Hlavní stránkaBoční panel
20.4.2014 - 22:37 | Miki | |
Inspirovala mě známá, cítí se být mimozemšťanem. Už jsem to slyšela od víc lidí, já sem nepatřím, tady není můj domov apod. A já se pořád snažím pochopit, jak to mají a proč? Je tady, prosím, ještě někdo kdo to tak má? Jaké to je? Proč to tak cítí? Jaký je poslání mimozemšťanů na této planetě? Proč tady jsou? Já osobně se cítím pozemšťan se vším všudy a jsem ráda, že to o sobě vím. |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
Celkem stránek: 2 | ||||
12 |
20.4.2014 - 23:18 | | | |||
Mortina | ||||
Zatim sem se s nikym takovym nesetkala...kdyz nepocitam lidi, ktery to rikaj spis nadnesene ve smyslu, zee jim nikdo nerozumi. Ocekavala bych, ze takova bytost by mela "umet" neco extra... |
20.4.2014 - 23:19 | | | |||
Smazaný uživatel (ohnivykun) | ||||
Jako mimozenstan jsem se naposled citil po "opici" I jsem byl zelenej a mel tykadla. Jinak myslim ze jsem globalni pozemstan. Ziju na zemi a neresim nejaky patriotismus a hranice. Ziju na zemi a jsem majitel sveho vlastniho sveta z vlastni vladou a vlastnima zakonama. Celkem mne uspokojuje ze neplatim dane v Ceske republice. Nehodlam platit spatne statni zamestnance. |
20.4.2014 - 23:53 | | | |||
Miki » Mortina | ||||
Jasně, i takový znám...nikdo mi nerozumí, nejsem odtud. Ale pak jsou tací, co opravdu tí cítí, jen nevím jak tak doufám, že se tady někdo najde a seriozně mi to vysvětlí. Chtěla bych to fakt pochopit |
20.4.2014 - 23:57 | | | |||
Mortina » Miki | ||||
Mozna by ti to spis rekla ta kamaradka...tak mezi ctyrma ocima...verejne s tim asi ven nikdo nepujde.... |
20.4.2014 - 23:57 | | | |||
Smazaný uživatel (ohnivykun) » Miki | ||||
Zrovna jsme tu tri.Ani jeden se zrejme neciti jako mimozemstan.Pochybuji ze zbytku co se tu aktivne zucastnuji se k tomu nekdo bude hlasit. Mozna to zainzerovat v Blesku.... http://www.youtube.com/watch?v=9rNrTWquayE |
21.4.2014 - 0:09 | | | |||
Miki » Mortina | ||||
Jo, zeptám se jí A třeba se najde někdo, kdo se za to "nestydí" Však nic proti nim nemám, jen chci vědět, jak na to přišli, kdy a proč |
21.4.2014 - 0:14 | | | |||
Mortina » Miki | ||||
No...ono to asi nebude jen o studu...zvlast Cesi sou podle me pomerne hodne vysazeny na jinakost...takze myslim, ze to neni jen o studu ale i o obave z nasledku... |
21.4.2014 - 0:17 | | | |||
Smazaný uživatel (ohnivykun) » Mortina | ||||
Pozna se to podle toho ze v lete nosi kulicha. Schovava tykadla!!!! http://www.youtube.com/watch?v=QFrL-4bY4mQ |
21.4.2014 - 8:18 | | | |||
Háňa | ||||
PROČ to tak cítí ? To je otázka ... zrovna od tebe mě překvapila Asi proto, že je to teď moderní Každý druhý "je" Plejáďan dneska Já se necítím jako mimozemšťan, ale zase žiju ve "špatné" době ... jako kdyby mě někdo vzal a prsknul o 150 let dopředu. Proč to tak cítím nevím, ... tak teorii mám, samozřejmě, ale co s ní - zjevně tu mám být, když tu jsem. Tak funguju jak se dá .... a oni tady taky mají být, jinak by tu nebyli | ||||
Upraveno: 21.4.2014 - 8:23, Háňa |
21.4.2014 - 10:11 | | | |||
Miki » Háňa | ||||
Ve špatné době? Mě se tahle zas líbí Si představ před 150 lety, žádná auta, vlaky, všude pěšky, jedna seknice, kde se pralo, spalo, vařilo, kupa nemocí, žebrota, dřina na poli, bez elektřiny, kupa dětí, domluvené sňatky, práce ne panským, ve stáří vejměnek s doživotní rentou od mladých, dvoje hadry kolikrát bez bot Ani se mi nechce věřit, že to je "jen" 150 let Co bude asi za 150 let? |
21.4.2014 - 10:24 | | | |||
Háňa » Miki | ||||
Co bude ? To samý přece - posrali jsme to, tak musíme zpátky Každý to vidí ze svého pohledu - práce na panským - a co asi dělá řadový člověk teď ? A žebrota ? Je málo žebráků a bezdomovců ? Domluvené sňatky ... málo lidí se dnes pověsí na zajištěného člověka jen proto, že je zajištěný ? A nemoci - ty jsou zase jiné, ale je jich taky dost - a možná i zhoubnějších. Ke dřině na poli se vracíme dobrovolně a říkáme tomu koníček a scházet se s živými lidmi někde v kempu jenom proto, abychom s nimi požili, promluvili a sdíleli chvíle sice bez komfortu, ale spolu a v poklidu, tomu říkáme duchovno a přijde nám to úžasný Jinak, vlaky před 150 lety jezdily - pamatuju si to Jediné, co mě na dnešní době baví, je voda tekoucí z kohoutku a automatická pračka - to je pro mě pokrok - jinak nic jako pokrok nevnímám - spíš jako sprint do chaosu | ||||
Upraveno: 21.4.2014 - 10:31, Háňa |
21.4.2014 - 10:43 | | | |||
Miki » Háňa | ||||
Nojo, ta pračka by mě hodně chyběla, pamatuju prababičku, jak se tahala s prádlem k řece, no fuj. Ale stejně se mi líbí tahle doba internetu, mobilů apod |
21.4.2014 - 10:54 | | | |||
Háňa » Miki | ||||
Mně se na tom líbí, že můžeme takhle pokecat, i když jsme daleko - to je prima, samozřejmě. Na druhou stranu, často si člověk uvědomí, že s kamarádkou z vedlejšího bloku se dva roky neviděl, protože "nebyl čas" Mobil pro mě potřebný není - mám ho sice, ale stejně často nevím kde - tak důležitá nejsem, aby se to někde beze mně neobešlo, než přijdu, domluvit se, kdo koupí brambory nebo vyzvedne dítě ze školy, to můžeme den předem ... a hovory typu "Ahoj, kde jsi,... koupila jsem si Vlastu, teď jedu v tramvaji a dloubu se v nose, si klidně odpustím a nijak nestrádám | ||||
Upraveno: 21.4.2014 - 10:56, Háňa |
21.4.2014 - 11:10 | | | |||
Miki » Háňa | ||||
Tak já doufám, že realitu a virtuální svět mám v rovnováze. jo, hovory typu - už jsem na cestě, jsem v obchodě apod jsou na nic Jak si teď uvědomuju ty moje dlouhé hovory mám s dětmi a mamkou, většinou se potřebujou "vykecat" A taky si zamlouvám telefonem teplý chleba, když se mě nechce z postele Někdy i celý nákup Holky mi ho nachystají, zelinář taky a já se potom projedu na kole a posbírám jídlo Až budu mimozemšťan, použiju telepatii |
21.4.2014 - 11:44 | | | |||
Mysterious » Háňa | ||||
No jo, pračka má 6. smyl a my pořád nic. |
21.4.2014 - 12:11 | | | |||
Budd2 | ||||
Země není jediná planeta ve vesmíru.Já už jsem si zvykl,že se duše lidí stěhujou v rámci Zeměkoule do jiných kultur a zrovna ČR považuju v tomhle směru za úžasný mix.A stejně tak mi nepřijde nic zvláštního na tom,že si někdo odskočí jinam nebo odjinud sem.Spíš by bylo divný,kdyby se to nedělo Tvoje otázky mi z větší části přijdou zbytečné.Stejně jako se někdo cítí být pražákem, čechem nebo bělochem,jiný to považuje za podružnosti a cítí se pozemšťanem.No a od toho už není daleko být obyvatelem Vesmíru - možnosti tu jsou a je jich asi skoro nekonečně.Ovšem když někdo lpí např. na moravském kroji,asi se nenarodí eskymákům | ||||
Upraveno: 21.4.2014 - 12:22, Budd2 |
21.4.2014 - 12:21 | | | |||
Smazaný uživatel (ohnivykun) » Budd2 | ||||
O tech mimozemstanech to vim uz davno!!! Uz jako dite jsem zjistil ze u mnoho mimozemstanu telo funguje jako "lunochod" a oci jsou okna u ridici kabiny. http://www.youtube.com/watch?v=pKoK0OydtSE |
21.4.2014 - 12:32 | | | |||
Budd2 » Smazaný uživatel (ohnivykun) | ||||
Po opici bys byl rád,kdyby to aspoň tak fungovalo i Tobě Já proti turistice nic nemám,i když osobně bych kvůli Prodigi necestoval přes půl galaxie .Spíš si myslím,že cestovali oni sem,protože je jinde nechtěli poslouchat |
21.4.2014 - 12:38 | | | |||
Pokud jsem mimozemstan,pak musim konstatovat ze se snazim nebyt rychlejsi nez muj "lunochod" Aby mi neupadlo pri jizde treba kolo a nebo nerupla brzda!! Obcas mi EGO vyrve volant z ruky a dalsi mimozemstany pak v kuklach sesivaji napriklad ruple lanko meho lunochodu. http://www.youtube.com/watch?v=OVa5VhX1ATo |
21.4.2014 - 12:59 | | | |||
Miki » Budd2 | ||||
Aha, díky A proč to cítí a jak? A proč jen někdo? Jak zjistím, že jsem mimozemšťan? U pražáka to je jasný, narodil se v Praze. Černoch se cítí černochem, protože se vidí v zrcadle Je nějaká "výhoda" cítit se mimozemšťan? Umí něco navíc co třeba já neumím, jako pozemšťan? |
21.4.2014 - 13:17 | | | |||
Budd2 » Miki | ||||
Se Ti tu právě snažím ukázat jiný pohled - že to vlastně vůbec není jasný.Když se narodím v Plzni a budu tam žít 10 let,pak se odstěhuju do Prahy a tam třeba dalších 10 let,budu plzeňák nebo pražák ? To samé je to s mimozemšťanama.A to pořád mluvíme o koňově "lunochodu".To,co se tak cítí,není lunochod (ani černý ani bílý,rudý nebo žlutý). Každý umí to,co se někde naučil (a nestačil to zapomenout - pak má k tomu "jen" předpoklady ) | ||||
Upraveno: 21.4.2014 - 13:27, Budd2 |
21.4.2014 - 13:23 | | | |||
10_GOTO_10 | ||||
..třeba sem byli vyslaní jako mimozemská "pátá kolona" Teď je otázka, jestli jim to máme říkat (že o nich víme, že jsou UFO), nebo před nimi maskovat, že o tom nic nevíme |
21.4.2014 - 13:28 | | | |||
10_GOTO_10 » Budd2 | ||||
To není nic nepředstaviteolného,naopak - přesně díky téhle situace se část Phy pod Karl.mostem jmenu Kampa Pokud se někdo v 10ti letech přestěhuje z Plzně do Prahy, tak tam jistě musel bloudit... ..a furt se ptát: "Kampa smeto došlííí?? Kampa smeto došlííí??" :) |
21.4.2014 - 13:34 | | | |||
Budd2 » 10_GOTO_10 | ||||
21.4.2014 - 14:52 | | | |||
Ja se nechci opakovat!!!! Ale v tomto pripade musim!!! I co se tyce mimozemstanu!!! Tak jsem skutecne asi objevil globalni odpoved na vsechny problemy sveta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tady to je!!!! http://www.youtube.com/watch?v=H_Uu16PqGFE |
21.4.2014 - 15:06 | | | |||
Nemusíš,chceš To jako že mimozemšťani jsou globální problém ? Tihle spíš vypadají že se jim porouchaly lunochody |
21.4.2014 - 15:19 | | | |||
Treba nasli branu do realne nadskutecnosti!!! Kde mas jistotu ze nase lunochody vypadaj tak jak vypadaj!!!??? Mimochodem mne napadlo,ze kdyz mas auto napr,aby tvuj lunochod byl rychlejsi.... Pak na to auto mas technicak,je zaregistrovane,ma pojisteni... No a covece to same plati na zemi pro mimozemstany!!! Kazdy mimozemstan musi mit na svuj lunochod rodny list a platit pojisteni!!! http://www.youtube.com/watch?v=NJyRT-QhljU Jsou asi i mimozemstani nesmirne "vychcani" kdyz si zvoli za lunochod treba zizalu. Ale vychcanost ma asi sva rizika.Jiny mimozemstan ma jako lunochod treba slepici a je tu hned Intergalakticky masakr!!! ...konce slepicim vyvarem... | ||||
Upraveno: 21.4.2014 - 15:24, |
21.4.2014 - 15:37 | | | |||
už vidím pojišťovnu,která uzavře se slepicí životní pojištění |
21.4.2014 - 15:40 | | | |||
No prave to je vychcanost toho mimozemstana,co si vybral jako lunochoda slepici.Nechce to platit!!! http://www.youtube.com/watch?v=wXDeWCPJIyU |
21.4.2014 - 15:44 | | | |||
Napadlo mne se zeptat na to te slepice http://www.youtube.com/watch?v=gbG5Vj0AuVg |
21.4.2014 - 16:11 | | | |||
Miki » Budd2 | ||||
Dííky za tvou snahu Jsem ráda, že ve finále vypadají jako my ostatní - lidi Koňovy příspěvky už nečtu nerozumím jeho řeči |
21.4.2014 - 17:04 | | | |||
Smazaný uživatel (ohnivykun) » Miki | ||||
Prosimte je to jednoduchy: Ihaha,ihaha,ihhaha..... |
22.4.2014 - 0:40 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Se taky občas cejtím dost mimo ale odkaď já su fakt nevím |
22.4.2014 - 0:59 | | | |||
Mitea - Timea » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
My sme vsetci mimozemstania nase království nie je z tohto sveta...ale sme stastní,ze tu sme |
22.4.2014 - 13:38 | | | |||
Smazaný uživatel (silentium) | ||||
Nebude to tím, že Tvá známá má problém najít si své místo na Zemi (domov) a došla ji chuť, snaha či síla dál ho hledat? Naše osobnost není celistvá, pokud nejsme spojeni se vším co k nám náleží, tedy i místem života - a pak můžeme opravdu být i mimozemšťané. Nebo je pro někoho země prostě malá - jeho duch hledá něco, co tady nenalézá - proč se narodil tady? Byl to omyl vesmíru, nebo záměr? Jsem rád, že místo kde jsem, mám jako domov v srdci. |
22.4.2014 - 14:16 | | | |||
Miki » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
Díky, tohle mi dává smysl |
22.4.2014 - 16:37 | | | |||
Smazaný uživatel (alassea) | ||||
Mala som viac ako 4O rokov pocit,že sem nepatrím,že tu nie som doma /ale ani som si nemyslela,že som mimozemšťan/,proste som sa tu necítila dobre....potom som zažila znovunapojenie na Zem-taký malý rituál,ktorého dosah som si pred tým vôbec nevedela predstaviť a odvtedy sa všetko zmenilo....môže to mať známa podobné môj najmladší syn je ale typický mimoň,hovorím mu tak už od narodenia podľa mňa tu je prvý raz a prišiel z nejakej veľmi vyspelej technickej civilizácie a má teraz problém s tým,ako je tu všetko pomalé /od myšlienky k realizácii/ a celkovo má problém s emóciami /čo to,preboha ,je? /...podľa mňa je tu veľa duší,čo prišlo odinakiaľ,a na Zemi neprežili všetky svoje životy. |
22.4.2014 - 16:48 | | | |||
Miki » Smazaný uživatel (alassea) | ||||
24.4.2014 - 10:40 | | | |||
uno » Smazaný uživatel (alassea) | ||||
Hezky řečeno. Začínám lépe chápat chování jednoho malého člověka v rodině. |
24.4.2014 - 10:55 | | | |||
Smazaný uživatel (ohnivykun) » uno | ||||
Ted mi do kancelare napochodovali zajimavy"lunochodi" Korejec,Iranec,Cinan, Nejvic je tu mimozemstanu v "lunochodu" typu NOR. To by mne zajimalo,kdyby jsme ted vsichni vylezli z lunochodu, kdo ma jakou barvu a kolik ma tykadel,rukou,nohou,oci a pindouru |
24.4.2014 - 10:59 | | | |||
Freja | ||||
Spousta lidí cítí určitou "nepatřičnost" v čase nebo v době,v které žijí.Jsem tak trochu přemýšlela,v souvislosti s citátem,co sem dala radůzka (Pokud jste v depresi,žijete minulostí.),jestli to třeba taky není příčina... Pocit-nepatřím sem,stýská se mi po mém světě -deprese...? |
24.4.2014 - 11:03 | | | |||
Smazaný uživatel (ohnivykun) » Freja | ||||
Podle mne jde o nezdravou ztratu sobeckosti a sebestrednosti. Ja jsem svoje vlada,ja jsem svuj buh,ja jsem svuj svet. Vsechno co delam pro ostatni bych mel delat sobecky jen a jen pro sebe. |
24.4.2014 - 12:13 | | | |||
šamanka.Janka | ||||
všichni jsme mimozemštané, jsem na tuhle planetu jsme se přišli něčemu naučit, nebo něco napravit. Nás skutečny domov je jinde. Proč se některý tak cítí, je to částečná vzpomínka jejích duše. |
24.4.2014 - 12:17 | | | |||
Mysterious | ||||
Bych řekla, že když vidí člověk okolo kudy se naše civilizace ubírá, jak si podřezáváme větev pod nohami drancováním naší planety, jak je všechno o mamonu, technice, jak nemají místo a jsou ušlapané kladné vlastnosti lidí apod., kdo by byl tady spokojen? Pak asi člověk ulítává do svých světů, kde je všechno jinak, upíná se k myšlenkám jiných civilizací a rád by asi patřil mezi ně. Věří, že jsou lepší, že jsou spása, protože jsou v jiném stádiu vývoje a tady to peklo nezažívají. To je můj názor. |
24.4.2014 - 13:25 | | | |||
Miki » šamanka.Janka | ||||
Takže na jiných planetách zas je to jinak? Vzpomínka duše, oká...ale jak píšeš, něco se naučit, něco napravit, tak proč potom trpí tím, že si na něco vzpomíná? Něco je špatně? |
24.4.2014 - 13:27 | | | |||
Glimmer Man » šamanka.Janka | ||||
Jen se zeptám, kde je ta vzpomínka uložena? Protože jestli je duše jenom energie, tak v tý se nedá nic ukládat. Paměť je až schopnost fyzickýho těla... myslím... |
24.4.2014 - 13:52 | | | |||
Freja » Glimmer Man | ||||
No,za předpokladu,že informace je taky jenom energie,to možný je. |
24.4.2014 - 13:56 | | | |||
Háňa | ||||
Teď jsme tady, tak teď jsme pozemšťané | ||||
Upraveno: 24.4.2014 - 13:56, Háňa |
24.4.2014 - 15:53 | | | |||
Miki » Freja | ||||
Nojo, ale duši nic nebolí, bolest "zprostředkuje" mozek, že? rošťák jeden. |
24.4.2014 - 21:43 | | | |||
Mitea - Timea » Glimmer Man | ||||
Glimme, Myslitel,(JA) je ilúzia.. nie si mysel..Ty si vedomie,stav,ktorý si vsetko uvedomuje a nic sa nestratí... |
12 |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |