Hlavní stránkaBoční panel
18.4.2014 - 11:58 | Harryeta | |
KARTA PRO DNEŠNÍ DEN: 18. dubna 2014 SAMOTA Samota nás dnes inspiruje vejít do ústraní a využít příležitosti zkoumat, zda je pro nás samota nekonečný zdroj přítomnosti, nebo zda ji vnímáme jako vyprahlou poušť. Pokud se cítíme osamělí, popřeli jsme vlastní zdroj a teď jen vnímáme absenci druhých, kteří nám v našich představách mají dodat to, co nám chybí – pozornost, lásku, podporu, obdiv, souhlas… A v někde hloubi stejně víme, že naše představy stejně nikdy nenaplní. Pokud se cítíme osamělí, zcela vědomě jsme sfoukli svíčku uvnitř nás a teď jen v panice vyhlížíme někoho se světlem. Energie dnešního obzvlášť silného dne nám nabízí výjimečnou příležitost naplnit se sami sebou, rozžhnout vnitřní světlo, které nám posvítí na cestu. Teprve až vejdeme do hlubokého kontaktu se sebou, s naším světlem a neochvějnou vnitřní pravdou, můžeme také zažít zkušenost, že naše světlo a pravda je tak silná, že už nepotřebujeme podporu, pozornost, obdiv naší rodiny a přátel. Vystačíme si sami. Najednou víme, že zvládneme projít temnotou samoty sami bez map a průvodců. Nebojme se využít podpory kolektivní energie vztahující se k dnešnímu dni a vykročme na cestu k sobě. Čeká nás hluboký kontakt s vlastní esencí. Krásný den. |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
18.4.2014 - 11:58 | | | |||
Harryeta | ||||
Náhled karty k dispozici zde: https://www.facebook.com/pages/Samandra-Osho-Zen-Tarot/163327123868102 |
18.4.2014 - 12:00 | | | |||
Mortina | ||||
18.4.2014 - 15:00 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Co je?Se Ti jako nechce vejít do kontaktu s vlastní esencí nebo co? |
18.4.2014 - 20:06 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Ja ti ani nevim...jen sem nejak nenasla slova kterejma bych vyjadrila pocity z tohodle vykladu | ||||
Upraveno: 18.4.2014 - 22:31, Mortina |
18.4.2014 - 20:18 | | | |||
Smazaný uživatel (ohnivykun) | ||||
Obcas se citim osamely.Myslim ze je to dobre.Povazuji to za prirozene.Je to z duvodu ze nemam jiz urcitou dobu partnera. Ale rozeznavam SAMOTU a OSAMNELOST.Samota je uzasna vec a chranim si ji od narozeni.Tim ze mne toho dost bavi ,tak citim pocit osamneni skutecne jen obcas.A to nejspise z duvodu v ten moment "sexualniho" pudoveho. Muj pocit osamneni nesouvisi s tim ,ze by mi nekdo chybel do budoucna.Naopak v soucasne dobe mam pocit, ze souziti ve dvouch by mne omezovalo. |
18.4.2014 - 22:24 | | | |||
uno | ||||
Výklad se mi líbí. Mám otázku: Platí pro veškerou lidskou populací pro ten který den?? |
22.4.2014 - 13:00 | | | |||
Harryeta » uno | ||||
Díky Mým záměrem je ukázat každý den energii, která je ten den k dispozici a která nás vede. Záleží na otevřenosti veškeré lidské populace, zda se spojí se svým dechem, se svým nitrem a bude následovat to, co který den nabízí... |
22.4.2014 - 21:08 | | | |||
uno » Harryeta | ||||
Děkuji. ...kéž by "zabedněnost" lidské populace rychleji ustupovala... |
23.4.2014 - 13:40 | | | |||
samota | ||||
samota? no,nevím,asi dnes v tomhle budu už trošku napřed..??? Ale jinak díky,hodně zajímavé,naštěstí jsem dnes v tom,co píšeš už opravdu o kousek dál.. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |