Hlavní stránkaBoční panel
2.4.2014 - 16:32 | Mitea - Timea | |
Astropsychologie Středa, 2.4.2014 - TŘASKAVÁ SMĚS SLUNCE S URANEM Milí čtenáři, jistě si pamatujete, že v neděli kolem osmé hodiny večerní došlo na desátém stupni Berana k setkání Slunce a Luny. Bavili jsme se tehdy o tom, že toto místo jest předzvěsí velkých změn, které nastanou v životě každého z nás již brzy. Druhým milníkem na cestě od nedělního novoluní k samotnému spuštění akce, je dnešní setkání Slunce s Uranem mezi 12. a 13.stupněm Berana. Omlouvám se, pokud můj styl bude dnes vzrušený, překotný, šílený, excentrický, koktavý a zběsilý, ale toto vesmírné divadlo se odehrává přímo nad mým Merkurem a můj mozek je toho času napojen do mnoha elektrických obvodů, takže jeho reakce se blíží projevům při epileptickém záchvatu. K tomu doufám nedojde Tak tedy, zkuste si vzpomenout na svůj nedělní večer a možná si vybavíte, co se dělo. Nebo o čem jste přemýšleli. Co vám běželo na pozadí. Jak jste se cítili. K čemu se události vztahovaly. Není nutné je přesně pojmenovat, definovat a obléknout do slov. Stačí vědomý pocit. Přítomno bylo Slunce, proto uvědomění, chtění, směřování. Přítomna byla Luna a zanechala za sebou určitě nějaký dojem. Merkur nepřítomen a Hliník se odstěhoval do Humpolce, takže kdo-ví-jak luxusní verbalizaci zážitku čekat nemůžeme ... A dnes. Slunko se posunulo o zhruba tři stupně a stojí už přesně v místě, které dlouhodobě okupuje Uran. Pominu, co je na dnešku zjevné, totiž že události se rozvíjejí nečekaně, problémy padají z čistého nebe a řeší se okamžitě, reakční čas se blíží nule, energie graduje do splašenosti, nové kontakty se objevují na nejnepředstavitelnějších místech, situace se vyvíjí zrychleným tempem černobílé grotesky, lidé vbíhají do vozovky bez varování a tak vůbec. To, o čem se chci zmínit, je skutečnost, že Slunce v tuhle chvíli stojí přesně v jednom z vrcholů budoucí velké kvadratury. Té mezi Plutem v Kozorohu, Uranem v Beranu, Jupiterem v Raku a Marsem ve Vahách. Dnes je den, kdy jsme si zcela jasně vědomi toho, kde změna nastane. A myslím, že většina z nás už i ví, jaká. Už nemluvím o lunární dojmologii, ale o jasném poznání, o vhledu. Tedy o vhledu dostupném těm z nás, kdo si jakýkoliv myslitelný a (ne)existující problém nezatlačili do hloubi podvědomí natolik, že přece žádný nemají Takže, soustřeďme se na téma, které se dnes jasně vynořuje! Věnujme mu pozornost! Ono stejně dřív nebo později převezme fokus, ale lépe, když na to budeme připraveni! K.Konicanová |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
2.4.2014 - 21:10 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
A dá se na tohle vůbec připravit ? |
2.4.2014 - 21:33 | | | |||
Budd2 » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
dá ale stejně to nakonec bude jinak |
2.4.2014 - 22:36 | | | |||
šamanka.Janka | ||||
dnes jsem si uvědomila hluboce zasuté maličkosti v sobě a moc mi překvapili. Z láskou jsem je odevzdala vyšším sférám. Na druhou stranku jsem ráda, že jsem dnes neřídila tramvaj |
2.4.2014 - 22:54 | | | |||
Aristoni | ||||
Bez komentáře. | ||||
Upraveno: 2.4.2014 - 22:54, Aristoni |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |