... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Tip na rýchly a chutný obed

10.4.2014 - 15:11ikica
Kuracie prsia s ľadovým šalátom.
Tento recept je veľmi jednoduchý,rýchly a v našej rodine veľmi obľúbený.Mám ho od mojej tety Tonky, vynikajúcej kuchárky.Za pár korún nasýtite 6ľudí a budú nadšení!
Starší syn ho pripraví bez problémov,takže nech sa páči.
Asi 800g kuracích pŕs nakrájame nadrobno a dáme marinovať na 24hodín.Marináda-4lyžice oleja,gyros,mleté korenie,grilovacie korenie,worčesterská omáčka,sójová omáčka,vegeta.
Na ai 3lyžiciach rozpáleného oleja dáme 2-3 lyžice mäsa prudko opečieme za stáleho miešania ,opekáme 5-7 minút.
Šalát pripravíme zmiešaním pokrájaného alebo potrhaného)ľadového šalátu,sterilizovanej kukurice,pokrájanej čerstvej uhorky,2rajčín,vrecúška olív.
Na tanier servírujeme šalát,na to opečené mäso,môžeme poliať trochou výpeku,prípadne podávame s tatársko omáčkou.
Upraveno: 10.4.2014 - 22:38, ikica

Příspěvky v diskuzi (2)

sinuhet
20.4.2014 - 8:47
0|0

sinuhet
Ja mám tiež osvedčený,chutný typ na rýchly obed, no nie tak zdravý a kaloricky ľahký ako ten Tvoj, Iki..ale o to chutnejší :11: :2: keď ho začneš jesť, nevieš kedy dosť...preto ho pripravujem radšej zriedkakedy.... :5:

PEČENÉ KURČA ALA TERKA

1 väčšie kurča
zemiaky
čierne mleté korenie, morská soľ, rasca
olej
1 kečup

Do veľkého pekáča poukladáme očistené a nakrájané zemiaky, veľa, veľa, koľko sa vmestí...: )
osolíme, okoreníme, pridáme rascu, polejeme přiměřene olejom,
a vylejeme celý kečup, poriadne premiešame, aby sa to všetko spojilo...
kurča umyjeme osolíme, okoreníme a položíme na zemiaky..
dáme piecť do trúby na 200 stup. 45 minút...
potom pekáč vytiahneme a upečené kurča ešte potrieme kečupom po celom povrchu a necháme zapiecť ešte 20 minút v trúbe / sme kečupová rodina, kečupu nikdy nie je dosť /
Všetka šťava z kurčaťa vsiakne do zemiakov, v kombinácii s kečupom, rascou a korením majú úžasnú, božskú chuť a vôňu, tá je úžasná...je to tak dobré, že si naložíte len samé zemiaky, čerstvo upečené, chrumkavé sú famózne :1:
Kurča je chrumkavé jemne sladkastej chuti po kečupe.
Dobrú chuť, :1: ...a potom už radšej nič do rána nejesť, :10: a navštíviť posilku, lebo je to kalorická návyková bomba :2:
Upraveno: 20.4.2014 - 8:52, sinuhet 
Smazaný uživatel20.4.2014 - 10:22
0|0

Smazaný uživatel (ohnivykun)
Telefonni cislo na "Pizzu do domu"

tu s kozima rohama :39:

http://www.youtube.com/watch?v=-CDIW34pFgc
Upraveno: 20.4.2014 - 10:31,  

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022