejen hledání, ale i nalézání - i klidu, rovnováhy.. :)
Aristoni
31.3.2014 - 15:29
0|0

Aristoni » toy
Moc se mi líbí,tvé podání výkladu daných karet,je vidět,že s nimi žiješ a umíš vycítit,co zrovna teď ti nabízí.Tleskám. :49:
Smazaný uživatel3.4.2014 - 12:36
0|0

Smazaný uživatel (zua) » toy
..pro mě karta klidu, napojení se na své nitro..no prostě je to obdobné jako u Tebe Toy :4:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -