... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

VISELEC + SMRT

21.4.2014 - 17:53Aristoni
VISELEC :49:
Viselec je symbolem oběti, ukazuje člověka, který se musí vzdát minulých hodnot, aniž by bylo jasné proč. To znamená vykročit do života bez jistoty úspěchu, přinést dobrovolnou oběť. Jeho síla působí na duchovní úrovni, je sebe-zřeknutím.
Tato karta symbolizuje oběť a překážky, ale také inspiraci a vnitřní vývoj.

Oddych, aby bylo možno osvobodit se od starých povinností a objevit nové perspektivy a úhly pohledu - nemoc - pocit, že člověk pevně sedí a nemůže se pohnout z místa - krize v důležitém úseku života jako výzva nenechat se dál věšet, nýbrž poznat a růst. :34:

Příspěvky v diskuzi (17)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Aristoni
21.4.2014 - 17:54
0|0

Aristoni
Frejo,děkuji :49:
Mitea - Timea
21.4.2014 - 20:45
0|0

Mitea - Timea
Pre mna aj moznost slobodného rozhodovania..
Freja
21.4.2014 - 20:49
0|0

Freja
Vnímám ho jako slepou uličku,ustrnutí nebo neschopnost jít dál,vynucená pauza...
Aristoni
22.4.2014 - 0:21
0|0

Aristoni » Freja
Jak v čem,většinou je to otom,že člověk by měl zmírnit tempo a odpočinout si a když neposloucháš tělo,tak tě to donutí,třeba nemocí. :4: :46:
Aristoni
22.4.2014 - 0:27
0|0

Aristoni » Mitea - Timea
Svým příspěvkem jsi mi připomněla to svobodné rozhodování,to je fakt.Viselec není zas tak špatná karta,když si ji vytáhnu,tak myslím na dovolenou,ale taky,že něco špatně posuzuji,vždy u té karty přemýšlím,kde je a v čem může být chyba. :46:
Aristoni
27.4.2014 - 22:30
0|0

Aristoni
SMRT :49:
Smrt a znovuzrození na mnoha úrovních. Nech odejít to, co už není užitečné. Odpusť. Postav se k budoucnosti s novou vírou. Poukazuje na znovuzrození a transformaci, poukazuje na potřebu rozlišovat minulé od přítomného, je připomenutím pomíjivosti hmotných věcí, jejich marnosti a prázdnoty.
Označuje smrt v duchovním slova smyslu a tato je spojena se znovuzrozením. Vše co nesplnilo svůj účel, je podrobeno její akci. Změny nebývají vždy harmonické a někdy jsou i bolestivé. Karta také značí změnu, která je logickým vyústěním situace, jíž se možná bráníme. Vliv změny na náš život, záleží na nás samotných.

Konec dosavadní pracovní činnosti nebo úkolu - nové naděje a přání - přijmout konečnou platnost a rozloučit se - ale též hořkost možného selhání, rezignace.
Vztah
Konec nějakého vztahu nebo jeho etapy - osvobozující a oživující konec, ale také nevidět v této situaci žádné východisko. :34:
Aristoni
27.4.2014 - 22:31
0|0

Aristoni » Aristoni
Pro Toy,neříká ti to něco :10: :10: :10: :10:
toy
28.4.2014 - 11:54
+1|0

toy » Aristoni
Ale říká, říká - zavři svou skříň s děsy, co se ti jen šklebí a děsí tě - a zahoď klíč.. jak dokážeš tu skříň uzamknout, tak vyhraješ..

Děsy jsem uzamkla, je to pryč - už mě to nezraňuje. CO se týká té hmotné stránky věci - ano, to hmotné není až tak důležité, důležité je žít a nepřijít o rozum, za to nestojí žádný majetek světa :)
Ale na druhou stranu - žít dobrovolně v nouzi a dopustit, aby se narodili noví děsové (jako hrůza ze splácení dluhů) - a nepostarat se o svůj klid a nechat se okrást pod heslem toho, že všem odpouštím vše, a nechte si vše - a půjdeme dál (já s těma dluhama a vy s tím, co kdysi patřilo mě) - tak to nepovažuji za něco, co by karty chtěly sdělit.. Každý máme povinnost vůči svému životu - žít ho, jak je možné a zbytečně si ho neztěžovat.. není cílem zůstat chudý... to je o slaboduchosti.. :)
Cílem je vzít si, co nám patří, na co máme právo a rozdělit se s druhými - královské dělení...
Harryeta
28.4.2014 - 13:35
0|0

Harryeta
Já říkám Viselci (v oshovkách NOVÉ VIDĚNÍ) "období skrytých příprav". Chystá se velká kvalitativní změna a je potřeba se na ni řádně připravit, je dobré mít oči otevřené a nasávat informace (knihy, semináře, konzultace, filmy - cokoliv, co přijde do cesty a co s námi rezonuje).

Je nutno respektovat rytmus vývoje a nic neuspěchat, jakákoliv manipulace s časem nebo okolnostmi nás čapne za nohu a znehybní - dostaví se pocity beznaděje, že tohle taky nefunguje...

:48:
Harryeta
28.4.2014 - 13:40
0|0

Harryeta » toy
pozor, aby se z uzamčených děsů nestali kostlivci ve skříni... :22: :4:
Harryeta
28.4.2014 - 13:49
0|0

Harryeta » Aristoni
Smrt (v oshovkách TRANSFORMACE) pro mě taky někdy symbolizuje tzv. temnou noc duše. Jak se tak všechno mění, staré končí a transformuje, tak to někdy může provázet ztrátu vedení, pocit, že nevíme, kdo jsme, kam směřujeme...apod.

Každopádně je Smrt obrovský kvalitativní skok, který někdy mohou provázet zdravotní potíže - bolesti hlavy, výkyvy tlaku, zvýšená teplota, závratě... vysvětluju si to tak, že energetické tělo změnilo vibraci a teď se tomu musí přizpůsobit i fyzické tělo, tzv. překalibrovává se...:+)
toy
28.4.2014 - 15:16
0|0

toy » Harryeta
Tak už jsem pochopila,proč se mnou dneska klepe zimnice.. a nejlahodnějším nápojem je pro mě dnes Coldrex.. :)
Mění se mi vibrace.. proto jsem si vtáhla tu ATU 13..
Velká kvalittivní změna..
Harryeta
28.4.2014 - 16:14
0|0

Harryeta » toy
no bať! kdekdo by to nazval prachobyčejnou chřipkou, ale jen my na duchovní úrovni víme, že to je jasnej důkaz toho, že jsme na vzestupu! :6: :10: :10: :44:
Aristoni
28.4.2014 - 17:30
0|0

Aristoni » Harryeta
U toho Viselce,je fakt,že je čas na odpočinek a nasávat ty informace,jak píšeš je trefné. :44: Tohle jsem zažila a vždy si to s tou kartou už spojuji.Když necháš běžet vše,co tě trápí a uvolníš se,odpočineš si,vždy tě to posune dále,než lámat všechno přes koleno.Ještě jeden zážitek jsem měla s touhle kartou. Na dovolené jsme našly s kamarádkou naditou peněženku a my ji dotyčnému vrátily.Víš,jak jsme pak měly krásnou dovolenou?Stále přemýšlím,jak ta peněženka rezonovala s tou kartou. :4:
Aristoni
28.4.2014 - 17:34
0|0

Aristoni » toy
Máš pocit,že jsem čekala něco jiného,že napíšeš? :10: Když nespálíš mosty,nezbavíš se strachu a ani těch kostlivců ve skříni. :22: Musí něco umřít,aby mohlo něco nového přijít. :6: :46:
toy
28.4.2014 - 20:37
0|0

toy » Aristoni
jj, musi neco umrit - a ono to umrelo.. nemusi umrit vsechno...
Budd2
28.4.2014 - 21:01
0|0

Budd2 » Harryeta
Já ti mám někdy pocit,že hlavním motivem pro transformaci je útěk od kostlivců ve skříních...prostě si najdeme jinej bejvák,pokud možno hodně daleko,nejlíp v jiné dimenzi :33:.Divný je,že kostlivci si nás najdou i tam :5:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -