Hlavní stránkaBoční panel
9.1.2014 - 13:01 | patatina | |
Tak jsem se vydala s kamarádkou nakupovat.Sedla si na záchod a deska se s ní propadla....uvolnily se šroubky a jí sjela.Nedá se svítit-musíme do místního OBI. Jelikož obvykle chodíme ve sportovním,daly jsme se do pucu.Namalovat,voháknout,navonět-zách.prkýnko se nekupuje každý den a v místním OBI mají švarné prodavače,všechny pod 30....V den D-jsme zaparkovaly před komplexem stylem vypadni už ty blbe s tím dřevem-a vešly.Jen najít oddělení s prkýnkama trvalo dvě hodiny,protože jsme my vesničanky se zastavovaly u každé voloviny s výkřiky v češtině-jé-hele-týjo-pocém-až jsme dokázaly srotit dav italů a prodavačů-co že to tu je za nabídku-o které neví ani šéf OBI.....Dav odfrkl-když jsme se jaly předstírat,že počítáme šroubky,u kterých jsme se ocitly po postrkování davem.Každopádně jsme si všimly-že od tè doby máme 3 průvodce.Nenápadně doplńovali neexistující zboží do regálů-u kterých jsme stály.Konečně se průvod zabrzdil.Jsme u prkýnek.Kamarádka vytáhla z kabelky papír k nemilému údivu prodavače,co už šahal na pager a povídá mě-zrovna mě-tak který?Tady jsou míry.....Míry by byly-i zboží-ale šroubky byly náký velký...anebo nebyly vůbec-jakýsi madýlka-povídám tyhle ne-to už ti nesjede jen -to je o život....Diskutovaly jsme půl hodiny až to omrzelo i ochranku a jeden k nám odvážně přistoupil-mohu vám pomoct?Vypnuly jsme prsa.At vidí-že my dvě-na to máme!Vrážíme mu do pracek papír s mírama.Čučí na to jak a snaží se rozluštit česky napsané popisky...Co řeší-říká kámoška-dyk tam má ty čísla-ne?Obešli jsme s ním všechny regály-ale přítelkyně byla rozhodnuta prudit.Bud neseděla barva-nebo velikost-nebo šroubky-nebo materiál.Jinoch byl statečný.S velkým UF-nás dovedl k prkýnku-které absolutně vyhovovalo a ostentativně vráží zpět papírek do ruky kamarádce.Ta ostentativně kývá 5 minut hlavou,načež prohlásí závěrečný proslov-BERU.Má muka-jelikož jsem křížila nohy už hodinu se chýlila ke konci.Po slově BERU nastal konec světa.Jinoch zakoktal-ale to je jen výstavní kus-přijdou nám za týden.V ten moment mě tak tlačil močák-že jsem zařvala na celé OBI-jak toooo-ale ona chce srát už dneska!!!! Kámoška propukla v hysterickej smích,já taky,zatímco jsem seděla v podřepu abych se nepočůrala-prodavači zvažovali telefonát na záchranku a dav nám byl opět za zády.Když jsme za týden šly pro daný prkýnko-přitočil se k nám šéf oddělení a se šibalským úsměvem nám pošeptal-dámy-zde jste neustále vítány...ten den jsme prodali nejvíc záchodových prkýnek.! Přeji hezký den...... |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
9.1.2014 - 13:10 | | | |||
mickeys | ||||
Pat gratuluji,udělat z nákupu 1 hajzlového prkna sagu o několika dějstvích,škoda že jsem u toho nebyl,to by bylo na Pulitzerofku. |
9.1.2014 - 13:16 | | | |||
Freja » mickeys | ||||
...a kde je ta dáma,co si při nákupu záchodovýho prkýnka pořídila i přítele?? Zapomněla jsem nick..... |
9.1.2014 - 13:25 | | | |||
Mortina | ||||
kámoška bude asi taky potížistka, že? ...můj běžný den. |
9.1.2014 - 13:30 | | | |||
patatina » Mortina | ||||
jinak by to nebyla kámoška....celá situace byla o to srandovnější-že jí znám-kdybys jí viděla oháknutou-pustila bys jí na raut presidenta....prostě ,,dámička,,první kvality...a to jsem tam ještě nenapsala-jak nám nabízeli prkýnka za 300 euro-a já zas komentovala-že tak drahý houna nemám....asi to vypadá..ehm-ale my si z těch itošů-prostě pořádně střílíme-když už se slezem ..... |
9.1.2014 - 13:37 | | | |||
mickeys » patatina | ||||
To Vám měli dát procenta s tržby,krkouni špagetový. |
9.1.2014 - 13:52 | | | |||
kolacek | ||||
9.1.2014 - 17:27 | | | |||
karamelan | ||||
šikulky holky, když nevíte coby, najdete to v OBI na celým světě i s aplausem |
9.1.2014 - 17:42 | | | |||
gucumatz » Freja | ||||
To byla Almas. |
9.1.2014 - 17:44 | | | |||
Pithecanthropus erectus | ||||
Páťo jako vždy skvělý... ..a tak mi to připomíná, že tu není literární koutek, kam bys svoje skvosty mohla upíchnout..... Co ty na to Glimme?..... |
9.1.2014 - 17:50 | | | |||
Pithecanthropus erectus » gucumatz | ||||
A co Almí?...ta se tu nepřihlásí?..... |
9.1.2014 - 19:34 | | | |||
patatina » Pithecanthropus erectus | ||||
díky....tak to vidíš-prudím tu s pí....a na literární se nezeptám.....hihihihihi |
9.1.2014 - 20:31 | | | |||
gucumatz » Pithecanthropus erectus | ||||
Už jsem jí psal,ale nejde jí se přihlásit. Jestli se přihlašuje,místo registrace,tak se nedivím. Jo.Jinak je někde na dovče. |
9.1.2014 - 20:34 | | | |||
Freja » gucumatz | ||||
prej,jestli se přihlašuje místo registrace |
9.1.2014 - 20:47 | | | |||
Curva Cudná Lu » Freja | ||||
no co no,já jak su zvyklej,tak jsem se taky hnedka přihlašovala a ono NIC jinak prkno dobrý |
9.1.2014 - 22:11 | | | |||
Bellavista | ||||
Pat..tady zadne Obi neni....ani Aldi, kde maji zradla haldy...ja misto prkynka tu schanela spunt, tedy zatku do umyvadla, a mela listecek v arabstine sebou.... cca po 3 hodinach jsem se dopracovala do dalsiho obchodu, skoda, ze nejdou vkladat fotecky, a jecela na dalsiho egyptana, a on mi s usmevem rekl, Karel Gott a hezka holka udelat sama. Omotal malou zatku hadrem, a dokazoval, ze to fungujeeee. |
10.1.2014 - 19:56 | | | |||
karamelan » Bellavista | ||||
tak teď jsem se rozřehtala, to není možný Goťák bude za chvilku v holportu i s odkapávačem, no já se picnu |
10.1.2014 - 20:06 | | | |||
Kiára | ||||
Pat skvělé, až vydáš knihu, koupím si ji.. |
10.1.2014 - 20:08 | | | |||
Clanci | ||||
Tady máme budku,a není to obyčejná budka,je to-kadibudka!!! |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |