Hlavní stránkaBoční panel
2.4.2014 - 9:00 | toy | |
Poslední dobou mi párkrát vyšla kombinace Věž a Ďábel - přiznám se, že mě to vždycky vyleká.. potřebuji se vyrovnat se svým pocitem z těchto karet a tak se ptám, jak tyto dvě (a ještě dohromady) vnímáte vy?? Ďábelský průser.. nemilé překvapení.. ?? |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
2.4.2014 - 11:04 | | | |||
Anad | ||||
Nejsem odborník, to musím předeslat, ale karty mám ráda a myslím, že si s nimi docela dobře rozumím. Myslím, že obecný výklad by se měl brát v úvahu, ale důležité jsou právě ty pocity, které ve vás karty vyvolají. Záleží na co jste se jich ptala, kde se nacházíte v životě a jakou reakci způsobily ve vaší duši. Zkuste to třeba v meditaci procítit a řídit se intuicí. Pak vám budou dobrými rádci a pochopíte co naznačují. |
2.4.2014 - 12:01 | | | |||
toy » Anad | ||||
tak přesně to jsem udělala - ptala jsem se, jak dcerka zvládne cestu do Francie - a byla jsem pak dva týdny na prášky.. včera se vrátila a bez problémů.. Jenom já jsem si ty karty fakt tady "vychutnala" - měla jsem pocit, ež mi to někdo nělá naschvál.. naschvál mě někdo stresuje.. ještě jsem tam měla dopsat Věž a Smrt, tahle kombinace mi v tam také vyšla.. |
3.4.2014 - 12:27 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) | ||||
..mám k těmto kartám pozitivní vztah..vlastně ke všem jen jestli se mi zrovinka na některé z nich něco nelíbí tak vím, že tuhle oblast ještě nemám zpracovanou...věž beru jako kartu kdy bych už měla konečně něco zbořit nebo, že se něco zboří...vytáhla jsem si jí nedávno a konečně prozřela...musela jsem něco totálně rozbourat a začít stavět na nových základech..a jaká je to úleva..a nejen pro mě...dáblíka beru taky jako kartu kdy je třeba brát věci více s humorem | ||||
Upraveno: 3.4.2014 - 12:30, |
3.4.2014 - 12:31 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) » Anad | ||||
..naciťovat se na ně tak, že do ní přímo vstoupím a hraju role těch postav..tohle mi hodně odkrývá | ||||
Upraveno: 3.4.2014 - 12:32, |
3.4.2014 - 22:44 | | | |||
Freja » toy | ||||
No,možná je na čase si říct,že občas ten výklad prostě nevyjde A někdy je to dobře http://www.cajovnaumodrekocky.cz/tarot/tarot1/43-tarot/tarot/519-proc-tarotove-vyklady-nevychazeji |
3.4.2014 - 23:17 | | | |||
Aristoni » Freja | ||||
To jsou dobré stránky,to by si měla toy určitě přečíst,díky,že jsi to tu dala. |
4.4.2014 - 8:38 | | | |||
Smazaný uživatel (zua) » Freja | ||||
5.4.2014 - 17:26 | | | |||
toy » Aristoni | ||||
přemýším, co ty karty měl znamenat.. v každém případě změnu a změna to určitě byla. A včera mi jdna kartářka řekla, že věž chápe jako cestu.. :) A už mi to začíná dávat smysl.. ano, karty nelžou, jen je třeba je uměět číst, jen je třeba se umět ptát.. |
5.4.2014 - 17:31 | | | |||
marhon » toy | ||||
to si napsala hezky. já neumim ani jedno. ale asi už mě pochopily, tak mi vždycky nabídnou nějakou hezkou ochranou kartu, abych neměla depku. nechápu, jak někdo koukne na karty, na obrázek nebo na sen a přesně odvypráví příběh, který je pravdivý. tohle se já asi nikdy nenaučim. štěstí, že máme ty ochraný karty. mimochodem, myslela sem sem si, že smrt znamená konec něčeho, věž, samota. sem si myslela, že věž a smrt, teda samota, konec, by mohlo být konec samoty, konec osamění. | ||||
Upraveno: 5.4.2014 - 17:41, marhon |
5.4.2014 - 23:47 | | | |||
Aristoni » toy | ||||
Jo holka,to jsou moc vysoké ambice na které je těžko dosáhnout.Je to i vztah či plán (správný pouze zdánlivě) přesvědčení. Roztříštění řetězů ambicí a touhy. Všechno zboř a začni znovu. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |