Hlavní stránkaBoční panel
24.3.2014 - 11:48 | patatina | |
Moc prosím kohokoliv,kdo má knížku od Táničky/Jojojo/-básničky-mě nezůstala uložená ani jedna a knížku nemám....pošlete mi tak 1-2 básně na ukázku,co dám do knížky....Taky si tam na ní vzpomenem-a básnička od ní by byla krásnou vzpomínkou-díky..... |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
24.3.2014 - 12:25 | | | |||
Smazaný uživatel (hanka1948) | ||||
Já jí mám ale viděla jsem také na diskuzích na starém najdise že jsou nějaké | ||||
Upraveno: 24.3.2014 - 13:03, |
24.3.2014 - 12:42 | | | |||
patatina » Smazaný uživatel (hanka1948) | ||||
zkusím juknout....dík |
24.3.2014 - 17:07 | | | |||
Miluška medvídková | ||||
Pro všechny ty co bojují Na chvíli zavři oči, Sleduj, jak svět se točí. Své vnitřní já napoj na jeho energii. Cítíš tu sílu, co Ti dává, Věř, že budeš zdravá. Nech se unášet. Cítíš jemný vánek od černého moře? Tu slanou příchuť vln, jez přicházejí a zas mizí. Omývají tvé bolavé tělo. Odnášejí smutek, už ho vidět není. Ztratil se ve vlnách zapomnění. Stále máš zavřené oči? Cítíš, jak svět se točí? Tvá zavřená víčka hledí do sluníčka. V tom jasu slyšet je smích. V němém úžasu vnímáš jeho krásu. Zkus v té chvíli vyslovit své přání. Vzácnost oné chvíle je v tobě. Tak jako smích, energie, život. Stále máš zavřené oči? Cítíš, jak svět se točí? V tom víru dokážeš Víc, než může se ti zdát. Přání tvá se splní, je s tebou ten, co má tě rád. Vše má svůj řád, tak neměj v sobě strach. Otevři oči, klidně se dívej. Svět se točí, teď jen pro tebe! Úsměv duhy Pršelo. Do padajících kapek začalo svítit sluníčko. V dáli se ukázala duha. Den se smál celý v jejích barvách. Obloha hrála modře, jen sem tam byl mráček. Žluté pampelišky a slunce hřející přes padající kapky. Vzduch voněl prachem a posekanou trávou. Dětem se červenala líčka. Duha rozehrála svou barevnou hru. Cítíte ten smích? Přechází z jedné tóniny do druhé. Cinkání je slyšet mezi kapkami deště. Něžně nese svůj úsměv dál a dál. Úsměv Posílám úsměv. Po mrazíku, jenž vás hladí. Pod jeho silou vám zčervenají tváře. Je upřímný, nepozná lháře. Ukrytý je v šiškách jedlí u silnice. Na střechách domů, kde krápníky stříbrně září. Na dětských tvářích, u maminky či tatínka. Babička obdaruje dědečka s láskou v srdci. To vše úsměv umí a ještě více. Největší ukryt j v slunci. Přichází v jeho paprscích. Jemně po ¨tvářích hladí. Úsměv je všude kolem nás. Zastavte čas, ať může mezi vás... |
24.3.2014 - 18:11 | | | |||
Háňa | ||||
Jsi bojovník Strach můžeš mít, zachovej však klid. Nedovol mu tě uchopit, jsi bojovník. Pochybnosti můžeš mít, nedovol jim získat prim, ukaž, jsem bojovník. Pláč se dere na povrch, plač, jen plač. Nelituj se, není proč. Znám tě jsi bojovník. Sil ubývá? Věř, že to je teď, v tento moment. Zítra vše překonáš, přesto, že dnes zaváháš. Tak velké srdce máš tam uvnitř najdeš sílu, lásku tu už máš. Jsem tu, s tebou cítím tvůj pláč. Držím tě v náručí, plač. Věřím vše zvládneš. Dnes je smutno. Zítra bude líp. Jsi bojovník... |
27.3.2014 - 0:09 | | | |||
patatina | ||||
nádhera holky-moc děkuju...... |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |