Hlavní stránkaBoční panel
31.3.2014 - 10:58 | marhon | |
![]() dluhopisy. čas běží, den po dni, jako navlečené korálky... ta šňůra, co je drží pohromadě, snad život, či osud, či jsou navlečené v jiné pravdě a v barvách co se mění a smysl je v utajení. čas běží, den po dni zdá se, však něco v té šňůrce ukrývá se, zjeví se obraz, či chvíle, mihne se v očích pošetile, dnem nebo nocí, co rozum nemá ve své moci, ten malý prapodivný host. snad minulost. minulost, co dneska stíná hlavy, jednomu po druhém a nám všem dohromady, vytáhla staré spisy, staré dluhopisy. nedosáhne na ně ani svědomí, vždyť paměť objevit je neumí, neví, co bylo kdysi, když vznikly dluhopisy. čas běží, jako navlečené korálky... však vrací nám, co bylo kdysi. ztracené dluhopisy. ![]() | ||
Upraveno: 31.3.2014 - 12:23, marhon |
![]() ![]() | 31.3.2014 - 13:41 | | | ||
ila | ||||
![]() ![]() ![]() SUPER!!! |
![]() ![]() | 31.3.2014 - 23:03 | | | ||
marhon » ila | ||||
dík. zjišťuju, že místo básniček, píšu hádanky. ![]() |
![]() | 1.4.2014 - 7:15 | | | ||
Smazaný uživatel (hanka1948) » marhon | ||||
Moc hezký . a uhodlas,? ![]() ![]() |
![]() | 1.4.2014 - 8:30 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) » marhon | ||||
Fakt dobrý . ![]() Básničku o dluhopisech sem ještě nečetla .A ještě k tomu hezkou ![]() | ||||
Upraveno: 1.4.2014 - 8:30, |
![]() ![]() | 1.4.2014 - 8:32 | | | ||
marhon » Smazaný uživatel (hanka1948) | ||||
no, já nehádala, vy máte hádat co to je. ![]() ![]() ba ne, ale zjišťuju, že lidi to asi chápou trošku jinak, než to bylo myšleno. tak asi smolim hádanky. ![]() | ||||
Upraveno: 1.4.2014 - 8:33, marhon |
![]() | 1.4.2014 - 8:37 | | | ||
![]() ![]() Komu ten vlk teda nese to psaní ? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.4.2014 - 8:39 | | | ||
marhon » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
dík. mam radost, když se vám to líbí. ![]() |
![]() ![]() | 1.4.2014 - 8:44 | | | ||
řekla bych, že tenhle "vlk" nese psaní každýmu z nás. ![]() vlatně nám nese minulost, minulé životy, v podobě problémů a nemocí, aby sme ji opravili, kde byla chyba. ale naše paměť neví co se stalo, svědomí je čistý, tak nechápe, co se děje. má platit za něco, co si nepamatuje. stejně tak okamžiky co se objevují a my nevíme co s nima. známá místa, kde sme nikdy nebyli, obrazy dějů, co se nám nemohly stát nebo známý lidi, který sme nikdy nepotkali, ani sme o nich neslyšeli a nevíme, kde se berou a co s tim máme dělat, jen víme, že je známe, že sou nám blízcí. ![]() | ||||
Upraveno: 1.4.2014 - 12:03, marhon |
![]() | 1.4.2014 - 8:49 | | | ||
Vlk jeden ....no jo sobě neuteče žádnej z nás . Moc hezky si o tom veršovala . ![]() A to slovo ,dluhopisy ,má teď pro mě i další význam ![]() |
![]() ![]() | 1.4.2014 - 8:55 | | | ||
popravdě, mě by teď zajímalo, co si v tom na první pohled viděla ty. ![]() |
![]() | 1.4.2014 - 9:30 | | | ||
Já jsem takovej praktickej člověk ,co myslel že se přehrabuješ ve starých dopisech a fotkách .A dojalo tě to až k básni ![]() |
![]() ![]() | 1.4.2014 - 9:40 | | | ||
hezký, ![]() ![]() |
![]() | 1.4.2014 - 9:42 | | | ||
Smazaný uživatel (hanka1948) | ||||
I mě navštívila minulost před pár dny když jsem navštívila své rodiště ,kde jsem načerpala energii svého dětství a myslím že i zde jsem zjistila ,že mám dluhopis ve svém životě.A to v podobě v lepším chápání co je kolem mě.Krásu života ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 1.4.2014 - 9:56 | | | ||
marhon » Smazaný uživatel (hanka1948) | ||||
to je hezký, že si tam každej najde něco svýho Hani, nějakej ten svuj kousek si odnese. to mě moc těší. ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |