Hlavní stránkaBoční panel
25.3.2014 - 12:36 | Player | |
VODNÁŘ: Jsi vynalézavý a právě proto to chceš daleko dotáhnout.Hodně lžeš dopouštíš se stále stejných chyb protože jsi neuvěřitelně hloupý.Nikdo tě nemá rád,ten tvůj blbý ksicht nemůžou ani vystát. RYBY: Máš fantazii,často si myslíš,že tě sleduje CIA nebo FBI nebo UFO.Máš mimořádně malý vliv na své přátele,často si ztěžují,že stále jen demonstruješ svou sílu.Přitom trpíš komplexem méněcennosti a v podstatě jsi kus hovna.Ryby týrají zvířátka. BERAN: Máš pionýrskýho ducha a o ostatních lidech si myslíš,že jsou ovce.často zahanbuješ ostatní,jsi netrpělivý a nikdy nedáš na cizí dobrou radu.Neznáš nic jiného,než donekonečna nasírat všechny ve svém okolí.Jsi kokot,navzdory tomu,že máš problémy s erekcí. BÝK: Jsi praktický a vytrvalý.Máš povahu buldoka a tvrdě pracuješ.Většina lidí si o tobě myslí,že jsi tvrdohlavý osel a lakomec.Při rozhovoru prskáš.Jsi uslintanej komouš. BLÍŽENCI: Jsi bystrý a inteligentní.Spousta lidí tě miluje,to proto,že jsi bisexuál.Máš sklony požadovat hodně téměř zadarmo.Spropitné,co dáváš v restauracích nestijí za nic,jsi totální držgrešle.Blíženci se neustále čvachtají v bahně incestu. RAK: Máš hodně empatie a porozumění pro cizí problémy.Tudíž jsi otravné hovado.Důležité věci vždy odkládáš na později,díky čemuž žiješ na podporách.Tvůj život stojí za hovno.V kriminálech hnijou pouze raci. LEV: Myslíš si,že jsi rozený vůdce.Ostatní si o tobě myslí,že jsi idiot.Většina lvů jsou násilní provokatéři.Jsi namyšlený a nesneseš upřímnou kritiku.Tvoje arogance je do nebe volající.Lvi jsou zlodějské mrchy,co raději masturbují než se doopravdy oddat sexu. PANNA: Ty jsi ten logický typ,co nesnáší nepořádek.Tvoje malicherné hovnožroutství vyvádí z rovnováhy přátele a kolegy.Jsi chladný,nemáš city a při souloži často usínáš.Z panen se stávají dobří politici a pasáci. VÁHY: jsi umělecký typ.To proto,že se neumíš vyrovnat se skutečným světem.Jestli jsi chlap,jsi určitě teplej.Tvoje šance získat dobrou práci je někde mezi nulou a mínus půl milionem.Většina žen ve Vahách jsou nevěstky.Každý člověk narozený ve znamení vah chcípá pomalu na pohlavní choroby. ŠTÍR: Nespolehlivý a podle vychcaný to tvor.Vrchol dosáhneš jen díky tomu,že v sobě nemáš ani gram morálky.Jsi ten největší špinavec v celém zvěrokruhu.Díky bohu většinu štírů včas vodkráglujou. STŘELEC:Jsi nadšený optimista.Tvrdohlavě spoléháš na štěstí,ale to jedině proto,že ti chybí jen náznak talentu.Většina střelců jsou alkoholici a ostatním lidem jsou jenom pro srandu.Jsi bezmezný sráč. KOZOROH:Jsi konzervativní a z rizika se vždycky nasereš.V podstatě jsi bezcharakterní spekulantský hovňák.Nikdy nikdo důležitý se v tomhle znamení nenarodil.Krom Arnolda Benedikta – naštěstí jsou skoro všichni kozorozi impotentní. |
![]() ![]() | 25.3.2014 - 12:45 | | | ||
Mortina | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | 25.3.2014 - 14:44 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Maj tam překlep,patří tam bezcenej sráč ![]() ![]() Jo du se na to napít ![]() |
![]() | 25.3.2014 - 17:04 | | | ||
Smazaný uživatel (hanka1948) | ||||
Jo sedí to ![]() Tak to sedí.Dám příklad-jdu si koupit kabelku dnes .Přijedu do obchodů .Proběhnu jich několik koupím dvě bagety,zelí uzeninu,panapr a jedu domu.Doma si vzpomenu ,že jsem tu kabelku zapoměla koupit.Horoskop nelže.Jsem hloupá ne-li i něco víc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 25.3.2014 - 18:05 | | | ||
Háňa | ||||
Zásadně nesouhlasím s tím, že mám problémy s erekcí - to je pomluva ![]() |
![]() ![]() | 25.3.2014 - 18:20 | | | ||
karamelan | ||||
tak jsem zvědavá kdy půjdu hnít do toho kriminálu ![]() ![]() |
![]() ![]() | 25.3.2014 - 19:12 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
Nekecej! Ukazana platiiiii! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 25.3.2014 - 19:46 | | | ||
Budd2 | ||||
chjo,to sou perspektivy ![]() ![]() |
![]() ![]() | 25.3.2014 - 20:01 | | | ||
catibones | ||||
Krucišpagát,tak už se to provalilo! ![]() ![]() Naštěstí jenom tady ![]() |
![]() ![]() | 25.3.2014 - 20:18 | | | ||
Freja | ||||
Mě se zas docela líbí tohle: http://zena.atlas.sk/toto-su-najhorsie-znamenia-zverokruhu/rodina/manzelstvo/807341.html?utm_source=facebook&utm_medium=a-zet&utm_campaign=azfb ![]() |
![]() ![]() | 25.3.2014 - 20:19 | | | ||
Freja » Budd2 | ||||
Nojonojo....to ten univerzální horoskop je daleko optimističtější ![]() ![]() |
![]() ![]() | 25.3.2014 - 21:12 | | | ||
Háňa » Freja | ||||
Mně taky - nikdo mě tam nepomlouvá ![]() ![]() |
![]() ![]() | 26.3.2014 - 5:32 | | | ||
movvin | ||||
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 26.3.2014 - 13:17 | | | ||
ila | ||||
![]() ![]() ![]() O Blížencích se v něm samozřejmě lže - ale s tím, jak se tam popisují ostatní znamení, souhlasím ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 27.3.2014 - 16:38 | | | ||
Player » ila | ||||
Ale nelže. Kolik já znám bi blíženců... |
![]() ![]() | 27.3.2014 - 19:52 | | | ||
Mortina » ila | ||||
Ňáká drzá ne? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 27.3.2014 - 21:05 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
...tos mě teda potěšil, když už mám po záruce.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 28.3.2014 - 14:23 | | | ||
ila » Mortina | ||||
![]() ![]() ![]() Některé věty mě fakt rozesmály - v souvislosti s lidmi, kteří mají právě to znamení: V kriminálech hnijou pouze raci. Díky bohu většinu štírů včas vodkráglujou. Nikdo tě nemá rád,ten tvůj blbý ksicht nemůžou ani vystát. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 3.4.2014 - 9:10 | | | ||
Mortina » ila | ||||
No, mě dost dostalo, když sem to četla v práci...máme tam jednoho...von je takovej...ti nevim...jako je hodnej ale tragédie je, že on furt vypráví...a vypráví a vypráví...a vypráví věci, který sou zajímavý tak dvacet minut...on je vypráví klidně hodinu...jako je to běs...a teď je rak...a tak mu čtu : bla bla bla ..Tudíž jsi otravné hovado... ![]() ![]() ![]() ![]() Jako měla sem dost, páč se mu tam všichni vyhejbaj aby s nim nezůstali sami a on neměl čas spustit. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 3.4.2014 - 18:55 | | | ||
Kiára » Freja | ||||
Najlepší sú však údajne Vodnári, milujú intenzívne, hlboko, romanticky a neradi sa hádajú. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 3.4.2014 - 19:54 | | | ||
Freja » Kiára | ||||
Jestli vodnáři milujou hluboce a intenzivně tak dám na modlení ![]() |
![]() ![]() | 3.4.2014 - 23:18 | | | ||
Kiára » Freja | ||||
No ty abys neprotestovala.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 4.4.2014 - 9:27 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Tý jo...sme z toho kupodivu docela vyvázly. ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |