Hlavní stránkaBoční panel
19.3.2014 - 8:32 | catibones | |
Berete při výchově dětí,případně vnuků zřetel na znamení zvěrokruhu? Nemyslím tím nacpat někoho do škatulky už od prcka,spíš jestli se vám potvrdilo nebo vyvrátilo tvrzení o vlohách či "nevlohách" pro to či ono. Moje okolí zhusta tvrdí"horoskopy a znamení nefungují" ![]() Já si přesto myslím že ano. Výchovou se dá určitě hodně napravit i hodně pokazit.Tak co vy?Jak to máte s vašimi prťaty? ![]() |
![]() ![]() | 19.3.2014 - 9:05 | | | ||
Růžová | ||||
...no, ono se to samo nastaví tak, jak má... ![]() ...já mám například doma malýho Lvíčka...naprosto něco jiného, než jsem já...ta hvězdnost a sebestřednost, která jemu je vlastní, mě zaráží od první chvíle, vlastně už od chvil, kdy jsem ho nosila pod srdcem...dřív mě to spíše popuzovalo, dneska už se tím bavím... ![]() ...působím na něj výchovně tak, jak umím...poslední dobou spíš už nepůsobím, protože nemám na všechno síly...a je to tak i lepší... ![]() ![]() |
![]() | 19.3.2014 - 12:16 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) » Růžová | ||||
Přesně tak ![]() I kdybych o jejich znamení nevěděla oni si to svoje prosadí ![]() |
![]() ![]() | 19.3.2014 - 15:06 | | | ||
Háňa | ||||
Musela jsem - vychovávala jsem totiž Vodnáře, a to kdyby člověk nevzal některé jeho vlastnosti v úvahu, zmrzačí jeho a sebe taky ![]() ![]() ![]() Ale samozřejmě, že byly věci, přes které "nejel vlak", ať je znamení jaké chce .... zdvořilost, poctivost a některé povinnosti - třeba docházka do školy, podílení se na fungování domácnosti, když byl větší, apod. - ale to jsme si vysvětlili a byl klid | ||||
Upraveno: 19.3.2014 - 15:12, Háňa |
![]() ![]() | 19.3.2014 - 16:25 | | | ||
Miki | ||||
Ne, nejsem moc vychovatel ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.3.2014 - 17:17 | | | ||
Renata9871 | ||||
jsem o "znameních" přesvědčena a i když nemám ráda škatulky, v mých dvou zlatíčkách vidím (a zažívám) - nádhernou, ukázkovou urážlivost panny a neuchopitelnost a svéráznost vodnářky a vychovávat to ? ...to nejde ![]() |
![]() | 19.3.2014 - 22:44 | | | ||
Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
Mě se to už doma všechno mele dohromady ty hvězdné nátury,takže to neřeším.Lev,Štírka,Beran,Kozoroh a občas přifrčí Rak...,to by mi z toho jeblo dočista....už tak mám kvalitně našlápnuto... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 20.3.2014 - 12:21 | | | ||
catibones » Smazaný uživatel (bubobubo) | ||||
![]() ![]() ![]() Svoji otázku jsem spíš myslela tak,že některé děti jsou už od mala pomalejší,nebo spíš pečlivější,nebo neposedné,nebo paličaté.No,však to znáte.A některé věci je přeci lepší nelámat přes koleno,pokud rodič ví,že ten človíček na některé věci nemá ty nejlepší předpoklady. Dnes se spousta problémů ve škole připisuje dyslexii atd. Samořejmě vedení ke slušnému chování ze základ,jenže výchova v dnešní době je složitější než dříve.Není toto trochu pomoc?Jak dětem lépe porozumět? ![]() |
![]() | 20.3.2014 - 13:23 | | | ||
Smazaný uživatel (bubobubo) » catibones | ||||
Ale jo,souhlasím s tebou.Načetla jsem si o každém z nich,jejich horoskop si občas na najdisku i teď vyjedu,když třeba narazím na něco,co mě u každého z nich překvapilo a je to tam. Ale vědomě to doma nijak nepoužívám.Tak nějak intuitivně vůči nim funguju,některého z nich popostrčím,někoho přibrzdím,někoho víc tulím,protože je cíťa,na někoho jdu skrz enciklopedie...a jde to a hlavně mám je ráda,to asi stačí,mám vypozorováno. ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |