Hlavní stránkaBoční panel
10.4.2014 - 15:11 | ikica | |
Kuracie prsia s ľadovým šalátom. Tento recept je veľmi jednoduchý,rýchly a v našej rodine veľmi obľúbený.Mám ho od mojej tety Tonky, vynikajúcej kuchárky.Za pár korún nasýtite 6ľudí a budú nadšení! Starší syn ho pripraví bez problémov,takže nech sa páči. Asi 800g kuracích pŕs nakrájame nadrobno a dáme marinovať na 24hodín.Marináda-4lyžice oleja,gyros,mleté korenie,grilovacie korenie,worčesterská omáčka,sójová omáčka,vegeta. Na ai 3lyžiciach rozpáleného oleja dáme 2-3 lyžice mäsa prudko opečieme za stáleho miešania ,opekáme 5-7 minút. Šalát pripravíme zmiešaním pokrájaného alebo potrhaného)ľadového šalátu,sterilizovanej kukurice,pokrájanej čerstvej uhorky,2rajčín,vrecúška olív. Na tanier servírujeme šalát,na to opečené mäso,môžeme poliať trochou výpeku,prípadne podávame s tatársko omáčkou. | ||
Upraveno: 10.4.2014 - 22:38, ikica |
![]() ![]() | 20.4.2014 - 8:47 | | | ||
sinuhet | ||||
Ja mám tiež osvedčený,chutný typ na rýchly obed, no nie tak zdravý a kaloricky ľahký ako ten Tvoj, Iki..ale o to chutnejší ![]() ![]() ![]() PEČENÉ KURČA ALA TERKA 1 väčšie kurča zemiaky čierne mleté korenie, morská soľ, rasca olej 1 kečup Do veľkého pekáča poukladáme očistené a nakrájané zemiaky, veľa, veľa, koľko sa vmestí...: ) osolíme, okoreníme, pridáme rascu, polejeme přiměřene olejom, a vylejeme celý kečup, poriadne premiešame, aby sa to všetko spojilo... kurča umyjeme osolíme, okoreníme a položíme na zemiaky.. dáme piecť do trúby na 200 stup. 45 minút... potom pekáč vytiahneme a upečené kurča ešte potrieme kečupom po celom povrchu a necháme zapiecť ešte 20 minút v trúbe / sme kečupová rodina, kečupu nikdy nie je dosť / Všetka šťava z kurčaťa vsiakne do zemiakov, v kombinácii s kečupom, rascou a korením majú úžasnú, božskú chuť a vôňu, tá je úžasná...je to tak dobré, že si naložíte len samé zemiaky, čerstvo upečené, chrumkavé sú famózne ![]() Kurča je chrumkavé jemne sladkastej chuti po kečupe. Dobrú chuť, ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 20.4.2014 - 8:52, sinuhet |
![]() | 20.4.2014 - 10:22 | | | ||
Smazaný uživatel (ohnivykun) | ||||
Telefonni cislo na "Pizzu do domu" tu s kozima rohama ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-CDIW34pFgc | ||||
Upraveno: 20.4.2014 - 10:31, |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |