Hlavní stránkaBoční panel
15.4.2014 - 22:11 | uno | |
...protože já to neumím, ale přečetla jsem si všechny vaše básničky a z každé jsem si v sobě "uložila" pár vašich krásných veršů. ...možná z těch veršů sestavím vaši kolektivní báseň. ![]() |
![]() ![]() | 15.4.2014 - 22:32 | | | ||
marhon | ||||
no, možná. ![]() neb v případě že chceš použít části básní, potřebuješ svolení od každého, kdo tu básničku napsal. ![]() |
![]() | 15.4.2014 - 22:34 | | | ||
Smazaný uživatel (ohnivykun) | ||||
Spadl mi na palec kamen, s nejvetsim nehtem je amen. Abych mel alespon chvilku klid, nalepim si tam bakelit. |
![]() ![]() | 16.4.2014 - 11:39 | | | ||
uno » marhon | ||||
Verše a myšlenky propletu takovým způsobem, že nikdo nepozná své autorství....a navíc si tu báseň budu recitovat jenom v duchu sama pro sebe... ![]() |
![]() ![]() | 16.4.2014 - 11:50 | | | ||
uno » Smazaný uživatel (ohnivykun) | ||||
Rozbory básní byly vždycky mou "silnou" stránkou. Učitel ohodnotil moji snahu většinou "za tři", i když já byla přesvědčená, že jsem přesně vystihla myšlenky básníků a jejich pocity (všichni byli po smrti, nikdo z nich mi to nemohl potvrdit). Ty žiješ. Tak tedy: Autor chtěl svou básní říci to, že je nešikovný, kameny na palce mu padají často, vymyslel proto zlepšovák, aby nebyl v permanentním stresu. |
![]() | 16.4.2014 - 12:02 | | | ||
Smazaný uživatel (ohnivykun) » uno | ||||
Pata dimenze. Jednou takhle po ranu, Vstoupil jsem do pate dimenze, po slupce od bananu. Potkal jsem tam moji babicku, Mela griotky lahvicku. Baby,to je mozne i v pate dimenzi? Chlastala jsi uz na penzi…. Babicka se mne lekla, Ale v zapeti rekla: V pate dimenzi prece, Tece Griotka v rece. |
![]() ![]() | 16.4.2014 - 14:39 | | | ||
Freja » Smazaný uživatel (ohnivykun) | ||||
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.4.2014 - 11:33 | | | ||
uno » Smazaný uživatel (ohnivykun) | ||||
Pata dimenze by měla mít i hlavu. (jinak dobrý!) |
![]() ![]() | 18.4.2014 - 11:40 | | | ||
uno | ||||
BÁSEŇ Z NÁZVŮ (krásně jste je vymysleli) (autorskému zákonu snad nepodléhající) ![]() BÁSNÍCI BÁSNĚTE o NOČNÍCH KVĚTECH ..... :-)) Básněte o SLOVU krásné ŽENY VE ZNAMENÍ RYB zrozené - DLOUHOVLÁSKY, co lehce TANČILA S BERANEM ve SPADLÉM LISTÍ i v PRVÉM SNEHU, co ho mrazivý LEDEN přinesl a NOVÁ ZIMA. LÁSKU - LÁSKU K SNÍDANI jedli i pili, ona a on, i PORTSKÉ ČERVENÉ 19% ...a PRAVDU JAK VÍNO v něm hledali. S DOVOLENÍM, JEN SI TU ODLOŽÍM vzpomínky na léta OSMAŠEDESÁTÁ.... DEVĚTAŠEDESÁTÁ.... SEDMDESÁTÁ... JEDENASEDMDESÁTÁ , na R´n´R - tanec, co rozvířil svět. Básněte VŠELIJAK o DUZE, NÁVRATECH, HŘÍČKÁCH přírody... DĚKUJI ŠUMAVO, ty kousku země, kde DUHA spojuje vodu, zem i nebe .... JOJOJO - na konci duhy barevné - SEJDEME SE..... |
![]() | 18.4.2014 - 12:05 | | | ||
Smazaný uživatel (hanka1948) » uno | ||||
Na to ,že Ti je nula , oči jsem vykulila. ![]() Jak básní poeta, který ještě nemá žádná léta. ![]() Jak víno zralé , Tvé verše života jsou znalé. ![]() Slova ta jsou rozumná velice. Rychlost mají sněhové vánice.. ![]() Dlouhovlásce se vlasy při tanci vlní. To značí opojné zmámení. ![]() Nalité portské červené . Otevře ústa zmámené .. ![]() To jsem to ,ale vyvedla , že lásku jsem k snídani nejedla. ![]() |
![]() ![]() | 18.4.2014 - 12:28 | | | ||
uno » Smazaný uživatel (hanka1948) | ||||
Právě pro tu nulu v kolonce věk jsem volná jako pták. Mě nesvazují žádné roky, prostor ani čas, mohu básnit "dlouhými kroky" - a bez předsudků as. Lásku k snídani i večeři může pojíst každý, kdo má se rád. Nemusí být k tomu partneři - ...sami sobě můžeme se smát. ![]() |
![]() ![]() | 18.4.2014 - 13:02 | | | ||
Budd2 » uno | ||||
To jede nějaká akce "poroďte u nás,ke každému novorozenci tablet s wifi zdarma ![]() |
![]() ![]() | 18.4.2014 - 13:12 | | | ||
uno » Budd2 | ||||
Tak už se to provalilo... ...brácha je tu taky?? Zatím jsem ho nezahlédla. |
![]() | 18.4.2014 - 13:14 | | | ||
Smazaný uživatel (ohnivykun) » uno | ||||
Reinkarnace. Jsem reinkarnovane koleno, na ktere spadlo poleno. Koleno z drevorubce, co bydli v ptaci budce. Jsem reinkarnovane rodidlo, na ktere slaplo chodidlo. Rodidlo lehke zeny, zrozene z morske peny. Jsem reinkarnovana ledvina, v ktere je pichla bodlina. Ledvina lovce hadu, co vrozenou ma vadu. Jsem reinkarnovane PC, co zabalene je v dece. Aby mu nebyla zima, a bylo mu prima. Jsem reinkarnovana mys, co nepojida hmyz. Kazde dva uterky v roce, meni mi baterky. Jsem reinkarnovany prasek do pracky, Pouzity na trenky od sracky. Pracka je od tatramatu, koupena s deseti platu. Z boku se plni buben, po breznu bude duben. Jsem reinkarnovany pluh Premysla orace, Libuse mu na pole prinesla kolace. S makem ,tvarohem a zmolenkou, souvisi to z damskou volenkou. Jsem reinkarnovana jepice, kterou snedla slepice. Jako predkrm mela zizalu, jedla mne hodne pomalu. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |