Hlavní stránkaBoční panel
15.3.2014 - 18:14 | marhon | |
![]() jsi má fantazie nebo se ti zdám? do světa snů, jejihž důvod neni znám, v žádném století, v žádné době, nechávám vejít siluetu, oděnou do pocitu. sním o tobě nebo se ti zdám? hvězdná noc odemyká čas půlnoční měsíc se usmívá a svou stříbrnou duší, snad to tuší, tě objímá a dýchá do tvých řas. vcházíš do snů na krajkách orosených pavučin, na spících květech máku, na obláčcích přání, půlnočního snění, i křídlech ptáků, co vrhaj lehký stín. přicházíš a noční svět rozkvétá, srdce se vznáší ve hvězdách a snad i zpívá, když se dívá, jak hvězdný prach, tě stříbrem obléká. kráčíš, tím nočním dnem, s myšlenkou, kterou víš, že jsem jen sen, že jsi jen sen, se otočíš, s úměvem. do tajemných oken dalšího z rán, půlnoční měsíc se skryje, ztrácím tvou tvář a hledám snář. jsi má fantazie nebo se ti zdám? |
![]() ![]() | 16.3.2014 - 14:20 | | | ||
raduza.s | ||||
to je hézkééé ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.3.2014 - 14:22 | | | ||
raduza.s » raduza.s | ||||
http://www.youtube.com/watch?v=R-okcPEeqKE tuhle mi to připomělo... ![]() |
![]() ![]() | 16.3.2014 - 14:39 | | | ||
Freja | ||||
Ty se mi zdáááš ![]() ![]() |
![]() ![]() | 16.3.2014 - 16:15 | | | ||
marhon | ||||
dík holky. ta písnička je dobrá, to sem nikdy neslyšela. mě to napadlo, tak trochu, když sem si vzpoměla na film ... s nicol kidmen... no, jen si vzpomenout... ti druzí. ![]() tam taky nevěděli, kdo je skutečnost a kdo ne. co když sem byla ve snu někoho jinýho, co to pak je? sním nebo se mu zdám. ![]() | ||||
Upraveno: 16.3.2014 - 16:28, marhon |
![]() | 16.3.2014 - 20:29 | | | ||
Smazaný uživatel (silentium) | ||||
Povedla se - poetika na vlnách fantazie ![]() ![]() ![]() ...snad by k odhalení pravdy pomohl lapač snů, kdo bude lapen v tenatech... ![]() |
![]() ![]() | 16.3.2014 - 21:47 | | | ||
marhon » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
napsal si to hezky. teda vidíš, lapač snů mě nenapadl a mam tu tři. je fakt, že nechci nikoho lapat, ani být lapena, co když to neni muj sen, co když se jen zdám? ![]() ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |