Hlavní stránkaBoční panel
15.4.2014 - 8:25 | Mitea - Timea | |
Astropsychologie Úterý, 15.4.2013 - V BOUŘCE NA KOPCI Probudila jsem se dnes ráno s pocitem, že všechno je úplně dokonale přesně správně. Není to pocit úlevy nad tím, že je to za námi, ale pocit naprosté jistoty: "Tudy, přátelé, pořád rovně!" A cestu samozřejmě nevybírám já, cesta tu je! Najednou jsem měla pocit, že už mám plný zuby toho stupňujícího se virblu a do transu kulminující obecné hrůzy! Že jakkoliv je astrologicky současná konstelace mimořádná a energie silná, prostě to dáme! Protože co jinýho? Protože jsme to zvládli už tolikrát předtím, každý ve svých transformačních obdobích. A nevím, jak vy, ale dokud je něco tak zásadního a důležitého přede mnou, strašně se toho bojím, jsem sevřená, mám pocit, že to nedokážu ... a pak se to stane! TO! A s odstupem času se ohlídnu přes rameno a říkám si: "A to bylo celý?" Úterý, 15.4.2013 - V BOUŘCE NA KOPCI Probudila jsem se dnes ráno s pocitem, že všechno je úplně dokonale přesně správně. Není to pocit úlevy nad tím, že je to za námi, ale pocit naprosté jistoty: "Tudy, přátelé, pořád rovně!" A cestu samozřejmě nevybírám já, cesta tu je! Najednou jsem měla pocit, že už mám plný zuby toho stupňujícího se virblu a do transu kulminující obecné hrůzy! Že jakkoliv je astrologicky současná konstelace mimořádná a energie silná, prostě to dáme! Protože co jinýho? Protože jsme to zvládli už tolikrát předtím, každý ve svých transformačních obdobích. A nevím, jak vy, ale dokud je něco tak zásadního a důležitého přede mnou, strašně se toho bojím, jsem sevřená, mám pocit, že to nedokážu ... a pak se to stane! TO! A s odstupem času se ohlídnu přes rameno a říkám si: "A to bylo celý?" Nechci věci zlehčovat, nechci bagatelizovat, nechci rozdávat úlevné placebo. Ale chci říct tohle: Termín 23.4.2014, kdy dojde k přesnému postavení planet ve velké kvadratuře, prosím neberte jako den posledního soudu! Ano, cítím narůstající tenzi všude kolem a cítím i paniku, která ji provází. Ale určitě neslyším dout trouby nebeské a praskat skály a nepředpokládám, že příští týden nastane konec světa! Konec konců, tohle není situace, která se rozjede na povel všem lidem na celé zeměkouli během inkriminovaných dvaceti čtyř hodin. Mnozí z nás už to žijí! Mnozí z nás už mají ten průlom za sebou! Nejpravděpodobněji ti lidé, jejichž životním postojem je vylézt v bouřce na kopec, roztáhnout ruce a zařvat do větru: "Tak pojď, pojď do mě a nešetři mě!" Jak to můžu vědět, co? No, já bych se teda zeptala, kdyby mi tohle někdo vykládal Jakkoliv jsem ten typ, co zpochybní úplně všecko, co nevěří ani vlastním pocitům, co má dojem, že si něco jenom nalhává (protože ona ta vodnářská objektivita taky není totální výhrou), tohle prostě vím! Ta s rukama rozpaženýma na kopci v bouřce, to jsem totiž já! A do mě už blesk uhodil! Minulou neděli. A vlastně se stalo pouze to, že ke mně dorazila jediná informace: naprosto nemyslitelná! Strávila jsem několik dní na traumatologii, několik na psychiatrii ... obrazně řečeno. V tom takzvaně reálném světě jsem pořád chodila do práce a psala na FB A víte co? Teď je mi dobře! Je mi líp a líp a líp! Budu osobní, abyste si teda nemysleli, že mám jen ten humor a nadhled: Každý den jsem brečela v nezvladatelných křečích, z čista jasna a kdekoliv. Každý den jsem zvracela a přitom skoro nejedla. Každý den jsem prožívala záchvaty úzkosti, že se to třeba vrátí zase zpátky, protože to, co se stalo, je tak neuvěřitelné! A pak, vypadala jsem jako zborcená troska, jsem se zklidnila a uvědomila si, že jsem vlastně šťastná! TOHLE je štěstí! A já se mu bráním! Kriste Pane, proč? No protože je tak nečekané, tak neplánované, tak totálně mimo obraz reality, kterou jsem si vybudovala v hlavě a v srdci a v životě! Protože se stalo to, co jsem si na světě ze všeho nejvíc přála, ale už jsem ztratila naději a víru. Protože jsem svou zarputilou energií (a věřte mi, že já když se do něčeho opřu, dokážu to, jsem jak buldozer) tu možnost prostě zablokovala. Aby mě to tolik nebolelo. Postavila jsem si obrannou zeď a zpoza ní vykřikovala, že je mi tam dobře, že ven nechci a nechte mě na pokoji. Jsem oběť a tady zůstanu, budu si lízat rány. A najednou se zeď zhroutila, ale můj dům stojí! To jen ty bludy v mé hlavě konečně povolily a zbořily se v hromadu suti. A protože nikdo z nás nežije sám a všichni jsme provázaní v neuronové síti s druhými, klidně se může stát, že celá záležitost proběhne dominovým efektem. Epicenter je mnoho a mě samotnou třeba smetla vlastně jen tlaková vlna události, jež nastala v životě někoho jiného. OK, dost sebeodhalování. Jeden každý z nás ví, kde nás to bolí! Jeden každý z nás ví, co bude to téma! Neutěšujte se falešnými představami typu: "Ano, už to začíná, včera jsem rozbila dvě skleničky." To vážně není ono. Ale zároveň se toho nebojte: je to osvobozující! Je to nádherné! Je to to, co jste si vždycky přáli, ale už jste přestali doufat! Trochu to otřese naším světem, ale stojí to za to! A co bude dál? Happily ever after nikdo nikomu neslibuje, dál je to prostě život! K.Konicanová |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
15.4.2014 - 13:44 | | | |||
Freja | ||||
No,to už zní skoro štrafidelně |
15.4.2014 - 13:59 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Freja | ||||
Že jo já už sem ten první šok zajedla ač je úplněk | ||||
Upraveno: 15.4.2014 - 13:59, |
15.4.2014 - 14:01 | | | |||
Freja » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Jéje,úplněk...ještě,žes mi připomněla |
15.4.2014 - 14:09 | | | |||
Vidíš já to vím i bez kalendáře A jako skoro všechny letos mi příjde dost silnej |
15.4.2014 - 14:12 | | | |||
Lidi blbnou....dneska ,takže je za tím ouplněk,jo? |
15.4.2014 - 14:19 | | | |||
I tak by se to dalo říct Ovšem s touhle diagnozou bych ten oplněk viděla za měsíc víckrát |
15.4.2014 - 14:20 | | | |||
obzvlášť u některých.... Se zeptáme třebas Morti,jak to má s úplňkem |
15.4.2014 - 14:53 | | | |||
Ta ho má obden |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |