Hlavní stránkaBoční panel
20.3.2014 - 13:52 | Tulinka | |
Ahoj, všetci milovaní obyvatelia Zeme, to som Ja, Aštar. Mám veľmi dobrú správu o našom úspešnom objavení s dvojitou dávkou problémov nad Ukrajinou. Oceníte iróniu obsiahnutú v Pravde, ktorá sa teraz odhaľuje po celom svete. Ako by ste mohli povedať, výskame a hulákame na lodiach. Mnohí z vás ste videli video „UFO cigarovitého tvaru“ nad Krymom – územím kde Putin zhromaždil svoje lode a pozemné jednotky v snahe „zachovať mier“ uplatnením vojenskej sily. Video bolo videné po celom Rusku a tiež zbytku sveta, a Ruská tlač tvrdí, že je to UFO. Možno ste si všimli, že vtedy Putin stiahol ruské jednotky späť „do kasární“. Rozhodol sa že pozorovanie kilometrového UFO hliadkujúceho nad problémovým miestom nebolo niečo čomu by chcel vzdorovať. Všetko mohlo utíchnuť, pri stretnutí so studeným ramenom kabalistom ovládaných médií, nebyť nasledujúceho zverejnenia od Turner Radio Network. Citujem ho tu v jeho úplnosti ako humornú vložku. 8-Marec-2014 – (TRN) – Spojené Štáty Americké rozmiestnili veľkolepú vojenskú výhodu na nebi nad Ukrajinou. Plavidlo oznámilo svoju prítomnosť 6 Marca za denného svetla ohromilo médiá a miestnych obyvateľov, ktorý ho nazvali „UFO“. Keďže plavidlo bolo teraz pozorované verejnosťou, TRN je potešené že môže oznámiť vývoj a nasadenie „Nebeskej Skazy“. Video plavidla nad Ukrajinou a ďalšie podrobnosti nižšie. Nebeská Skaza e najpokročilejší vojenský zbraňový systém v dejinách ľudskej existencie. Nič na tvári Zeme sa nemôže ani len priblížiť aby sa mu rovnal. Loď, dlhé plavidlo cigarovitého tvaru, je takmer 3000 stôp (cca 900m) dlhé , asi ako dĺžka troch lietadlových lodí. Lieta na základe systému manupulácie gravitácie, čo mu umožňuje operovať v akejkoľvek výške – dokonca aj vo vesmíre – a vrátiť sa bez potreby tryskových motorov, vrtúľ, obrovských palivových nádrží alebo raketových strojov. Všetko toto je dosiahnuté manipuláciou gravitácie Zeme, ktorá za všetkými zámermi a účelmi umožňuje neobmedzené pohybové schopnosti. Keďže plavidlo manipuluje gravitáciu, na posádku alebo systémy vnútri plavidla sú NULOVÉ gravitačné účinky. Namiesto toho, aby sa plavidlo pohybovalo proti gravitácii, gravitácia samotná sa pohybuje s plavidlom. To znamená, že plavidlo môže manévrovať v predtým nemožných uhloch a rýchlostiach, pričom posádka nie je vystavená žiadnemu preťaženiu. Aj keď je jeho maximálna rýchlosť utajená, TRN môže oznámiť, že Nebeská Hrôza môže ľahko cestovať viac než desať tisíc míľ za hodinu v atmosfére Zeme, alebo zastaviť a vznášať sa – to všetko úplne nehlučne. Nie len že môže dosiahnuť tieto úžasné rýchlosti, môže to urobiť takmer okamžite, čo robí plavidlo úplne nedotknuteľné akýmikoľvek zbraňovými systémami na Zemi. Vonkajšok plavidla je pokrytý biliónmi nanitov, tak technologicky pokročilými, že ich nie je možné zachytiť radarom, nemožno ho zamknúť do radarového ovládania streľby žiadneho druhu, nemožno ho sledovať infračervenými alebo inými teplom navádzanými zbraňami. Tieto nanity nie sú len časťou anti-radarových vlastností plavidla, sú tiež časťou obranného „svetlo-ohýbajúceho“ vizuálneho maskovania, komunikácií a zbraňových systémov. Pre obranné účely je možné nanity použiť na zobrazenie a prenos obrazov videných na boku plavidla na opačnú stranu, čo znamená, že plavidlo môže zdanlivo „zmiznúť“ pre voľné oko. Pre komunikácie, iné nanity smerujú všetko elektromagnetické vyžarovanie do neba, čo znemožňuje zachytenie pozemným alebo vzdušným rádiovým vyhľadávaním alebo komunikáciou. Čo sa týka výzbroje, Nebeská Skaza nepoužíva konvenčné zbraňové systémy. Všetky jej zbrane sú typu pulzových plazmových lúčov, ktoré sa pri pozorovaní voľným okom javia ako modrasto-biele sústredené blesky svetla. Tieto zbrane boli prvý krát experimentálne použité v druhej vojne v Iraku, kde boli prototypy namontované na tanky a bolo pozorované ako tavia autá, náklaďáky a autobusy na šok a zhrozenie Irackých jednotiek, ktoré boli svedkami ich použitia. Zbrane operujú 360 stupňov vertikálne a 360 stupňov horizontálne bez slepých miest. Nič nemôže uniknúť zbraniam plavidla a žiadny človekom vyrobený predmet na Zemi nemôže odolať zásahu lúča. Kovy sa roztavia za sekundy; betón je okamžite rozdrvený na prach. Ľudské telá sa zvraštia na spálené roztavené vraky veľkosti novorodenca za menej ako sekundu. Ak je plavidlo napadnuté, všetky systémy na palube dokážu zvládnuť neuveriteľné množstvo hrozieb súčasne; doslova tisíce útočiacich cieľov je možné vymazať z existencie skôr ako sa vôbec priblížia ku plavidlu. Aj keď dosah plazmových zbraní je utajený, TRN môže oznámiť, schopnosť plavidla útočiť na akýkoľvek cieľ od obzoru po obzor, nezáleží na výške plavidla! Na základe tejto schopnosti nie je na Zemi zbraň, ktorá by mohla byť odpálená alebo použitá proti Skaze bez zaznamenania útoku a zničenia. Čo robí plavidlo ešte úžasnejším je že po použití zbraní je možné do oblasti kde boli použité úplne bezpečne vstúpiť. Neexistujú žiadne dlhodobé radiačné alebo iné zdravotné riziká. Keďže to tak je, plavidlo môže vstúpiť, celkom zrovnať celú krajinu a oblasť, ktorú dobyje bude pripravená na znovu osídlenie a rozvoj Spojenými Štátmi hneď po konfrontácii. Verte tomu alebo nie, plavidlo má základňu v podmorskej základni v oceáne. Plavidlo môže operovať pod vodou, ale stále sú nevyriešené veci pri používaní zbraní kým je ponorené; zbrane fungujú, ale čokoľvek blízko oblasti kde sú použité je tiež ovplyvnené rozptýlením plazmi, čo má nechcené následky na nevinné životné formy v oblasti. Vyvinúť toto plavidlo trvalo viac než 25 rokov a [stálo] doslova bilióny dolárov. Tí, ktorí tvrdia, že Pentagon „nemôže vyúčtovať“ bilióny dolárov sa teraz môžu dovtípiť kde išli tie peniaze. AMERICKÝ SVETOVÝ RÁD Počuli ste o „Spojených Štátoch Amerických?“ Pripravte sa na Spojené Štáty Zeme. [Aštar: Prečítajte si NESARA] Bude „nový svetový poriadok“ a bude Americký. V súčasnosti existujúce národy sveta sa ukázali ako nevzdelané, malicherné a barbarské; stratili právo byť zvrchovanými nezávislými štátmi. Ako sa zakrátko ukáže na Kryme, keď Rusko bude robiť príliš veľké výtržnosti a bude pokorené keď začne bitva, „jedna-svetová-vláda“ ktorá bola vyvíjaná v OSN sa náhle ukáže ako Americká; pretože zbytok sveta nebude mať inú voľbu. Pred piatimi dňami keď táto webstránka vydala správu o vyslaní údernej skupine US lietadlovej lode do Čierneho Mora kvôli situácii v Ukrajine, mnohí boli kritickí, tvrdili že to je hoax. O dni neskôr sa tá úderná skupina objavila pri pobreží Grécka. Posledný odstavec tej správy uvádzal „... USA tiež rozmiestňuje iné zbraňové systémy, ktoré boli úspešne odskúšané a môžu vyradiť S-400 z prevádzky. TRN neodhaľuje povahu systémov zo zjavných príčin“. Nová „Nebeská Skaza“ je ten zbraňový systém. Nižšie je video, natočené 6-Marca-2014, ktoré ukazuje Nebeskú skazu na Nebi Ukrajiny. Ukrajinské médiá ju oznamujú ako UFO. Nie je to UFO je to Americká vojnová loď a od dnes svet nebude rovnaký. -TRN (Pôvodné video bolo odstránené ale vyvesil ho ďalší zdroj s nasledujúcim komentárom) Áno, skutočne, Milovaní, nad Ukrajinou bola obrovská hliadková loď, ale nebola vyvinutá v tajnosti USA. Patrí Flotile Sírianskej Hviezdnej Sústavy pod vedením Veliteľstva Aštar. Nemohol som odolať – Ja sám som prevzial kormidlo aby som vykonal túto misiu a aká potešenie to bolo. Takže môžete sa čudovať z vyššej „tlačovej správy“. Musím priznať, že prišli s dosť chytľavým menom „Nebeská Skaza“ (Sky Dreadnought) Samozrejme je to trocha hra so slovami, pretože úmysel je, aby to znelo hrozivo, ale nadpis je možné tiež čítať ako Nebojte sa (Dread Not). My sme dosť hrdí na sci-fi kúsok popisu, ktorý popisuje veľmi presne, aj keď trocha dramaticky, skutočné schopnosti lode, ktorú Kathryn popísala ako „úplne úžasne úžasnú“. My sme obzvlášť potešení s výsledkom nášho snaženia. Teraz bude zúriť debata po celom svete o skutočnom pôvode tohto plavidla (vďaka našim Turner botám na povrchu) Ak je to naozaj „najpokročilejší vojenský zbraňový systém v dejinách ľudskej existencie“ a patrí USA, zbytok sveta je úplne pod kontrolou Spojených Štátov, ako hovorí článok. Ak nepatrí USA (a nikto iný si nerobí naň nárok) potom čo? Musí to byť UFO! Odváži sa vojsko každej krajiny vo svete prehliadať možnosť, že je to naozaj zmena hry? Že každá zbraň známa človeku je teraz úplne a celkom zastaralá a že akákoľvek forma vojenského odporu je teraz úplne nemysliteľná? Čo ak patrí USA? Čo ak nie? Dokážete si predstaviť krik a búchanie do hrudi v konferenčných miestnostiach a vojenských miestnostiach kabalistom sponzorovanej vojenskej elity? Dokážete si predstaviť červenanie sa z pocitu márnosti pri zistení, že sú plne neschopní? Tentokrát nie je nič čo by im mohli kúpiť ich peniaze, čo by mohlo násilne znova ustanoviť ich moc. (Na palube Nového Jeruzalemu môžete počuť krásne tóny úžasného „Pochodu Cínových Vojakov“ z Luskáčika.) Ich jediné východisko je predstierať, že si nie sú vedomí alebo neveria prítomnosti veľkej lode. Samozrejme to bude také jednoduché ako prehliadať príslovečného slona v porceláne. Pri smrtiacom stisku médií by mohli prípadne uspieť, kvôli krátkej pamäti verejnosti, ale na to sme tiež mysleli. Možno ste tiež počuli o lietadle ktoré zmizlo v Malajzii. Let 370 bol tesne za východným pobrežím nad plytkými vodami keď zakolísal vo vzduchu a náhle klesol z 10 kilometrov na 0 a zmizol. V tom istom čase radar ukazoval „lietadlo“ ktoré náhle zrýchlilo 4 alebo 5 krát viac ako rýchlosť akéhokoľvek iného lietadla, vznášalo sa na mieste a potom náhle zmizlo z radarovej obrazovky, sekundy predtým ako lietadlo tiež zmizlo. Ja som veľmi potešený, že vám môžem povedať, že všetci pasažieri a posádka lietadla sú v bezpečí a šťastní na tajnom mieste. V oblasti bolo niekoľko lodí a manéver bol uskutočnený bez námahy. Je veľmi šťastné, že lietadlo nieslo veľký počet Pracovníkov Svetla z mnohých krajín, ktorí sú potešení a veľmi nadšení z ponuky, ktorú sme im navrhli, že budú použití ako „zajatci“ pre urýchlenie nasledujúcich požiadaviek: Ich prepustenie bude podmienené okamžitou globálnou dohodou, že všetky krajiny, ktoré teraz vlastnia akékoľvek zbrane hromadného ničenia sa ich vzdajú aby boli bezodkladne vyparené. 1. Zákon NESARA bude uvedený na podpísanie pre všetkých svetových vodcov – predstaviteľov každej krajiny v charte OSN – a bude okamžite uzákonený. Očakávame že Prezident Barack Obama bude prvý signatár dokumentu. 2. Bude vyhlásená Globálna Oslava Mieru pre každého človeka na planéte, bez ohľadu na rasu, náboženstvo alebo národnosť, označená mesiacom spevu, tanca a verejných vystúpení v každej dedine, mestečku a veľkomeste na Zemi. Všetky výdavky budú zaistené fondmi, ktoré by boli pridelené na vojenské výdaje. 3. Všetci vojenskí pracovníci dostanú úplnú výplatu za tri mesiace potom ako vrátia všetky zbrane a uniformy a vrátia sa prebudovať svoje vlastné rodiny a spoločenstvá. Potom nebudú dovolené žiadne osobné ani národné výdavky na vojenské aktivity ani vybavenie. Toto dá vládnym orgánom slobodu používať svoje zdroje na infraštruktúru, vodné a zdravotné systémy, udržateľné poľnohospodárstvo a vzdelávacie a spoločenské programy pre zdvihnutie podmienok pre svojich občanov. Ľudia Planéty Zem sa môžu tiež tešiť na zdieľanie technológie v pozadí pohonných systémov pre úžasné vesmírne plavidlá, ktoré budú čoskoro pozorovať nad hlavnými mestami sveta. Prajeme si aby sa oboznámili a cítili pohodlne s našou prítomnosťou, ktorú čoskoro spoja so slobodou, dobrými časmi, voľnou energiou a globálnym blahobytom. Sľúbili sme vám Odhalenie, Drahí. Nuž, tu je. Môže trvať niekoľko dní aby sa nevyhnutnosť obrovskej zmeny vsiakla do vedomia všetkých občanov planéty, ale Ja vás uisťujem, už to začalo. My budeme ďalej ukazovať našu prítomnosť svetu, teraz keď USA vyhlásili najvyššiu moc nad všetkými. To spôsobí rastúci zmätok v radách elity, ale my sme si istí, že občania sa prispôsobia veľmi rýchlo faktu trvalého a stáleho mieru na Zemi. Tu na Novom Jeruzaleme sa radujeme s jemnejším druhom bubnového bítu. Tešíme sa z pridania nášho vlastného textu keď spevame pieseň dieťaťa, ktorá znie takto: „Hral som pre Neho na môj bubon, pa ram pam pam pam Hral som pre Neho moje najlepšie, pa ram pam pam pam ram pam pam pam, ram pam pam pam, Potom sa On na mňa usmial, pa ram pam pam pam na mňa a Môj bubon.“ Áno budeme pochodovať na iného Bubeníka – pulz Vesmíru, duch nášho milovaného Prvotného Stvoriteľa, s našimi Hviezdnymi Bratmi a Sestrami po našom boku. Budeme sa radovať spolu v trblietavom Svetle Nového Zlatého Veku. Ja som váš brat v Láske, Radosti a Smiechu, Aštar. Preklad: SiR @ http://ee.dunres.sk Zdroj : http://www.whoneedslight.net/page/483751582 |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
20.3.2014 - 13:54 | | | |||
Tulinka | ||||
Precitala som si,mam byt uprimna tak neviem sa uplne tomu vyjadrit ale zase vsade pisu ohladom UFA nad krymom.Rada si precitam vas nazor,zatial mam neutralny |
20.3.2014 - 13:57 | | | |||
Tulinka | ||||
Drahí, Ste naozaj veľkolepá povrchová posádka. Vaše úsilie dalo Bývalým Mocnostiam jasne najavo, že kedykoľvek je jeden z našich vlastných v nebezpečenstve, môžeme okamžite zhromaždiť tisíce našich jednotiek. Vaša odozva na moju prosbu stiahnuť a zachovať prácu, ktorú ponúka náš milovaný M.T. Keshe svetu mala za následok záplavu požiadaviek na webstránke Keshe Foundation, z čoho je každému zrejmé, že on už nie je výlučným vlastníkom týchto neoceniteľných informácií. Je pre nich bezvýznamné ohrozovať jeho život, pretože jeho slávny palcový (USB) disk teraz patrí svetu, nie jemu. Zlúčili ste sa do tímu inteligentných, vedomých a v srdci sústredených dobrovoľníkov, ktorým podobných svet nikdy nepoznal. Nepotrebujete byť v tom istom meste alebo ani v tej istej krajine, aby ste cítili spojenie, ktoré máte medzi sebou navzájom a s Nami. Je to pre nás naozaj radostné, vidieť ako rýchlo ponúkate váš čas a priestor a akí účinní dokážete byť. Mám na dnes ešte jednu žiadosť. Naši pasažieri Letu 370 dychtia po svojich dňoch vo svetlách médií, aby mohli povedať svetu o svojom dobrodružstve s Galaktickými Bratmi a Sestrami, ktorí ich zachránili, o ich vzdelaní týkajúcom sa pravdy o tom čo sa deje v zákulisí na povrchu Planéty Zem a svojom hlboko pociťovanom prianí vyzvať svetových vodcov, aby podpísali zákon NESARA naprieč planétou. Žiadam vás teraz aby ste zobrali tlačovú správu, ktorú napísala Kathryn (vložená nižšie) a poslali ju do každého mediálneho výstupu, ktorý dokážete nájsť, či už to sú vaše lokálne noviny, televízna stanica alebo internetový zdroj. Požiadal som ju, aby pripojila túto správu, aby ste ju mohli vytlačiť a odovzdať všade, kde idete a faxovať alebo emailovať ju každému, na koho pomyslíte, kto by mohol mať možnosť, ako ju poslať ďalej. V novinových výstupoch fax pritiahne viac pozornosti. Je to vec, ktorá zachytila pozornosť sveta, takže to nemusia byť zbožní duchovní ľudia, ktorí spôsobia zmenu. Každý teraz háda, že mimozemský zásah je jediná logická odpoveď na hádanku. Teraz im musíme dokázať, že to nie je nepriateľský čin. Ja vám posielam moju nekonečnú lásku a požehnania, Milovaní Bratia a Sestry. My sme Jeden. Váš Sananda v Radosti, Harmónii, Mieri a Priateľstve. Tlačová Správa Let 370 Zachránený, Bezpečne v Rukách Galaktickej Lode LightWeb News (Správy Svetelnej Siete) 18-Marec-2014, High Falls, NY. Úplné oznámenie opisujúce záchranu Letu 370 zaznamenali LightWeb News. Lietadlo utrpelo hydraulické zlyhanie, bolo v nekontrolovanom stave a hrozilo okamžité zničenie. Vytrhnuté zo vzduchu uprostred letu bolo prijaté na palubu obrovskej vesmírnej lode zo Síria, o ktorej sa vraví že je časťou flotily Federácie pod vedením Veliteľstva Aštar, ktorého plná správa je dostupná na LightWeb News. Obrázky z Radara potvrdzujú objavenie mimozemskej lode a náhle zmiznutie Letu 370. V hľadaní a snahách o záchranu vládne zmätok, pretože ohromujúca anomálii, ktorá poukazuje priamo na mimoriadne pokročilý technologický zásah. Prečítajte si cele vysvetlenie z tohto zdroja, ktorý cituje spojenie medzi pozorovaniami UFO cigarovitého tvaru na nebi nad oblasťami sporu (nedávno Ukrajine), zachytenie a bezpečie pasažierov a nové požiadavky pre krajiny po celej zemeguli, aby sa podieľali na spustení zákona NESARA. Veliteľ Aštar preberá zodpovednosť za záchranu a požiadavky v spolupráci s pasažiermi, ktorí ponúkli že budú hrať „zajatcov“ aby spôsobili okamžitý svetový mier. Celý rozhovor je možné získať kontaktovaním Dr. Kathryn E. May na kemay@aol.com Preklad: SiR @ http://ee.dunres.skZdroj : http://www.whoneedslight.net/page/484045604 |
20.3.2014 - 14:37 | | | |||
ikica | ||||
Vôbec tomu neverím,je to blbosť podľa mňa. Putin veľmi dobre vie ,čo robí... |
20.3.2014 - 14:42 | | | |||
Freja | ||||
sláva,Aštar už je tu pro nás ..a hovorí po slovensky... | ||||
Upraveno: 20.3.2014 - 14:43, Freja |
20.3.2014 - 14:44 | | | |||
Harryeta » Freja | ||||
Aštar je totiž multilingvista, víme?! |
20.3.2014 - 14:45 | | | |||
Freja » Harryeta | ||||
Nevíme,známe jen multikešky a Aštar spíš bude multikecka | ||||
Upraveno: 20.3.2014 - 14:46, Freja |
20.3.2014 - 15:17 | | | |||
Tulinka » Freja | ||||
Neviem co je multikecka ale staci aj taka odpoved,ked nevies inak odpovedat |
20.3.2014 - 15:27 | | | |||
Freja » Tulinka | ||||
To ale byla odpověď Harryetě. Pro Tebe mám jinou - podle mne je to blábol. Ale nevadí mi,když tomu někdo věří... Mě to ale připadá jako vtip.Elvis žije! |
20.3.2014 - 15:31 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Freja | ||||
Tak buťo je to chyba v překladu a nebo Aštar přestal používat přímení |
20.3.2014 - 15:39 | | | |||
Freja » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
20.3.2014 - 19:28 | | | |||
ikica | ||||
Ešte chcem dodať,že ma prekvapilo,že Aštar s flotilou je v službách Amerického svetového poriadku(čakala som,že prídu s niečím novým,ale zrejme sme takí skazení,že inej cesty pre nás niet.) a dokonca sa prihlásil aj k nedávno zmiznutému lietadlu v Malajzii...Cestujúci sú vraj šťastní na tajnom mieste...žeby v raji? |
20.3.2014 - 19:30 | | | |||
Smazaný uživatel (silentium) | ||||
Reakce na jednoznačně položené odpovědi a názory nebývají často kladné. Každý, kdo nám zůží prostor na náš vlastní názor musí očekávat spíše negativismus a to i když to dělá s velkou pokorou.... Ještě jsem hodlal něco připsat...a ...byl to taky negativismus ...tolerance prosím vrať se!!! |
20.3.2014 - 20:17 | | | |||
Tulinka » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
Kludne napis aky mas nazor a co je negativizmus,ze s tym nesuhlasis alebo ze nezdielas? Ja som napisala,ze som v tomto neutralna,pretoze nemozem potvrdit a ani vyvratit.Neviem,pretoze som sa nikdy nezaujimala o UFO.Len som chcela pocut vas nazor.Niektore body sa mi pacia ale jednoznacne nemozem povedat,ze sa s tym ztotoznujem |
20.3.2014 - 20:29 | | | |||
Smazaný uživatel (silentium) » Tulinka | ||||
Nereagoval jsem přímo na příspěvek - moc se v tomto ohledu neorientuji (a přiznám se, že nechci reagovat hloupě jen pro reakci samou) - ale na pichlavé odpovědi v následném dialogu - a málem jsem byl pichlavý i já - proto volám nechť se nám tolerance vrátí. |
20.3.2014 - 20:36 | | | |||
ikica » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
Neboj,myslím že Tulinka to rozdýcha,nie je to osobné,jedine že by sme naštvali Aštara... |
20.3.2014 - 20:42 | | | |||
Freja » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
..a možná by stačilo,kdyby ubylo vztahovačnosti |
21.3.2014 - 0:44 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
U mě to nebylo o pichlavosti ,jen mě překvapilo že ten přátelský nebeský tvor si zkrátil jméno a spolupracuje s nějakou mocností . Já znám totiž úplně jinýho Aštara ( Šerana ) http://novazeme.ning.com/profiles/blogs/kdo-je-vlastne-astar-seran?xg_source=activity |
21.3.2014 - 7:41 | | | |||
Jak jinýho?To je on,ne? |
21.3.2014 - 8:13 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Freja | ||||
Popravdě řečeno sem zmatená asi dvy roky sem narážala na články o Aštarovi Šeranovi ,kde se píše zhruba tohle " Oni přišli s ohromnou bezpodmínečnou láskou a přejí si pomoci přinést osvícení, formy vědomostí a mír vaši planetě. Dodržují hranice svobodné vůle a oni vědí ultimátně, že to jste vy jako druh, kterému by měl přinést osvícení, vědomosti a mír vaši planetě. A pak najednou je v tom Obama jo A přímo se tam píše tohle 1. Zákon NESARA bude uvedený na podpísanie pre všetkých svetových vodcov – predstaviteľov každej krajiny v charte OSN – a bude okamžite uzákonený. Očakávame že Prezident Barack Obama bude prvý signatár dokumentu. 2. Bude vyhlásená Globálna Oslava Mieru pre každého človeka na planéte, bez ohľadu na rasu, náboženstvo alebo národnosť, označená mesiacom spevu, tanca a verejných vystúpení v každej dedine, mestečku a veľkomeste na Zemi. Všetky výdavky budú zaistené fondmi, ktoré by boli pridelené na vojenské výdaje. 3. Všetci vojenskí pracovníci dostanú úplnú výplatu za tri mesiace potom ako vrátia všetky zbrane a uniformy a vrátia sa prebudovať svoje vlastné rodiny a spoločenstvá. Potom nebudú dovolené žiadne osobné ani národné výdavky na vojenské aktivity ani vybavenie. Toto dá vládnym orgánom slobodu používať svoje zdroje na infraštruktúru, vodné a zdravotné systémy, udržateľné poľnohospodárstvo a vzdelávacie a spoločenské programy pre zdvihnutie podmienok pre svojich občanov. Odkdy podepsání nějaké smlouvy ve vojenským stavu u nás opravdu platilo ? A řízená placená celosvětová oslava To mi zní trochu Namchanovitě . Z toho su fakt magor . Ale ať se stane co chce já to přežiju | ||||
Upraveno: 21.3.2014 - 8:14, |
21.3.2014 - 9:24 | | | |||
"Čo sa týka výzbroje, Nebeská Skaza nepoužíva konvenčné zbraňové systémy." tomu taky nějak nerozumim |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |