... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

VĚŽ a ĎÁBEL

2.4.2014 - 9:00toy
Poslední dobou mi párkrát vyšla kombinace Věž a Ďábel - přiznám se, že mě to vždycky vyleká.. potřebuji se vyrovnat se svým pocitem z těchto karet a tak se ptám, jak tyto dvě (a ještě dohromady) vnímáte vy??

Ďábelský průser.. nemilé překvapení.. ??

Příspěvky v diskuzi (10)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Anad
2.4.2014 - 11:04
0|0

Anad
Nejsem odborník, to musím předeslat, ale karty mám ráda a myslím, že si s nimi docela dobře rozumím. Myslím, že obecný výklad by se měl brát v úvahu, ale důležité jsou právě ty pocity, které ve vás karty vyvolají. Záleží na co jste se jich ptala, kde se nacházíte v životě a jakou reakci způsobily ve vaší duši. Zkuste to třeba v meditaci procítit a řídit se intuicí. Pak vám budou dobrými rádci a pochopíte co naznačují.
toy
2.4.2014 - 12:01
0|0

toy » Anad
tak přesně to jsem udělala - ptala jsem se, jak dcerka zvládne cestu do Francie - a byla jsem pak dva týdny na prášky.. včera se vrátila a bez problémů..

Jenom já jsem si ty karty fakt tady "vychutnala" - měla jsem pocit, ež mi to někdo nělá naschvál.. naschvál mě někdo stresuje.. ještě jsem tam měla dopsat Věž a Smrt, tahle kombinace mi v tam také vyšla..
Smazaný uživatel3.4.2014 - 12:27
0|0

Smazaný uživatel (zua)
..mám k těmto kartám pozitivní vztah..vlastně ke všem jen jestli se mi zrovinka na některé z nich něco nelíbí tak vím, že tuhle oblast ještě nemám zpracovanou...věž beru jako kartu kdy bych už měla konečně něco zbořit nebo, že se něco zboří...vytáhla jsem si jí nedávno a konečně prozřela...musela jsem něco totálně rozbourat a začít stavět na nových základech..a jaká je to úleva..a nejen pro mě...dáblíka beru taky jako kartu kdy je třeba brát věci více s humorem :7: :7: :7:
Upraveno: 3.4.2014 - 12:30,  
Smazaný uživatel3.4.2014 - 12:31
0|0

Smazaný uživatel (zua) » Anad
..naciťovat se na ně tak, že do ní přímo vstoupím a hraju role těch postav..tohle mi hodně odkrývá :4:
Upraveno: 3.4.2014 - 12:32,  
Freja
3.4.2014 - 22:44
0|0

Freja » toy
No,možná je na čase si říct,že občas ten výklad prostě nevyjde :14: :5: A někdy je to dobře :4:

http://www.cajovnaumodrekocky.cz/tarot/tarot1/43-tarot/tarot/519-proc-tarotove-vyklady-nevychazeji
Aristoni
3.4.2014 - 23:17
0|0

Aristoni » Freja
To jsou dobré stránky,to by si měla toy určitě přečíst,díky,že jsi to tu dala. :48:
Smazaný uživatel4.4.2014 - 8:38
0|0

Smazaný uživatel (zua) » Freja
:44:
toy
5.4.2014 - 17:26
0|0

toy » Aristoni
přemýším, co ty karty měl znamenat.. v každém případě změnu a změna to určitě byla. A včera mi jdna kartářka řekla, že věž chápe jako cestu.. :)
A už mi to začíná dávat smysl.. ano, karty nelžou, jen je třeba je uměět číst, jen je třeba se umět ptát..
marhon
5.4.2014 - 17:31
0|0

marhon » toy
to si napsala hezky. :44: já neumim ani jedno. ale asi už mě pochopily, tak mi vždycky nabídnou nějakou hezkou ochranou kartu, abych neměla depku. :5:
nechápu, jak někdo koukne na karty, na obrázek nebo na sen a přesně odvypráví příběh, který je pravdivý. tohle se já asi nikdy nenaučim. štěstí, že máme ty ochraný karty. :5:
mimochodem, myslela sem sem si, že smrt znamená konec něčeho, věž, samota.
sem si myslela, že věž a smrt, teda samota, konec, by mohlo být konec samoty, konec osamění.
Upraveno: 5.4.2014 - 17:41, marhon 
Aristoni
5.4.2014 - 23:47
0|0

Aristoni » toy
Jo holka,to jsou moc vysoké ambice na které je těžko dosáhnout.Je to i vztah či plán (správný pouze zdánlivě) přesvědčení. Roztříštění řetězů ambicí a touhy. :30:
Všechno zboř a začni znovu. :6:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze