Hlavní stránkaBoční panel
11.3.2014 - 22:02 | toy | |
Může ve výkladu Královna holí znamenat oheň a vodu? A oheň může mít různé podoby, je to energie, síla.. zkrat.. výboj.. Neznamená člověka - ale situaci.. výsledek činnosti člověka.. |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
12.3.2014 - 13:39 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) | ||||
..já bych řekla, že určitou činností ta osoba více poznala sama sebe..nahlédnutí do sebe sebeobjevování |
12.3.2014 - 17:06 | | | |||
Aristoni | ||||
To víš,že ano.Obsahuje vodu a oheň,proto u této karty si musíš dát pozor na ženu,která může být v životě i jako konkurentka : spojení partnerských živlů (ohně a vody), vodní oheň (vodní část ohně) = cholericko-melancholický temperament, osobnost vlastnící velký rezervoár energie, není tolik neklidná jako Král Holí, neboť ohnivá hořečnatá aktivita je zde brzděna klidem vodního živlu, dokáže lépe usměrňovat svou energii, nevydává ji tolik do okolí, ale více ji zaměřuje do svého nitra, kde skrze meditaci poznává sama sebe a podstatu lidství, jedná se o sebevědomou osobnost, která má jasně stanovené své cíle, disponuje silnou vůli,dokáže se poučit ze svých zkušeností, čerpá ze své minulosti, je ohnivo-temperamentní a citlivá zároveň, mísí se v ní duchovnost a cit, může být egoistická,pyšná, zaměřená na vlastní prospěch, vést vášnivě impulsivní emocionální a milostný život, nebezpečná je, pokud ji právě ovládají negativní emoce, může být „královnou dramat“, karta může vypovídat také o velkých životních zkušenostech: Chtěla jsi tohle? |
17.3.2014 - 17:07 | | | |||
toy » Aristoni | ||||
Ano... nebezpečná ženská, nebezpečná osoba, nebezpečná situace.. kde hraje roli voda a oheň, oheň jako energie.. |
17.3.2014 - 22:26 | | | |||
Aristoni » toy | ||||
Neberu tuhle kartu jako nebezpečnou až tak moc,ta voda ji zklidní,ale co vím,je to žena,která pije.Tuto kartu beru i u mužů,jako alkoholika.Ovšem,když se k tomu ještě něco přidá.Ale jako osobnost,bych to řekla,že si ráda přihne. |
18.3.2014 - 10:40 | | | |||
toy » Aristoni | ||||
To je zajímavé, Aristoni, a jaké další jednoznačné vlastnosti mají další dvorní karty? Královna holí se ráda napije.. proč ne.. Mají něco specifického i další figury?? |
19.3.2014 - 15:41 | | | |||
Aristoni » toy | ||||
Snad se k figurám dostanem,ale jak vidím jsme tu jem my dvě,které to zajímá. |
19.3.2014 - 15:48 | | | |||
Harryeta » Aristoni | ||||
Náhodou, mě to taky zajímá, čtu vás furt...ale já prostě používám jiné karty a je to znát...tak vám nechci plést hlavy |
19.3.2014 - 20:44 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) | ||||
..ale já jsem tady taky holky..jen prostě jak to tak pozoruji někde hodně na začátku...řekla bych , že ke kartám mám úplně jen základní informace..vůbec jsem nevěděla třeba u téhle královně holí o vodě..takže spíš koukám..a učím se..cítím z ní silnou osobnost, takovou, která si umí říct co chce..vzhledem k tomu že jsem ji v jednom výkladu rozebírala..takovou velitelku..ale ten alkohol mě teda nenapadl kde se můžu o tom dočíst víc..myslím i ty živly, které to ovlivňují? |
19.3.2014 - 23:23 | | | |||
Aristoni » Smazaný uživatel (zua) | ||||
Jestli o to budete stát,tak vám to tu dám,ale až po velké arkáně.Tak mi tu teda pište svoje názory,protože jen tak se naučite poznávat karty do hloubky.Jinak mám pocit,že jsou ty diskuze nanic.Já jsem tyhle diskuze založila na bázi názorů nás všech.To,že si to čtete,řekněte mi,co vlastně pochopíte,když se nepodělíte,o své názory?Toy jde do hloubky a to se mi líbí.Vy prostě ty karty nerozebíráte a o tom to je. Většinou se tohle dozvíš na každém dobrém kursu o tarotech.Jestli někoho to opravdu zajímá opravdu,učí se. |
19.3.2014 - 23:24 | | | |||
Aristoni » Harryeta | ||||
A jaké karty používáš?Jestli se můžu zeptat? |
20.3.2014 - 8:47 | | | |||
Harryeta » Aristoni | ||||
No přece Osho Zen Tarot :+) |
20.3.2014 - 9:20 | | | |||
Freja » Aristoni | ||||
Hmmm,mě třeba přijde zvláštní,že se na to ptáš...Harryeta sem každý den vkládá jednu kartu Osho Zen Tarotu už docela dlouhou dobu. No ,když sem každý přijde nakouknout a psát jen do své diskuse,tak se těžko může divit,že se to tu přispěvateli a diskutéry nehemží | ||||
Upraveno: 20.3.2014 - 9:21, Freja |
20.3.2014 - 20:15 | | | |||
Aristoni » Freja | ||||
Kdybych měla myslet,na to,kdo s čím,tak se asi zblázním Mám toho fakt hodně,než myslet na tohle.Promiň |
20.3.2014 - 20:22 | | | |||
Kdysi jsem se taky z nich učila a dnes vím,že podstata je stejná Něco si můžeš ze všech karet vzít,vnímáš intuicí,vnímáš symboly,barvy,čísla a taky astrologii.Někdy se nad tím zamyslí,že to fakt někdy funguje.Doufám,že už se tě nezeptám |
20.3.2014 - 20:29 | | | |||
Aristoni » Freja | ||||
Znovu jsem si přečetla tvůj příspěvek a normálně mě mrazí.To mi chceš teda říct,že když nepříspívám do druhých diskuzí,tak nikdo nebude přispívat do mých? Asi jsem blbá,že se vůbec snažím,to si raděj namaluji nějaký obraz a budu mít z něho aspoň dobrý pocit. |
20.3.2014 - 20:39 | | | |||
Freja » Aristoni | ||||
No,spíš to byla reakce na Tvou opakovanou stížnost,že se málo přispívá do diskusí o kartách. Myslím,že Harryeta má taky spoustu jiné užitečné práce a přesto tu každý den vytáhne jednu kartu a krásně nám ji popíše a neviděla jsem,že by si někdy stěžovala Prostě tu není ještě tolik lidí,co se kartama zabývá,aby ty diskuse byly tak plynulé,jak si představujeme.. |
21.3.2014 - 0:06 | | | |||
Harryeta | ||||
Ok, ráda podpořím diskusi svým úhlem pohledu... Královna Ohně...je především štědrá...má všechno a když rozdává, tak jí ničeho neubývá...proto také neurčuje, kdo má zásluhy a právo - je jí jedno, kdo si sáhne do tácu, který nese a nabídne si ovoce, je jí jedno na kom spočine světlo její svíčky...Královna Ohně je symbolem bezpodmínečné lásky, a primárně bezpodmínečné lásky k sobě, protože to je jediný způsob, jak bezpodmínečně rozdávat všem kolem...a v té bezpodmínečnosti také umí být láskyplně přísná. Umí říci ne s tak odzbrojující silou a láskou, že jí za to ještě hluboce poděkujeme...:+) Ve stínovém významu je sice stejně štědrá a velkorysá, ale zároveň dost invazivní...představuju si ji jako tchýni - když jasně nevytýčíme hranice, vlítne do baráku a na vlastní náklady jej renovuje, ale zásadně po svým... Ale jestli Královna Ohně chlastá, to fakt nevim...a je mi to naštěstí jedno |
21.3.2014 - 9:17 | | | |||
toy » Aristoni | ||||
Díky, Aristoni.. včera mi zase vyšla v jednom výkladu na závěr perfektního partnerského vztahu.. docela mě tam naštvala, co tam má co dělat, Carmen jedna ohnivá - má jim dát pokoj.. ne?? |
21.3.2014 - 19:49 | | | |||
Normálně jsi mě tak rozesmála,tchýni Takhle vlítla moje mamka ke mně do baráku a co se dělo jsem nechápala,až jsem ji usměrnila,že je to můj dům.A pak už dala pokoj. Ona je totiž Lev a ten je spojen s Královnou holí,(všechna ohnivá znamení.Úplně nádherně jsi to vystihla. No vidíš, a pak že to nejde. |
21.3.2014 - 19:50 | | | |||
Aristoni » toy | ||||
Někdy to je to nebezpečná bestie,co naděláš. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |