... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Vibrace

4.4.2014 - 14:33Smazaný uživatel (Libas)
Co to jsou vlastně ty vibrace ?
Jak je kdo vnímá ?
Nebo jak si je vlastně představujete ?
Proč dobře míněná slova o zvyšování vibrací ,vyvolávají takovou odezvu ? :31:
Tohle všechno mě napadlo když sem četla diskuzi od Šamanky Janky :24:

Já osobně je třeba vnímám i přes tělo ,jako nějaký vlnění,jak to dělám neumím vysvětlit . :7:
A jak to máte vy ? :33: :5:

Příspěvky v diskuzi (87)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Celkem stránek: 2
12
Smazaný uživatel4.4.2014 - 14:37
0|0

Smazaný uživatel (Libas)
:10:
Zjistila sem že už nám to i někdo změřil :4:
Ale mě zajímá jak to vnímáte vy :25:

Tak jen pro zajímavost
Vyšší duchovní vibraci můžeme nabýt několika způsoby:

meditací, stravou, láskou, očistou těla, nebo například rozhovorem s přáteli o duchovních věcech, náhlé pochopení některých duchovních poznání atd.… Není úplně pravda, že nejíst maso, nebo žít zdravě, či být vyrovnaný je podmínkou pro duchovní růst.

Dá se žít tak, abychom měli každodenně vysokou vibraci. Abychom se s ní probudili, a tak i usínali. Můžeme dosáhnout takové vibrace, že pak se nemusíme nijak připravovat na duchovní vidění, na channeling, nebo výklad karet. Pak nebudeme potřebovat hlubokých meditací nebo různých nastavování mysli a vědomí. Ruku v ruce se vzrůstající vibrací jde i poznání. V okamžiku, kdy vám vzroste vibrace začínáte z ničeho nic rozumět různým tehdy „tajemným“ věcem, začínáte vidět třetím okem a dokážete přijmout čím dál čistší informace „shora“. Začínáte mít víru…a postupem času již ne víru, ale vědění - poznání.

Čistá láska k sobě nic nepoutá, nevlastní, nedělá si na nic nároky, je to pozitivní stav bytí, ke všemu stvoření stejný bez rozdílů a bez souzení, je to přirozený proces i ve vesmíru, proto vibraci rozhodně zvyšuje a to nejrychleji ze všech nástrojů.

VIBRACE : 1 - 1500 kHz

Nevědomý člověk, masožravec, hrubohmotně závislý, ateista, nepřijímající žádné poznání o duchovním světu. Zabývající se sám sebou, někdy vzteklý, egocentrický, namyšlený, sobecký.

VIBRACE : 1500 - 3500 kHz

Člověk, který je předchozímu podobný, ale občas si uvědomuje, co je to skutečná láska a snaží se se sebou něco dělat. Občas má pocit, že by se měl změnit. Jí maso.

VIBRACE : 3500 - 5000 kHz

Lidé, kteří jsou uvědomělí, ale přehlížejí to. Bývají často nešťastní, mají sklony k alkoholizmu, drogám. Všude hledají vinu, proč jsou oni tak nešťastní, občas věří kartám, či věštcům. Přijímají jiná náboženství, či jsou sami věřícími. Intuice se začíná zapojovat.
Nebo naopak se zabývají duchovním poznáním, ale vibraci si snižují stravou, nebo neschopností změnit v sobě některé negativní vlastnosti.

VIBRACE : 5000 - 7500 kHz

Tuto vibraci trvale může mít jen člověk, který nejí maso, či jen minimálně a lehčí (ryby, drůbež). Člověk s touto vibrací má občasné vidění, začíná chápat souvislosti, odkrývají se mu minulé životy, dostává duchovní dary – jasnozřivectví, rozpomíná si na svého ducha a sbližuje se s ním. Začíná spolupracovat se svým vyšším já. Dokáže komunikovat s vyššími bytostmi. Této vibrace dokáží dosáhnout i lidé, kteří právě vykládají karty, nebo někoho léčí, či komunikují s bytosti světla, ale nemají tuto vibraci přirozeně – musí si jí teprve zvýšit, protože jedí maso. Uměle zvýšená vibrace není trvalá, pak opět klesá ke standartu.

VIBRACE : 7500-10 tisíc kHz

Člověk s pevným charakterem, zářící, láskyplný, s pochopením, soucitem. Má vyřešené minulé životy, karmu a je plně uvědomělý. Je v trvalém spojení se svým vyšším já a dokáže bez příprav okamžitě přijmout rozpoznat pravdu. Snadno vidí do jiných lidí, má kontrolované vize, snadné jasnovidectví a je prakticky duševně, tělesně i duchovně vyrovnaný.

VIBRACE – 10000 kHz a více

Vysokovibrační stav, při kterém se člověk stává opravdovým duchovním mistrem a světlo kolem sebe jen šíří. Dokáže okamžité zázraky, léčit, uzdravovat, používat všechny nástroje ducha a je v přímém spojení se Stvořitelem. Člověk s vibrací nad 30000 by dokázal být i neviditelný vlivem kmitočtu světla, ale i kdyby tady nějaký takový člověk chodil, naše fyzická těla nejsou schopna takovou vibraci unést. Prostě by shořela. Proto všechny procesy s vyšší vibrací se odehrávají mimo naše těla – v duchovní úrovni, ale s naším vědomím.
Freja
4.4.2014 - 15:18
+1|0

Freja
No a není třeba možný,že pokud člověk v těch "vyšších vibracích" normálně každodenně funguje,že se to stane tak běžnou součástí jeho života,že pak vnímá spíš ty nižší vibrace,jako nepříjemnou změnu??Héé? :31: :5:

To by pak zcela změnilo úhel pohledu na ty,kdo tvrdí,že vnímají vibrace vyšší :5:
:14: :14:
Freja
4.4.2014 - 15:22
0|0

Freja » Smazaný uživatel (Libas)
Tohle je nějak blbě a napřeskáčku zkopírovaný nebo to prostě napsal nějakej "rouroň"? :5:

Poslední odstavec,jakoby tam někdo prsknul náhodně,jakože -Ááááá..ještě jsem si vzpomněl,že....

Pak teda cituji "Není úplně pravda, že nejíst maso, nebo žít zdravě, či být vyrovnaný je podmínkou pro duchovní růst."... a zároveň v naměřených hodnotách se dost často zmiňuje begetariánství jako plus....tož to sem z toho jelenec :30:
Háňa
4.4.2014 - 15:38
0|0

Háňa » Smazaný uživatel (Libas)
Pěkná tabulka :2: :5:

Vibrace vnímám ..... já vlastně nevím, jak to fyzikálně popsat - vibrace, to je pro mě to vlastní žití ... nejen moje - žití všeho ...... pohyb, proudění a mísení všeho skrz všechno. Ladný, plynulý, harmonický, klidný neustálý pohyb všeho všemi směry.
Někdy se necítím dobře - tehdy, když se to všechno z nějakého důvodu zrychlí, zvýrazní, a při tom mísení dochází k "nárazům" ... není to jako když se, dejme tomu, stečou řeky, ale spíš, jako když je bouřka a létají blesky a narážejí do okolních věcí, lidí, stromů ....... vnímám ty "rány" kolem sebe i do sebe a zatěžuje a unavuje mě to .... dá mi hodně práce "zařídit", aby to mnou nezmítalo a někdy se mi to ani nedaří nějakou dobu ... prostě to není to běžné ladné mísení a proudění ........ uf ..... víc neumím říct ... nemyslím, že by na to mělo vliv, co člověk například jí - to spíš jak ... jak jí, jak dýchá, jak existuje .... může to být klidně on, kdo to "narážení" způsobuje ..... myslím, že hlavní příčina toho je násilí - jakékoli .... stačí si jen "poručit", že dneska už doopravdy utřu ten prach a jít to dělat s nechutí nebo, o tom jídle, že už fakt ty brambůrky, maso .... jíst nebudu, abych se dostala do vyšších vibrací :4: ... a přitom mít na něj chuť a vlastně trpět - a už to "lítá" ....

Ale hlavně, cítím vibrace jako vzájemnou "věc" - takže ne tak, že do mě něco proudí jak do džbánu ... cítím to jako výměnu ... průběžnou, neustálou ...... to mísení je asi docela dobrý výraz, ikdyž taky ne přesný, protože ve skutečnosti, když se něco reálně smísí, už to zůstane smíchané ... ale tady ne ..... tak proudění ... jo, proudění je asi nejlepší výraz ... už nevím, těžko se to popisuje :4: ... vibrace jsou prostě pro mě to, čemu říkám život
Upraveno: 4.4.2014 - 16:04, Háňa 
Miki
4.4.2014 - 16:07
0|0

Miki
Nenašla jsem se :22:
Kiára
4.4.2014 - 17:01
+1|0

Kiára » Freja
No s tím masem je to tak, že když člověk postupuje do těch vyšších vibrací, už ho k masu tělo samotné nepustí.. Prostě ti maso přestane chutnat a změní se ti celkově chutě. V poslední době se s tím setkávám poměrně často a i já sama jsem maso téměř přestala jíst a to jsem si ještě před rokem vůbec neuměla představit, dokonce o mě v práci prohlašovali, že jsem největší masožrout ve firmě.. :5: A to prosím dělám se skoro samejma chlapama.. :34:
Mysterious
4.4.2014 - 18:21
0|0

Mysterious » Kiára
Nemyslím si, že by až tak masité jídlo mělo vliv na vnímání vibrací. Byla jsem v mládí masožravec, ale dejme tomu jógická cvičení a pouhý rozvoj informovanosti o různých věcech a energiích z východní filozofie mi daly poznání, co jsem na lidech přehlížela a co na sobě jako vibrace při jejich blízkosti a rozpoznávat různé neblahé mrazení jako předzvěst. Bylo to o to rozpoznatelnější, že byl člověk takový nevinný, čistší, než otrkaní zkušení. Takže vnitřně, pokud to měl v sobě, tak člověk zdrhal právě díky tomu lidem podvědomě, u kterých cítil, že nějakým způsobem toto v nich není a nějak také tu osobní energii iritují. Pak jsem jednu dobu přešla téměř na stravu spíše vegetariánskou nebo spíše někdy hladovou a je pravda, že ty zážitky se zintenzívní, včetně tedy astrálních cestování a různých poznání mezi nebem a zemí i jasnozřivost. Zase ale na oplátku, díky tomu moje vyhublé tělo bylo náchylné k přijímání energií bez ochrany v auře a tak doléhaly různé choroby a už to působilo spíše škodlivě. A varovné signály vibrací se týkaly už i samotného organismu.Ty cizí energie-vibrace se mě dotkly natolik, že pak vibrovaly i nervy. Po změně a znovu nastolení masité stravy, kdy jsem ztloustla " neurekom" :10: si nemyslím, že by člověk, který nějakým poznáním už prošel, něco ztratil, uzavřel si cestu k vyšším vibracím. Je pravda, že díky tloušťce se změnil třeba náhled na mou osobu, jakožto přitažlivou a žádoucí. Ale na druhé straně člověk pozná, že všichni ti dříve lichotící hodnotili pouze zevnějšek, ne charakter a povahu nebo co člověk umí. A tak jsem došla celkovému poznání, že ač člověk ztratil své obdivovatele stran zevnějšku, není nad čím plakat, protože pravá hodnota člověka tkví úplně v něčem jiném a ne v jeho vzhledu. A spousta krásek i mužů právě na tomhle lpí a ty jejich vibrace jsou opravdu povrchní, přízemní a nízké.
Mysterious
4.4.2014 - 18:30
+1|0

Mysterious » Freja
No to máš vlastně pravdu, že pak člověk asi vnímá vibrace nižší jako nepříjemnou změnu. Ono je docela dobrý dobrý příklad, kdy jsem se stala z Twiggy "tlusťoškou", v jakých vibracích kolem mě lidé byli. :4:
Mitea - Timea
4.4.2014 - 18:32
+2|0

Mitea - Timea
Ja vnímam vibrácie,ako energetický dotyk.Napríklad ked ku mne pristúpi clovek a mne je zrazu zima a mám husaciu kozu,viem,ze to je nie dost cistý clovek...Ked mi je teplo a mimovolne sa usmievam a cítim tichú radost v srdci,viem,ze je to cistý clovek....Ked ku mne pristúpi chronický klamár,cítim nepríjemný pach...má to roznu intenzitu,podla toho,s kým mám docinenia..mám to proste pocitovo.Nerozoberám to fyzikálne,hned mi to naskocí,s kým mám tú cest...Napísala som to jednoducho a laicky,lebo je to jednoduché a je mi to velkou pomockou....Ked vojdem niekam do bytu,z niektorého musím rýchlo odíst a niekde sa cítim ako doma..Je to zrejme o mojej energii,co sa momentálne ku mne hodí,co mi prospieva a co nie...V prírode cítim neskutocné vibrácie...vnútorný monológ naskocí okamzite a ja cítim,ze som vo vnútri lahsia,ako by ste schudli behom hodiny kilo z fyzickej váhy...Navyse mám dost silnú intuíciu a silne obrazovidenie--Ked niekto nieco hovorí,casto mi naskocí cistý obraz,niekedy rozmazaný,ak si dotycný vymýsla...To je v skratke o mojom vnímaní vibrácií...A zaujímavé je,ze humor má vzdy krásnu vibráciu :5: cmuki :41:
Mysterious
4.4.2014 - 18:39
0|0

Mysterious » Mitea - Timea
Mám to stejně. Navíc se cítím stísněně a mrazí mě i z lidí, které čeká nějaká nehoda nebo prožijí v budoucnu nějaký těžký smutek. :1:
Mitea - Timea
4.4.2014 - 18:43
0|0

Mitea - Timea » Mysterious
Ano,to cítim tiez..naskocí strach o toho cloveka a neviem,ze preco..ale je to tak.Moje deti sa tak vyhli mnohým nedobrým zálezitostiam.Cítim,ked sa má nieco v ten den odohrat a nebude to dobré..
:3:
Smazaný uživatel4.4.2014 - 20:38
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Freja
Však sem to sem dala jen pro zajímavost ,když už se to našla :4:
Překvapilo mě že to někdo i měřil a změřil :5: :31:
Smazaný uživatel4.4.2014 - 20:43
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Háňa
Zajímavě to vnímáš :24:
Jo proudění to docela dobře vystihuje . :44:
Smazaný uživatel4.4.2014 - 20:44
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Miki
Ses neměla hledat ale napsat jak to vnímáš ty :2: :5:
A klid já se tam taky nikde nevidím :11:
Smazaný uživatel4.4.2014 - 20:52
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Kiára
Mám podobnou zkušenost ,moje tělo taky už maso skoro nechce .
Občas dostanu chuť na rybu ale kvalitní rybu ne pangaciuse :19:
Docela sem změnila jídelníček a sem ráda že tu jede vegeporadna :41: I když moc nepřispívám (zatím nemám co ) ráda si tam čtu .
A když někdy to maso jím třeba jako dnes na oslavě ,cítím jak mě to zaseká a těžknu :20:
Smazaný uživatel4.4.2014 - 21:04
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Mysterious
Ono asi trocha masa dobře upravenýho s trochou zeleniny není občas na škodu . Máš pravdu že tělo potřebuje mít sílu na ochranu .A to zatím pokud nejsme na práně bere z jídla :17:
Ale maso v kombinaci se s metanou a moukou jak je u nás zvykem je opravdu hodně těžký jídlo .
A když píšeš o tom že si přibrala když si zase začala jíst maso je zajímavý ,myslíš že to bylo jen tím, nebo si začala jíst celkově těžší jídla a nebo častěji než předtím ?
:34:
Smazaný uživatel4.4.2014 - 21:08
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Mitea - Timea
:24: Děkuji za tvůj příspěvek .Si krásně vnímavá :41:
Smazaný uživatel4.4.2014 - 21:12
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Mitea - Timea
Mám ten pocit že jsem taky děti díky svým pocitům ochraňovala . Vzpomínám si asi na dva případy kdy jsem je někam nepustila a vždycky to bylo dobře . :34:
Jen sem to dělala nevědomě a pro mě tenkrát nelogicky .
Jen sem to tak hodně cítila ...
Mortina
4.4.2014 - 22:00
0|0

Mortina
Nevim co to je, nic nevnímám a celkem si nic nepředstavuju kromě toho, že lidstvo prokazatelně blbne. :2:
Smazaný uživatel4.4.2014 - 22:12
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Mortina
Neprogramuj :45:
Lidstvo neblbne lidstvo se hledá :4: :5:
Mortina
4.4.2014 - 22:13
0|0

Mortina » Smazaný uživatel (Libas)
No ale ňák blbě. :14:
marhon
4.4.2014 - 22:16
+1|0

marhon » Mortina
hledá za každým rohem. :44:
zapomíná, že Země je kulatá. :14:
Smazaný uživatel4.4.2014 - 22:17
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Mortina
:10: To není jen tak ,když vibrujem každej jinak :4: :5:
Mortina
4.4.2014 - 23:06
0|0

Mortina » Smazaný uživatel (Libas)
No...jestli nejni nakonec lepší nevibrovat. :2:
Mysterious
5.4.2014 - 9:46
0|0

Mysterious » Smazaný uživatel (Libas)
Přibrala jsem za neuvěřitelně krátkou dobu a bylo to tím, že jsem měla novou práci, odpoledne od 16 - 7 hod., takže sebou svačiny, jenže dříve jsem nejedla bílé pečivo, pak také saláty (hermelínový :17:), no a také sladké limonády, které dříve ne. V noci jsem měla vždy hladové křeče, takže jsem se docpávala, aby mě nebolelo. Tohle asi mělo největší vliv. V té době jsem se prostě přestala už omezovat ve všem. Takže výsledek byl vidět. Dříve to bylo dost drsné i díky financím, takže proto ta hubenost. Také jsem už byla lenivější na kolo jako dříve. :3:
Kiára
5.4.2014 - 13:59
0|0

Kiára » Mysterious
Jistě, s tím souhlasím, on žádný extrém není moc dobrý a jídlo by mělo být vyvážené, aby tělo netrpělo a nenatahovalo do sebe ty věci, o kterých píšeš.. A nemyslím si, že když začneš jíst maso, že něco ztratíš, jenom tě prostě maso drží v nižších energiích, to je celé.. :1:
Smazaný uživatel6.4.2014 - 11:24
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Mysterious
No tak tomu rozumím ,vím co změna zaměstnání dokáže udělat s jídelníčkem i s chutí k jídlu i s vibracemi :4:
šamanka.Janka
6.4.2014 - 16:31
0|0

šamanka.Janka
já vibrace vnímám jako energiji proudící z eteru vyšších sfér. Proudí přes korunní čakru a jsou to vysoké tony energie. Nižší vybrace cítím od mnoha lidí, je to jejich energie. Kolikrát na mně z nich přeskočí přivtělená duše, neb diskranát. Pak ty energie jednoduše vyčistím a odešlu tam kam patří. Jím to co mi chutná i maso a nemyslím ani mi to bytosti světla nepotvrdili, že by mi to brzdilo v čemkoliv. :25: :26:
Pithecanthropus erectus
6.4.2014 - 23:14
0|0

Pithecanthropus erectus » Smazaný uživatel (Libas)
mně by spíš zajímalo, jak ten "výzkumník", tyhle vibrace měřil a čím....obvykle když si vezmeš do ruky měřící šňůru , třeba osciloskopu, tak tam naměříš u každýho člověka zhruba 50 -100 Hz, čemuž říkáme brum.....ten můžeš i slyšet, když si rukou sáhneš na živej mikrofonní vstup....
Takže podle toho jsme všichni nevycválaní sedláci toho nejhrubšího zrna...... :2:
Budd2
6.4.2014 - 23:35
0|0

Budd2
Tak já taky něco plknu :13:

Lidi jí/nejí maso z několika důvodů.Ti co ho nejí to většinou dělají buď ze zdravotních nebo "ezoterických = vibračních".A většinou ne proto,že by sami nějaký rozdíl vnímali,ale protože si o tom načetli z hodnověrných zdrojů.Za obojím je strach a to je nižší vibrace.
Jediný důvod,který podle mého názoru zvýší vibrace je etický.Ten jediný je nesobecký a obsahuje lásku ke zvířatům.Živým,ne ve formě řízku či jitrnice :2:. To v dnešní době není ani o hladu,ale o uspokojování chuťových buněk podle pravěkého programu - jenže na stejné vibrační úrovni byl už neandrtálec...

to bude palců dolu :45: :5:
Upraveno: 6.4.2014 - 23:37, Budd2 
Háňa
7.4.2014 - 7:46
+2|0

Háňa » Budd2
Druhá věc je, že dnešní člověk z duchovního hlediska často neandrtálci nesahá ani po kotníky ... ať jí, co jí :1:

Láska k něčemu neznamená, že to nemůžu sníst ... já třeba říkám pažitce, když si přijdu uříznout "ahoj holka, dej mi kousek na brambory, prosím" ... a pak jí poděkuju :4: ... je stejně živá jako každé zvíře i jako já. A odkvetlé meruňce jsem tuhle říkala" Jé, ty jsi krásně odkvetla, ty budeš mít dětí - už se na ně těším" :1:

Když toho byla svědkem moje matka, prohlásila: "Ty jsi byla praštěná vždycky, ale že až tak, to jsem si nemyslela" :5: .... nevadí mi to - ona jenom NEVÍ - nemůže za to - a i když přestane jíst maso, nic se na tom nezmění - nebylo jí to prostě dáno :4:

Tyhle různé snahy o vibrace podle toho, co člověk jí ... to vás nikam nevykopne, pokud tam nejste - jsou to jen snahy utéct z toho, v čem jste .....
Upraveno: 7.4.2014 - 8:18, Háňa 
Smazaný uživatel7.4.2014 - 8:45
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Pithecanthropus erectus
To mě taky :5: Myslela jsem že třeba někdo technicky zdatnej mi to tu osvětlí .Jak to měřili .
:4: Čím víc na to koukám tím víc si myslím že si to jen někdo vycucal z prstu :21:
Smazaný uživatel7.4.2014 - 8:54
+1|0

Smazaný uživatel (Libas) » Budd2
Však taky neandrtálec byl napojenej úplně na všechno :4: :5:
S tím masem to vidím na sobě a opravdu vnímám že zatěžuje . Možná je to hlavně tím že se nejpracněji tráví .Cítím se líp když ho nejím ovšem sou dny kdy ho potřebuji.
A taky si myslím že zrovna jídlo s vibracemi souvisí jen tak že nacpanej člověk už nic víc nevnímá :10:
Mysterious
7.4.2014 - 10:16
0|0

Mysterious » Smazaný uživatel (Libas)
Kolik svatých či jiných slavných léčitelů či jasnovidců nejedlo maso? Také by Reikisté nemohli zřejmě předávat žádnou energii, protože jsou vesměs masožravci.
Nacpaný člověk na noc se nejlépe katapultuje do astrálu, tedy dost nešťastně. Nebo také úplně hladovějící.
Je ale pravda, že rostlinná strava je prostě prospěšná, neusazují se krystaly kyseliny močové v kloubech apod., nevznikají různá onemocnění civilizační ani rakovina.
juditadurynska
7.4.2014 - 10:58
0|0

juditadurynska » Miki
Vítej v klubu.... :10:
juditadurynska
7.4.2014 - 11:01
0|0

juditadurynska » Pithecanthropus erectus
:10: :10: :10:
Budd2
7.4.2014 - 11:19
0|0

Budd2 » Háňa
Tak já teda vidím krapet rozdíl mezi pažitkou,která doroste a kuřecím stehýnkem například :4: .

Před některejma lidma je lepší poděkovat potichu :5:
Budd2
7.4.2014 - 11:39
+1|0

Budd2 » Smazaný uživatel (Libas)
Tyhle frekvence se daj bez problémů změřit,pokud jsou elektrické,mechanické nebo světelné.Do cca 20 000 by byly i slyšet,kdyby takhle někdo dokázal vibrovat :5:.V těch vyšších by se dalo pokecat s delfínem :18: :5: .

Proto jsem se ptal,CO vlastně vibruje.Když nevíme co,nemůžem to ani změřit a pak to pochopitelně má hodnotu vycucaného z prstu :44:.To samé třeba i u oblíbených vibrací Země ...nebo čehokoli jiného.Jenže když chce bejt někdo zajímavej,stačí mu "vnímat vibrace" a vyhnout se problému toho,co vlastně (hustě ezoterického :33: :5: ) vnímá...
Mysterious
7.4.2014 - 11:44
0|0

Mysterious
Včera večer a v noci jsem vnímala vibrace tíhy na hrudi a zádech, jako by mě obtáčel nějaký neviditelný had -škrtič. K ránu jsem již poznala, že jsem nemocná, začal kašel, rýma. Někdy před nemocí nemusí být zjevné příznaky, teplota apod., ale právě ty dotyčné vibrace.
Háňa
7.4.2014 - 11:47
+1|0

Háňa » Budd2
Já ne - jo, tak u pažitky možná jo - je to jako, kdybych jí ustřihla kousek vlasů, ale třeba kedlubnu opravdu zbaštím celou .... no, to je jedno, každý má svoje vnímání, nikomu to necpu. :4:

Potichu - já to ale nevnímám jako nějakou zvláštnost, že říkám něco divného - je to takvé přirozené, nedělám to cíleně ... i s tou meruňkou jsem mluvila naprosto spontánně. S každým tak mluvím ... Michal to zná, ten se nediví. :5: Ani tomu, že říkám o hmyzu NĚKDO mě kousl ... prostě vnímám všechno jako živé a jako osobnost, dá se říct - tvor ani rostlina pro mě není NĚCO, ať je to kdokoli - třeba ten nejmenší mravenec .... řekla bych, že je to dokonce jedna z věcí, pro které mě miluje :2: :4: ... ale to by se musel vyjádřit sám :4:

To "ty jsi byla vždycky praštěná" pochází z dětství - měla jsem to takhle od narození, ale samozřejmě, že to ve mě rodiče utlumili - cpali mi, že mluvit s mravencem je zbytečné, protože mi nerozumí, apod. - však to všichni známe.

Ale naštěstí se mi na stará kolena podařilo vrátit se z toho, co nám věčně někdo cpe jako pravdu, ke své přirozenosti - v té je mi dobře a je mi to fuk, co si o tom kdo myslí - jsem spontánní všude a pořád a okolí si zvyklo - a jestli má dojem, že jsem praštěná ..... ať má :1:
Upraveno: 7.4.2014 - 11:53, Háňa 
Budd2
7.4.2014 - 11:51
0|0

Budd2 » Pithecanthropus erectus
jo,na tyhle vibrace mají v ČEZu patent :5:
Pithecanthropus erectus
7.4.2014 - 11:54
+2|0

Pithecanthropus erectus » Budd2
to jo ....měl bys vidět, jak jsem se vždycky rozvibroval vzteky, když mi přišlo od nich vyúčtování :10: :10: :10: :10:
Budd2
7.4.2014 - 12:11
0|0

Budd2 » Háňa
Jasně,každý to máme nějak :1:

Třeba nemám dost fantazie,ale prostě si neumím představit,že přijdu k praseti,zeptám se ho,jestli může postrádat kousek "šunky"...ono řekne Jasně,od toho jsem tady :6: ,já mu poděkuju a s LÁSKOU si kilo odříznu.
Ono je to trochu do extrému,ale v podstatě si tenhle model před sebou dokáže spousta lidí obhájit.A to je asi to,co je na tom nejhorší - lež a sebeoblbování.Myslím,že v tomhle byl neandrtálec dál,protože tohle nedělal a viděl věci jednoduše - tak,jak jsou...
Háňa
7.4.2014 - 12:22
0|0

Háňa » Budd2
Nevím ... já třeba nevidím důvod, proč by měl mít někdo potřebu něco obhajovat, pokud žije v souladu se sebou. Před kým, proč jako ?

A to "od toho jsem tady" ... jo, řeklo by to, protože ví, že to tak je .... problém vidím ve způsobu, jak k tomu zabití často dochází a co mu předchází (kvalita života těch zvířat), ale skutečnost, že někdo chová prase pro maso nebo uloví zajíce, rybu, aby jí snědl, mi přijde nezávadná. Závadné je pro mě zabíjení pro zábavu .... zabít něco, co nechci jako potravu .... ale to je asi jasné :4:
Upraveno: 7.4.2014 - 12:27, Háňa 
Freja
7.4.2014 - 12:27
0|0

Freja » Budd2
No,někteří šli v úvahách tak daleko,že by se tomu praseti v celkové anestezii mohl kousek tý šunky chirurgicky odejmout,jako když se dělá plastická operace nebo tak :10: :10: :4:
Freja
7.4.2014 - 12:28
0|0

Freja » Pithecanthropus erectus
To byly ty nižší vibrace!!! :5: :14:
Háňa
7.4.2014 - 12:28
0|0

Háňa » Freja
K anestezii je ale zapotřebí předoperační vyšetření ... a to by ho mohlo stresovat :5:
Upraveno: 7.4.2014 - 12:28, Háňa 
Freja
7.4.2014 - 12:30
0|0

Freja » Háňa
Aha,tak to jsme nedomyslely :31: :10: :10:
Háňa
7.4.2014 - 12:39
0|0

Háňa » Freja
:2: :5:
Smazaný uživatel7.4.2014 - 12:53
0|0

Smazaný uživatel (silentium) » Budd2
No jo, Neandrtálec a Prvobytně pospolná společnost - nutnost přežití a rovnoměrné rozdělování podle potřeby. A pak náčelníka napadlo, že by mohl mít o jednu kůži víc a ZDŮVODNIL SI TO, a už se to s náma veze a protože jsme hold docela vynalézaví - montuje se do zdůvodňování našich činů vše možné a vznikl ALIBISMUS a byl následován VYCHLOUBÁNÍM, co mám já lepší či jinak než vy a jak už dlouho... :6:
Poděkujme přírodě za život a žijme ho s ústou ve spojení s ní, ale slova o "našich vyšších vibracích", co zavisí na tom, jestli papáme maso nebo jen klíky obilí si zapišme do svého soukromého památníku. :33:
12

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze